مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

دوست عزیز خیلی ممنون که وقت گذاشتین راهنمایی کردین.
سلام دوست عزیز خواهشا زیاد به حرفای اینجا توجه نکنید،دوستمون میگه سمت ایسوس نرید؟؟؟به نظرم جک ساله.
تو این رنج قیمت فقط برید سمت ایسوس سری g.میتونید ایسوس سری g دست دوم در حد بگیرید

دوست عزیز خیلی ممنون که وقت گذاشتین راهنمایی کردین.
صفحه فول اچ دی هم باشه خیلی بهتره سعی کن 4k نخری

Last edited by a moderator:
دوستان میخوام یه مینی کامپیوتر اندرویدی ( که بهش ستاپ باکس اندرویدی هم میگن ) بخرم

دنبال 2 مدلم
مدل MX4 TV Box
MX4 TV Box

یا این مدلم CS918
CS918 مینی پی سی اندروید چهار هسته ای /wifi/lan/bluetooth/SPDIF - فروشگاه اینترنتی کویر کامپیوتر

جایی میشناسید این 2 تا رو با قیمت مناب داشته باشن؟

بعد قبلا یه سری مینی لپ تاپ بود که اندرویدی بودن , از اونا هنوز هست؟ گیرم میاد؟ چندن؟

سلام دوست عزیز خواهشا زیاد به حرفای اینجا توجه نکنید،دوستمون میگه سمت ایسوس نرید؟؟؟به نظرم جک ساله.
تو این رنج قیمت فقط برید سمت ایسوس سری g.میتونید ایسوس سری g دست دوم در حد بگیرید
دوست عزیز شما یک لپ تاپ خریدین شدید متخصص لپ تاپ ؟

بنده در حدی نیستم که با شما کل بندازم و کل اثباتات حرف هام و سوابق کاریم را به شما نشون بدم حتی اگر به شما نشان دهم شاید چیزی از آن ها درک نکنید به همین خاطر فقط در همین حد پاسختون میدم.

موفق باشید

• Like
Reactions: bazicon
دوست عزیز شما یک لپ تاپ خریدین شدید متخصص لپ تاپ ؟

بنده در حدی نیستم که با شما کل بندازم و کل اثباتات حرف هام و سوابق کاریم را به شما نشون بدم حتی اگر به شما نشان دهم شاید چیزی از آن ها درک نکنید به همین خاطر فقط در همین حد پاسختون میدم.

موفق باشید

تو زندگی باید یاد گرفت برند پرست نبود , برند پرستی = تا دسته تو پاچه رفتنه
اینا فقط پول اسمشونو میخورن همین - ایام قدیم تر همه میگفتن dell فلانه خوبه -- من رفتم لپتاپ dell خریدم
وقتی خریدم یک هفته بعدش یکی از دوستان که تو بازار رضا واسطه بود گفت بهت گفتم لپ تاپ dell نخر چرا خریدی؟ مگه بهت نگفتم این سری لپ تاپ dell خرابی زیاد داره؟ -- گفتم همه گفتن dell بخر بعد از دیزاین لپ تاپم خوشم اومد ( گفت همه بیجا کردن مگه کارشون اینه که حرف اونا گوش کردی )
به 1 سال نکشید لپ تاپ چند بار تعمیر رفت و خدارو شکر لوازمشم گیر نمیومد

• Like
Reactions: {ehsan}
تو زندگی باید یاد گرفت برند پرست نبود , برند پرستی = تا دسته تو پاچه رفتنه
اینا فقط پول اسمشونو میخورن همین - ایام قدیم تر همه میگفتن dell فلانه خوبه -- من رفتم لپتاپ dell خریدم
وقتی خریدم یک هفته بعدش یکی از دوستان که تو بازار رضا واسطه بود گفت بهت گفتم لپ تاپ dell نخر چرا خریدی؟ مگه بهت نگفتم این سری لپ تاپ dell خرابی زیاد داره؟ -- گفتم همه گفتن dell بخر بعد از دیزاین لپ تاپم خوشم اومد ( گفت همه بیجا کردن مگه کارشون اینه که حرف اونا گوش کردی )
به 1 سال نکشید لپ تاپچند بار تعمیر رفت و خدارو شکر لوازمشم گیر نمیومد
بله دوست عزیز ،
بعضی از دوستان بدون تجربه و با اینکه توی کل عمر مفیدشون فقط یک الی 2 بار سابقه کار با لپ تاپ دارند میان از مدل هایی که پول تبلغاتش رو گرفته طرفداری میکنند صنعت لپ تاپ هم داره مثل صعنت گوشی موبایل میشه هر کی هر مدلی که داره از اون مدل طرفداری میکنه با اینکه شناختی از بقیه مدل ها نداره و بدون مقایسه سایر مدل ها نظر خودشو یک طرفه میده.
و جالب اینجاست نظر بقیه رو نیز زیر سوال میبره

