مشاوره در امر خرید هدفون (موزیک - گیم)

دوست عزیز نهایت بودجه رو مشخص کنید تا بهتر درباره هدفون درخواستی راهنمایی بشید
خب قیمت 200 تا 350 به 400 هم رسید یه کارش میکنم :d
میخوام خیلی صدای واضح و تمیز ارائه کنه و تا جایی میشه تموم ریزه کاریهای صدای درحال پخش رو داشته باشه
بیتس خوبی هم داشت که چه بهتر
دمت گرم
چرا بیشتر هدفون‎های گیمینگ و با کیفیت پیچ تنظیم Volume صدا روی سیم ندارن ؟
جواب اینم اگه میدونید لطفا بگید ممنون میشم

آخرین ویرایش:
quote_icon.png
نوشته شده توسط christmas

من میخوام برای گوشیم htc desire 300 هستش هدفون بخرم ،اما نمیدونم چه مدلی بخرم ، چون احتمال میدم که گوشیم رو ارتقا بدم و مدل بهتری بخرم برای همین میتونم تا 1تومن هم هزینه کنم
فقط میخواستم بدونم مدل بیتس studio با ibeats high performance in-ear headphones خیلی تفاوت کیفیتی داره؟ چون من دخترم رو گوشی زیاد برای بیرون جالب نیست برام اگه تو گوشی باشه بهتره برای همین این مدل رو پیشنهاد میکنین یا هدفون دیگه ای بخرم؟

دوست عزیز قبل هر چیز نهایت بودجه و سبک موسیقی و نوع هدفون رو مشخص کنید تا بهتر راهنمایی کنم...دنبال بیتز هم نباشید لطفا...

- - -ویرایش - - -

دوست عزیز نهایت بودجه رو مشخص کنید تا بهتر درباره هدفون درخواستی راهنمایی بشید

من چون نمیدونم تفاوت کیفی هدفونهای تو گوشی با رو گوشی چقدره برای همین دقیقا نمیدونم چقدر هزینه کنم، مثلا اگه هدفون بیتز studio نسبت به in ear خیلی تفاوت داره حاضرم بیشتر هزینه کنه اما اگه تفاوتی ندارن الکی هزینه ی بیشتری نکنم
سبک موسیقی که گوشی میدم رپ و پاپ و راک اند رول هستش بیشتر

فقط یه راهنمایی دیگه ای هم که میخوام اینه که چون من نمیتونم توی میترو یا اتوبوس زیاد از هدفون رو گوشی استفاده کنم اگه میشه تا جایی که میتونین هدفون تو گوشی معرفی کنین
ممنون
بودجه هم از 200تومن تا 1تومن یا 1200 مشکلی ندارم

خب قیمت 200 تا 350 به 400 هم رسید یه کارش میکنم :d
میخوام خیلی صدای واضح و تمیز ارائه کنه و تا جایی میشه تموم ریزه کاریهای صدای درحال پخش رو داشته باشه
بیتس خوبی هم داشت که چه بهتر
دمت گرم

جواب اینم اگه میدونید لطفا بگید ممنون میشم

دوست عزیز هدفون ریزر کراکن خوب هست با شرایط خواسته شما مطابقت داره اگر میکروفون هم میخواهید ریزر کراکن پرو بگیرید.....راجع به سوال .....در تمام هدفون های خوب و high end این پیچ صدا به دلیل افت تدریجی صدا و توازن صدای چپ و راست برداشته شده به غیر از مدل های مخصوص موبایل

- - -ویرایش - - -

من چون نمیدونم تفاوت کیفی هدفونهای تو گوشی با رو گوشی چقدره برای همین دقیقا نمیدونم چقدر هزینه کنم، مثلا اگه هدفون بیتز studio نسبت به in ear خیلی تفاوت داره حاضرم بیشتر هزینه کنه اما اگه تفاوتی ندارن الکی هزینه ی بیشتری نکنم
سبک موسیقی که گوشی میدم رپ و پاپ و راک اند رول هستش بیشتر

فقط یه راهنمایی دیگه ای هم که میخوام اینه که چون من نمیتونم توی میترو یا اتوبوس زیاد از هدفون رو گوشی استفاده کنم اگه میشه تا جایی که میتونین هدفون تو گوشی معرفی کنین
ممنون
بودجه هم از 200تومن تا 1تومن یا 1200 مشکلی ندارم

من شرایط شما رو درک میکنم ولی حیف هست که با این بودجه ایر فون بگیرید...شما سبک موسیقی که گوش میدهید شبیه من هست...سبک های ادغامی با فرکانس های مختلف و متفاوت... هدفون های تو گوشی sony mdr xba-3 ....sennheiser mm70 این هدفونا واقعا شاهکار هستند

