مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

یه سوال نسبتا بی ربط جایی دیگه براش پیدا نکردم:)
لپ تاپی که ویندوز ارجینال روش داره و اکتیو هست در صورت پاک کردن ویندوز و نصب دوباره ویندوز بازم اکتیو میشه یا نیاز به خرید key داره؟
ممنون

داداش این سریه GE62 MSI میگن داغ میکنه خیلی،شما خودت تجربه داری باهاشون؟
درکل ولی مشخصاتش فوق العادس...

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
شما لپ تاپ کیمینگ میخواید بگیرید . لپ تاپ به خودی خود لوازم سرمایشی کافی نداره الان شما تصور کنید که یک سیستم گیم در قلب آن گنجانده شود. به نظر شما میتوان آن را سرد کرد ؟ منظور من مارک خواصی نیست و تمام لپ تاپ های گیمینگ هست. بعضی از شرکت ها حقه میزنند و لایه آلمینیوم در بدنه میگذارند که جلوی انعکاس داخلی دما را میگیرد ولی حجم لپ تاپ زیاد میشود.

یه سوال نسبتا بی ربط جایی دیگه براش پیدا نکردم:)
لپ تاپی که ویندوز ارجینال روش داره و اکتیو هست در صورت پاک کردن ویندوز و نصب دوباره ویندوز بازم اکتیو میشه یا نیاز به خرید key داره؟
ممنون
سلام
معمولا این کد همراه لپ تاپ هست که در صورت تغییر ویندوز یا نصب مجدد قابل استفاده هست. ولی اینکه به یک سیستم دیگه بتوان انتقال داد اطلاعی ندارم

سلام دوستان
بین قیمت 1500 تا 2100 چه لپتاپی و پیشنهاد میدید برای نرم افزار های مهندسی برق و اخرشم هم dota 2 و pes و بدون لگ و با گرافیک بالا اجرا کنه
متشکر

سلام دوستان
بین قیمت 1500 تا 2100 چه لپتاپی و پیشنهاد میدید برای نرم افزار های مهندسی برق و اخرشم هم dota 2 و pes و بدون لگ و با گرافیک بالا اجرا کنه
متشکر
سلام دوست عزیز

بنده هم رشته ام الکترونیک هست ، برنامه هایی که هستند لاذم یک سیستم بالا نیست و با یک لپ تاپ 800 900 تومنی هم کار راه میفته برنامه هایی مثل : Matlab ، پروتئوس سیمولینک و غیره . ولی بازی هایی که گفتید بدون لگ و گرافیم بالا مستلذم بودجه بالایی هم هست . ولی گمونم یکی از این 2 لپ تاپ کار رو راه میندازه :
Acer Aspire E5-574G-516G یا Acer Aspire E5-574G-590U
تا ۵ تومان
کدوم مدل Macbook رو پیشنهاد میکنید؟
و اینکه تا همین رنج microsoft Surface
کاراییه خوبی در حد لپ تاپ داره؟

دوستان بنده هم می خوام مک بوک بخرم میشه لطف کنید راهنمایی کنید بگید تا ۴ تومن کدوم مک بوک خوبه.
واقعا ممنون میشم اگه کمکم کنید.

سلام دوست عزیز

مک بوک برای چه کاری میخواید ؟ مک بوک در ایران یک لپ تاپ عمومی نیست و برای مشاغلی خواص هست که جدیدا برای پز دادن با آرم سیبی که داره دست هر کسی دیده میشه ولی یک موزیک ساده نمیتونه از اپ ستور دانلود کنه.

آخرین ویرایش:
سلام دوست عزیز

بنده هم رشته ام الکترونیک هست ، برنامه هایی که هستند لاذم یک سیستم بالا نیست و با یک لپ تاپ 800 900 تومنی هم کار راه میفته برنامه هایی مثل : Matlab ، پروتئوس سیمولینک و غیره . ولی بازی هایی که گفتید بدون لگ و گرافیم بالا مستلذم بودجه بالایی هم هست . ولی گمونم یکی از این 2 لپ تاپ کار رو راه میندازه :
Acer Aspire E5-574G-516G یا Acer Aspire E5-574G-590U

سلام دوست عزیز

مک بوک برای چه کاری میخواید ؟ مک بوک در ایران یک لپ تاپ عمومی نیست و برای مشاغلی خواص هست که جدیدا برای پز دادن با آرم سیبی که داره دست هر کسی دیده میشه ولی یک موزیک ساده نمیتونه از اپ ستور دانلود کنه.
ممنون از راهنمایی تون به نظر شما بهترین لپ تاپ تا 4 میلیون چيه ?( برای گیم نمی خوام ولی خب سخت افزار خوبی باید داشته باشه).
خودم بیشتر نظرم رو Asus N501VW است.
نظر شما چیست ?

