مشاوره در امر خرید هدفون (موزیک - گیم)

@linkorn90
دوست عزیز ریزر کراکن قابلیت اتصال به PC و PS4 رو داره.
دوست من مگر من گفتم ندارد....بنده گفتم ایشونps3 وpc دارن و وهدفونی راحت وبدون سیم که تقریبا به بیشتر وسایل متصل میشود و هماهنگی بهتر با ps و کیفیت ظاهری و باطنی دارد...من که مشکلی نمیبینم

دوست من شما pulse wireless stereo head set تهیه کنید هم صدای عالی دارد هم به pc و ps متصل میشود...ریزر کراکن خوب هست ولی هدفونی که معرفی کردم قابلیت اتصال به وصیله های ذکر شده را دارد

- - -ویرایش - - -

دوست من هدفون عالی هست و در خریدش شک نکنید...قیمت هم 490 هست

- - -ویرایش - - -
ممنون دوست عزیز که بهم گفتید.فقط چت هم میشه باهاش کرد؟ برا بازی انلاین میگم.در ضمن وقتی هدست رو گوش هست بعضی از صداها که از دسته میاد چجوره؟ببخشید زیاد ازت سوال پرسیدم ممنون که بهم جواب دادید.

ممنون دوست عزیز که بهم گفتید.فقط چت هم میشه باهاش کرد؟ برا بازی انلاین میگم.در ضمن وقتی هدست رو گوش هست بعضی از صداها که از دسته میاد چجوره؟ببخشید زیاد ازت سوال پرسیدم ممنون که بهم جواب دادید.

بله دوست من میکروفونش مخفی هست برای شیک شدن هدفون و واقعا هم زیبا شده... دوست من صداها همه عالی هست و نگران نباشید

دوست من شما pulse wireless stereo head set تهیه کنید هم صدای عالی دارد هم به pc و ps متصل میشود...ریزر کراکن خوب هست ولی هدفونی که معرفی کردم قابلیت اتصال به وصیله های ذکر شده را دارد

- - -ویرایش - - -

- - -ویرایش - - -

قیمت این pulse چند هستش
بعدش چون که وایرلس هستش ممکنه که از کیفیت صداش کم بشه؟
راستی به اینا سوکت 3.5 وصل میشه؟

آخرین ویرایش:
بهترین هدفون یا هدستی که می تونم با 300 تا 400 بگیرم چیه؟اولویت به ترتیب موزیک فیلم و در درجه اخر گیم.کیفیت صدا خیلی برام مهمه
(پ.ن:در ضمن من یک اسمارت تی وی سامسونگ برای خونم گرفتم جوری باشه که بشه برای اون هم ازش استفاده کنم)

آخرین ویرایش:
قیمت این pulse چند هستش
بعدش چون که وایرلس هستش ممکنه که از کیفیت صداش کم بشه؟
راستی به اینا سوکت 3.5 وصل میشه؟
دوست عزیز تو رنج300 هست...از کیفیتش کم نمیشود....هم وایرلس هست هم فیش 3.5 داره...از وایرلس برای کنسول و از فیش 3.5 برای pc و اسمارت فون استفاده میشود

- - -ویرایش - - -

بهترین هدفون یا هدستی که می تونم با 300 تا 400 بگیرم چیه؟اولویت به ترتیب موزیک فیلم و در درجه اخر گیم.کیفیت صدا خیلی برام مهمه
(پ.ن:در ضمن من یک اسمارت تی وی سامسونگ برای خونم گرفتم جوری باشه که بشه برای اون هم ازش استفاده کنم)
دوست عزیز دو پیشنهاد دارم...اول اینکه هدفون وایرلس sennheiser rs120II رو تهیه کنید....دوم این که هدفون سیمی نظیر sennheiser hd 439....razer electra

