مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

سلام، من یه لپ تاب میخواستم بیشتر برای وب گردی و کارای دانشگاه و فیلم و کمی هم بازی...
تا یک میلیون وچهارصد...
بین msi GE620 و hp dv6-6180 و dell 5110N کدوم بهتره؟
من خودم dell رو انتخاب کردم، چون نسبت به قیمتش مشخصات خوبی داره. اما کیفیت بدنش و صفحه ش میگن خیلی خوب نیست...
ارزش داره 300 تومن بیشتر بدم msi یا hp بگیرم؟یا همون dell خوبه؟
کیفیت صفحه نمایش و کیفیت ساخت برام خیلی مهمه...

آخرین ویرایش:
سلام، من یه لپ تاب میخواستم بیشتر برای وب گردی و کارای دانشگاه و فیلم و کمی هم بازی...
تا یک میلیون وچهارصد...
بین msi GE620 و hp dv6-6180 و dell 5110N کدوم بهتره؟
من خودم dell رو انتخاب کردم، چون نسبت به قیمتش مشخصات خوبی داره. اما کیفیت بدنش و صفحه ش میگن خیلی خوب نیست...
ارزش داره 300 تومن بیشتر بدم msi یا hp بگیرم؟یا همون dell خوبه؟
کیفیت صفحه نمایش و کیفیت ساخت برام خیلی مهمه...
اگه صفحه نمایش و ساختار برات بیشتر اهمیت داره پیشنهاد های من اینه
Sony VAIO SC1AFD
SAMSUNG
[h=1]RF511-S04[/h]
HP Pavilion DV6-6166

سلام دوستان :) يه لپتاپ ميخوام تا سقف قيمت 1100 ... از لحاظ ظاهري ميخوام واقعا شيك باشه و پرفورمنسش نسبت به قيمت هم در حد قابل قبولي باشه :)‌ ... خودم مدل هاي DELL - Inspiron N5110 / i7 و Asus K53Sv-i5 در نظرمه ... اگه ميشه از برند هاي ديگه هم پيشنهاد بديد :)...

سلام دوستان . از یک میلیون و پانصد تا یک و هفتصد .... ، چند مدل لپتاپ معرفی کنین که backlit keyboard هم داشته باشه .
همچنین چند جای معتبر که میشه بهشون اعتماد کرد و لپ تاپ هاشون ریفر نیست ، معرفی کنین .
یه سوالی هم برام پیش اومده ، نسخه ی windows ی که روی لپ تاپ نصبه ، باید همراه لپ تاپ داده بشه ؟

آخرین ویرایش:
سلام چند تا سوال دارم
1. برند دل بگیرم یا ایسوس ؟
2.با بودجه 1500 چه مدلی(برای کار با نرم افزارهای برنامه نویسی و کارهای گرافیکی در خصوص رشته کامپیوتر-نرم افزار و کارهای گرافیکی دیگر به غیر از گیم )بگیرم؟
3.گرافیک لپ تاپها برای کارهایی که گفتم ati باشه بهتره یا nvidia ؟
4.گرافیک لپ تاپها تا سقف 1500 ddr5 هم هست یا نه ؟

سلام
دوستان نظرتون در مورد سری F سونی چیه؟
بهترین مدل ها با توجه به قیمتشون در این سری کدام ها هستند؟

سلام دوست عزیز کاش یکم راجبه رنج قیمتیکه میخایین یا چه سیستمی باشه . برا چه کاری میخایین توضیح میدادین بهتر میتونستم کمکتون کنم . من چنتا معرفی میکنم همشون خوبن ببین از کدوم خوشتون میاد

سری F سری خوبیه دوست عزیز .

لینک 1

لینک 2

لینک 3

لینک 4

باز داداشم سوالی داشتین من در خدمتتون عزیز .

---------- نوشته در 01:27 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:15 PM ارسال شده بود ----------

سلام چند تا سوال دارم
1. برند دل بگیرم یا ایسوس ؟
2.با بودجه 1500 چه مدلی(برای کار با نرم افزارهای برنامه نویسی و کارهای گرافیکی در خصوص رشته کامپیوتر-نرم افزار و کارهای گرافیکی دیگر به غیر از گیم )بگیرم؟
3.گرافیک لپ تاپها برای کارهایی که گفتم ati باشه بهتره یا nvidia ؟
4.گرافیک لپ تاپها تا سقف 1500 ddr5 هم هست یا نه ؟
سلام دوست عزیز من به سوالاتون جواب میدم باز تصمیم گیرنده نهایی خودتونین .
1- برند یع چیز صلیغه ای هستش و اصلا اینجور نیست که بعضیا الکی یه تزی میدن میگن فلان برند بده نخرین من خودم ASUS دارم N61 JQ خدایی عالیه بهترین لپ تاپ منکه رو همه چی حساسم ازین لپ تاپم راضیم بی نظیره ولی دیگه تو بازار نیست تولید نمیشه برندای جدید اومده ، هر جفت برندا خوبن .
2- پول الکی به لپ تاپ ندین همه اینایی که گفتین راحت جواب میدن با هر لپ تاپ امروزی ولی تو این رنجیکه گفتین من چنتا رو معرفی میکنم انتخاب با خودتونه .

لینک 1

لینک 2

لینک 3

3- برا من ATI هستش و کاملا راضیم NVIDIA هم عالیه .

4- من تا الان DDR5 ندیدم با 1500 راستش .
باز سوالی بود در خدمتتونم عزیز .

