مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

سلام
اقا من از لپ تاپ چیزی سر در نمیارم
می خواستم راهنماییم کنید
من یه لپ تاپ تو قیمت بین 1.5 تا 2 می خوام بخرم که هم بازی ها رو اجرا کنه در حد خوب هم بتونم باهاش رو برنامه کار کنم
تا 20 روز دیگه می خوام بگیرم لپتاپو یه راهنمایی بکنید که بعدا پشیمون نشم
دستتون درد نکنه

دوستان به نظرتون در لپ تاپ 3 گیگ رم ddr3 بهتره ؟ یا 4 گیگ رم ddr2 ?

راستی نظرتون راجع به لپ تاپ Acer Extensa 5635G چیه ؟ به نظرتون امکاناتش خوبه با توجه به قیمتش ؟

سلام دوست عزيز
اتصال وايرلس موس و كيبورد ارتباطي به ساير اتصالات نداره و مشكلي ايجاد نمي‌كنه.
منظورتون رو از فشار متوجه نشدم.
اما اين لپ‌تاپ جزء لپ‌تاپ‌هاي حرفه‌اي محسوب مي‌شه و توانايي تقريبا خوبي در اجراي برنامه‌ها و بازي‌ها داره.

خيلي ممنون از راهنماييت ، منظورم از فشار هم اينه كه چندين ساعت يكسره باهاش كاركنمb-)

راستی نظرتون راجع به لپ تاپ Acer Extensa 5635G چیه ؟ به نظرتون امکاناتش خوبه با توجه به قیمتش ؟

شما اگه ميگفتي چقدر ميخواي خرج كني و براي چه كاري خيلي بهتر ميتونستم كمكت كنم، از لپ تاپ هاي ايسر چيزي نميدونمb-)

سلام
می خواستم راهنماییم کنید
من یه لپ تاپ تو قیمت بین 1.5 تا 2 می خوام بخرم که هم بازی ها رو اجرا کنه در حد خوب هم بتونم باهاش رو برنامه کار کنم
دستتون درد نکنه
Asus-G73JH-400-1.jpg

Asus-G73JH-400-3.jpg

قيمتش رو دقيق نميدونم ولي با اين كانفيگ بايد 2 يا بالاتر باشهb-)

Asus G73JH - TZ008V
Asus G73JH - TZ008V / Core i7 720QM 1.6 - 2.8GHz / 8GB / 1TB / Blu-ray Combo / 17" / Windows 7 Home Premium 64 Bit / Laptop / Notebook

سلام
می خواستم راهنماییم کنید
دستتون درد نکنه

اين ها همه زير2 تومن قيمتشونه خودت 1 نگاهي بندازb-) :

http://www.digionline.ir/Product.aspx?p=2412&t=3

http://www.digionline.ir/Product.aspx?p=2418

http://www.digionline.ir/Product.aspx?p=7370

http://www.digionline.ir/Product.aspx?p=7372&t=3

http://www.digionline.ir/Product.aspx?p=7371

من حداکثر تا 700 تومان میخام هزینه کنم و یه چیزی میخام که هم بشه باهاش بازی کرد ( البته بازی زیاد برام مهم نیست چون 360 و پی اس پی دارم ) و کارهای عمومی را راحت انجام بده .

خيلي ممنون از راهنماييت ، منظورم از فشار هم اينه كه چندين ساعت يكسره باهاش كاركنمb-)
هيچ مشكلي پيش نمياد. من فكر كردم منظور شما از فشار اوركلاك هست.
من حداکثر تا 700 تومان میخام هزینه کنم و یه چیزی میخام که هم بشه باهاش بازی کرد ( البته بازی زیاد برام مهم نیست چون 360 و پی اس پی دارم ) و کارهای عمومی را راحت انجام بده .
سلام دوست عزيز
اين بودجه براي يك لپ‌تاپ كه از پس اجراي بازي‌ها بر بياد بسيار كم هست.
اما من بهترين مدلي كه به نظرم مي‌رسه كه توانايي اجراي بعضي بازي‌ها رو هم داشته باشه مدل K40IE از برند اسوس هست با قيمت 740 تومن.
مشخصات:
پردازنده: 4400
فرکانس پردازنده: ۲۲۰۰ مگاهرتز
تعداد هسته ها: ۲هسته اي
يک مگابايت : حافظه کش سطح 2
حافظه اصلي: ۴ گيگابايتDDR3 1066MHz
هاردديسک: ۵۰۰ گيگابايت
nvidia Geforce 310M : پردازنده گرافيکي
حافظه گرافيکي مجزا: ۵۱۲ مگابايت

هيچ مشكلي پيش نمياد. من فكر كردم منظور شما از فشار اوركلاك هست.

