سلام برای کارهای مثل برنامه مطلب و کارهای دانشگاهی و فیلم دیدن1. بستگی به رنج قیمتی که شما در نظر گرفتید هست
2. اینم بستگی به نوع و کاربرد و انتظاراتی که از لپ تاپ دارید داره
3. 2060
برای چه کاربردی لپ تاپ میخواید ؟
سلام برای کارهای مثل برنامه مطلب و کارهای دانشگاهی و فیلم دیدن1. بستگی به رنج قیمتی که شما در نظر گرفتید هست
2. اینم بستگی به نوع و کاربرد و انتظاراتی که از لپ تاپ دارید داره
3. 2060
برای چه کاربردی لپ تاپ میخواید ؟
اولین دلیل ممکنه استفاده از باتری باشه، لپ تاپ برای بازی حتما پیشنهاد میشه به برق وصل باشه.دوستان من لپتات asus rog g712 lw دارم تو همه ی بازیا drop fps دارم کسی میدونه مشکل از چیه؟
شخصا بخوام بگیرم بین این 4 تا ایسر رو ترجیح میدم به خاطر صفحه نمایش فول اچدی برای کارای درسی و فیلم دیدن. ولی ریویو هاشون رو هم بخون تو سایت های انگلیسیبرای سوال قبلیم کسی جوابی نداد خودم چهار مدل که به بودجم میخورد رو تو دیجیکالا پیدا کردم میشه بگید از بین این 4 تا کدومو انتخاب کنم لپتاپ برای خواهرمه رشتش اقتصاده برای کارای درسیش مثل پاورپینت و word و ... میخواد همچنین بشه روش مثل ادم فیلم دید ممنون میشم جواب بدید به این سوال چون واقعا برای خرید عجله دارم اگر مدل بهتری از این 4 تا میشناسید تو این رنج قیمتی اطلاع بدید ممنون میشم
لپ تاپ 15.6 اینچی لنوو مدل Ideapad L340-R7
لپ تاپ 15 اینچی لنوو مدل Ideapad L340 - AB
لپ تاپ 15 اینچی اچ پی مدل DA2183-B
لپ تاپ ایسر 15 اینچی مدل Aspire 3 A315-57G-559W
البته بعضی از لپ تاپهای گیمینگی هم که میان استوک هستناین لپتاپ های ایسوس چرا انقد خوش قیمت هستن تو ایران؟ اینجا منتاژ میشه؟
مثلا زفیروس G14 مدل پارسالش هزار و پونصد دلار است، اینجا میدن 37 میلیون
مدل امسالش دو هزار دلار است اینجا میدن 48 میلیون
وقتی با قیمت دلار مقایسه میکنید میبینید هر کدوم دو سه میلیون دارن ارزون میدن
چند صفحه پیش دیدم خیلیا دنبال legion هستن، وقتی اینا هست دیگه چرا دنبال لیجن بی ریخت میرید؟
استوک منظورت چیه نمیدونم؟البته بعضی از لپ تاپهای گیمینگی هم که میان استوک هستن
کم کارکرداستوک منظورت چیه نمیدونم؟