مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

با 400 هزار تومان چه لپتاپی میشه گرفت برای پدرم میخوام نهایت کار باهاش اهنگ گوش دادن فیلم دیدن سیدی خور هم باشه صفحه شم کوچیک نباشه حالا به نطر شما رو میزی بگیرم یا لپتاپ

بچه ها بین asus lamborghini v7x و MSI GT783 کدوم رو پیشنهاد می کنیدو چرا؟....ماخوام برا بازی باشه...وزن و پول اینا اصلا مهم نیست....سوال بعدی....حالا به نضد شما خفن تر این دو تا هم هست...اگه هست چیه....مرسی

سلام.تا یک میلیون ونیم چه لپ تاپی پیشنهاد میشه؟اولویت با کارهای و نرم افزارهای گرافیکی هستش در ضمن صفحه نمایش با کیفیتی هم داشته باشه.من خودم که یه سرچی کردم مدلasus N55SF رو پسند کردم.آخه هم کانفینگش خوبه هم FULL HD هستش یعنی دو تا فاکتر مهم روبا هم داره.حالا اگه از برندهای دیگه با این مشخصات و قیمت وجود داره لطف کنید معرفی کنید.اگه این مدل هم ضعفهایی داره ممنون میشم که گوش زد کنید.با تشکر:x

آخرین ویرایش:
با 400 هزار تومان چه لپتاپی میشه گرفت برای پدرم میخوام نهایت کار باهاش اهنگ گوش دادن فیلم دیدن سیدی خور هم باشه صفحه شم کوچیک نباشه حالا به نطر شما رو میزی بگیرم یا لپتاپ
با این بودجه میتونی مینی نوت بوک سامسونگ مدل N150 را انتخاب کنی البته درایو نداره و خوب با این بودجه ......اما میتونی یه سر تو مدلای ACER بزنی اما من به مدلاش اشنایی ندارم

بچه ها بین asus lamborghini v7x و MSI GT783 کدوم رو پیشنهاد می کنیدو چرا؟....ماخوام برا بازی باشه...وزن و پول اینا اصلا مهم نیست....سوال بعدی....حالا به نضد شما خفن تر این دو تا هم هست...اگه هست چیه....مرسی
مدل VX7 بیشتر داره پول قیافش را میخوره و از نظر سخت افزاری خیلی ضعیف تره GT783 هستش بس منم همون MSI را پیشنهاد میکنم جون مهمترین مزیتش برای بازی دارا بودن کارت 580M هست
که فعلا قویترین کارت گرافیک سری نوت بوک هست

سلام.تا یک میلیون ونیم چه لپ تاپی پیشنهاد میشه؟اولویت با کارهای و نرم افزارهای گرافیکی هستش در ضمن صفحه نمایش با کیفیتی هم داشته باشه.من خودم که یه سرچی کردم مدلasus N55SF رو پسند کردم.آخه هم کانفینگش خوبه هم FULL HD هستش یعنی دو تا فاکتر مهم روبا هم داره.حالا اگه از برندهای دیگه با این مشخصات و قیمت وجود داره لطف کنید معرفی کنید.اگه این مدل هم ضعفهایی داره ممنون میشم که گوش زد کنید.با تشکر:x
انتخاب مناسبی هستش
نقطه ضعف اصلی سری N هم کیبورداش هست که زیاد جالب نیست اما مشکل خاصه دیگه ای نداره

آخرین ویرایش:
البته این نوتبوک با بودجه شما نمی خونه.امروز با کانفیگ i7 - ram 4 - hdd 750 - vga 2gb - Bluray - 7 original قیمتشو 1680 می گفتن!!بری سراغ MSI GE620DX بهتره فکر کنم.

با درود
نظرتون در مورد Sony VAIO EH1CFX چی ست. کسی داره؟ ارزش داره 1.200.000 بدم براش؟
ممنون
برای چه کاری مد نظرت هست به نظر من با 60 هزار تومن بیشترSony VAIO CB2MOE توصیه میشه هم سی پی یوش کمی قویتره هم هارده 640 داره و هم اینکه بلو ری درایو داره

با سلام مجدد.من یک سرچی کردم ولی بیشتر گمراه شدم. در مورد n55sf بااینکه زده فول اچ دی ولی بعضی جاها hdبعضی HD+ ولی بعضی جاها فول!!حالا موقع خرید من چه جوری بفهمم که fullhd هست یا hd?

مصرف خونگی. استفاده از نت و کارهای معمولی.
همون مدلی که بهت گفتم کارتا راه میندازه

---------- نوشته در 11:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:29 PM ارسال شده بود ----------

با سلام مجدد.من یک سرچی کردم ولی بیشتر گمراه شدم. در مورد n55sf بااینکه زده فول اچ دی ولی بعضی جاها hdبعضی HD+ ولی بعضی جاها فول!!حالا موقع خرید من چه جوری بفهمم که fullhd هست یا hd?
مال کانفینگ های مختلفشه شما باید موقع خرید قید کنی کنی که fullhd میخوای

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or