amiro2013
کاربر سایت
Lenovo Y5070 2015 - B 15 inch Laptop به نظرم این مدل بهتره کانفیگ های متنوعی ام دارهتصویرش full hd نبود. .من نظرم رو n551jq asus هست .. چطوره ؟
Lenovo Y5070 2015 - B 15 inch Laptop به نظرم این مدل بهتره کانفیگ های متنوعی ام دارهتصویرش full hd نبود. .من نظرم رو n551jq asus هست .. چطوره ؟
Lenovo Y5070 2015 - B 15 inch Laptop به نظرم این مدل بهتره کانفیگ های متنوعی ام داره
در مورد لب تاب های ایسوس اطلاعی ندارم ولی اون مدلی که معرفی کردم گرافیکش خیلی بروز تر و بهتر برای گیم هست ارزش اون هزینه رو هم داره باز تصمیم با خود شماستغیر asus مدل های دیگه زیاد به دلم نمیشینه ، ضمن اینکه این گرونه ... قیمت اون asus نسبت به مشخصاتش خیلی خوبه .. اینجا زده ۳۲۱۰ ، blu ray هم داره ... البته شک دارم این مورد رو درست نوشته باشن .asus n551jq i7 12gb 1tb 2gb لچ تاپ ایسوس ان551جی کیو
از ۲.۵ ملیون به بالا دیگه لپتاپا قویترین پردازنده لپتاپی رو دارن ،قیمت واسه گرافیک و السیدی و ... میره بالادوستان تا 4 تومن بهترین لپ تاپ و مارک چیه ؟ برای کارهای تحلیل عمرانی میخوام استفاده کنم و تا چند سال میخوام چواب بده پس در درجه اول cpu و رم برام مهمه .
اقا ممنون . تو اون بازه چند تا لپ تاپ ایسوز و msi هم هستن که اکثرا میزان رمشون پایین تره . این نشون دهنده اینکه اون برندا سخت افزارشون بازده بیشتری داره؟ کلا کیفبت ساخت بین این 3 تا مارک چه طوریه ؟از ۲.۵ ملیون به بالا دیگه لپتاپا قویترین پردازنده لپتاپی رو دارن ،قیمت واسه گرافیک و السیدی و ... میره بالا
corei7 4710mq/hq و ازین قبیل
لنوو y5070 رو ببینید با حدود اون بودجه
Sent from my GT-P6210 using Tapatalk
مطمئن نیستم مشکل از کجاست. اگه مشکل نرم افزاری نباشه. دی وی دی رام لبتاب ها چون ظریفترند زودتر ضعیف و معیوب میشن، ممکنه یه سری دیسکهارو نتونه باز کنه.لطفا اگر کسی میدونه ...
سری U همونطور که خودتون تحقیق کردید ضعیف تر هستن و فکر کنم قوی ترینشون HQ باشن. برای بررسی قدرت CPU می تونی از اینجا چک کنی و برا گرافیک هم از اینجا. من خودم اوایل اردیبهشت این رو گرفتم 3 تومن که تا الان ازش راضی بودم. مدل جدیدتر همینی که من خریدم هم جدیدا وارد کشور شده که قیمت اونم نسبت به امکاناتاش خوبه.این دو تا ایسوس که معرفی کردم در حد سری های گیمینک کارایی دارن و قیمت پایینشون بیشتر به خاطر بدنه نسبتا ضعیف تر هست که البته باعث شده وزن کمتر پیدا کنن و همینطور نداشتن SSD و باتری ضعیف هست. یه msi سری گیمینگ هم دیدم چند وقت پیش تو دیجی داشت پیشنهاد ویژه حدود 2 و نیم میداد که نسبت به سخت افزارش خیلی خوب بود البته صفحش 14 اینچ بود و 900p.سلام. قصد خرید یه لپ تاپ جدید دارم. چند روزه همه سایت ها رو گشتم و واقعا دیگه مغزم قفل کرده. بیشتر کارم مالتی مدیا با فوتوشاپ و برنامه های گرافیکی خواهد بود. بعد از کلی گشتن لپ تاپ Lenovo Flex 2 A چشمم رو گرفت با قیمت 2.700
بیشتر از این رینج قیمت هم نمیتونم بدم. منتهی امروز به یه نکته عجیبی برخوردم. سری جدید CPU های interl با پسوند U هستند که همشون 2 هسته هستن؟!!! و روی اکثر لپ تاپ ها هم از همین نوع استفاده شده. الان این مدلی که من نوشتم Core i7 هستش اما از نوع U و دو هسته ای. جالب اینجاست وقتی میخوام یه رده بالاتر برم و Core i7 چهار هسته سرچ کنم، کلا لپ تاپ ها میرن روی رده گیمینگ و ماشالاه قیمتشون از 3.500 شروع میشه و میره بالا که واقعا اختلاف 1 میلیونی کم اختلافی نیست.
حالا سوال اینجاست که این سری های Core i7 U که دارای 2 هسته هستن کارکردشون چطوریه و آیا خیلی ضعیف عمل میکنن؟ بخوام مثلا کارای گرافیکی انجام بدم به مشکل بر میخورم؟ چون دیگر امکانات این لپ تاپی که نوشتم واقعا خوب هستن و فقط مشکلم با CPU ـش هستش. همین لپ تاپ دارای 8 گیگ رم و 4 گیگ گرافیک GeForce 840M هست با صفحه IPS فول اچ دی و لمسی و تشخیص 10 انگشت همزمان!