koorosh sh
کاربر سایت
با تشکرسلام
این مدل ایسوسN552VW
یه سوال دیگه
چیزی بهتر از این میشه از برندهای دیگه خرید؟
با تشکرسلام
این مدل ایسوسN552VW
تقریبا نه،تو 4 ملیون دیگه اکثرا cpu 6700HQ با گرافیک 960m دارن،این مدل هم صفحه 4k داره ولی لمسی نیستبا تشکر
یه سوال دیگه
چیزی بهتر از این میشه از برندهای دیگه خرید؟
احتمالا تا معرفی بشن و برسن به بازار ایران ۱۴ماه حداقل.بنظر بنده دیگه ارزش نداره با قیمت حاضر به خرید لپتابه گیمینگ فکر کنید مگر اینکه همه قیمتها حداقل ۱میل بیان پایینسوال اخرمم حتی کسی نبود جواب بده؟!
مخصوصا منظورم از نظر خنک کنندگیه...
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
هم میخای پول کم بدی هم میخای همه چی داشته باشه؟؟برای این ک ی لپـتاپ بازی در حد قابل قبول اجرا کنه حداقل ۳ تومن باید هزینه کنی،لپ تاپای ۲ تومنی هم اجرا میکنن ولی کیفیت پایین که لذتی از بازی نمیبریسلام دوستان میخوام یه لب تاب بخرم که این مشخصات رو داشته باشه
مناسب گیم باشهو تو بازی های مثل company of heroes کم نیاره.
سخت افزار قدرتمندی داشته باشه و از این ضعیف شده ها نباشه
صفحه لمسی و این جور چیزهایی که الکی قیمت رو میبرن بالا رو نداشته باشه
قیمت هم که بخوام خرج کنم ۱۷۰۰
بیش از این ندارم.بازی های روز رو نمیخام اجرا کنه.فقط دوتا و کمپانی و بازی های استراتژیک که گرافیک بالایی نمیخان.الان یک ایسر دارم ۳سال پیش گرفتم مدلش 5755g بد نیست ولی دیگه قدیمی شدههم میخای پول کم بدی هم میخای همه چی داشته باشه؟؟برای این ک ی لپـتاپ بازی در حد قابل قبول اجرا کنه حداقل ۳ تومن باید هزینه کنی،لپ تاپای ۲ تومنی هم اجرا میکنن ولی کیفیت پایین که لذتی از بازی نمیبری
ی کنسول دست دوم بگیر،بازیا هم بگیر و عوض کن،خیلی به صرفه ترهبیش از این ندارم.بازی های روز رو نمیخام اجرا کنه.فقط دوتا و کمپانی و بازی های استراتژیک که گرافیک بالایی نمیخان.الان یک ایسر دارم ۳سال پیش گرفتم مدلش 5755g بد نیست ولی دیگه قدیمی شده
ایسوس v502ux هست i5 6200u و 8gig ddr3 یک ترابایت ۱۲۸ گیگ ssd گرافیک 950gtxسلام دوستان،لطفا یه لپ تاپ خوب واسه کارای موزیک و ... معرفی کنید که سخت افزار خوبی هم واسه اجرای بازی ها داشته باشه.
ایسوس v502ux هست i5 6200u و 8gig ddr3 یک ترابایت ۱۲۸ گیگ ssd گرافیک 950gtx
۶ ساعت باتریش نگه می داره نور پس زمینه کیبوردم داره قیمت ۲میلیون و ۵۰۰ تو این رنج واقعا خوبه...ولی تنها لپتابی که تا حالا دیدم همه فن حریفه و فوق العادس ایسوس n552vw که مشخصات سری g رو داره ولی گیمینگ نیست حتی صفحه لمسی ام داره قیمتشم دقیق ۴ میلیون...
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
والا اون سری n که بهت گفتم i7 سری ۶ داره ۱۶ گیگ DDR4 داره یه کارت گرافیک 960GTX دو ترابایت هارد با ۱۲۸ گیگ ssdراستی این لپ تاپ ها به اندازه ی PC برای گیمینگ بازدهی دارن؟!برای کارت صدای اکسترنال همون درگاه USB کافیه؟