مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

دوستان کانفینگ صفحه نمایش لمسی و 4K لپ تاپ Y700 لنوو رو بگیرید تو رنج قیمت خودش ترسناکه. در صورتی که مدل های ام اس آی و ایسوس با همین کانفینگ با کمی جزییات کمتر ( مثل هارد اس اس دی و سرعت هارد اچ دی دی و........ ) حداقل ۲۰۰-۳۰۰ تومن گرونتر می باشند.
نمایشگر لمسی و 4K توی لپ تاپ گیمینگ هر دو به درد نخوره.

خب این مدلی که پیشنهاد کردی داریور نوری نداره.برا همین سبک شده یه هزینه ای جدا باید واسه اون پرداخت شه و حمل و نقل اش سخت تره.
کلن برای من لپتاپ بدون داریور نوری تو ذوق میزنه!برا کسایی خوبه که واقعن سیستم های معمولی معمولی (در حد افیس و نت گردی)ولی خیلی سبک میخوان که به نظرم هزینه کنن zenbook های ایسوس رو بخرن براشون به صرفه تره.
ضمن این که قیمت شون فقط به خاطر برند "ایسوس" و گرافیک شونه.وگرنه صفحه ی نمایش اش همون چیزی که z5170 داره.
درسته درایو نوری نداره ولی از همه جهت سر تره. درایو نوری اکسترنال هم قیمتش حدود 100 تومنه و آنچنان قیمتی هم نداره وزنشم حدود 100 گرمه. نهایت استفاده اش هم موقع نصب ویندوزه دیگه کسی رو DVD چیزی رایت نمی کنه که.
اطلاعات رو فقط روی کاغذ نباید دید. همه چیز صفحه نمایش که رزولوشن نیست. این روش که تو دیجیکالا نگاه کنی ببینی هر دو رو نوشته TFT Full-HD 1920x1080 بعد نتیجه بگیری هر دو یکیه خیلی خیلی غلطه. دو تا پنل با یه تکنولوژی و یه رزولوشن می تونن زمین تا آسمون فرق داشته باشن. من صفحه هر دو رو دیدم و اختلافشون می شه گفت محسوسه البته بازم می گم حتی صفحه V502 هم عالی نیست.
به هر حال اگر درایو نوری این قدر برات مهمه و می خوای این مدل رو بگیری من اصراری روی نظر خودم نمی کنم ولی حتما چهار تا نکته رو در نظر داشته باش:
1- 5200U و 5500U از نظر عملکرد تفاوت چندانی ندارن. اینو می تونی با یه سرچ تو گوگل ببینی. عمده تفاوتشون مربوط به گرافیک مجتمع داخل سی پی یو هست که اونم اهمیتی نداره. به نظر من اگر دیدی اختلاف قیمتشون بیش از 100 تومنه برو سراغ 5200U
2- بازم می گم گرافیک انویدیا بگیر. درسته که گفتی گرافیک برام مهم نیست ولی خب اگر مهم نیست برو سراغ گزینه های ارزون تر یا گزینه های با کیفیت تر. چرا ادم باید نزدیک 3 تومن خرج کنه بعد لپ تاپش گرافیک درست حسابی هم نداشته باشه؟
3- مدل SSDدار رو نگیر. مدل هارد دار بگیر بعد خودت SSD بخر مثلا مدل 850 EVO سامسونگ که 250 گیگش 300 تومنه. بعدش تازه می تونی هارد رو هم 130 140 بفروشی و تفاوت قیمتش می شه 170 تومن. در حالی تفاوت قیمت این دو کانفیگ حدود 300 تومنه!
4- 8 گیگ رم کافیه الکی نرو سراغ 16 گیگ که فعلا برای پی سی های گیمینگ هم 16 گیگ زیاده. رم رو بعدا هم می شه اضافه کرد البته به عقیده ی من قبل از این که نیاز به ارتقای 8 گیگ رم داشته باشی باید اون لپ تاپ رو دور بندازی و عوضش کنی.
خب گزینه ی اولی که پیشنهاد کردی که 3 کیلوئه میره کنار اصن :D
ولی گزینه ی دومی که پیشنهاد کردی خوب بود.در واقع خیلی خوب بود!
حالا به نظرت بین Acer Aspire V3-575G-780j و Lenovo Ideapad Z5170 - D - 15 inch Laptop کدوم بهتره؟
مثلن cpu اولی قوی تره.یا رم و صفحه ی نمایش جفت شون یکیه.باتری و جنس بدنه شون چی؟
یه سوال دیگه که مطرح میشه این ایسر که مشکی رنگ هست ایا جذب اثر انگشت و چربی اش هم بالائه؟
و این که از لحاظ ارتقا چه طور هستن؟

