مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

با عرض سلام و احترام
قصد خرید لپ تاپی در حدود 2 میلیون تومن رو دارم.(بالاتر (مثلا تا 2.5 میلیون) هم مشکلی نیست، هر چند هر چه ازون تر بهتر:) )
لپ تاپ رو برای بازی و دیدن فیلم و ... نمی خوام و صرفا میخوام نرم افزارهای حوزه مهندسی برق (گرایش مخابرات) رو باهاش اجرا کنم (میشه گفت کانفیگ چندان بالایی (از نظر CPU و گرافیک) نیاز ندارم)
خیلی تو سایت های مختلف گشتم و تو بازار از فروشنده ها پرس و جو کردم ولی همچنان به نتیجه نرسیدم
چند تا سوال از دوستان داشتم:
1. کدام برند (ایسوس، لنوو و ...) لپ تاپ های با کیفیت تری (جدا از کانفیگ) تولید می کنه؟...کدام سری این برند (مثلا ایسوس سری K یا لنوو سری Z یا ...) بهتره؟
2. بهترین لپ تاپ تو این رنج قیمت کدومه؟

خودم با بررسی هایی که کردم به سری z لننو رسیدم که ظاهرا بهترین سری لنوو هستش.
بین Z ها هم تو این رنج شاید بشه یه Z5170 خرید...ولی نظرات کاربران رو که مشاهده کردم مردد شدم (خیلیا از کیفیت صفحه کلید و نمایشگر شکایت کرده بودن)
متاسفانه نیاز دارم که هر چه سریعتر لپ تاپ رو خریداری کنم اما چون میخوام چند سالی این لپ تاپ رو داشته باشم نمی خوام لپ تاپ بی کیفیتی بگیرم که دو روز دیگه پشیمون بشم.
ممنون میشم راهنمایی فرمایید.
با تشکر
التماس دعا
یا علی

دوستان. نظرتون راجب lenovo y700 چیه..
قیمتش مناسبه اخه.. ... بنظرتون میتونه بازی هارو. خوب در حد ۳۰فریم اجرا کنه و از پس موتور های بازی یونیتی وووو فوتوشاپ و اتوکد ....... اجرا کردن خوب این برنامه ها واسم خیلی مهمه چون باهاشون زیاد کار میکردم قبلن.. .اگر نه ک برم سراغ ی سیستم خوب PC

سلام دوستان بین این دو مدل کدوم پیشنهاد میدین.
ASUS N551VW - A - 15 inch
Lenovo Y5070 2015 - A - 15 inch
انتظاراتم همه چی هست ولی بازی اولویت
یه سوال دیگه رم 8 گیگ ddr 4 بهتره یا 16 گیگ ddr3?

سلام دوستان بین این دو مدل کدوم پیشنهاد میدین.
ASUS N551VW - A - 15 inch
Lenovo Y5070 2015 - A - 15 inch
انتظاراتم همه چی هست ولی بازی اولویت
یه سوال دیگه رم 8 گیگ ddr 4 بهتره یا 16 گیگ ddr3?
به جای این مدل لنوو Y700 بهتره(البته اگه مدل 15 اینچی میخواید که هیچی)
مدل asus به باریکی و زیبایی مدل lenovo نیست(با این که من خودم طراحی asus رو بیشتر می پسندم)
از لحاظ کارایی تفاوت خاصی در بازی ها ندارن (ولی مدل ایسوس به روز تره رم ddr4 و CPu نسل جدید)
یه مزیت مهمی که مدل لنوو به خاطر باریکی نداره سیستم خنک کننده کارآمده که تو مدل asus وجود داره به همین دلیل میشه گفت عمر بیشتری رو میتونین از مدل asus داشته باشین
مدل ایسوس از درایور نوری هم بهرمنده و پورت USB C رو هم داره
در مورد صفحه نمایش هم مدل Asus از این مدل انتخابی شما مسلما کیفیت بیشتری داره به دلیل پنل ips
درکل با توجه به این موارد من مدل ایسوس رو بیشتر ترجیح میدم تا لنوو ولی همه چی به شما بستگی داره(بهترین راه برای انتخاب اینه که خودتون وقت بزارین از هرکدوم 1 2 تا نقد رو تو youتیوب ببینید و نتیجه گیری کنین)

• Like
Reactions: xbox*360 and goodi
بله دوست عزیز به راحتی برای فیلم دیدن و ویژوال کفاف میده اما پیشنهاد میکنم لپ تاپ حداقل تا 1 تومن براش هزینه کنید که عمری تر و قابل ارتقا تر باشه

