مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

سلام میخواستم بدونم لپ تاپ hp خوبه یا نه گفته میشه که از لحاظ باتری خوب نیست من مدل DV6-6090 دیدم ولی میگن hp خوب نیست.
راستی Asus n55sf گارانتیش چی هست یا اگر ممکنه گارانتی خوب برای asus به من معرفی کنید.

سلام میخواستم بدونم لپ تاپ hp خوبه یا نه گفته میشه که از لحاظ باتری خوب نیست من مدل DV6-6090 دیدم ولی میگن hp خوب نیست.
راستی Asus n55sf گارانتیش چی هست یا اگر ممکنه گارانتی خوب برای asus به من معرفی کنید.
سلام HP برند مرغوبی هست نه میشه گفت خیلی برنده تاپ هست نه ضعیف البته معمولا بر میگرده به سری لپتاپ تو هر برند مصرف باطری هم همیشه بر میگرده به سخت افرار هر جه پرفورمنس بالاتر باشه باتری زودتر خالی میکنه .
ASUS N55SF مدل خوبیه و تایید میشه و گارانتی مرغوبش هم سازگار ارقام هست

دوستان این اپل MC725 جدید اومده ؟ گرونه خیلی...! ارزون میشه ؟ من بین MC724 و یه سونی کانفبگ بالا موندم . هم برای کار و هم برای بازی میخوام. سونی چی پیشنهاد میدید؟ تا همون رنج قیمت MC724 ؟ یه چیزی میخوام که تا چند سال عوضش نکنم ها ...!!!

پیشاپیش ممنون .

دوستان این اپل MC725 جدید اومده ؟ گرونه خیلی...! ارزون میشه ؟ من بین MC724 و یه سونی کانفبگ بالا موندم . هم برای کار و هم برای بازی میخوام. سونی چی پیشنهاد میدید؟ تا همون رنج قیمت MC724 ؟ یه چیزی میخوام که تا چند سال عوضش نکنم ها ...!!!

پیشاپیش ممنون .
برای بازی میخوای طرف مکبوک نرو.

پیشاپیش ممنون .
سلام ایمان جان منقیمتشو ندونستم چنده ولی همینو میگم این دو مدلیکه من الان میگم ازین سیستمی که شما میگین خیلی سرترن ، تازه من یجا دیدم زده بود چینیم هستش و سیستمشم انچنان شاخ نبود ولی در کل اپل همه میدونن گرونه خوب . اینو من میگم بیخیال شو و رو این دوتا مانور بده که خیلی ازون سرترن

لینک

لینک 2

ممنون دوستان . متاسفانه توی این مقوله باید قید اپل رو بزنیم...!!!!:((
این اسوس و Dell قیمتشون انصافا عالیه ... ولی من کلا سونی دوست دارم:d بازم ممنون بابت پیشنهادتون . الان سری خر کانفیگ :d چیه ؟ Z ؟ اگه میشه چنتا مدل معرفی کنید گیج شدیم.

ممنون دوستان . متاسفانه توی این مقوله باید قید اپل رو بزنیم...!!!!:((
این اسوس و Dell قیمتشون انصافا عالیه ... ولی من کلا سونی دوست دارم:d بازم ممنون بابت پیشنهادتون . الان سری خر کانفیگ :d چیه ؟ Z ؟ اگه میشه چنتا مدل معرفی کنید گیج شدیم.

من به نظر شما احترام میزارم خلاصه صلیغه با صلیغه فرق میکنه اینم چنتا مدل خوب .

لینک 1

لینک 2

لینک 3

لینک 4

لینک 5

لینک 6

لینک 7

M17x R3 Laptop

Alienware M17x
Alienware’s first 3D Capable gaming laptop
Starting at $1,499

Alien-FX:

• Overall Performance
  • Gaming
  • 3D Rendering
  • Mobility
Featured Options:

• 2nd Gen Intel Core i7 processors
  • Up to 16GB DDR3 performance memory
  • tag_new.gif
    Featuring 2GB GDDR5 NVIDIA® GeForce® GTX 580M graphics
  • 1920x1080p Full HD display with NVIDIA 3D Vision technology

این لپ تاپ توی ایران موجوده؟ قیمتش چقدره؟:d

Last edited by a moderator:
دوستان ممنون از راهنمایی.ولی اگه بدون توجه به وزن و برند بخوام بهترین مدلی که الان با1200 میشه گرفت رو بگیرم چیو پیشنهاد می کنید؟
دوستان در ضمن باطری خوب نگه داره و فقط فیفا 12 رو خوب اجرا کنه برام کافیه!

