مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

سلام ؛

ببخشید در مورد
ASUS ZenBook Pro UX501VW

اول اینکه تو تهران جــایی داشته باشه این مدل رو اصن ؟ :d

بعد هم در مورد هاردهاش که من تو سایت ASUS دیدم ، زیر Hdd و SSD هاش PCIE نوشته بود ؛ این جدای از اون دو نوع HDD و SSD هست یا از مشخصات فنی همون هارد هاس ؟ :d
این PCIE رو اگه میشه یک توضیحی بدین ممنون میشم :bighug:

- 1TB HDD 5400 RPM
- 128GB SSD
- 256GB SSD
PCIE x 4 512G

سلام

لپتاپ با حداکثر بودجه 3 تومن با مشخصات زیر چ برند و مدلی پیشنهاد میکنید
1-صفحه نمایش مات 15 اینچ 2-پردازنده اینتل core i7 یا i5 باشه 3-هارد حداقل ی ترا 4-باتری حداقل 4 ساعت 5 - گرافیک هم از جیفورس باشه

سلام

بچه ها بهترین تبلت تا رنج دوتومن واسه فیلم دیدن چی پیشنهاد می کنید ؟

اگه آندروید میخوای بنظرم یکی از این دو مدل رو بگیر که هر دوشون جزو بهترین تبلت های آندرویدی هستن:

Galaxy Tab S2

Lenovo Yoga Tab 3 Pro

بهترین تبلت با سیستم عامل ویندوز تو اون رنج قیمت هم Microsoft Surface 3 از نوع 64 گیگش هست.

تبلت های اپل هم به دلایل خیلی زیادی توصیه نمیشن.

سلام. یه لبتاپ برای بازی میخواستم. حدود ۲.۵ میلیون هم بودجه دارم. اصلا الان موقع خرید هست یا صبر کنم بعد عید بخرم؟ ممنون
سلام

به دلیل اینکه آخر ساله بهتره برای بعد عید موکول کنید اونم آخرای ماه فروردین یا اواسط ماه اردیبهشت به دلایلی این تارخ رو پیشنهاد کردم.

توی این رنج قیمتی بهترین گزینه شما مارک Lenovo هست اصلا بهترین مارک همینه.

مدل مناسبی هست فکر کنم برای بازی Lenovo Ideapad Z5170 - B قیمتش هم مناسب هست، البته همه مشخصات این لپ تاپ به صورت همزمان بالا هستن به غیر از دیگر مدل هاست.
البته بازم میتوانید تحقیق کنید.

موفق باشید

- - -ویرایش - - -

لپ تاپ برای کارای محاسباتی سنگین و رندرینگ چی پیشنهاد می فرمایید؟
لپ تاپی که بتونه بدون توقف چند شبانه روز رندر کنه و آنالیزهای سنگین همزمان داشته باشه.
سقف قیمت تا ۷ یا نهایتا ۸ میلیون تومن.
سلام

چند روز اگر توی برق باشه که مشکلی نیست ولی اگر بخواید با باتری آن چند شبانه روز کار کنه فکر نکنم چنین لپ تاپی وجود داشته باشه.

ولی اگر با برق بخواید اینکار ها را انجام دهید بهترین لپ تاپ سازنده ویندوز رو داره یعنی مایکروسافت و مدل Microsoft Surface Book - C - 13 inch Laptop
لپ تاپ بسیار قدرتمندی هست حتی قوی تر از اپل میتوانید جستجو کنید دربارش. ارزش قیمتی رو داره

موفق باشید

- - -ویرایش - - -

سلام ؛

ببخشید در مورد
ASUS ZenBook Pro UX501VW

اول اینکه تو تهران جــایی داشته باشه این مدل رو اصن ؟ :d

بعد هم در مورد هاردهاش که من تو سایت ASUS دیدم ، زیر Hdd و SSD هاش PCIE نوشته بود ؛ این جدای از اون دو نوع HDD و SSD هست یا از مشخصات فنی همون هارد هاس ؟ :d
این PCIE رو اگه میشه یک توضیحی بدین ممنون میشم :bighug:

- 1TB HDD 5400 RPM
- 128GB SSD
- 256GB SSD
PCIE x 4 512G
سلام خدمت شما

این لپ تاپ هنوز وارد بازار ایران نشده و اگرم بشه قیمتی بالای خواهد داشت.

