Real Madrid 9
کاربر سایت
میلاد اینا برندا ی خوبین ولی خوب مثلا سونی الکی 500 تومن همیشه گرونتر فقط به خاطره اسمش . کسی اقتصاددان یا ( اقتصادی ) باشه فکرش ، سونی کمتر میخره هرچند الان سونیه اصلم کمه برا امریکا باشه ، همه دیگه خودتون میدونین دیگه چینه همشون . الان مدل لپ تاپ من n61 jq هستش 1 سال پیش خریدم ، اون موقع اصلا لپ تاپای سونی بلوری نداشتن تو بازار منکه تو بازار رضا یا پایتخت یا ایران ندیدم 24 ساعت اونجا بودم و هستم ، خلاصه بگم برا من i7 - 6 ram ddr3 - led 16 - hdd 640 - vga 5730 ati - multi toych - usb 3 داره من 1 سال پیش اینو خریدم با این امکانات 14000000 تومن ، همون موقع لپ تاپای سونی تازه بلوری و یو اس بی 3 نداشتن راحت 2400000 میدادن . خوب کسی مشکل مالی نداشته باشه اره بره پولشو بده بخره ، ولی برند برا من بارها شده تو کل کل با دوستان لپ تاپ های دوستامو شکست داده از هر نظر ، اینتارو میگم به دوستانیکه لپ تاپ سونی دارن بر نخوره یهو ولی پول دور ریختنه دیگه اونقد خرج کنی :dمن از معلم سخت افزارم پرسیدم که چی خوبه واسه خرید لپ تاپ اونم چه مارکی گفتش که:
بهتر فقط طرفه Dell , Asus , HP برید چون اینا تو ایران امن تر هستش.
مدل :
msi ، sumsong ، sony تو ایران نباید اینا گرفت چون دردسر سازن.
منم اولین باریکه میخاستم بخرم گیر داده بودم به سونی بعد تحقیق کردم دیدم این مدل هست 1 تومن کمتره ولی امکاناتش بهتره 1400000 خوب کمی فکر کردم همینو خریدم جا سونیه ، 1 تومنشم جدیدا دادم یه دوربین حرفه ای d600 canon خریدم عالیه
آخرین ویرایش: