مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

یه لب تاپ در حد 2 تومن میخواستم
چیا رو پیشنهاد می کنید؟
توی لب تاپ و بخصوص CPU هاشون چی رو باید مد نظر بگیریم؟ یا مثلا AMD بهتره یا انویدیا؟ یه سری فاکتور هم بگید که اگه رعایت بشه خرید خوبی میشه انجام داد
با تشکر

آخرین ویرایش:
دوستان بنده برای یه نفر که استفاده‌هاش در حد خیلی عادی و نهایت Word و Officeـه میخوام Laptop/Tablet بگیرم. خودم مدنظرم Surface بود. شما چی پیشنهاد می‌دین؟

دوستان بنده برای یه نفر که استفاده‌هاش در حد خیلی عادی و نهایت Word و Officeـه میخوام Laptop/Tablet بگیرم. خودم مدنظرم Surface بود. شما چی پیشنهاد می‌دین؟
فرهود اگه منظورت تبلت یا لپتاپ هس به نظرم یکم گرونه و به صرفه نیست
البته قیمت پایین هم داره
اما اگه منظورت تبلت لپتاپ تلفیقی هست خب بهتر از surface پیدا نمیکنی:d
البته asus یه مدل داره به اسم
Transformer Book
که اینم یه نگاه بنداز
هم لپتاپه هم تبلت با سیستم عامل windows

دوستان سلام...یه لپ تاپ برای گیم میخاستم...تا دو سه سالی بتونم بازی کنم.
با قیمت نسبتا پایین. ممنون میشم معرفی کنید چند برند...

یه سوالی تو ذهنم هست. قطعات لپ تاپ نسبت به PC چطورن؟ در یه سطح هستن اگه از یه مدل باشن؟

دوستان سلام...یه لپ تاپ برای گیم میخاستم...تا دو سه سالی بتونم بازی کنم.
با قیمت نسبتا پایین. ممنون میشم معرفی کنید چند برند...

یه سوالی تو ذهنم هست. قطعات لپ تاپ نسبت به PC چطورن؟ در یه سطح هستن اگه از یه مدل باشن؟
در یه سطح نیستن بلکه حدود 20-30درصد ضعیف ترن
بودجه دقیقتون چقدره؟

سلام دوستان من به دلیل دانشجو بودن در رشته آی تی به یه لپ تاپ نیاز دارم.کاربردم بیشتر کارای مالتی مدیا و برنامه نویسی واینا هست در کنارش میخوام که بتونم در حد معمول هم گیم بازی کنم چون قصد خریدps4به صورت جداگانه رو دارم.میخوام که با کمترین قیمت یهترین خرید و داشته باشم.سه تا محصولی که خودم مد نظرمه acer v15nitro و lenovo z5170 و یکی هم msi ge40 2pc dragon eyesهستش.میخواستم بدونم پیشنهاد شما چیه.خیلی ممنون

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or