اسب پيشكشي را كه دندان نشمارند:dآقا نظرتون راجع به Sony Vaio F116 چی هست ؟ خوبه، بد ِ ؟ یکی کاردو داده میخوام ببینم چطوره ؟
![]()
سلام دوست عزيزسلام
اقا من از لپ تاپ چیزی سر در نمیارم
می خواستم راهنماییم کنید
من یه لپ تاپ تو قیمت بین 1.5 تا 2 می خوام بخرم که هم بازی ها رو اجرا کنه در حد خوب هم بتونم باهاش رو برنامه کار کنم
تا 20 روز دیگه می خوام بگیرم لپتاپو یه راهنمایی بکنید که بعدا پشیمون نشم
دستتون درد نکنه
سلام دوست عزيزدوستان(مخصوصا جناب LORD5) نظر و پیشنهادشون رو راجع به این بگن(سونی سری L).بدجوری گیر کردم.
تا حالا توی نخ اینجور PC ها نبودم،اتفاقی یه ویدیو توی یوتیوب ازش دیدم.ازش خوشم اومد.از سیستم بستن خسته شدم.فقط توی همین چند سال اخیر 5 بار سیستم رو به کل عوض کردم.مخصوصا این آخری که حتی ظاهر سیستم رو مد نظر قرار دادم ولی باز آخرش....دیگه دنبال یه چیز جمع جور و شیک هستم:
عکس:
مشخصات: (اضافات رو حذف کردم)
قیمتش توی ایران بین 1میلیون و صد تا دو میلیون صد هزار تومن هست.(سری L
،پایین ترین مدل 21.5اینچ تاچ و موس کیبورد بی سیم هارد 320 بدون BD رایتر و رم...)
مولتی تاچ(توی ویدئو تا پنج اثر انگشت رو میگیره و خساسیتش هم بالاس.جوری که با کشیدن لبه کاغذ هم عکس العمل نشون میده)
موس و کیبورد بی سیم و.....خیلی جمع و جوره.موس+کیبورد+LCD،پلاک رو بزن به پریز!
مشخصات کلی(بالاترین مدل):
Sony VAIO VPCL137FX/R 24-Inch All-in-One PC
Display:
24 in Full HD Touchscreen (1920 x 1080)
Processor:
Intel Core 2 Quad Q8400S 2.66 GHz, L3 cache 4 MB/1333 MHz
Memory:
8 GB DDR2 800 MHz
Hard drive size:
1 TB SATA 7200 RPM
Operating system:
Windows 7 Home Premium 64-bit
Optical drive:
Blu-ray Disc ROM DVD Read/Write CD Read/Write
Media drive:
SD/MS Pro/MS Duo
Audio:
Intel HD Audio with Dolby Home Theater
Video:
NVIDIA GeForce GT 330M with 1 GB graphics memory
Ports:
5 USB 2.0
Headphone output
Microphone input
HDMI™ Input
i.LINK®
LAN (RJ-45)
FireWire (IEEE-1394)
RF Connection Input
Audio/Video Input
Camera:
Built-in MOTION EYE® camera and microphone with face-tracking technology
TV tuner:
Yes
Wireless:
802.11b/g/n
Bluetooth:
Bluetooth® Technology Integrated Stereo A2DP (2.1 + EDR)
Keyboard:
QWERTY, 104 keys with 2.7mm stroke and 19.05mm pitch
Action Buttons on Keyboard:
Standby
VAIO, Volume - / +, Muting,
Zoom In, Zoom Out
Action Buttons on PC:
PC On / Off
Display off
HDMI Selectتوی سایت سونی و مایکروسافت استور اینو زده 2000 دلار ولی چرا توی یاهو زده 1750 دلار؟
آقا کمکم کنید.حسابی گیج شدم.یه دونه اپل هم دیدم 27 اینچ.اما از ظاهرش خوشم نیومد(سفید بود و بعضی از مشخصات پایین.البته قیمتش خوب بود).حتما تاچ باشه.کسی پیشنهادی نداره؟(مخصوصا Dell)
سلام دوست عزيز
بستگي به شما داره كه هدف خريد شما از اين PCچي باشه؟
اگر كارايي در نرم افزار هست كه به راحتي جواب ميده. اما ميشه با يك لپتاپ ارزانتر از 1.5 به يك لپتاپ سريعتر در اجراي بازيها دست پيدا كرد.