آخرین ویرایش:
سلام لطف میکنید بگید لپ تاپ دل مدل 5110 خوبه یا نه در مورد گرافیکش تا چند شیر میشه گارانتی خوبش هم معرفی کنید در ضمن برای گیم مناسب هست مچکرم.

---------- نوشته در 10:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:15 PM ارسال شده بود ----------

سلام یک سوال گرافیک 1G DDR5 بهتره یا 2G DDR3؟؟
مرسی

بچه ها تا 2 تومن مک بوک بوک چی میشه گرفت؟ :d

سلام دوست عزیز اینم خدمت شما

لینک 1

لینک 2

لینک 3

---------- نوشته در 11:36 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:31 AM ارسال شده بود ----------

این لپ تاپ توی ایران موجوده؟ قیمتش چقدره؟:d

سلام دوست عزیز فکر کنم به این لینک برین متوجه خیلی اطلاعات بشین موفق باشین دوست عزیز .

لینک

---------- نوشته در 11:44 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:36 AM ارسال شده بود ----------

اگه میشه یک لب تاپ تا یه تومن و خورده ای معرفی کنید(1400تا 1500)

این مدل لپ تاپ ، مدل خوبیه امکاناتشم که میبینین دیگه عالیه دیگه چیز بهتر ازین میخایین همه چی داره انصافا موفق باشین .

منکه بودم شک نمیکردمو میخریدمش .

لینک

---------- نوشته در 11:55 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:44 AM ارسال شده بود ----------

دوستان ممنون از راهنمایی.ولی اگه بدون توجه به وزن و برند بخوام بهترین مدلی که الان با1200 میشه گرفت رو بگیرم چیو پیشنهاد می کنید؟
دوستان در ضمن باطری خوب نگه داره و فقط فیفا 12 رو خوب اجرا کنه برام کافیه!

این دو مدل خیلی برای کار شما خوبه اینم لینکاشون

لینک 1

لینک 2

---------- نوشته در 12:04 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:59 AM ارسال شده بود ----------

سلام لطف میکنید بگید لپ تاپ دل مدل 5110 خوبه یا نه در مورد گرافیکش تا چند شیر میشه گارانتی خوبش هم معرفی کنید در ضمن برای گیم مناسب هست مچکرم.

---------- نوشته در 10:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:15 PM ارسال شده بود ----------

سلام یک سوال گرافیک 1G DDR5 بهتره یا 2G DDR3؟؟
مرسی

در مورد گرافیک پرسیدین اینم شیر کردنش Nvidia GeForce GT525M 1024 MB UpTo 4096 MB بعد بله لپ تاپ خوبیه برا گیمم خیلی خوبه دوست عزیز ، کلا برندی بود که خیلیا خریدن و راضی بودن نسبت به امکاناتش قیمتشم خوبه .

سلا به همگی من میخواستم لپ تاپ بگییرم میخواستم نظر شما رو بدوونم و راهنمایین کنین ممنوون میشم
و نظرتوون در باره ی
dell inspiron -n-5110
چیه ممنوون

سلا به همگی من میخواستم لپ تاپ بگییرم میخواستم نظر شما رو بدوونم و راهنمایین کنین ممنوون میشم
و نظرتوون در باره ی
dell inspiron -n-5110
چیه ممنوون
این مدلم لپ تاپ خوبیه N 5110 ، با این امکاناتی که داره کار خیلی از کاربرای خونگی و حتی کسانیکه دوست دارن با لپ تاپشون گیم باز ی کننو راه میندازه .
من سیستمشو میزارم اینجا
اول از همه یه پردازنده قوی داره
Intel 2670QM 2.2 GHZ Core i7 3.10 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
رمشم که ماشالله
8 GB DDR3 میتونید راخت یه 64 بیت بریزین و راحت از کلش استفاده کنین .
هاردشم که 750 GB 5400 RPM کلی جا داره خوب برا اطلاعاتتون .
کارت گرافیکشم کهخوبه تا4 شیر میکنه
Nvidia GeForce GT525M 1024 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایششم خوبه
15.6" - Bright LED

به نظر من اون قطعاتیکه یه لپتاپ خوب میخادو داره امکاناتش خوبه .

لینک

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or