در ضمن درسته گرافیک اونقدر واسم مهم نیست ولی دیگه بدون کارت گرافیک هم یه جوریه ؟ نه :D

راستی اینا رو جواب نداری.اگه میدونی بگو

مرسی بابت همکاری
سی پی یو اولی خیلی هم قوی تر نیست. فقط جدید تره.
یه نکته ای که هست اینه که با این که سی پی یو اسکای لیکه ولی رم DDR3 استفاده شده که یه ذره جای تعجبه. می تونی در مورد این که رم های DDR3 چطور به سی پی یو های اسکای لیک صدمه می زنن توی گوگل سرچ کنی و بخونی البته بستگی به مدل رم داره ولی در کل رم DDR3 با این سی پی یو اصلا پیشنهاد نمی شه.
یه مسئله دیگه باتری هست که توی Acer Aspire V3-575G خیلی جالب نیست.
ارتقا دادنشم کار سختیه چون زیرش در نداره باید کل لپ تاپو باز کنی.

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: G@m3r
اطلاعات رو فقط روی کاغذ نباید دید. همه چیز صفحه نمایش که رزولوشن نیست. این روش که تو دیجیکالا نگاه کنی ببینی هر دو رو نوشته TFT Full-HD 1920x1080 بعد نتیجه بگیری هر دو یکیه خیلی خیلی غلطه. دو تا پنل با یه تکنولوژی و یه رزولوشن می تونن زمین تا آسمون فرق داشته باشن. من صفحه هر دو رو دیدم و اختلافشون می شه گفت محسوسه البته بازم می گم حتی صفحه V502 هم عالی نیست.
خب چیکار میشه کرد جایی جز دیجی نیست کامل همه رو داشته باشه دیگه تو سایت های فارسی.حالا چرا عصبانی میشی؟ :D
یه نکته ای که هست اینه که با این که سی پی یو اسکای لیکه ولی رم DDR3 استفاده شده که یه ذره جای تعجبه. می تونی در مورد این که رم های DDR3 چطور به سی پی یو های اسکای لیک صدمه می زنن توی گوگل سرچ کنی و بخونی البته بستگی به مدل رم داره ولی در کل رم DDR3 با این سی پی یو اصلا پیشنهاد نمی شه.
نکته ی ترسناکی رو گفتی جدن ! :D
خب با این اوصاف کانفیگ های V502 هم همین طورین.سی پی یو های اسکای لیک و رم ddr3.
واقعن به مرور صدمه میزنن؟
پس بگردم دنبال رم ddr4 یا مثلن به فروشنده بگم رم شو برام عوض کنه؟
من تازه از این مدل v502 خوشم اومده بود.
راستی تهرانی هستی کجا رو برا خرید پیشنهاد میکنی؟ :-"

در ضمن میگی مدل ssd دار نگیر.مدل خوب هاش (مثلن کیبورد بک لایت دار هاش) همشون ssd دار هستن.
این مدل خوبه؟
ASUS V502UX - D - 15 inch Laptop

خب چیکار میشه کرد جایی جز دیجی نیست کامل همه رو داشته باشه دیگه تو سایت های فارسی.حالا چرا عصبانی میشی؟ :D

نکته ی ترسناکی رو گفتی جدن ! :D
خب با این اوصاف کانفیگ های V502 هم همین طورین.سی پی یو های اسکای لیک و رم ddr3.
واقعن به مرور صدمه میزنن؟
پس بگردم دنبال رم ddr4 یا مثلن به فروشنده بگم رم شو برام عوض کنه؟
من تازه از این مدل v502 خوشم اومده بود.
راستی تهرانی هستی کجا رو برا خرید پیشنهاد میکنی؟ :-"

