مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

سلام
یه چن تا سوال دارم و امیدوارم که اینجا بتونم به کمک شما براشون جواب پیدا کنم .
1 - گارانتی سازگار ارقام خوبه یا نه ؟
2 - با مبلغ 1.6 بهتر از ASUS N61JQ می تونم بگیرم یا نه ؟ اگه می شه چه مدلی ؟
3 - اگر بخوام CPU یا VGA همین مدل رو آپ گرید کنم کجا باید ببرم ؟
4 - اگر بخوام یکی از خارج برام بفرسته با این قیمت چه مدلی می تونم بگیرم ؟
اینم ASUS N61JQ :
CPU : Ci7 2.8
6M L3 Cache
RAM : 4G DDR3
HDD : 640G
Bluray / DVD RW
VGA : ATI 5730 1G
16" LED
Bluetooth
Camera
HDMI
7
منتظرم خواهشاً جواب بدین #:-s

سلام دوستان
نظرتون درباره لپ تاپ سری F مدل F 123 FX چی هست.؟
مشخصاتش که خوبه اما ساخت چین هست .
یه سوال چینی یا آمریکایش فرقی دارن.؟
بازیهای مثل Crysis رو با کیفیت خوبی اجرا میکنه.؟

سلام به همه . دوستان من قرار بود یه چند وقت پیش یه لپتاپ بگیرم رو مرز 1.5 ولی نشد الان پول دستم اومده تا مرز 1 ملیون یه لپتاپ بهم معرفی کنید میخوام باهاش بازی های StarCraft 2 و World Of Warcraft و Diablo 3 رو بازی کنم کار خاصی نمیخوام بکنه فقط همین بازی های انلاین میخوام باهاش بازی کنم و وب گردی همین. منتظرم . مرسی
دوستان لطف کنید راهنمایی کنید بین اون 2 مدل asus که همه معرفی میکنن و مدل های Dell کودوم واسه کاری که من میخوام بکنم بهتره؟ در ضمن کیفیت صفحه و عمر باطری و کیفیت قطعات هم مهمه پولم میتون تا 1.200 زور بزنم جور کنم

دوستان لطف کنید راهنمایی کنید بین اون 2 مدل asus که همه معرفی میکنن و مدل های Dell کودوم واسه کاری که من میخوام بکنم بهتره؟ در ضمن کیفیت صفحه و عمر باطری و کیفیت قطعات هم مهمه پولم میتون تا 1.200 زور بزنم جور کنم
تمام اون مدلها خوبن منتها من شخصا دل 1558 رو توصیه میکنم چون هم میتونی رم رو تا 8گیگ اپگرید کنی هم گرافیکش رو میتونی تا 2.2 گیگ اپگرید کنی برای بازی هم خوبه بد نیست
مشخصاتش که خوبه اما ساخت چین هست .
90 درصد لپتاپهای تو بازار چینیه واز کیفیت بالایی هم برخورداره تو وسایل الکترونیکی جنس چینی با اون تصوری که شما ازش داری خیلی فرق داره

آخرین ویرایش:
یه گزینه دیگه هم دارید: خرید یک لپ تاپ عالی ولی خوش قیمت + کنسول + مقدار زیادی پول اضافه اومده! :d

لپ تاپ های ASUS N61JV و ASUS N61JA هر دو شون لپ تاپ های عالی با کارت گرافیک GF325 یا ATI 5730 هستند و از آخرین تکنولوژی ها از قبیل USB 3 و در بعضی مدل ها Blu-Ray ساپورت می کنند. قیمت کانفیگ های مختلف شون در مغازه های مختلف هم بین 1 میلیون و 70 هزار تا یک میلیون و 250 هزار هستش.

برای خرید هم مدل لپ تاپ ها رو توی سایت ایستگاه سرچ کنید و به فروشنده ها زنگ بزنید و هر کدوم ارزون تر گفت بخرید.

بعد هم یه دونه 360 بخرید و بندازید کنارش که با مخلفات در میاد حداکثر 350-300 تومن (دو تا کنسول هم به نظر من لازم نیست و زیاده رویه).