---------- نوشته در 01:29 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:27 PM ارسال شده بود ----------

سلام بچه ها من میتونم تا 1میلیون تومان هزینه کنم چه مدل لپ تاپی پیشنهاد میکنید ؟

سلام دوست عزیز من اینو بهتون پیشنهاد میکنم و عالیه دوستانم دارن و راضی هستن .
اینم بگم قیمت سایتارو بیخیال برین بازار ازین ارزونتر میتونی بخری یه 80 تومن اینا کمتر میتونی گیر بیاری موفق باشین .

لینک

---------- نوشته در 01:36 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:29 PM ارسال شده بود ----------

سلام دوستان . از یک میلیون و پانصد تا یک و هفتصد .... ، چند مدل لپتاپ معرفی کنین که backlit keyboard هم داشته باشه .
همچنین چند جای معتبر که میشه بهشون اعتماد کرد و لپ تاپ هاشون ریفر نیست ، معرفی کنین .
یه سوالی هم برام پیش اومده ، نسخه ی windows ی که روی لپ تاپ نصبه ، باید همراه لپ تاپ داده بشه ؟

سلام دوست عزیز من چنتا لینک میزارم خودتون نگا کنین ببینین کدومو دوست دارین یا برا کارتون خوبه ، انتخاب کردین چنتارو بگین تا بگم کدوم خوبه .
اکثر لپ تاپا دارن ویندوز ولی تو ایران بر میدارنشون خوب جدا میفروشن سود کنن ، ولی بعضیا دست نمیزنن و شما خریدنی بگین ویندوز اورجینال داره یا نه الان اکثر سایتا میزنن داره ویندوز اورجینال یا نه .
من خریدنی لپ تاپمو خیلیا نمیدادن ویندوزشو تا اخر یجارو پیدا کردم که ویندوزشم میدادن اینم چنتا لینک نگا کنین .

لینک 1

لینک 2

---------- نوشته در 01:45 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:36 PM ارسال شده بود ----------

سلام دوستان :) يه لپتاپ ميخوام تا سقف قيمت 1100 ... از لحاظ ظاهري ميخوام واقعا شيك باشه و پرفورمنسش نسبت به قيمت هم در حد قابل قبولي باشه :)‌ ... خودم مدل هاي DELL - Inspiron N5110 / i7 و Asus K53Sv-i5 در نظرمه ... اگه ميشه از برند هاي ديگه هم پيشنهاد بديد :)...

سلام دوست عزیز اگه باطری براتون مهمه تو لپ تاپ I7 نخر چون زود باطریتون تموم میشه اگه نه که هیچ .

اینم چنتا نمونه باز تصمیم با شماست .

لینک 1

لینک 2

لینک 3

لینک 4

لینک 5

فقط از مدیر یا ناظمین معذرت میخام ، یهو فکر نکنین من تبلیغ میکنم برا سایتا بهم اخطار بدن قصدم کمک به دوستانه و فکر کنم این بهترین روش باشه براشون مستقیم ادرس برندیکه میخانو میدم میرن میبینن . چون بعضیا حتی تو پیدا کردنم به مشکل میخورن .

دوستان لپ تاپ میخوام برای دانشگاه که سبک باشه و کیفیت خوبی داشته باشه و ترجیحاً 15 اینچ باشه و قیمتش هم در حدود 1100 تا 1500 باشه. برای بازی زیاد برام مهم نیست و نمیخوام خیلی بازی های سنگین اجرا کنه.ترجیحاً میخوام حمل و نقلش راحت باشه و زیاد به دردسر نیفتم.شما چه مدل هایی پیشنهاد می کنید که شارژ هم خوب نگه داره؟

دوستان لپ تاپ میخوام برای دانشگاه که سبک باشه و کیفیت خوبی داشته باشه و ترجیحاً 15 اینچ باشه و قیمتش هم در حدود 1100 تا 1500 باشه. برای بازی زیاد برام مهم نیست و نمیخوام خیلی بازی های سنگین اجرا کنه.ترجیحاً میخوام حمل و نقلش راحت باشه و زیاد به دردسر نیفتم.شما چه مدل هایی پیشنهاد می کنید که شارژ هم خوب نگه داره؟
دوست عزیز چون بیشتر برای حمل و نقل میخوای صفحه ی 15 اینچی یکم برات سنگین میشه پس پیشنهاد هایی که برات دارم :

Sony VAIO SC1AFD
Sony VAIO S13DGX
ASUS U35JC
ASUSTeK Computer Inc. - Notebooks- ASUS U35Jc
SAMSUNG SF411
اینا هم پرفومنس مناسبی دارند هم سبک وزن هستند هم دارای کیفیت ساخت خوبی اند

به نظرم Asus N53SV بگیر. یکی از دوستای خودم تازگی یکی گرفته خیلی توپه واسه بازی هم جواب میده اونجور که تو تست گرفته شده دیدم کرایسیس رو با 18 فریم اجرا می کنه. ظاهرش قشنگه، جنس محکمی هم داره که واسه کسایی که زیاد اینور اونور میبرن خوبه. وزنشم 2.7 کیلو که واسه لپ تاپ 15 اینچی معمولی محسوب میشه.

اگه یه چیز سبک هم میخوای میتونی Asus U36JC رو انتخاب کنی البته 13 اینچیه.

من از معلم سخت افزارم پرسیدم که چی خوبه واسه خرید لپ تاپ اونم چه مارکی گفتش که:
بهتر فقط طرفه Dell , Asus , HP برید چون اینا تو ایران امن تر هستش.
مدل :
msi ، sumsong ، sony تو ایران نباید اینا گرفت چون دردسر سازن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or