- - -ویرایش - - -

هدست خوب باسه xbox360 چی هست تا 110 تومان

دوست عزیز برای هدفون خوب باید بودجه را افزایش بدهید

آخرین ویرایش:
سلام.شرمنده بازم سوال میپرسم.این هدست گلد ps4یه سایت زده 490.بقیه سایتا زدن 640.میخواستم بپرسم با هم فرق دارن؟
[h=1]PlayStation Gold Wireless Headset و wireless stereo headset 2 چه تفاوتی[/h][h=1]باهم دارند ؟ خواهش میکنم زود بهم جواب بدین. ممنون از لطفتون[/h]
- - -ویرایش - - -

سلام.شرمنده بازم سوال میپرسم.این هدست گلد ps4یه سایت زده 490.بقیه سایتا زدن 640.میخواستم بپرسم با هم فرق دارن؟

دوست عزیز میشه بهم جواب بدید ممنون .عذر میخوام از اینکه زیاد سوال میپرسم(linkorn90)

آخرین ویرایش:
PlayStation Gold Wireless Headset و wireless stereo headset 2 چه تفاوتی

باهم دارند ؟ خواهش میکنم زود بهم جواب بدین. ممنون از لطفتون

- - -ویرایش - - -

دوست عزیز میشه بهم جواب بدید ممنون .عذر میخوام از اینکه زیاد سوال میپرسم(linkorn90)

دوست من اینجا هرکی دوست داره یک اسمی می گزارد ...وگرنه همان گلد هست باز شما برای من لینک پیام خصوصی کن تا ببینم

PlayStation Gold Wireless Headset و wireless stereo headset 2 چه تفاوتی

باهم دارند ؟ خواهش میکنم زود بهم جواب بدین. ممنون از لطفتون

- - -ویرایش - - -

شما همون گلد رو بخر دوست عزیز ...اونی که 640 تومنه مال باندل GTA V الایت هدفون پولس هستش که به هیچ وجه حتی نصف اون قیمت هم ارزش نداره.
گلد هم با قیمت هایی بین 450 تا 500 بستگی به میزان برش تیغ فروشنده در دسترسه.....

دوست من اینجا هرکی دوست داره یک اسمی می گزارد ...وگرنه همان گلد هست باز شما برای من لینک پیام خصوصی کن تا ببینم
ممنون دوست عزیز خیلی اقایی

- - -ویرایش - - -

شما همون گلد رو بخر دوست عزیز ...اونی که 640 تومنه مال باندل GTA V الایت هدفون پولس هستش که به هیچ وجه حتی نصف اون قیمت هم ارزش نداره.
گلد هم با قیمت هایی بین 450 تا 500 بستگی به میزان برش تیغ فروشنده در دسترسه.....

داداش دستت درد نکنه.ممنون از راهنمایتون

آرش جان پس مال من که عکس و ... گذاشتم چه فرقی داره ؟؟

12855791943415511510.jpg

الان قیمتش تو بازار چنده ؟؟ آخه واسم هدیه اورده بودن اینو می خوام بدونم

کلا گلد با این چه فرقی داره ؟؟ (‌حتی فرق های خیلی کوچیکش )

و این که الان اینی که من دارم با آپدیت به PS4 میخوره یا هنوز آپدیت نیومده ؟

آرش جان پس مال من که عکس و ... گذاشتم چه فرقی داره ؟؟

12855791943415511510.jpg

الان قیمتش تو بازار چنده ؟؟ آخه واسم هدیه اورده بودن اینو می خوام بدونم

کلا گلد با این چه فرقی داره ؟؟ (‌حتی فرق های خیلی کوچیکش )

و این که الان اینی که من دارم با آپدیت به PS4 میخوره یا هنوز آپدیت نیومده ؟

دوست عزیز قیمت نو بین 290 تا 350 و ریفر هم 200.......در ظاهر کمی تفاوت و در صدا خیلی کم تفاوت ایجاد شده و چند کابل اضافی دارد......بله با اپدیت 1.6 به ps4 وصل میشود

میگم هدفون گلد باتری داخلی داره؟ نیاز به شارژ اولیه هم داره؟(اقا واقعا از دوستانی که جوابگو هستند ممنونم و کمال تشکر رو دارم)

دوست من شارژی هست و بار اول که از جعبه خارج کردی اگر شارژ داشت که استفاده میکنی بعد میزنی تو شارژ اگر هم نداشت که اول شارژش میکنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or