در ضمن میگی مدل ssd دار نگیر.مدل خوب هاش (مثلن کیبورد بک لایت دار هاش) همشون ssd دار هستن.
این مدل خوبه؟
ASUS V502UX - D - 15 inch Laptop
عصبانی نیستم داداش خواستم عمق مطلب درک بشه :D
راه مقایسه ی درستش خوندن نقد های معتبر و فیدبک های ملت توی فروم های خارجی و داخلی یا مراجعه به مغازه ها و از نزدیک مقایسه کردنه.
در مورد رم هم گفتم بستگی به رمش داره اگر لو ولتاژ باشه مشکلی پیش نمیاد و احتمالا اون سازنده هم حواسش به این مطلب بوده ولی خب یه ذره حیفه ادم بتونه رم ddr4 بندازه ولی ddr3 بندازه. اس اس دی دار رو به خاطر این گفتم که معمولا به صرفه نیست و اختلاف قیمتش با مدل بدون اس اس دی بیشتر از قیمت خود اس اس دیه.
تهرانی هستم دو سه تا اشنا هم توی بازار ها دارم ولی خودم ترجیح می د اینترنتی بخرم راستش حوصله ی سر و کله زدن با مغازه دارها رو ندارم.

• Like
Reactions: G@m3r
عصبانی نیستم داداش خواستم عمق مطلب درک بشه :D
راه مقایسه ی درستش خوندن نقد های معتبر و فیدبک های ملت توی فروم های خارجی و داخلی یا مراجعه به مغازه ها و از نزدیک مقایسه کردنه.
در مورد رم هم گفتم بستگی به رمش داره اگر لو ولتاژ باشه مشکلی پیش نمیاد و احتمالا اون سازنده هم حواسش به این مطلب بوده ولی خب یه ذره حیفه ادم بتونه رم ddr4 بندازه ولی ddr3 بندازه. اس اس دی دار رو به خاطر این گفتم که معمولا به صرفه نیست و اختلاف قیمتش با مدل بدون اس اس دی بیشتر از قیمت خود اس اس دیه.
تهرانی هستم دو سه تا اشنا هم توی بازار ها دارم ولی خودم ترجیح می د اینترنتی بخرم راستش حوصله ی سر و کله زدن با مغازه دارها رو ندارم.
نگفتی این سیستمه خوبه؟
خب میخوام بدونم تو بازار میشه مدل بدون ssd شو پیدا کرد با همین کانفیگ؟
ولی ssd لازمه برا این مدل چون برای کاهش وزنش از یه سری چیزا زدن .وجودش باعث میشه از هارد اصلی کار کمتری کشیده شه .صداش در نیاد :D

کدوم پاساژ بهتره ؟چرا هیچکی نمیگه :|

• Like
Reactions: bazicon
نمایشگر لمسی و 4K توی لپ تاپ گیمینگ هر دو به درد نخوره.
دوست عزیز این نظر شماست، ولی شاید الان کاربردی نداشته باشه، ولی تا چند وقت دیگه اوضاع کاملا فرق میکنه.
در ضمن 4K که فقط برای گیم نیست، برای فیلم، عکس و در آینده ای نزدیک کاربرد های بسیار پیدا می کند.
و صفحه نمایش لمسی هم که در خیلی مواقع کار باهاش راحت تر و در ضمن کلاس بالایی دارد.

• Like
نگفتی این سیستمه خوبه؟
خب میخوام بدونم تو بازار میشه مدل بدون ssd شو پیدا کرد با همین کانفیگ؟
ولی ssd لازمه برا این مدل چون برای کاهش وزنش از یه سری چیزا زدن .وجودش باعث میشه از هارد اصلی کار کمتری کشیده شه .صداش در نیاد :D

کدوم پاساژ بهتره ؟چرا هیچکی نمیگه :|
به نظر من خوبه. بدون اس اس دی پیدا می شه ولی الان که سرچ زدم اختلاف قیمت بدون اس اس دی و با 128 گیگ اس اس دی 100 تومن بود (2530 و 2425) که می صرفه با اس اس دی بگیری.

