مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

من از معلم سخت افزارم پرسیدم که چی خوبه واسه خرید لپ تاپ اونم چه مارکی گفتش که:
بهتر فقط طرفه Dell , Asus , HP برید چون اینا تو ایران امن تر هستش.
مدل :
msi ، sumsong ، sony تو ایران نباید اینا گرفت چون دردسر سازن.
میلاد اینا برندا ی خوبین ولی خوب مثلا سونی الکی 500 تومن همیشه گرونتر فقط به خاطره اسمش . کسی اقتصاددان یا ( اقتصادی ) باشه فکرش ، سونی کمتر میخره هرچند الان سونیه اصلم کمه برا امریکا باشه ، همه دیگه خودتون میدونین دیگه چینه همشون . الان مدل لپ تاپ من n61 jq هستش 1 سال پیش خریدم ، اون موقع اصلا لپ تاپای سونی بلوری نداشتن تو بازار منکه تو بازار رضا یا پایتخت یا ایران ندیدم 24 ساعت اونجا بودم و هستم ، خلاصه بگم برا من i7 - 6 ram ddr3 - led 16 - hdd 640 - vga 5730 ati - multi toych - usb 3 داره من 1 سال پیش اینو خریدم با این امکانات 14000000 تومن ، همون موقع لپ تاپای سونی تازه بلوری و یو اس بی 3 نداشتن راحت 2400000 میدادن . خوب کسی مشکل مالی نداشته باشه اره بره پولشو بده بخره ، ولی برند برا من بارها شده تو کل کل با دوستان لپ تاپ های دوستامو شکست داده از هر نظر ، اینتارو میگم به دوستانیکه لپ تاپ سونی دارن بر نخوره یهو ولی پول دور ریختنه دیگه اونقد خرج کنی :d
منم اولین باریکه میخاستم بخرم گیر داده بودم به سونی بعد تحقیق کردم دیدم این مدل هست 1 تومن کمتره ولی امکاناتش بهتره 1400000 خوب کمی فکر کردم همینو خریدم جا سونیه ، 1 تومنشم جدیدا دادم یه دوربین حرفه ای d600 canon خریدم عالیه
.

آخرین ویرایش:
لطفا یه لپ تاپ خوب برای کارای خونگی زیر 1 تومن معرفی کنید

سلام دوست عزیز بفرما . باز تصمیم نهایی با شماست همشون خوبن .

لینک 1

لینک 2

لینک 3

لینک 4

لینک 5

لینک 6

---------- نوشته در 12:45 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:42 AM ارسال شده بود ----------

لینک 7

اینم خوبه داداش .

---------- نوشته در 12:46 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:45 AM ارسال شده بود ----------

لینک 8

---------- نوشته در 12:48 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:46 AM ارسال شده بود ----------

اینم بگم بازار بری اونایی که 1060000 راحت میتونی 9800000 اینا بخری مونده به زرنگیه خودتون .

سلام بچه ها یه سوال دارم!یه لبتاپ Hp DV-6050 دارم که کارت گرافیکه 6770M داره میخواستم ببینم اگه زیاد باهاش بازی کنم اتفاقی براش نمیوفته که؟
راستی بازیم فعلا فقط mw3 که زیاد سنگین نیست بازی میکنم تنظیماتشم با اینکه میتنوم تا اخر بالا ببرم باز به جز رزولوشن اکثرشونو Off میکنم
ممنون

سلام بچه ها یه سوال دارم!یه لبتاپ Hp DV-6050 دارم که کارت گرافیکه 6770M داره میخواستم ببینم اگه زیاد باهاش بازی کنم اتفاقی براش نمیوفته که؟
راستی بازیم فعلا فقط mw3 که زیاد سنگین نیست بازی میکنم تنظیماتشم با اینکه میتنوم تا اخر بالا ببرم باز به جز رزولوشن اکثرشونو Off میکنم
ممنون

سلام دوست عزیز فقط یه کول پد برا لپ تاپ بگیر تا وقتی بازی میکنین بزارین زیریش تا خنک کنه ، خلاصه لپ تاپ ظریفه دیگه زیاد برا کارای خفن زیاد ساخته نشده ولی کول پدرو حتما حتما بخر ، نهایت 18 تومن قیمتشه . ولی من خودم زیاد استفاده می کنم زیاد کار میکشم ازش هیچیش نشده موفق باشین .