مبلغ 600-500 تومن بقیه پول رو هم برگردونید به خونواده محترم که ذوق کنند و کمتر غر بزنند.
laugh2.gif
ممنون از جوابتون... منو از دور ریختن مقداری پول نجات دادی...>:d<
دیگه نظرم قطعی شد که لپ تاپ+کنسول بگیرم..
ولی میخوام PS3 بگیرم اگه اجازه بدین..! از چند سال پیش هم میخواستم بگیرم ولی درس و مدرسه نذاشت..
باز هم ممنون:)

سلام
اینم ASUS N61JQ :
6M L3 Cache
Bluray / DVD RW
16" LED
Bluetooth
Camera
HDMI
7
یعنی هیچکس نمیتونه کمکم کنه :((:((:((

دوستان من سرچ کردم و چند تا مدل مناسب با بودجه و نیازم پیدا کردم :

Acer Extensa 5635G
HP Probook4520s
Acer Aspire 6930A

ممنون میشم بهم بگید از بین مدل های بالا کدوم بهتره ؟ و اینکه اصولا تا سقف 650 یا 700 چه لپ تاپی میشه گرفت که از نظر مشخصات شبیه به سه عنوان بالایی باشند .

دوستان من سرچ کردم و چند تا مدل مناسب با بودجه و نیازم پیدا کردم :

Acer Extensa 5635G
HP Probook4520s
Acer Aspire 6930A

ممنون میشم بهم بگید از بین مدل های بالا کدوم بهتره ؟ و اینکه اصولا تا سقف 650 یا 700 چه لپ تاپی میشه گرفت که از نظر مشخصات شبیه به سه عنوان بالایی باشند .
سلام دوست عزيز
گزينه دوم HP Probook4520s گزينه بهتري هست.

اما پيشنهاد من مدل Dell Inspiron 1564 هست با قيمت 750 تومن كه از مدلهاي انتخابي شما بهتر هست.

پردازنده Corei3 2.13 3MB Cache به همراه 4گيگابايت حافظه و 320 گيگابايت فضاي ذخيره سازي از مشخصات بارز اين مدل مي باشد.

اقا من بین خرید Asus N61 Ja و N61 Jv موندم کودوم بهتره رفتم تو سایت Notebookchek گرافیک این دو تارو با هم مقایسه کردم گرافیک 61ja رادئون 5730 هست که تو تست بازی هایی که این سایت گذاشته خیلی خیلی بهتر از گرافیک n61 jv که جی 325 هست عمل کرده تو سایت های ایرانی هم من گیج شدم مشخص نیست که این دو تا لپتاپ به جز تو گرافیک چه فرقی دارن در ضمن تو یه سایت زده cpu یکیشون i3 هست یکی زده i5 یکی از دوستان که وارده لطف کنه یه سرچی بکنه ببینه مدل Asus n61 ja که گرافیک بهتری داره سی پی یوش i3 هست یا i5 قیمتشونم چنده . مرسی. منتظرم

دوستان من برای تولد داداشم میخوام یه لپ تاپ تو رنج 800-750 اینا بگیرم.2تا مدل دل رو پسندیدم.میخواستم راهنمایی کنید یا هر مدل دیگه ای میدونید با مشخصاتش بگید.

dell Inspiron 1564

dell Inspiron 5010

..

آخرین ویرایش:
اقا من بین خرید Asus N61 Ja و N61 Jv موندم کودوم بهتره رفتم تو سایت Notebookchek گرافیک این دو تارو با هم مقایسه کردم گرافیک 61ja رادئون 5730 هست که تو تست بازی هایی که این سایت گذاشته خیلی خیلی بهتر از گرافیک n61 jv که جی 325 هست عمل کرده تو سایت های ایرانی هم من گیج شدم مشخص نیست که این دو تا لپتاپ به جز تو گرافیک چه فرقی دارن در ضمن تو یه سایت زده cpu یکیشون i3 هست یکی زده i5 یکی از دوستان که وارده لطف کنه یه سرچی بکنه ببینه مدل Asus n61 ja که گرافیک بهتری داره سی پی یوش i3 هست یا i5 قیمتشونم چنده . مرسی. منتظرم
سلام دوست عزيز
تنها تفاوت همون كارت گرافيك هست كه ذكر كردين.
هر دو داراي پردازنده‌هاي زير هستند:

• Intel® Core™ i5-540M processor 2.53 GHz with Turbo Boost up to 3.06GHz
  • Intel® Core™ i5-520M processor 2.4 GHz with Turbo Boost up to 2.93GHz
  • Intel® Core™ i5-430M processor 2.26 GHz with Turbo Boost up to 2.53GHz
  • Intel® Core™ i3-350M processor 2.26 GHz
  • Intel® Core™ i3-350M processor 2.26GHz
تا هشت گيگابايت حافظه DDR3 با فركانس 1066

بنابراين دست شماست كه كدام مدل رو با چه مشخصاتي برداريد.
اما مدل با پردازنده i5-540M و i3-350M با حجم 4 گيگابايت در درسترس‌تره و قيمتها هم با توجه به قطعاتي كه داره از 1.050 تا 1.200 متغييره.

دوستان من برای تولد داداشم میخوام یه لپ تاپ تو رنج 800-750 اینا بگیرم.2تا مدل دل رو پسندیدم.میخواستم راهنمایی کنید یا هر مدل دیگه ای میدونید با مشخصاتش بگید.

dell Inspiron 1564

dell Inspiron 5010

..
سلام دوست عزيز
من Dell Inspiron 1564 رو پيشنهاد مي دم.
چون پردازنده گرافيكي قويتري(Radeon 4330) داره. اما قيمتش 845 تومن هست
ولي پيشنهاد من مدل Aspire 5741G-334G50Mn هست با قيمت 835 تومن با پردازنده Core i3-330M ، چهار گيگابايت حجم حافظه و پردازنده گرافيكي Radeon HD5470 .

• Like
Reactions: Scαrface
سلام
اینم ASUS N61JQ :
6M L3 Cache
Bluray / DVD RW
16" LED
Bluetooth
Camera
HDMI
7
کممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممک :((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((

سلام
اینم ASUS N61JQ :
6M L3 Cache
Bluray / DVD RW
16" LED
Bluetooth
Camera
HDMI
7
سلام دوست عزيز
1- بله از گارانتي‌هاي خوب در ايران هست.
2- تا اونجايي كه من جستجو كردم جواب خير هست. اين لپ‌تاپ در رده قيمت خودش كه 1.450 باشه تا 1.500 رقيبي نداره.
3- اين دو جزو قطعات ثابت هستند. نمي‌شه تعويض كرد.
4- مدل msi gx740 رو كه خودش يك مدل حرفه‌اي براي گيمينگ هست!

سلام به همگي......
من asus n61ja دارم.....من خيلي از اينترنت wireless استفاده ميكنم ...ميخواستم بدونم اگه 1 موس و كيبورد بيسيم بخرم توي وايرلس پارازيت نميندازه ؟؟؟؟
در ضمن ميخواسم بدونم تا چه حد ميتونم به اين لپ تاپ فشار بيارم؟

سلام به همگي......
من asus n61ja دارم.....من خيلي از اينترنت wireless استفاده ميكنم ...ميخواستم بدونم اگه 1 موس و كيبورد بيسيم بخرم توي وايرلس پارازيت نميندازه ؟؟؟؟
در ضمن ميخواسم بدونم تا چه حد ميتونم به اين لپ تاپ فشار بيارم؟
سلام دوست عزيز
اتصال وايرلس موس و كيبورد ارتباطي به ساير اتصالات نداره و مشكلي ايجاد نمي‌كنه.
منظورتون رو از فشار متوجه نشدم.
اما اين لپ‌تاپ جزء لپ‌تاپ‌هاي حرفه‌اي محسوب مي‌شه و توانايي تقريبا خوبي در اجراي برنامه‌ها و بازي‌ها داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or