aiden_0101
کاربر سایت
دوست عزیز مثل باتری موبایل شارژ اولیه میخواد یا خیر؟( منظور 8 ساعت)دوست من شارژی هست و بار اول که از جعبه خارج کردی اگر شارژ داشت که استفاده میکنی بعد میزنی تو شارژ اگر هم نداشت که اول شارژش میکنی
دوست عزیز مثل باتری موبایل شارژ اولیه میخواد یا خیر؟( منظور 8 ساعت)دوست من شارژی هست و بار اول که از جعبه خارج کردی اگر شارژ داشت که استفاده میکنی بعد میزنی تو شارژ اگر هم نداشت که اول شارژش میکنی
دوست عزیز مثل باتری موبایل شارژ اولیه میخواد یا خیر؟( منظور 8 ساعت)
تیامات 7.1 با 2.2 خیلی فرق داره؟میصرفه 660 تومن پول به 7.1 بدم؟؟ الکترا و کاراکن چطورن؟به صرفه تر نیستن ؟
تیامات 7.1 با 2.2 خیلی فرق داره؟میصرفه 660 تومن پول به 7.1 بدم؟؟ الکترا و کاراکن چطورن؟به صرفه تر نیستن ؟
دوست عزیز به جرات میگم عالی هست......و از قیمتش خبر دارید؟دوستان به فقط به قصد موزیک میخوام یه هدفون بخرم.این چطوره؟؟
Sony XBA-3IP
دکمه های کنترل صدا و ... اونقدر واسم مهم نیست.برای هم به این مدل XBA-3 هم فکر میکنم.
یه سوال دیگه...یه مدل بالاتر هست که نویز کنسلینگ داره....500 دلار ناقابل!!!نویز کنسلینگ چقدر بدرد موزیک گوش کردن میخوره؟اصلا ارزش هزینه کردن داره؟
نوشته شده توسط [WaRhEaD];3143406:نظرتون راجبه هدفون سه کاره های سونی چیه، خوب هست بخرم؟
Sony NWZ-WH303 3-in-1 Walkman MP3 Player
----------
Sennheiser CX300 II این چطوره؟
بعد یه چیزی :d من اگه ایرفون بگیرم میتونم تو خونه وصلش کنم به pc استفاده کنم؟ یعنی بهش آسیب وارد نمیشه؟ یا فقط با mp3player و موبایل جواب میده
میشه یک توضیحی در مورد چند کاناله بدی من زیاد سردر نمیارم
سلام، دوستان بهترین ایرفون تا قیمت 200.000 تومن چیه؟ من خودم نظرم رو Hammerhead-صد و هفتاد تومن-هست،فقط هم برا موزیک می خوام... با تشکر،
دوست عزیز چه نوع موسیقی گوش میدهید و چه صدایی میخواهید
دوست من اگر صدای گرم میخواهید sennheiser cx 300II رو پیشنهاد میدم با توجه به سبکی که گوش میدهیدبیشتر سبکِ Alternative Rock ...
دوست من اگر 7.1 کاتاله میخواهید ریزر tiamat7.1 گزینه مناسبی هستدوستان یه هدفون خوب تو رنج قیمت 600 تا 650 برای گیم و موزیک البته دومی بیشتر میخواستم
چی پیشنهاد میدید ممنون
ببخشید من خیلی وقته در به در دنبال یه هدست خوب واسه ps4 ام ولی برام مهمه با pc و موبایل هم خوب کار کنه. شما همین پالس رو توصیه میکنید؟ من چندجا خوندم که بعد یه مدت استفاده پلاستیکش از چندجا میشکنه و غیر قابل استفاده میشه این درسته؟ بعد هم این قیمت که نوشتید هست تو بازار اخه من فقط بالای 400 تومن دیدم ممنوم میشم جواب بدید. بقیه دوستان هم کسی اگه اطلاعاتی داره ممنون میشم راهنماییم کنیددوست عزیز تو رنج300 هست...از کیفیتش کم نمیشود....هم وایرلس هست هم فیش 3.5 داره...از وایرلس برای کنسول و از فیش 3.5 برای pc و اسمارت فون استفاده میشود
- - -ویرایش - - -
دوست عزیز دو پیشنهاد دارم...اول اینکه هدفون وایرلس sennheiser rs120II رو تهیه کنید....دوم این که هدفون سیمی نظیر sennheiser hd 439....razer electra
- - -ویرایش - - -
د