---------- نوشته در 10:57 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:53 PM ارسال شده بود ----------

سلام لطفا راهنماییم کنید میخوام لپ تاپ بخرم بین دو مدل مرددم 1-Dell XPS 550i و ASUS n43sn کدوم بهتره

سلام دوست عزیز من راستش خودم بودم این اسوس ASUS n43sn می خریدم چون عالیه دوست واقعا ، این نظر منه .

سلام
بین دو لپ تاپ gt780 و G74SX-91217V Matt Black with Dark Grey‎ کدام یکی بهتر و قویتره؟
آیا لپ تاپی در ایران هست که از این دو لپ تاپ قویتر باشه؟
آیا میشه روی gt780 دو تا گرافیک 560 گذاشت یعنی sli کرد میشه یا نه؟

سلام مچکر از راهنمایی شما یک سوال دیگه هم داشتم Asus n55sf خوبه یا نه ازبین سه مدل زیر کدام برای گیم بهتر است درضمن من تا 1600000 تومان میخوام هزینه کنم لطف کنید اگر امکانداره دلیل بهتر بودن ASUS n43snبگید مچکرم.
Dell XPS 550i و Asus n55sf و ASUS n43sn

سلام مچکر از راهنمایی شما یک سوال دیگه هم داشتم Asus n55sf خوبه یا نه ازبین سه مدل زیر کدام برای گیم بهتر است درضمن من تا 1600000 تومان میخوام هزینه کنم لطف کنید اگر امکانداره دلیل بهتر بودن ASUS n43snبگید مچکرم.
Dell XPS 550i و Asus n55sf و ASUS n43sn

سلام دوست عزیز الان که نگا میکنم بین دوتا اسوسا این مدل بهتره Asus n55sf .

بنا به دلایل زیر :

1-کارت گرافیکش قویتره 2 هستش .

2- بلوریم که داره .

3-رمش که 8 ماشالله

و قابلیت های زیرش

• دارای قابلیت Subwoofer برای پخش صدا با کیفیت بهتر
  • دارای فن آوری Sonic Master
  • دارای فن آوری Video Magic
  • دارای فن آوری ASUS Splendid
شک نکنین همین مدل بهتره عالیه .

لینک

آخرین ویرایش:
سلام
بین دو لپ تاپ gt780 و G74SX-91217V Matt Black with Dark Grey‎ کدام یکی بهتر و قویتره؟
آیا لپ تاپی در ایران هست که از این دو لپ تاپ قویتر باشه؟
آیا میشه روی gt780 دو تا گرافیک 560 گذاشت یعنی sli کرد میشه یا نه؟

M17x R3 Laptop
[TABLE="class: ncode_imageresizer_warning"]
[TR]
[TD="class: td1, width: 20"]
wol_error.gif

[/TD]
[TD="class: td2"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
aw_main_header.jpg

[TR]
wol_error.gif
[/TD]
[TD="class: td2"]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
OriginalJPG

M17x R3 Laptop

َ
OriginalPng

Alienware M17x

Alienware’s first 3D Capable gaming laptop
Starting at $1,499

Alien-FX:

• Overall Performance
  • Gaming
  • 3D Rendering
  • Mobility

Featured Options:

• 2nd Gen Intel Core i7 processors
  • Up to 16GB DDR3 performance memory
  • tag_new.gif
    Featuring 2GB GDDR5 NVIDIA® GeForce® GTX 580M graphics
  • 1920x1080p Full HD display with NVIDIA 3D Vision technology
[TR]
wol_error.gif
[/TD]
[TD="class: td2"]This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 905x212.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
OriginalJPG

---------- نوشته در 12:29 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:27 AM ارسال شده بود ----------

---------- نوشته در 12:31 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:29 AM ارسال شده بود ----------

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or