این مدل هنوز موجود نشده تو ایران چون فروشش محدود به خود آمریکاست و اگر حتی از طریق آمازون سفارش بدید به خاطر این محدودیت حتی به آدرسی در اروپا هم قابل سفارش نیست و فقط به داخل آمریکا قابل ارسال هست در حال حاظر

بهترین انتخاب تو این رنج قیمت از نظر سخت افزاری که داره میتونه ASUS K550JX باشه . پردازنده ی قدرتمند i7 مدل
4720HQ

رم DDR3 با 8 مگابایت حافظه

و گرافیک فوق العاده جیفورس 4 گیگ مدل GeForce GTX 950M

البته سری انوی HP ENVY 15 هم فوق العاده قدرتمنده که رم 16 گیگ داره ! ولی متاسفانه فرکانس پردازندش از ایسوس که در بالا عرض کردم پایین تره

ممنونم این مشخصاتش عالیه! فقط چون برای خواهرم میخوام وزنش یکم زیاده نظرتون در مورد
ASUS VivoBook Flip TP301UJ چیه؟

• Like
Reactions: xbox*360
ممنونم این مشخصاتش عالیه! فقط چون برای خواهرم میخوام وزنش یکم زیاده نظرتون در مورد
ASUS VivoBook Flip TP301UJ چیه؟
این مدل فانتزی تره ! و شما پول صفحه تاچ اون رو میدید چون از نظر سخت افزار ضعیف تر از مدل های که خدمتتون عرض کردم .

مثلا رم 6 و پردازنده i5 با 3 مگ کش که به مراتبط سیستم رو ضعیف تر از اون مدل ایسوسی که خدمتتون عرض کردم میکنه

البته اگه بتونی کمی بیشتر هزینه کنی MSI GS40 6QE Phantom واقعاً فوق العاده است... پردازنده i7-6700HQ گرافیک 970 با حافظه 3 گیگ از نوع DDR5 و علاوه بر هارد یک ترا یه SSD با حجم 128 گیگ هم داره... از سری اسلیم MSI هم هست و وزنش مناسبه...
به نظرم یکی از بهترین ویژگی های این لپتاپ مجهز بودنش به Killer LAN هست... واقعاً توی بازی های تحت شبکه ping رو کم می کنه، یه تکنولوژی هم به نام Killer Shield داره که ترافیک شبکه رو اولویت بندی می کنه... نسبت به پولش واقعاً می ارزه... خودم یه مدت کوتاهی باهاش بازی کردم، همه چیش اکیه

• Like
به نظرم یکی از بهترین ویژگی های این لپتاپ مجهز بودنش به Killer LAN هست... واقعاً توی بازی های تحت شبکه ping رو کم می کنه، یه تکنولوژی هم به نام Killer Shield داره که ترافیک شبکه رو اولویت بندی می کنه... نسبت به پولش واقعاً می ارزه... خودم یه مدت کوتاهی باهاش بازی کردم، همه چیش اکیه
یعنی چی ترافیک شبکه رو اولویت بندی می کنه؟

• Like
یعنی چی ترافیک شبکه رو اولویت بندی می کنه؟
یعنی اینکه ترافیک بازی رو پهنای باند بیشتری براش در نظر می گیره و ترافیک های دیگه (مثلاً اتصال نرم افزارهای ویندوز به اینترنت) رو با پهنای باند کمتر اجازه میده.

• Like
سلام دوستان
من به تازگی یه گلکسی تب s2 خریدم الان باهاش مشکل دارم . تاپیکی نیست که مشکلمو توش مطرح کنم . واسه همین اینجا میگم اگر تاپیکی مخصصوص این کار بود بهم بگید منتقلش میکنم یا مدیران خودشون زحمتشو بکشن .
مشکل اینه که اولا دستگاه از روزی که به دستم رسیده . موقع کار کردن خیلی خیلی داغ میشه این که میگم خیلی واقعا خیلیه حالا از کجا میتونم بفهمم طبیعیه یا مشکل داره؟ . دوم اینکه من از اینترنت دیتای گوشی استفاده میکنم با خط ایرانسل بعضی وقتا مثل امروز اینترنتش هم ضعیفه و هم قطع میشه هم آنتن دستگاه خالی میشه . باهاش که زنگ میزنم آنتن پر میشه و تماسو میگیره ولی دوباره خالی میشه و مشکل اینترنتم سره جاشه . هیچوقتم سرعت دانلودم با وجود این که 4g میگیرم بیشتر از ۳ - ۴ مگ نمیشه .
پیشاپیش ممنون از جواب