سلام دوستان عزیز من یه مشکلی با لپتاپم دارم جای دیگه به ذهنم نرسید بپرسم
وقتی بازی میکنم یهو force close میده و وقتی میخوام بازی رو اجرا کنم ارور نصب نبودن دایرتکس ایکس میده
همه نوع دایرتکس ایکس هم نصب کردم
عجیب اینجاس که اول اجرا میکنه بعد که فورس میده ارور میده
درایور کارت هم آپ کردم فایده نداشت
لپتاپو چند روزیه خریدم asus k550 با بدبختیم ویندوز نصب کردم

ممنون از راهنمایی تون به نظر شما بهترین لپ تاپ تا 4 میلیون چيه ?( برای گیم نمی خوام ولی خب سخت افزار خوبی باید داشته باشه).
خودم بیشتر نظرم رو Asus N501VW است.
نظر شما چیست ?
سلام دوست عزیز

ایسوس من به کسی پیشنهاد نمیدم ایسوس رو من فقط برای کارت گرافیک اگر کسی میخواد بخره بهش پیشنهاد میدم.

برای لپ تاپ هم با قیمتی که میخواید باید برای گیم بخرید یعنی ما لپ تاپی نداریم که اداری باشه ولی گرون . مولتی مدیا همگی در رنج 800 تا 2800 هستن.
ولی پرچمدار هست مثب مایکروسافت یا اپل که توی ایران بیشتر ویندوز کاربرد داره اگر اینشکلی میخواید که سورفیس بوک مایکروسافت پیشنهاد میدم راست بعضی ایراد هایی داره ولی در کل انتخاب مناسبی هست.

اگر که با طرح گیم کنار میاید که بهتون این لپ تاپ رو پیشنهاد میدم :

MSI GE62 6QD Apache Pro - B

بی شک قویترین لپ تاپ هست توی رنج قیمتیش

سلام دوست عزیز

ایسوس من به کسی پیشنهاد نمیدم ایسوس رو من فقط برای کارت گرافیک اگر کسی میخواد بخره بهش پیشنهاد میدم.

برای لپ تاپ هم با قیمتی که میخواید باید برای گیم بخرید یعنی ما لپ تاپی نداریم که اداری باشه ولی گرون . مولتی مدیا همگی در رنج 800 تا 2800 هستن.
ولی پرچمدار هست مثب مایکروسافت یا اپل که توی ایران بیشتر ویندوز کاربرد داره اگر اینشکلی میخواید که سورفیس بوک مایکروسافت پیشنهاد میدم راست بعضی ایراد هایی داره ولی در کل انتخاب مناسبی هست.

اگر که با طرح گیم کنار میاید که بهتون این لپ تاپ رو پیشنهاد میدم :

MSI GE62 6QD Apache Pro - B

بی شک قویترین لپ تاپ هست توی رنج قیمتیش

سلام دوست عزیز

همانطور که متوجه شدم ویندوز عوض کردید . چه ویندوزی نصب کردید ؟
داداش دمت گرم که پاسخ سوال ها رو ميدي.
من همون رنج قیمت 2.5 می خوام بخرم به نظر شما کدوم لپ تاپ از همه بهتره ?
نظرتون در مورد لپ تاپ های ايسر چيه ?
بسیار سپاس گذارم.

داداش دمت گرم که پاسخ سوال ها رو ميدي.
من همون رنج قیمت 2.5 می خوام بخرم به نظر شما کدوم لپ تاپ از همه بهتره ?
نظرتون در مورد لپ تاپ های ايسر چيه ?
بسیار سپاس گذارم.
سلام دوست عزیز
خواهش میکنم.

توی رنج قیمتی که انتخاب کردید و مارک که انتخاب کردید بهترین هست.

برادر بنده نیز مارک ایسر داره البته رده پایین اون با توجه به رده پایین بودن آن کیفیت مناسبی داره . و بی شک رده بالا نیز کیفیت قابل قبولی دارند.

فقط یک نقطه ضعف دارند که سیستم سخت افزاری آن ها فقط برای ویندوز 10 بهینه شده و به سختی داریور های سایر نسخه ها رو میشه پیدا کرد.

اگر از ویندوز 10 استفاده میکنید بی شک یکی از بهترین انتخاب ها هست این مارک .

در مورد مدل لپ تاپ هم این 2 رو پیشنهاد میدم که فقط در RAM اختلاف دارند

Acer Aspire V3-575G-780j و Acer Aspire V3-575G-73nq

سلام دوستان من میخوام تا رنج حداکثر 4 تومن لپتاپ بخرم، بیشتر هم بخاطر کارای دانشگاه میخوام تا گیم و دیدم یه لپتاپ مناسب که حداقل چند سالی عمر کنه و بهینه باشه حداقل 2.5 در میاد گفتم یه دفعه یه تومن بیشتر هزینه میکنم که واسه گیم هم بشه روش حساب کرد، البته من هم وان دارم هم ps4 و از لحاظ گیم نمیخام رو لپتاپ زیاد حساب باز کنم... با همه این توضیحات بین دو مدل ایسوس n551vw که حدود 3700 قیمتشه و k550vx که حدود 3400 هست گیر کردم، با این توضیح که k550 رو دوستم کمتر از یه ماهه خریده و حاضره با قیمت مناسب بهم بده ولی تو سایت ها خوندم که بدنش چندان با کیفیت نیس، داغ میکنه و هاردش با اینکه دو ترا هست ولی 5400 هست چرخشس درحالی که n551 هاردش یک ترا و 7200 چرخش هست با 128 گیگ ssd و کلا تو نقدها و نظرات دیدم کمتر ازش انتقاد شده...خواهش میکنم اونایی که تجربه و اطلاعات دارن با در نظر گرفتن همه این توضیحات بگن کدوم رو انتخاب کنم... شرمنده طولانی شد.