سلام دوست عزيز
اين بودجه براي يك لپ‌تاپ كه از پس اجراي بازي‌ها بر بياد بسيار كم هست.
اما من بهترين مدلي كه به نظرم مي‌رسه كه توانايي اجراي بعضي بازي‌ها رو هم داشته باشه مدل K40IE از برند اسوس هست با قيمت 740 تومن.
مشخصات:
پردازنده: 4400
فرکانس پردازنده: ۲۲۰۰ مگاهرتز
تعداد هسته ها: ۲هسته اي
يک مگابايت : حافظه کش سطح 2
حافظه اصلي: ۴ گيگابايتDDR3 1066MHz
هاردديسک: ۵۰۰ گيگابايت
nvidia Geforce 310M : پردازنده گرافيکي
حافظه گرافيکي مجزا: ۵۱۲ مگابايت

نظرتون راجع به dell inspiron 5010-E , J چیه ؟ قیمتشون که فکر کنم حدود 700 هست . و سی پی یو هم که i3 . فقط فکر کنم گرافیکش پایین باشه .

نظرتون راجع به dell inspiron 5010-E , J چیه ؟ قیمتشون که فکر کنم حدود 700 هست . و سی پی یو هم که i3 . فقط فکر کنم گرافیکش پایین باشه .
خب ببينيد مزيت اين دو لپ‌تاپ پردازنده قوي‌تر و بهتر نسبت به مدلي هست كه من پيشنهاد دادم. در عوض عدم وجود پردازنده گرافيكي مجزا در اين لپ تاپ‌ها باعث برتري لپ‌تاپ K40IE از لحاظ پردازش گرافيكي شده.
حالا كاربرد شما تعيين كنندست كه كدام لپ تاپ رو انتخاب بكنيد.
اگر لپ‌تاپي مي‌خوايد كه بازي‌ها رو هم اجرا بكنه مدل K40IE اگر سرعت در اجراي برنامه‌ها ملاك شماست يكي از دو مدلي كه ذكر كردين.

سلام.من قصد خريد لپ تاپ مدل ASUS N61JQ را دارم.مي خواستم بدونم قدرت و كارايي اين لپ تاپ در حد مطلوب هست(بخصوص براي بازي)و آيا زود داغ ميشه يا نه؟ميشه براي بازي هاي در حد متوسط براي حداقل 4 سال روش حساب باز كرد؟
در حال حاضر قيمتش چقدره و ممكنه تا يك ماه آينده اگه بخواد ارزون بشه چقدر قيمتش تغيير كنه؟

سلام.من قصد خريد لپ تاپ مدل ASUS N61JQ را دارم.مي خواستم بدونم قدرت و كارايي اين لپ تاپ در حد مطلوب هست(بخصوص براي بازي)و آيا زود داغ ميشه يا نه؟ميشه براي بازي هاي در حد متوسط براي حداقل 4 سال روش حساب باز كرد؟
در حال حاضر قيمتش چقدره و ممكنه تا يك ماه آينده اگه بخواد ارزون بشه چقدر قيمتش تغيير كنه؟
سلام دوست عزيز
دوست ديگري هم در مورد اين لپ‌تاپ پرسيده بودن كه گفتم يكي از بهترين مدل‌ها در رده خودش هست. چه از لحاظ قيمت و چه از لحاظ كارايي
در مورد داغ كردن نظري ندارم. چون تست نكردم. اما نيازي به نگراني از اين بابت نيست.
نمي‌شه پيش بيني كرد. اما اگر چهار سال ديگه وضعيت گرافيكي بازي‌ها همين باشه جواب مثبت هست. اگر نه كه جواب منفي.
قيمتش 1430 تومن هست.
در مورد ارزان شدن هم نمي‌شه اظهار نظر كرد اما نهايت مي‌شه 1.400 . كه باز هم مي‌گم احتمال ارزان شدن و تعيين قيمت كاملا فرضي هست و نمي‌شه در مورد بازار سخت‌افزار پيش بيني كرد. چون هر آن ممكنه قيمت‌ها تغيير بكنند.

من یه مقدار بررسی کردم و بودجه ام را بالاتر بردم . حالا به نظرتون بین دو مدل Dell Inspiron 1564-A و Dell Inspiron 5010-H کدوم یکی بهترن و ارجهیت داره ؟
مسلما مدل Dell Inspiron 5010-H ارجحيت بيشتري داره
چون هم پردازنده و هم پردازنده گرافيكيش قوي‌تره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or