دوستان شما لپتاپو موقع بازی با چی خنک می کنید؟ کول پد یا وسیله دیگه ؟ کلا بهترین کول پدی که میشناسید معرفی کنید (دما سی پی یو من موقع بازی تا ۹۶ میره گرافیکم تا ۸۶)
من Deepcool x6 دارم. از موقعی که لپ تاپمو گرفتم دارمش. سر و صداش تقریبا زیاده ولی خنکی خوبی میده و چهارتا هم فن داره.کلا زیاد نمیشه روی دماش حساسیت نشون داد. حتی با وجود کول پد هم نمیشه توقع داشت دما زیاد پایین بیاد.دوستان شما لپتاپو موقع بازی با چی خنک می کنید؟ کول پد یا وسیله دیگه ؟ کلا بهترین کول پدی که میشناسید معرفی کنید (دما سی پی یو من موقع بازی تا ۹۶ میره گرافیکم تا ۸۶)
منم از همین مدل داشتم ولی دیدم زیاد تفاوتی ایجاد نمی کنه کلا دیگه استفاده نکردم دمای لپتاپ شماتا چند میره بالا چون خودمم سری rog دارم
منم از همین مدل داشتم ولی دیدم زیاد تفاوتی ایجاد نمی کنه کلا دیگه استفاده نکردم دمای لپتاپ شماتا چند میره بالا چون خودمم سری rog دارممن Deepcool x6 دارم. از موقعی که لپ تاپمو گرفتم دارمش. سر و صداش تقریبا زیاده ولی خنکی خوبی میده و چهارتا هم فن داره.کلا زیاد نمیشه روی دماش حساسیت نشون داد. حتی با وجود کول پد هم نمیشه توقع داشت دما زیاد پایین بیاد.
فرم لپ تاپم (ROG G531) به این شکله که هوا رو از قسمت بالا میگیره و از کنار دفع میکنه. به خاطر همون معمولا سعی میکنم دمای اتاقم رو پایین نگه دارم که لپ تاپ هم تقریبا دماش خنک بمونه.
سلام ، جزو برترین لپ تاپ های گیمینگ تو رنج قیمتی خودش هست ،سلام دوستان احتمالا در اینده یه لپتاب بخرم
برای تماشای فیلم - گه گاه بازی -و برنامه های سنگین
به این گزینه رسیدم قیمتش برام زیاده اما فکر کنم ارزشش رو داشته باشه نظرتون ؟
لپ تاپ 15.6 اینچی اچپی مدل Pavilion 15-dk1056wm
سلام ، کاربریتون چی هست ؟ بر اساس کاربری تصمیمتون رو بگیریدبرای لپ تاپ ۱۷ اینچی، با گرافیک ۳۰۸۰، مانیتور FHD 360hz با gsync و advanced optimus رو پیشنهاد میکنید یا 4K 120hz که gsync و advanced optimus نداره؟ روی همون لپ تاپ، رم XMP 3466mhz رو پیشنهاد میکنید یا 3200mhz ؟ ارزش داره که ۱۰۰ دلار بیشتر بدیم؟
Cpu هم i7 انتخاب شده.
سلامسلام ، کاربریتون چی هست ؟ بر اساس کاربری تصمیمتون رو بگیرید
اگر تمرکز روی گیم هست ، از نظر خودت باید ببینی نرخ ریفرش ریت 360 و 120 چقدر توی گیمت مؤثره و کدومش تورو راضی میکنه،سلام
کاربری گیم و نرم افزارای مهندسی مثل کتیا و کد و آباکوس و امثالهم.
تفاوت قیمت 4k با full hd حدود ۲۰۰ دلاره، از اون طرف تفاوت قیمت رم ۳۲۰۰ با ۳۴۶۶ هم حدود ۱۰۰ دلار. تا برسه ایران به دستم حدود ۴۰۰ دلار اختلاف میشه. با این ۴۰۰ دلار میتونم یه دونه ssd برای ps5 و یدونم برا خود لپ تاپ بخرم! تا اونجایی که میدونم، چون سی پی یو اینتله،رم سرعت بالاتر تفاوت خاصی ایجاد نمیکنه ولی اگه amd بود مسئله تفاوت می کرد.
سی پی یو 11800hاگر تمرکز روی گیم هست ، از نظر خودت باید ببینی نرخ ریفرش ریت 360 و 120 چقدر توی گیمت مؤثره و کدومش تورو راضی میکنه،
از اونجا که یک کنسول باز هستی و احتمال میدم که با کیفیت 1080 بازی میکنی روی 120 عادت کردی، پس برو ببین تفاوتش با 360 چیه.
در مورد رم هم همون 3200 تمام کارهارو انجام میده حالا بجز در یکسری موارد خاص که باس بالاتر بهتره ولی به شرطی که پردازنده گلوگاه نباشه ،
مشخصه که باید گرم بشه 20 وات مصرفش بیشتره ، i9 رو پیشنهاد میدم ، با یه سیستم کولینگ تهیه کنسی پی یو 11800h
سی پی یو ۱۱۹۸۰hk هم هست که میگن به شدت داغ میشه.
یکی اینکه فکر میکنم اگر بخوام بازیا رو روی 4k و اولترا یا حالت مکس جزئیات گرافیکی بازی کنم ممکنه به مشکل بخورم از نظر فریم. یه نکته دیگم که هست اینه که FHD 360hz قابلیت advanced optimus رو داره ولی 4k 120hz نهایتا شاید mux switch داشته باشه (میگم شاید چون برای fhd 165hz از طریق اپدیت بایوس اینو فعال کردن ولی برای 4k هنوز خبری نیست) همین قضیه انگار یه گلوگاه ایجاد میکنه برا لپتاپ، چون وقتی لپتاپو به یه مانیتور دیگه وصل میکنن بنچمارکای لپتاپ با صفحه 4k افزایش قابل توجهی پیدا میکنه.
کلا نظر خودم رو fhd 360hz هست که advanced optimus رو داره و اگه یه روزی نیاز به 4k داشته باشم به یه مانیتور جدا وصلش میکنم.
اگه جاییو اشتباه گفتم بگین و نظرتونم بگید!
مشخصه که باید گرم بشه 20 وات مصرفش بیشتره ، i9 رو پیشنهاد میدم ، با یه سیستم کولینگ تهیه کن
والا تا اونجایی که فهمیدم تنها تفاوت advanced optimus و Mux Switch از نظر یکی کاربران ردیت ، وقتی که میخواید Optimus رو خاموش روشن کنید نیاز به ریستارت کردن آن نیست ، در حالی که این امکان ربطی به مانیتور نداره ، یعنی شما وقتی که مانیتور اولترا رو لپ تاپی که فول هست ببندید میتونید از advanced optimus هم استفاده کنید، در مورد قسمت دوم اطلاعی ندارم والا
یک موردی کارت گرافیک نسخه TI هست ؟
سلام ، لپتاپ ریزن بهترهدوستان یه راهنمایی بکنید.
لبتاب با ryzen 7 5800 و 3050ti بهتره یا core i7 10750 و 1660ti?
این هم دقت کنید vram ۳۰۵۰ چهار هست و ۱۶۶۰ شش.