نمیدونم الان به کارِت میاد یا نه ولی در کل میتونی Acer Aspire E5-573G با مشخصات i7 5500U - 8GB - 1TB - GT940M - 15.6" FHD رو در نظر بگیری یا همین مدل ولی با پسوند 573TG رو در نظر بگیری که تفاوتش تو لمسی بودن صفحه ولی با رزولوشن کمتر یا 1366x768 هستش.بهتریت لبتاپ برای خرید با بودجه 2400 تا 2600 چی پیشنهاد می کنید دوستان
اگه میشه از این سه برند بگید
ایسوس
لنوو
msi
با تشکر
قطعا اولین موردی که باید توجه کرد وضعیت چیپ گرافیک ش هستش و بعد سایر موارد.سلام دوستان.برای خرید لپ تاپي که بازيهارو خوب اجرا کنه چه چیزهایی رو باید مد نظر بگیرم??رم،گرافيک....????
مثل دوست بالایی مواردی که تو همین پست معرفی شد رو میتونید در نظر بگیرید البته کمی بالاتر از بودجه ی خودتون.یک لبتاپ حدود 2500 معرفی کنید
ممنون
1-Dell برند به شدت معتبری هستش حالا محصولاتش به کنار.سلام دوستان.من دو تا سوال راجب لبتابی با مشخصات زیر داشتمell Inspiron i7559-12623RED 15.6 Inch FHD Laptop (6th Generation Intel Core i5, 8 GB RAM, 1 TB HDD + 8 GB SSD) NVIDIA GeForce GTX 960M
1_ این برند dell چجور برندی هست داغون نباشه ما بخریم گرفتار شیم(دلیل این که این لبتاپ رو انتخاب کردم اینه که قیمت خوبی نسبت به قطعاتش داره)
2-به نظرتون با این لپتاپ تا آخر نسل دووم میارم؟ حتی اگه مجبور شم تنظیمات رو روی low هم بزارم مشکلی نیست.داشتم توی یوتوب میدیدم witcher 3 رو خیلی خوب اجرا میکرد.
اول از همه وقتی Ultrabook و بحث بازی رو بخوایم در نظر بگیریم قیمت ها تصاعدی بالا میره در نتیجه بودجه ی شما برای این خانواده از لبتاب ها کافی نیست هر چند از نظر من هم صرفا به خاطر بحث Ultrabook بودن این تفاوت قیمت ارزش هزینه نداره !سلام . عزیزان یه لپ تاپ میخواستم تو رنج قیمت 4 تا 4.500 . اینکه الترا بوک باشه. بتونه بیشتر بازی ها رو روی تنظیمات قابل قبول اجرا کنه و برای کارای معمولی هم که مسلما خوب باشه. ممنون میشم.
میتونی Lenovo Z5170 >> i7 5500U - 16GB - 1TB - AMD R9 M375 - 15.6" FHD یا ASUS K555LB >> i7 5500U - 8GB - 1TB - Nvidia GT940M - 15.6" FHD رو در نظر بگیری البته این مورد آخر سری جدیدش هم هست که میشه K556UF که CPU جدیدتری داره (6500U) ولی تو این رنج قیمت فقط با گرافیک GT930Mش موجوده که خوب ضعیفتره و همینطور Resـه پایینتری هم داره که میشه 1366x768.دروددوستان تا سقف 3 تومن لطفا چند مدل لپتاپ از برندهای مختلف بهم معرفی کنید.
اگه پنلش IPS باشه تا حدوی قابل تامله. لپتاپ خودم فول اچ دی و آی پی اسه. کیفیت صفحه نمایشش زمین تا آسمون با لپتاپ خواهرم که 1366x768 هست و آی پی اس نیست فرق داره. جفتشون هم لنوو هستند.این رزولوشن 1366x768 چطوریاست ؟! یه بنده خدایی میخواد بگیره میگه فول اچ دی باشه ! ولی تو پولی که میده لپتاپ های خوب همه 1366x768 هستن....! رزولوشن خوبی نیست مشکل ساز میشه ؟
ASUS K550JX
دوستان نظرتون در مورد این لپتاپ چیه ؟