• Like
Reactions: bazicon and G@m3r
سلام،دوستان کسی اطلاع داره که واسه طولانی تر شدن و بهینه بودن عمر باتری لپتاپ بهتره که حتی الامکان شارژر متصل باشه یا به محض شارژ شدن لپتاپ باید شارژر رو قطع کرد؟ من Lenovo y700 دارم که باتربش لیتیوم یونی هست می خوام بدونم وقتی که باتری 100% لپتاپ از طریق آداپتور تغذیه میشه یا مث اکثر گوشی ها از طریق باتری تغذیه میشه که باعث میشه دستگاه بیشتر از حد معمول داغ کنه...ممنون میشم کسی ج بده

• Like
سلام،دوستان کسی اطلاع داره که واسه طولانی تر شدن و بهینه بودن عمر باتری لپتاپ بهتره که حتی الامکان شارژر متصل باشه یا به محض شارژ شدن لپتاپ باید شارژر رو قطع کرد؟ من Lenovo y700 دارم که باتربش لیتیوم یونی هست می خوام بدونم وقتی که باتری 100% لپتاپ از طریق آداپتور تغذیه میشه یا مث اکثر گوشی ها از طریق باتری تغذیه میشه که باعث میشه دستگاه بیشتر از حد معمول داغ کنه...ممنون میشم کسی ج بده
تا اون جا که می دونم لپ تاپ های جدید همگی وقتی به برق متصل می شن از طریق آداپتور تغذیه می شن. به خاطر همین وقتی صد در صده هم به برق باشه مشکلی پیش نمیاد

دوستان من یه MINI PC ANDROID ( یا اسم دیگه اش Android TV Box ) سفارش دادم حالا باید فردا از شیراز پست شه تا برسه دستم زمان میبره ( چون اندروید سیستم عامل ب رپایه لینوکس هست اینجا پیام دادم )
مدلش اینه MXQ Pro 4K

از این سایت سفارش دادم
http://shop.aftabrayaneh.com/Tablet_Mini_PC/Mini_PC_HTPC/Mxq_Pro_S905_Android_5.1_Tv_Box_4k.html

من این آگهی دیدم بعد تو گوگل نوشتم Android TV Box خود گوگل تو کلمات پیشنهادی android tv box mxq نشون داد که معلومه معتبره
تو سایت یوتیوب هم MXQ Pro 4K سرچ کردم دیدم کلی کلیپ از آنباکسینگ و ....... هست
تو سایت ها خارجی دیگه خیلی ها نظر گذاشته بودن که دستگاه خوبیه - تصمیم گرفتم بخرمش و سفارش دادم

درباره این دستگاه چنتا سوال داشتم
این مشخصات همین دستگاهه
http://troypoint.com/mxq-pro-4k-android-5-1-box-review/

حالا سوالم اینه چیپ Amlogic S905 Quad Core Cortex-A53 at 2.0GHz هست چطور چیپیه؟ خوب هست یانه؟
یه سایتی پیدا کردم که به بررسی این چیپ پرداخته
http://system-on-a-chip.specout.com/l/1204/Amlogic-S905

بعد GPU رو زده Penta-Core Mali-450 at 600MHz+ حالا این پنتا کور یعنی چی؟ من تا حالا Penta-Core نشندیم , میدونید چی هست؟

بعد اندروید زده 5.1 هست اما یه لانچر داره که اسمش انگار Kodi هستش
که به این صورته

45tkdrxatw6mhhek6p3c.jpg

d972rmmsxb1wvs7ci0zk.jpg

سوالم اینه امکان نصب همه بازی و برنامه هارو میده؟ میشه ساپورت فارسی بهش اضافه کرد؟
مثلا میشه شبیه ساز روی نصب کرد؟ اگر بشه عالی میشه راحت دسته PC میزنم بهش بازیا PSP و PS1 بازی میکنم

سلام دوستان خسته نباشید من میخواستم
یه راهنمایی برای خرید لب تاپ تا سقفه قیمت 2500 به من میتونید بدین ممنون میشم
مدل های مورد نظرتونو بهم پیشهاد بدین ممنون میشم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or