• Like
Reactions: bazicon
سلام دوستان من میخوام تا رنج حداکثر 4 تومن لپتاپ بخرم، بیشتر هم بخاطر کارای دانشگاه میخوام تا گیم و دیدم یه لپتاپ مناسب که حداقل چند سالی عمر کنه و بهینه باشه حداقل 2.5 در میاد گفتم یه دفعه یه تومن بیشتر هزینه میکنم که واسه گیم هم بشه روش حساب کرد، البته من هم وان دارم هم ps4 و از لحاظ گیم نمیخام رو لپتاپ زیاد حساب باز کنم... با همه این توضیحات بین دو مدل ایسوس n551vw که حدود 3700 قیمتشه و k550vx که حدود 3400 هست گیر کردم، با این توضیح که k550 رو دوستم کمتر از یه ماهه خریده و حاضره با قیمت مناسب بهم بده ولی تو سایت ها خوندم که بدنش چندان با کیفیت نیس، داغ میکنه و هاردش با اینکه دو ترا هست ولی 5400 هست چرخشس درحالی که n551 هاردش یک ترا و 7200 چرخش هست با 128 گیگ ssd و کلا تو نقدها و نظرات دیدم کمتر ازش انتقاد شده...خواهش میکنم اونایی که تجربه و اطلاعات دارن با در نظر گرفتن همه این توضیحات بگن کدوم رو انتخاب کنم... شرمنده طولانی شد.
سلام دوست عزیز

کلا نصیخت میکنم طرف ایسوس نرید اگر مارک های دیگه مدنظر دارید اطلاع بدید راهنمایی بشه

• Like
Reactions: bazicon

سلام
حرفه ای نیستم و نمی تونم بگم کدومو بگیر ولی می خوام نظرمو راجب یکیشون بهت بگم.
من خودم الان حدود 6 7 ماهه n551vw رو دارم البته من اون موقع 4 تومن خریدم
فقط خواستم چند تا نکته در مورد این لپتاپ بگم.واقعا زیباست و از هر نظر عالیه.
فقط صفحه 4k ش واقعا اذیت می کنه.یعنی یه cad نمی تونی مثه آدم بیاری(البته یکی تو همین فروم راه حل این صفحه 4k رو گذاشته بود)
تو window media player می خوای بزنی وسط آهنگ یکم اذیت می کنه به خاطر صفش.یا تو مثلا نرم افزار solid واقعا ریزه و چشتو اذیت می کنه.ولی عادت می کنی.و اینم چون هیچ ایراد خاص دیگه نداره بهش می گیرم/ن.
اینا رو گفتم چون گفتی واسه دانشگاه می خوای بیشتر و خب شاد با نرم افزارا سرو کار داشته باشی.
واسه گیم هم من روش rottr , bo 3 ,coh 2 ,witcher ,gta ,rainbow six ,..... با 1080 و های اجرا کردم فقط تو توم ریدر خیلی داغ می کرد.ولی در کل تا الان راضی بودم.فقط من بعضی بازی ها رو که طولانی بازی می کنم رو مدیوم می ذارم که به سیستم فشار نیاد.من خودم واسه گیم گرفتم اینو.و بگم که نسبتا داغ می کنه ولی خب فک کنم اوکیه.
ولی واقعا شیک و عالی هست.یکم هم سنگینه.نسبت به مدلای هم سطحش.می تونم به جرعت بگم از خریدش پشیمون نمیشی.
و
چون واسه یونی می خوای این مدل هم نگا کن n501vw
دقیقا مثل همینه ولی خوب خوشگل تر و جمع جور تره و صفش لمسیه و رمش و هاردشم فک کنم بیشتر از این مدله ولی عیب بزرگش از نظر من صفحه شفافشه.
و نکته آخر : اگه همین مدل n551vw و یا مدلای سری n رو خواستی بگیری مطمئن شو که جعبش موس و sonic master و هدست داشته باشه و رو صفحه کلیدش حروف گ چ پ ژ هک شده باشه(اینو یه بند خدایی به من گفت دلیلشو نمی دونم چیه)ولی من چند جا رفتم گفتن sonic master نداره و اینا هزینه اضافه داره اگه می خوایی.هواست به اینا باشه
و خوب مدلای دیگه که دوستان می گن هم نگا کن و فقط زود تصمیم نگیر حداقل یه دو هفته تحقیق کن.
ببخشید زیاد شد . موفق باشین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or