سلام دوست عزيز
اتصال وايرلس موس و كيبورد ارتباطي به ساير اتصالات نداره و مشكلي ايجاد نميكنه.
منظورتون رو از فشار متوجه نشدم.
اما اين لپتاپ جزء لپتاپهاي حرفهاي محسوب ميشه و توانايي تقريبا خوبي در اجراي برنامهها و بازيها داره.
دوستان به نظرتون در لپ تاپ 3 گیگ رم ddr3 بهتره ؟ یا 4 گیگ رم ddr2 ?
راستی نظرتون راجع به لپ تاپ Acer Extensa 5635G چیه ؟ به نظرتون امکاناتش خوبه با توجه به قیمتش ؟
سلام
اقا من از لپ تاپ چیزی سر در نمیارم
می خواستم راهنماییم کنید
من یه لپ تاپ تو قیمت بین 1.5 تا 2 می خوام بخرم که هم بازی ها رو اجرا کنه در حد خوب هم بتونم باهاش رو برنامه کار کنم
تا 20 روز دیگه می خوام بگیرم لپتاپو یه راهنمایی بکنید که بعدا پشیمون نشم
دستتون درد نکنه
سلام
اقا من از لپ تاپ چیزی سر در نمیارم
می خواستم راهنماییم کنید
من یه لپ تاپ تو قیمت بین 1.5 تا 2 می خوام بخرم که هم بازی ها رو اجرا کنه در حد خوب هم بتونم باهاش رو برنامه کار کنم
تا 20 روز دیگه می خوام بگیرم لپتاپو یه راهنمایی بکنید که بعدا پشیمون نشم
دستتون درد نکنه
دوستان به نظرتون در لپ تاپ 3 گیگ رم ddr3 بهتره ؟ یا 4 گیگ رم ddr2 ?
راستی نظرتون راجع به لپ تاپ Acer Extensa 5635G چیه ؟ به نظرتون امکاناتش خوبه با توجه به قیمتش ؟
هيچ مشكلي پيش نمياد. من فكر كردم منظور شما از فشار اوركلاك هست.خيلي ممنون از راهنماييت ، منظورم از فشار هم اينه كه چندين ساعت يكسره باهاش كاركنمb-)
سلام دوست عزيزمن حداکثر تا 700 تومان میخام هزینه کنم و یه چیزی میخام که هم بشه باهاش بازی کرد ( البته بازی زیاد برام مهم نیست چون 360 و پی اس پی دارم ) و کارهای عمومی را راحت انجام بده .
هيچ مشكلي پيش نمياد. من فكر كردم منظور شما از فشار اوركلاك هست.
سلام دوست عزيز
اين بودجه براي يك لپتاپ كه از پس اجراي بازيها بر بياد بسيار كم هست.
اما من بهترين مدلي كه به نظرم ميرسه كه توانايي اجراي بعضي بازيها رو هم داشته باشه مدل K40IE از برند اسوس هست با قيمت 740 تومن.
مشخصات:
پردازنده: 4400
فرکانس پردازنده: ۲۲۰۰ مگاهرتز
تعداد هسته ها: ۲هسته اي
يک مگابايت : حافظه کش سطح 2
حافظه اصلي: ۴ گيگابايتDDR3 1066MHz
هاردديسک: ۵۰۰ گيگابايت
nvidia Geforce 310M : پردازنده گرافيکي
حافظه گرافيکي مجزا: ۵۱۲ مگابايت
خب ببينيد مزيت اين دو لپتاپ پردازنده قويتر و بهتر نسبت به مدلي هست كه من پيشنهاد دادم. در عوض عدم وجود پردازنده گرافيكي مجزا در اين لپ تاپها باعث برتري لپتاپ K40IE از لحاظ پردازش گرافيكي شده.نظرتون راجع به dell inspiron 5010-E , J چیه ؟ قیمتشون که فکر کنم حدود 700 هست . و سی پی یو هم که i3 . فقط فکر کنم گرافیکش پایین باشه .
سلام دوست عزيزسلام.من قصد خريد لپ تاپ مدل ASUS N61JQ را دارم.مي خواستم بدونم قدرت و كارايي اين لپ تاپ در حد مطلوب هست(بخصوص براي بازي)و آيا زود داغ ميشه يا نه؟ميشه براي بازي هاي در حد متوسط براي حداقل 4 سال روش حساب باز كرد؟
در حال حاضر قيمتش چقدره و ممكنه تا يك ماه آينده اگه بخواد ارزون بشه چقدر قيمتش تغيير كنه؟
مسلما مدل Dell Inspiron 5010-H ارجحيت بيشتري دارهمن یه مقدار بررسی کردم و بودجه ام را بالاتر بردم . حالا به نظرتون بین دو مدل Dell Inspiron 1564-A و Dell Inspiron 5010-H کدوم یکی بهترن و ارجهیت داره ؟