• Like
Reactions: bazicon
سلام دوستان من میخوام تا رنج حداکثر 4 تومن لپتاپ بخرم، بیشتر هم بخاطر کارای دانشگاه میخوام تا گیم و دیدم یه لپتاپ مناسب که حداقل چند سالی عمر کنه و بهینه باشه حداقل 2.5 در میاد گفتم یه دفعه یه تومن بیشتر هزینه میکنم که واسه گیم هم بشه روش حساب کرد، البته من هم وان دارم هم ps4 و از لحاظ گیم نمیخام رو لپتاپ زیاد حساب باز کنم... با همه این توضیحات بین دو مدل ایسوس n551vw که حدود 3700 قیمتشه و k550vx که حدود 3400 هست گیر کردم، با این توضیح که k550 رو دوستم کمتر از یه ماهه خریده و حاضره با قیمت مناسب بهم بده ولی تو سایت ها خوندم که بدنش چندان با کیفیت نیس، داغ میکنه و هاردش با اینکه دو ترا هست ولی 5400 هست چرخشس درحالی که n551 هاردش یک ترا و 7200 چرخش هست با 128 گیگ ssd و کلا تو نقدها و نظرات دیدم کمتر ازش انتقاد شده...خواهش میکنم اونایی که تجربه و اطلاعات دارن با در نظر گرفتن همه این توضیحات بگن کدوم رو انتخاب کنم... شرمنده طولانی شد.
قصد ندارم مدل خاصی معرفی کنم فقط دو تا توصیه جدی می کنم
اول این که اگر قراره دانشگاه ببری و همیشه روی کولت باشه سعی کن تا حد امکان سبک وزن باشه وگرنه یه مقدار اذیت می کنه. این مدل هایی که گفتی 2.6 یا 2.7 وزن دارن برو سراغ مدل های سبک تر. خودم تجربه داشتم که می گم.
دوم هم این که اگر یه ماهی صبر کنی لپ تاپ هایی که گرافیک سری 1000 دارن احتمالا وارد بازار ایران می شن و اون وقت کارایی در گیم به شدت بالاتره به طوری که یک GTX 1060 لپ تاپ معادل یک GTX 970 دسکتاپ قدرت داره!

• Like
Reactions: Last Outlaw
سلام به اساتید و علمای لپ تاپ! :D
دوستان من خیلی وخته از بازار لپ تاپ اومدم بیرون و خیلی نمی دونم.
با اجازه داریم میریم دانشگاه و خوابگاه.
یه لپ تاپ معرفی کنید با این ویژگی ها...
1)سبک باشه و جا به جا کردنش راحت باشه.در ضمن جنس بدنه اش خوب و مقاوم باشه تو راه و نیمه راه نپوکه!
2)مناسب برای کار های برنامه نویسی و برنامه ی فتوشاپ
3)کیبوردش خیلی خوب و روون باشه.چون خیلی برام مهمه کیبوردش.
4)صفحه ی نمایش اش با کیفیت باشه.بزرگ و کوچیکیش مهم نیست ولی کیفیت اش خوب باشه.اسپیکرش هم داغون نباشه بشه یه اهنگی باهاش گوش کرد :))
5)باتری !!!مصرف باتری اش کم باشه.برای کار تو دانشگاه لازمه دیگه میدونید چی میگم.
6)در ضمن سیستم فن و کولینگ اش هم درست درمون باشه.یه سری لپ تاپ ها هستن با هاشون نت گردی هم میکنی داغ میکنن :|
6)در مورد بازی هم نظرم اینه که کلن دسکتاپ بهتره برا گیم تا لپ تاپ.ولی سیستم اش اونقدری دیگه پایین نباشه که فیفا رو نتونم بازی کنم :D

خلاصه تو مشخصات سیستم اش ویژگی های فیزیکی اش و سی پی یو و رمش برام مهمتره تا گرافیکش.یعنی برا بازی نمی خوام.

در ضمن تو قیمت دانشجویی بودنش رو هم در نظر بگیرید. :Dچون یه گوشی هم باید بگیرم.
پیشاپیش از همکاری شما سپاسگزارم!
×راستی تا دو ماه آینده لپ تاپ خاصی با این ویژگی هایی که گفتم میاد تو بازار که ارزش صبر کردن رو داشته باشه یا نه؟
××ترجیحا از Asus یا Lenovo معرفی کنید :-"

آخرین ویرایش:
قصد ندارم مدل خاصی معرفی کنم فقط دو تا توصیه جدی می کنم
اول این که اگر قراره دانشگاه ببری و همیشه روی کولت باشه سعی کن تا حد امکان سبک وزن باشه وگرنه یه مقدار اذیت می کنه. این مدل هایی که گفتی 2.6 یا 2.7 وزن دارن برو سراغ مدل های سبک تر. خودم تجربه داشتم که می گم.
دوم هم این که اگر یه ماهی صبر کنی لپ تاپ هایی که گرافیک سری 1000 دارن احتمالا وارد بازار ایران می شن و اون وقت کارایی در گیم به شدت بالاتره به طوری که یک GTX 1060 لپ تاپ معادل یک GTX 970 دسکتاپ قدرت داره!
واقعا تا یک ماه دیگه میان این لپتاپ ها؟ چقدر طول میکشه قیمتشون تو ایران منطقی بشه؟ چون من لازم دارم هرچه زودتر