من شرایط شما رو درک میکنم ولی حیف هست که با این بودجه ایر فون بگیرید...شما سبک موسیقی که گوش میدهید شبیه من هست...سبک های ادغامی با فرکانس های مختلف و متفاوت... هدفون های تو گوشی sony mdr xba-3 ....sennheiser mm70 این هدفونا واقعا شاهکار هستند

ممنون ، پس هزینه اضافی بخاطر برند بیتس نکنم؟
حالا اگه شما خودتون با این بودجه میخواستین بخرین، هدفون رو گوشی میخریدید؟از بین رو گوشی ها چه مدلی رو پیشنهاد میدین؟

دوستان برای گیم و music(مخصوصا سبک های extreme)
Razer tiamat 2.2 بهتره بنظرتون یا kraken pro؟:دی
Electra چطوره کیفیتش؟:دی
دوست من اول بگویید که حتما بازی و موزیک با هم میخواهید...با توجه به نوع وسبک موسیقی که گوش میدهید بعید هست که صدای فان و متوسط بخواهید

- - -ویرایش - - -

ممنون ، پس هزینه اضافی بخاطر برند بیتس نکنم؟
حالا اگه شما خودتون با این بودجه میخواستین بخرین، هدفون رو گوشی میخریدید؟از بین رو گوشی ها چه مدلی رو پیشنهاد میدین؟

برای بیتس هزینه نکنید...من شخصا رو گوشی رو میپسندم .اگر بدون امپ بخواهم yamaha hph pro 500 واقعا صدای افسانه ای و شگفت انگیزی دارد وحرفی برای انتقاد نمیماند...ظاهر و باطن بدون نقص ...

دوست من اول بگویید که حتما بازی و موزیک با هم میخواهید...با توجه به نوع وسبک موسیقی که گوش میدهید بعید هست که صدای فان و متوسط بخواهید

- - -ویرایش - - -

برای بیتس هزینه نکنید...من شخصا رو گوشی رو میپسندم .اگر بدون امپ بخواهم yamaha hph pro 500 واقعا صدای افسانه ای و شگفت انگیزی دارد وحرفی برای انتقاد نمیماند...ظاهر و باطن بدون نقص ...

اولويتم با موسيقى و در کنارش گيم.اهميت اولى بيشتره برام.

اولويتم با موسيقى و در کنارش گيم.اهميت اولى بيشتره برام.

از نظر من sennheiser 439 گزینه خوبی هست...جزئیات بالای موزیک.سوند استیج عالی...و صدای نرم و دلنشین ولی با افزایش بودجه sennheiser 449 میتونید بگیرید که صدای سرد تر و جزئیات بیشتر صدا را به همراه دارد...

دوستان قبلا به من ٤ مدل معرفي كرديد
كه شامل mdr xb60ex , yamaha eph50 , creative ep630 و xba 10 بود
الان سوالم اينه كه كدومش مناسب با سبك راكه ، چون بيشتر راك گوش ميدم
با تشكر

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

دوستان قبلا به من ٤ مدل معرفي كرديد
كه شامل mdr xb60ex , yamaha eph50 , creative ep630 و xba 10 بود
الان سوالم اينه كه كدومش مناسب با سبك راكه ، چون بيشتر راك گوش ميدم
با تشكر

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
دوست عزیز من این مدل ها رو پیشنهاد دادم و توضیح هم دادم.sony mdr xba 10 گزینه مناسبی هست

آخرین ویرایش:
سلام دوستان .این هدست ps4 gold که میدن 640چجوره؟از نظر کیفیت و همه چیز...در ضمن قیمتش چند بخریم گرون نیست.خواهش میکنم یکی جواب بده.از لطفتون بسیار ممنونم

دوستان این Razor kraken خوب هستش؟ برای بازی میخوام.
تو این رنج قیمت 400 به پایین چه هدفونهای خوبی سراغ دارید؟
دوست من شما pulse wireless stereo head set تهیه کنید هم صدای عالی دارد هم به pc و ps متصل میشود...ریزر کراکن خوب هست ولی هدفونی که معرفی کردم قابلیت اتصال به وصیله های ذکر شده را دارد

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان .این هدست ps4 gold که میدن 640چجوره؟از نظر کیفیت و همه چیز...در ضمن قیمتش چند بخریم گرون نیست.خواهش میکنم یکی جواب بده.از لطفتون بسیار ممنونم

دوست من هدفون عالی هست و در خریدش شک نکنید...قیمت هم 490 هست

- - -ویرایش - - -

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or