• Like
سلام دوستان من حدود چهار سال پيش ايپد ٣ خريدم و حالا ميخوام يه تبلت جايگزينش كنم
خودم ايپد پرو١٢ اينچى و سرفيس ٤ (مدل a)رو در نظر دارم ولى با اينكه مشخصات هر دو رو خوندم واقعا نميدونم كدوم رو بگيرم؟
از طرفى چون يك iPhone 6 دارم ترجيح ميدم تبلتم يه سيستم عامل ديگه باشه كه مكمل باشند از طرفى هم ميترسم پشيمون شم چون تبلت هيبريدى نداشتم
اگه بتونين يه راهنمايى كنين كه من راحت تر تصميم پگيرم ممنون ميشم

سلام دوستان
من به تازگی یه گلکسی تب s2 خریدم الان باهاش مشکل دارم . تاپیکی نیست که مشکلمو توش مطرح کنم . واسه همین اینجا میگم اگر تاپیکی مخصصوص این کار بود بهم بگید منتقلش میکنم یا مدیران خودشون زحمتشو بکشن .
مشکل اینه که اولا دستگاه از روزی که به دستم رسیده . موقع کار کردن خیلی خیلی داغ میشه این که میگم خیلی واقعا خیلیه حالا از کجا میتونم بفهمم طبیعیه یا مشکل داره؟ . دوم اینکه من از اینترنت دیتای گوشی استفاده میکنم با خط ایرانسل بعضی وقتا مثل امروز اینترنتش هم ضعیفه و هم قطع میشه هم آنتن دستگاه خالی میشه . باهاش که زنگ میزنم آنتن پر میشه و تماسو میگیره ولی دوباره خالی میشه و مشکل اینترنتم سره جاشه . هیچوقتم سرعت دانلودم با وجود این که 4g میگیرم بیشتر از ۳ - ۴ مگ نمیشه .
پیشاپیش ممنون از جواب
من خودم سامسونگ ندارم ولى با تجربه اى كه از IPad دارم به سوالات جواب ميدم
بعد چند ساعت كار كردن داغ ميشه ؟ در كل داغ شدن خيلى زياد غيرطبيعيه مگه اينكه باهاش كار هاى سنگين به مدت طولانى انجام بدين
در مورد سوال دوم هم بستگى به موقعيت خودتون داره تا جايى كه ميدونم ايرانسل حدود عيد يكبار تعميمات انجام داد كه يجورايى گند زدن و الان دوباره دارن از اول تعمير مي كنن چون يه مدتيه كه اينترنتش ضعيف تر شده مخصوصا مال خودم
سيمكارت رو توى يه وسيله ى ديگه بزارين ببينيد درست ميشه يا نه؟

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: xbox*360 and Brox
دوستان میخوام یه کنسول بخرم , در کنارش میخواستم یه مینی لپ تاپ بخرم که هم ارزونه هم یه گجت ویندوزی همراه باشه
بعد از تحقیق فهمیدم عمر این مینی لپتاپ ها تموم شده دیگه تو بازار نیست
حالا میخوام بین 2 چیز انتخاب کنم بنظرتون یکی از این تبلت هایی بخرم که روش ویندوز دسکتاپ داره - یا یه از این لپتاپ ها پایین رده بخرم که از 750 ششروع میشن
یه چیزی باشه تا حداکثر رنج قیمتی 1.250 باشه . هم کیفیت خوبی داشته باشه شارژر دهی مناسبی هم داشته باشه

دوست عزیز مینی لپ تاپ ها هنوزم وجود دارن ولی ممکنه توی ایران گیر نیان، مثلا این مدل جدید شرکت Lenovo هست که قیمتش خیلی مناسبه و ویندوز 10 هم روش نصبه و در کل گزینه مناسبیه. در مورد تبلت هم تو اون رنج قیمت، ASUS Transformer Book T100TAM - 32GB گزینه مناسبیه.

سلام به نظرتون چه زمانی لپتاپای با کارت گرافیک سری ۱۰۰۰ انویدیا میان تو بازار؟
به نظرتون می ارزه الان برم لپتاب با گرافیک سری ۹۰۰ بخرم؟
یه سوال دیگه واسه گیمینگ کدوم مارک خوبه واقعا؟ایسوس یا ام اس آی یا لنوو؟

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

آخرین ویرایش:
سلام خسته نباشید
یه لپ تاپ بهم معرفی کنید تا 4 میلیون تومن
صرفا گیمینگ هم نبود مهم نیست
ولی قوی باشه (صفحه تاچ بود بهتر)
ترجیحا تا 15 اینچ یا کمتر
ایسوس بود که خیلی بهتر
ممنون

سلام خسته نباشید
یه لپ تاپ بهم معرفی کنید تا 4 میلیون تومن
صرفا گیمینگ هم نبود مهم نیست