linkorn90
کاربر سایت
دوست من مگر من گفتم ندارد....بنده گفتم ایشونps3 وpc دارن و وهدفونی راحت وبدون سیم که تقریبا به بیشتر وسایل متصل میشود و هماهنگی بهتر با ps و کیفیت ظاهری و باطنی دارد...من که مشکلی نمیبینم
دوست من مگر من گفتم ندارد....بنده گفتم ایشونps3 وpc دارن و وهدفونی راحت وبدون سیم که تقریبا به بیشتر وسایل متصل میشود و هماهنگی بهتر با ps و کیفیت ظاهری و باطنی دارد...من که مشکلی نمیبینم
ممنون دوست عزیز که بهم گفتید.فقط چت هم میشه باهاش کرد؟ برا بازی انلاین میگم.در ضمن وقتی هدست رو گوش هست بعضی از صداها که از دسته میاد چجوره؟ببخشید زیاد ازت سوال پرسیدم ممنون که بهم جواب دادید.دوست من شما pulse wireless stereo head set تهیه کنید هم صدای عالی دارد هم به pc و ps متصل میشود...ریزر کراکن خوب هست ولی هدفونی که معرفی کردم قابلیت اتصال به وصیله های ذکر شده را دارد
- - -ویرایش - - -
دوست من هدفون عالی هست و در خریدش شک نکنید...قیمت هم 490 هست
- - -ویرایش - - -
ممنون دوست عزیز که بهم گفتید.فقط چت هم میشه باهاش کرد؟ برا بازی انلاین میگم.در ضمن وقتی هدست رو گوش هست بعضی از صداها که از دسته میاد چجوره؟ببخشید زیاد ازت سوال پرسیدم ممنون که بهم جواب دادید.
دوست من شما pulse wireless stereo head set تهیه کنید هم صدای عالی دارد هم به pc و ps متصل میشود...ریزر کراکن خوب هست ولی هدفونی که معرفی کردم قابلیت اتصال به وصیله های ذکر شده را دارد
- - -ویرایش - - -
- - -ویرایش - - -
دوست عزیز تو رنج300 هست...از کیفیتش کم نمیشود....هم وایرلس هست هم فیش 3.5 داره...از وایرلس برای کنسول و از فیش 3.5 برای pc و اسمارت فون استفاده میشودقیمت این pulse چند هستش
بعدش چون که وایرلس هستش ممکنه که از کیفیت صداش کم بشه؟
راستی به اینا سوکت 3.5 وصل میشه؟
دوست عزیز دو پیشنهاد دارم...اول اینکه هدفون وایرلس sennheiser rs120II رو تهیه کنید....دوم این که هدفون سیمی نظیر sennheiser hd 439....razer electraبهترین هدفون یا هدستی که می تونم با 300 تا 400 بگیرم چیه؟اولویت به ترتیب موزیک فیلم و در درجه اخر گیم.کیفیت صدا خیلی برام مهمه
(پ.ن:در ضمن من یک اسمارت تی وی سامسونگ برای خونم گرفتم جوری باشه که بشه برای اون هم ازش استفاده کنم)
هدست خوب باسه xbox360 چی هست تا 110 تومان
سلام.شرمنده بازم سوال میپرسم.این هدست گلد ps4یه سایت زده 490.بقیه سایتا زدن 640.میخواستم بپرسم با هم فرق دارن؟
سلام.شرمنده بازم سوال میپرسم.این هدست گلد ps4یه سایت زده 490.بقیه سایتا زدن 640.میخواستم بپرسم با هم فرق دارن؟
PlayStation Gold Wireless Headset و wireless stereo headset 2 چه تفاوتی
باهم دارند ؟ خواهش میکنم زود بهم جواب بدین. ممنون از لطفتون
- - -ویرایش - - -
دوست عزیز میشه بهم جواب بدید ممنون .عذر میخوام از اینکه زیاد سوال میپرسم(linkorn90)
شما همون گلد رو بخر دوست عزیز ...اونی که 640 تومنه مال باندل GTA V الایت هدفون پولس هستش که به هیچ وجه حتی نصف اون قیمت هم ارزش نداره.سلام.شرمنده بازم سوال میپرسم.این هدست گلد ps4یه سایت زده 490.بقیه سایتا زدن 640.میخواستم بپرسم با هم فرق دارن؟
PlayStation Gold Wireless Headset و wireless stereo headset 2 چه تفاوتی
باهم دارند ؟ خواهش میکنم زود بهم جواب بدین. ممنون از لطفتون
- - -ویرایش - - -
دوست عزیز میشه بهم جواب بدید ممنون .عذر میخوام از اینکه زیاد سوال میپرسم(linkorn90)
ممنون دوست عزیز خیلی اقاییدوست من اینجا هرکی دوست داره یک اسمی می گزارد ...وگرنه همان گلد هست باز شما برای من لینک پیام خصوصی کن تا ببینم
شما همون گلد رو بخر دوست عزیز ...اونی که 640 تومنه مال باندل GTA V الایت هدفون پولس هستش که به هیچ وجه حتی نصف اون قیمت هم ارزش نداره.
گلد هم با قیمت هایی بین 450 تا 500 بستگی به میزان برش تیغ فروشنده در دسترسه.....
آرش جان پس مال من که عکس و ... گذاشتم چه فرقی داره ؟؟
الان قیمتش تو بازار چنده ؟؟ آخه واسم هدیه اورده بودن اینو می خوام بدونم
کلا گلد با این چه فرقی داره ؟؟ (حتی فرق های خیلی کوچیکش )
و این که الان اینی که من دارم با آپدیت به PS4 میخوره یا هنوز آپدیت نیومده ؟
میگم هدفون گلد باتری داخلی داره؟ نیاز به شارژ اولیه هم داره؟(اقا واقعا از دوستانی که جوابگو هستند ممنونم و کمال تشکر رو دارم)