مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

Lenovo Y5070 2015 - B 15 inch Laptop به نظرم این مدل بهتره کانفیگ های متنوعی ام داره

غیر asus مدل های دیگه زیاد به دلم نمیشینه ، ضمن اینکه این گرونه ... قیمت اون asus نسبت به مشخصاتش خیلی خوبه .. اینجا زده ۳۲۱۰ ، blu ray هم داره ... البته شک دارم این مورد رو درست نوشته باشن .http://www.lotuslaptop.com/n-series/975-asus-n551jq-i7-12gb-1tb24gb-2gb.html

غیر asus مدل های دیگه زیاد به دلم نمیشینه ، ضمن اینکه این گرونه ... قیمت اون asus نسبت به مشخصاتش خیلی خوبه .. اینجا زده ۳۲۱۰ ، blu ray هم داره ... البته شک دارم این مورد رو درست نوشته باشن .asus n551jq i7 12gb 1tb 2gb لچ تاپ ایسوس ان551جی کیو
در مورد لب تاب های ایسوس اطلاعی ندارم ولی اون مدلی که معرفی کردم گرافیکش خیلی بروز تر و بهتر برای گیم هست ارزش اون هزینه رو هم داره باز تصمیم با خود شماست

سلام دوستان

من تصمیم گرفتم که یه لپتاپ بگیرم که بتونم پروژه هام رو تو دانشگاه نشون بدم (رشته معماری)

بعد چند روز گشت و گذار و پرس و جو و صد البته الافی 1 هفته ای تصمیم گرفتم که V502LX بگیرم ...

حالا شاید شما لپتاپایی با کانفیگ بهتر (که خیلی کمن تو این رنج) پیشنهاد کنین ولی چون این لبتاپ هم کانفیگش خیلی خوبه و خیلی کامپکته و نازک و سبکه (در سطح اولترابوک) و حتی FHD اه صفحش اینو انتخاب کردم ! ولی حالا مشکلش این بازار مسخره ایرانه که که یا نیست یا اونایی که دارن مطمئن نیستن ! حالا من با یه کانفیگ i5-5200U/950m 4GB پیدا کردم و نمیدونم که 5200 تا چه سطحی از 5500 پایین تره و ایا جواب گو کارای ساده 2D معماری بر میاد و برای نشون دادن 3 ساعت هنگ نمیکنه!! نکته مهم درباره این لبتاپ اینه که قرار نیست کارای 3D رو روی این کار کنم چون واسه اون یه سیستم خوب به عنوان PC (کانفیگ تو امضا) دارم و فقط قراره واسه نشون دادن کارا از اون استفاده کنم ! جالا سواله من اینه که 5200U تا چه حدی از 5500U ضعیفه (تو REAL WORLD PERFORMANCE نه عدد و بنچمارک!) و اینکه ایا میتونه واسه اجرا و ادیتنگ فایل های CAD مشکل ایجاد کنه !!!

یه سوال دیگم اینه که ایا لبتاپی در این سطح کانفیگ (به روز و کم مصرف ) و در این رنج و با این وزن و ضخامت هستش و ایا میتونین چند تا پیشنهاد بدین یا نه ؟

پ.ن : این V502LX نسخه ایران سری K501LX جهانیه و بخاطر همین تو سایتای خارجی با اون اسم پیدا نمیشه! حالا این مقوله ایا قراره تو کارکرد و کیفیت ساخت لبتاپ و طول عمرش تاثیر بزاره یا نه ؟ بعد این که ایا ورژن k501lx رو کسی تو ایران سراغ داره یا نه؟

اگه تونستین زود تر جواب بدین چون تا فردا باید بگیرم !ممنون

آخرین ویرایش:
دوستان تا 4 تومن بهترین لپ تاپ و مارک چیه ؟ برای کارهای تحلیل عمرانی میخوام استفاده کنم و تا چند سال میخوام چواب بده پس در درجه اول cpu و رم برام مهمه .

دوستان تا 4 تومن بهترین لپ تاپ و مارک چیه ؟ برای کارهای تحلیل عمرانی میخوام استفاده کنم و تا چند سال میخوام چواب بده پس در درجه اول cpu و رم برام مهمه .
از ۲.۵ ملیون به بالا دیگه لپتاپا قویترین پردازنده لپتاپی رو دارن ،قیمت واسه گرافیک و السیدی و ... میره بالا
corei7 4710mq/hq و ازین قبیل

لنوو y5070 رو ببینید با حدود اون بودجه

Sent from my GT-P6210 using Tapatalk

از ۲.۵ ملیون به بالا دیگه لپتاپا قویترین پردازنده لپتاپی رو دارن ،قیمت واسه گرافیک و السیدی و ... میره بالا
corei7 4710mq/hq و ازین قبیل

لنوو y5070 رو ببینید با حدود اون بودجه

Sent from my GT-P6210 using Tapatalk
اقا ممنون . تو اون بازه چند تا لپ تاپ ایسوز و msi هم هستن که اکثرا میزان رمشون پایین تره . این نشون دهنده اینکه اون برندا سخت افزارشون بازده بیشتری داره؟ کلا کیفبت ساخت بین این 3 تا مارک چه طوریه ؟

هر سه عالین
واسه اطلاعات دقیق مدل خاص ریوویهاشو به انگلیسی تو سایتای معتبر ببنید
رم رو خودتون میتونین تا 16 بالا ببرید

آخرین ویرایش:
سلام. قصد خرید یه لپ تاپ جدید دارم. چند روزه همه سایت ها رو گشتم و واقعا دیگه مغزم قفل کرده. بیشتر کارم مالتی مدیا با فوتوشاپ و برنامه های گرافیکی خواهد بود. بعد از کلی گشتن لپ تاپ Lenovo Flex 2 A چشمم رو گرفت با قیمت 2.700

بیشتر از این رینج قیمت هم نمیتونم بدم. منتهی امروز به یه نکته عجیبی برخوردم. سری جدید CPU های interl با پسوند U هستند که همشون 2 هسته هستن؟!!! و روی اکثر لپ تاپ ها هم از همین نوع استفاده شده. الان این مدلی که من نوشتم Core i7 هستش اما از نوع U و دو هسته ای. جالب اینجاست وقتی میخوام یه رده بالاتر برم و Core i7 چهار هسته سرچ کنم، کلا لپ تاپ ها میرن روی رده گیمینگ و ماشالاه قیمتشون از 3.500 شروع میشه و میره بالا که واقعا اختلاف 1 میلیونی کم اختلافی نیست.

