با یه کارت صوتی مناسب امتحانش کنسلام دوستان .
من یه هدفون الکترا گرفتم.ولی راستش رو بخواید خیلی انتظاراتم رو براورده نکرد،من هم تا حالا هدفون مدل بالاتر نداشتم که بگم انتظاراتم زیاده!گفتم شاید مشکلی داشته باشه.صدا رو خیلی بم میکنه.طوری که من برای موسیقی ایرفون 60 تومنی فیلیپسمو ترجیح میدم!از فروشگاه لیون کامپیوتر گرفتم و پلمپ هم بود.از کجا بفهمم که مشکلی نداره؟
آقا بیتس وایرلس چطوره؟
سلام دوستان
من میخوام یه هدست بخرم استفاده ای که میکنم تو گیمینگ با ps4 و دیدن فیلم هست . واسه اهنگ و اینا نمیخوام
بودجه هم 500 هست نظر خودم gold wireless stereo headset هست که گفتم قبلش یه مشورتی بکنم
لطفا بهترین هدستی که میشه با این بودجه خرید رو بگید ؟؟ برندش هم واسم مهم نیست فقط به ps4 بخوره.ممنون
سلام
دوستان توی رنج قیمت 300 - 400 یه هدست واسه گیم و موزیک چی پیشنهاد میدین ؟
موزیک هم بیشتر تو سبک متال، ولی اولویتم با بازی هست.
ویراش: نظر خودم با Razer Kraken 7.1 هست (با تعریف تمجیدایی که شنیدم البته). و یک سوال دیگه اینکه آیا واسه این هدست من مجبورم یک کارت صدا هم بخرم یا نه ؟
چون اینطور که یکی از دوستان گفت واسه هدست USB نیاز چندانی نیست که کارت صدا هم بخری.
دوست عزیز بازی و موزیک متال؟کراکن هم که تو پست های قبلی درموردش گفتم ...از نظر شما صدای گرم با بیس مضاعف برای سبک متال و امثال این ها مناسب هست؟شما اول کمی تغییر در خواستهاتون بدید تا بهترین نتیجه رو بگیرید
من که گفتم اولویتم بازی هست. من اگه از بیسش خبر داشتم دوست عزیز و تخصصی در این زمینه داشتم اینجا مزاحم دوستان نمیشدم
ویرایش: در ضمن شرمنده من فرصت نکردم پست های قبلی رو با دقت نخوندم. در موردش صحبت کرده بودید.
به نظر خودم که بیس اضافه اصولا متال نمیتونه لذت بخش باشه.
البته تا الان بنده از برندهای متفرقه استفاده میکردم و تجربه ی یک هدست با کیفیت خوب رو نداشتم.
تشکر.
دوست عزیز حتما هدست میخواهید یا هدفون هم مد نظر دارید؟
واسه گیم اصولا نیاز به میک هم دارم. مسلما هدست میخوام.