نمونش مدل ASUS N61JQ
اگر هدف اجراي بازي هاست ميشه با يك لپتاپ بسيار سريع در اين امر مثل MSI GX 740 كمك گرفت با قيمت 1.850 كه اين PC كه شما مد نظر داريد در اجراي بازي ها حتي به گرد پاش هم نميرسه!
علاوه بر لپتاپ ميشه يك سيستم خيلي قوي هم با بودجه 2 تومن جمع كرد كه اون لپتاپ GX 740 به گرد پاش نرسه!
حالا اگر اين دو هدف رو كنار بذاريم و زيبايي و صفحه لمسي رو پيش بكشيم سه مورد بالا در برابر VPCL137FX/R حرفي براي گفتن ندارن.
اگر پاسخ من راضي كننده نبود، هدفتون رو براي خريد مشخص بكنيد تا راه حلي كه به نظرم درست ميرسه رو ارايه بدم.
با توجه به صحبتهاي شما همين PC كه مد نظر داريد انتخاب بهتري هست.دوست عزیز خیلی خیلی ممنونم از راهنماییتون.
بعنوان یه PC خونگی میخوام ازش استفاده کنم.گهگاهی هم بازی کنم.بیشتر بعنوان یه سیستمی میخوام که توی پذیرایی و یا حتی آشپزخونه باشه،راحت هم بشه توی خونه جابجاش کرد و همه افراد خونه براحتی بتونن از استفاده کنن.واسه همین میخوام تاچ باشه.شاید بشه بهش گفت یه Family PC با قابلیت مولتی مدیا قوی.
دوتا PC و یه لپ تاپ دارم.راستش با لپ تاپ خیلی اذیت میشم.خودت میدونی که لپ تاپ هیچ وقت راحتی کار مثل یه Desktop رو نداره.(تازه با این حالی که همیشه از یه Mouse بی سیم استفاده میکنم دست به تاچ پد لپتاپم نمیزنم).مخصوصا اینکه گاهی از نرم افزار های مهندسی مثل ACAD و CIVIL 3D و...استفاده میکنم.زیاد هم توی این وادی ها نسیتم که بازی رو روی آخرین تنظظیمات اجرا کنم.معمولا هم بیشتر بازی های پلتفرمر و...انجام میدم.
بیشتر میخوام توی مایه های این یه چند مدلکه تو ایران باشه یا بشه گیر اورد(منظورم از گیر اوردن اینه که ساخت یه شرکت بی نام و نشون نباشه و حداقل توی دبی باشه).
با توجه به صحبتهاي شما همين PC كه مد نظر داريد انتخاب بهتري هست.
در مورد اين طور PCها بايد بگم كه به صورت انبوه وارد بازار نميشن و بايد سفارش بدين يا بگردين ببنيد كه چه مغازهاي كارش هست.
اما توي دبي احتمال بودنش خيلي بالاست.
سلام دوست عزيزمن خيلي سريع به قيمت و كانفيگ asus n61jq نياز دارم .... لطفا سريع تر كمكم كنيد....
در ضمن اگه كسي ميتونه asus n61ja پيدا كنه من ميخوام...
قابلي نداشت دوست عزيزخيلي ممنون كه زود جواب دادين جنابLORD5
من 1 دوستي دارم كه تا1200000 تومن لپ تاپ ميخواد كه باهاش بازي كنه.....يه كمكي برسونين
(مرسي)
http://forum.bazicenter.com/member.php?u=33522
سلام دوست عزيزمن تصمیم خودم را گرفتم :
یا لپ تاپ Dell Inspiron 5010- H یا لپ تاپ Acer Aspire 5741G (مدل 500 گیگ هارد ) .
فقط موندم کدوم رو انتخاب کنم ؟ از طرفی دل گرافیکش یک گیگ هست و از طرفه دیگه اسر 500 گیگ هارد داره .
میشه یه راهنمایی کنید که واقعا کدوم یکی از این دو مدل بهتره؟
با تشکر
سلام دوست عزيز
من مدل Acer Aspire 5741G رو پيشنهاد ميدم.
چون پردازنده گرافيكش از اون مدل "دل" قويتر هست.
ساير مشخصات هم تقريبا يكسان هستند.