ببخشید ولی تو شخصیت خودم نمیبینم با ۴ تا ادم که هیچی از لپـتاپ نمیدونن سر کله بزنم.دوست عزیز شما برو بیرون تحقیق کن خودت متوجه میشی چ برندی بگیری. کلا حرفای دوستان در حد باد هواس،مثل اینکه بیای بنز بدرد نمیخوره ولی MVM خوبه

واقعا تا یک ماه دیگه میان این لپتاپ ها؟ چقدر طول میکشه قیمتشون تو ایران منطقی بشه؟ چون من لازم دارم هرچه زودتر
یک ماه که گفتم یک حدس بود افرادی که با وارد کننده های رسمی در ارتباطن بهتر می تونن زمانشو پیش بینی کنن. ولی این لپ تاپ ها در امریکا تازه وارد بازار شده و داره می شه.
قیمت لپ تاپ هم معمولا بعد از ورود تا چند ماه تقریبا ثابته و این طور نیست که بعد از مدت کوتاهی به طور چشم گیری ارزون تر بشه.

• Like

یک ماه که گفتم یک حدس بود افرادی که با وارد کننده های رسمی در ارتباطن بهتر می تونن زمانشو پیش بینی کنن. ولی این لپ تاپ ها در امریکا تازه وارد بازار شده و داره می شه.
قیمت لپ تاپ هم معمولا بعد از ورود تا چند ماه تقریبا ثابته و این طور نیست که بعد از مدت کوتاهی به طور چشم گیری ارزون تر بشه.

سلام خدمت شما

با اطلاعاتی که دارم شاید کمتر از یک ماه دیگه وارد بازار میشوند ولی درباره قیمت هیچوقت ارزان نخواهند بود و نخواهند شد.

با مشخصاتی که دارند واقعا غول به تمام معنا خواهند بود.

و دو مشکل خواهند داشت به احتمال زیاد یک بسیار گرم میشوند و دوم که احتمال نیست و واقعیت هست اینکه وزن بالایی خواهند شد به طور نمونه حداقل وزنی که خواهند داشت پنج کیلو خواهد بود.

البته چند چیز دیگه هم هست از جمله باتری چون مدت زمانی که باتری میکشه حتما کم خواهد بود یا مثل لپ تاپ های معمولی خواهد بود یعنی 5 الی 4 ساعت چون سیستمی با این مشخصات واقعا این مدت برای آن زیاد خواهد بود.

• Like
سلام به اساتید و علمای لپ تاپ! :D
دوستان من خیلی وخته از بازار لپ تاپ اومدم بیرون و خیلی نمی دونم.
با اجازه داریم میریم دانشگاه و خوابگاه.
یه لپ تاپ معرفی کنید با این ویژگی ها...
1)سبک باشه و جا به جا کردنش راحت باشه.در ضمن جنس بدنه اش خوب و مقاوم باشه تو راه و نیمه راه نپوکه!
2)مناسب برای کار های برنامه نویسی و برنامه ی فتوشاپ
3)کیبوردش خیلی خوب و روون باشه.چون خیلی برام مهمه کیبوردش.
4)صفحه ی نمایش اش با کیفیت باشه.بزرگ و کوچیکیش مهم نیست ولی کیفیت اش خوب باشه.اسپیکرش هم داغون نباشه بشه یه اهنگی باهاش گوش کرد :))
5)باتری !!!مصرف باتری اش کم باشه.برای کار تو دانشگاه لازمه دیگه میدونید چی میگم.
6)در ضمن سیستم فن و کولینگ اش هم درست درمون باشه.یه سری لپ تاپ ها هستن با هاشون نت گردی هم میکنی داغ میکنن :|
6)در مورد بازی هم نظرم اینه که کلن دسکتاپ بهتره برا گیم تا لپ تاپ.ولی سیستم اش اونقدری دیگه پایین نباشه که فیفا رو نتونم بازی کنم :D

خلاصه تو مشخصات سیستم اش ویژگی های فیزیکی اش و سی پی یو و رمش برام مهمتره تا گرافیکش.یعنی برا بازی نمی خوام.

در ضمن تو قیمت دانشجویی بودنش رو هم در نظر بگیرید. :Dچون یه گوشی هم باید بگیرم.
پیشاپیش از همکاری شما سپاسگزارم!
×راستی تا دو ماه آینده لپ تاپ خاصی با این ویژگی هایی که گفتم میاد تو بازار که ارزش صبر کردن رو داشته باشه یا نه؟
××ترجیحا از Asus یا Lenovo معرفی کنید :-"

دوست داشتید ما رو هم ادم حساب کنید جواب بدید.
ثواب داره واقعن :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or