سلام عباس جون!:d
بین N61JQ - JX061V از برند ASUS و
F121FX/B از برند SONY
کدوم رو پیشنهاد میدی؟
من CATIA عصای دستمه ، بازی هم که میکنیم!:d
تو همین رنج قیمت اگه بهتر سراغ داری هم پیشنهاد بده!(حداکثر 1.5)
دم شما گرم!:d
با سلام
من امروز رفتم بازار رضا و ... که لپ تاپ قیمت کنم . یه چند مورد دیدم که بد نیست اینجا هم مطرح کنم و نظرات شما را بدانم .
1 - من بیشتر دنبال Acer مدل 5741G ( سی پی یو i3 ) بودم ولی نمیدونم چرا به شدت نایاب بود . جالب اینکه تمام مغازه هایی هم که داشتند از 720 تا 760 تومان میدادند همه هم با گارانتی سازگار و شرایط مشابه . حالا فرقش چیه نمیدونم ؟
2 - دل مدل 5010 ( سی پی یو i3 با هارد 320 ) خیلی به شدت فراوان بود ( تقریبا تمام مغازه ها داشتند . ) ولی این مدل هم گارانتی های عجیب و غریبی داشت و با توجه به گارانتیش از 750 شروع میشد تا 830 تومان .
من که واقعا گیج شدم چون هم گارانتی ها خیلی عجیب غریبا و هم اینکه واقعا تعجب کردم که چرا acer ینقدر کم یابه . مگه برند خوبی نیست ؟
سلام
آقا من یه لپ تاپ حدود 750 تا 800 می خام چی پیشنهاد می کنین ؟(بیشتر واسه game )
ممنون
دوستان تو حدود 1200 پیشنهادتون وواسه لپ تاپ چیه؟؟به هیچوجه هم برای بازی نمیخوام.برای کارای محاسباتی و گهگاهی فیلم دیدن میخوام
سلام
آقا من یه لپ تاپ حدود 750 تا 800 می خام چی پیشنهاد می کنین ؟(بیشتر واسه game )
ممنون
این مشخصات لبتاب منه 6-7 ماه بیش گرفتم.
می خواستم نظرتون رو بگید کلا ؟!
Intel® Core™ i3-330M Processor 2.13 GHz
Genuine Windows® 7 Home Premium (64-bit)
HDD: 320 GB (Serial ATA, 5400rpm)
13.3" wide (WXGA: 1366 x 768) VAIO Display, LED backlight
NVIDIA® GeForce® 310M GPU with CUDA™ Technology
2 Kg in weight with built-in ODD
مرسی
من زياد تو نخ ميني لپ تاپ ها نبودم كه از رنج سيستم هاشون خبر داشته باشم و لپ تاپ خودم هم يه تشت 16 اينچيه..... ولي به نظر سيستمش واسه يه 13 اينچي خوبه.... حالا چند خريدي؟؟؟؟
سلــام آقا:ديسلام عباس جون!:d
بین N61JQ - JX061V از برند ASUS و
F121FX/B از برند SONY
کدوم رو پیشنهاد میدی؟
من CATIA عصای دستمه ، بازی هم که میکنیم!:d
تو همین رنج قیمت اگه بهتر سراغ داری هم پیشنهاد بده!(حداکثر 1.5)
دم شما گرم!:d
من با توجه به كاربريد كه ذكر مي كنيد مدل Dell 1558 رو پيشنهاد ميدم كه پردازنده قوياي داره اما پردازنده گرافيكيش ضعيفتره.دوستان تو حدود 1200 پیشنهادتون وواسه لپ تاپ چیه؟؟به هیچوجه هم برای بازی نمیخوام.برای کارای محاسباتی و گهگاهی فیلم دیدن میخوام