حالا سوال اینجاست که این سری های Core i7 U که دارای 2 هسته هستن کارکردشون چطوریه و آیا خیلی ضعیف عمل میکنن؟ بخوام مثلا کارای گرافیکی انجام بدم به مشکل بر میخورم؟ چون دیگر امکانات این لپ تاپی که نوشتم واقعا خوب هستن و فقط مشکلم با CPU ـش هستش. همین لپ تاپ دارای 8 گیگ رم و 4 گیگ گرافیک GeForce 840M هست با صفحه IPS فول اچ دی و لمسی و تشخیص 10 انگشت همزمان!

سلام. قصد خرید یه لپ تاپ جدید دارم. چند روزه همه سایت ها رو گشتم و واقعا دیگه مغزم قفل کرده. بیشتر کارم مالتی مدیا با فوتوشاپ و برنامه های گرافیکی خواهد بود. بعد از کلی گشتن لپ تاپ Lenovo Flex 2 A چشمم رو گرفت با قیمت 2.700

بیشتر از این رینج قیمت هم نمیتونم بدم. منتهی امروز به یه نکته عجیبی برخوردم. سری جدید CPU های interl با پسوند U هستند که همشون 2 هسته هستن؟!!! و روی اکثر لپ تاپ ها هم از همین نوع استفاده شده. الان این مدلی که من نوشتم Core i7 هستش اما از نوع U و دو هسته ای. جالب اینجاست وقتی میخوام یه رده بالاتر برم و Core i7 چهار هسته سرچ کنم، کلا لپ تاپ ها میرن روی رده گیمینگ و ماشالاه قیمتشون از 3.500 شروع میشه و میره بالا که واقعا اختلاف 1 میلیونی کم اختلافی نیست.

حالا سوال اینجاست که این سری های Core i7 U که دارای 2 هسته هستن کارکردشون چطوریه و آیا خیلی ضعیف عمل میکنن؟ بخوام مثلا کارای گرافیکی انجام بدم به مشکل بر میخورم؟ چون دیگر امکانات این لپ تاپی که نوشتم واقعا خوب هستن و فقط مشکلم با CPU ـش هستش. همین لپ تاپ دارای 8 گیگ رم و 4 گیگ گرافیک GeForce 840M هست با صفحه IPS فول اچ دی و لمسی و تشخیص 10 انگشت همزمان!
سری U همونطور که خودتون تحقیق کردید ضعیف تر هستن و فکر کنم قوی ترینشون HQ باشن. برای بررسی قدرت CPU می تونی از اینجا چک کنی و برا گرافیک هم از اینجا. من خودم اوایل اردیبهشت این رو گرفتم 3 تومن که تا الان ازش راضی بودم. مدل جدیدتر همینی که من خریدم هم جدیدا وارد کشور شده که قیمت اونم نسبت به امکاناتاش خوبه.این دو تا ایسوس که معرفی کردم در حد سری های گیمینک کارایی دارن و قیمت پایینشون بیشتر به خاطر بدنه نسبتا ضعیف تر هست که البته باعث شده وزن کمتر پیدا کنن و همینطور نداشتن SSD و باتری ضعیف هست. یه msi سری گیمینگ هم دیدم چند وقت پیش تو دیجی داشت پیشنهاد ویژه حدود 2 و نیم میداد که نسبت به سخت افزارش خیلی خوب بود البته صفحش 14 اینچ بود و 900p.

سلام دوستان
یه لبتاب در رنج قیمتی حدود 2000 تا 2300(بیشتر نباشه)
14 اینچ فول اچ دی
کیبوردش نور داشته باشه(اصطلاحش چی بووود؟هههههه)
که برای کارهای گرافیکی و نقشه کشی مثل اتوکد و ...البته نه در سطح حرفه ای میخوان
چی پیشنهاد میدین؟؟؟؟

دوستان سلام
لپتاپ میخواستم بخرم تو رنج 2500 تا3500 اگه معرفی کنین ممنون میشم.چه مارکهایی خوبه؟برای کارا مهندسی میخوام
Lenovo Y5070 چطوره؟
ممنون

درود
دوستان نظرتون در رابطه با msi gs70 چیه؟
اینه مشخصاتش :
intel core i7 4720hq 2.6ghz to 3.6ghz
ram 16gb ddr3
1tb + 128gb ssd
geforce gtx970m
17.3inch full hd

البته سیستمی که خودم دارم چندین برابر اینه ! ولی خوب تو سفر نیازم میشه .
به نظرتون این تا چند وقت تو بازی های جدید کم نمیاره ؟:دی

سلام
قصد خرید لپتاپی داشتم تا حداکثر سایز 13 اینج و ترجیحا هم می خوام باریک باشه و حتما درایو نوری داشته باشه .
گه گاهی هم کانتر بازی میکنم و فوتوشاپ کار میکنم .
ممنون میشم با این مشخصات یه لپتاپ خوب پیشنهاد بدید بهم
ممنون میشم اپل نباشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or