و از حافظه همونطور که متوجه شدم از توضیحات این مدل یک فرمول سرعتی هارد SSD هست و چند ظرفیته هست که گرونترینش همون PCIe 512 SSD هست.

- - -ویرایش - - -

سلام

لپتاپ با حداکثر بودجه 3 تومن با مشخصات زیر چ برند و مدلی پیشنهاد میکنید
1-صفحه نمایش مات 15 اینچ 2-پردازنده اینتل core i7 یا i5 باشه 3-هارد حداقل ی ترا 4-باتری حداقل 4 ساعت 5 - گرافیک هم از جیفورس باشه
سلام

با مشخصاتی که ذکر کردین و رنج قیمتی که ذکر کردین بهترین گزینه مارک ایسوس هست و مدل ASUS K550JX - A - 15 inch Laptop تمامی مشخصاتی که میخواستید رو داره

موفق باشید

سلام

دوستان مدل
ASUS N552VX روچطور میبینید؟..اگر تو این قیمت بهتر از این هم هست لطفا پیشنهاد بدین

بستگی به کاربری شما داره، این لپ تاپ کارتش زیاد قوی نیست. تو اون رنج قیمت این دو مدل پیشنهاد میشه:

Asus N551VW
Lenovo Ideapad Y700

• Like
Reactions: johhny
سلام.
من میخواستم یک لپ تاپ گیمینگ بگیرم که بازی ها رو با بهترین کیفیت اجرا کنه، دو تا لپ تاپ در نظر دارم
اولی asus g551vw :رم 16gb ddr4 , سی پی یو core i7 6700hq, کارت گرافیک gtx 960m 4gb gddr5 , هارد 1ترابایت 5400rpm , کیفیت نمایشگر 4k 3840×2160
دومی asus g551jw: رم 16gb ddr3 , سی پی یو core i7 4720hq , کارت گرافیک gtx 960m 4gb gddr3 , هارد 1 ترابایت 7200rpm , کیفیت نمایشگر full hd 1080 ×1920
به نظر شما کدوم یکی بهتره (برای گیمینگ)؟

سلام
لطفا راهنمایی کنین
لپ تاپ ارزون قیمت مثل مدلهای 800تومنی لنوو برای دانلود شبانه مناسب نیستن؟
دانلودم زیاده بودجه زیاد ندارم
لپ تاپ برای دانلودای چندساعته جوابگو هست؟

سلام
لطفا راهنمایی کنین
اگر قصدتت از خرید لپ تاپ فقط دانلود است. ارزونترین لپ تاپی رو که پیدا کردی بخر. خودم دو تا لپ تاپ دارم که یکیش مخصوص دانلود است که 7 سال پیش خریدمش و هیچ مشکلی هم نداره. و تقریبا روزی 18 تا 24 ساعت روشنه.

• Like
Reactions: christmas
سلام.
من میخواستم یک لپ تاپ گیمینگ بگیرم که بازی ها رو با بهترین کیفیت اجرا کنه، دو تا لپ تاپ در نظر دارم
اولی asus g551vw :رم 16gb ddr4 , سی پی یو core i7 6700hq, کارت گرافیک gtx 960m 4gb gddr5 , هارد 1ترابایت 5400rpm , کیفیت نمایشگر 4k 3840×2160
دومی asus g551jw: رم 16gb ddr3 , سی پی یو core i7 4720hq , کارت گرافیک gtx 960m 4gb gddr3 , هارد 1 ترابایت 7200rpm , کیفیت نمایشگر full hd 1080 ×1920
به نظر شما کدوم یکی بهتره (برای گیمینگ)؟
سلام

خوب این سئوالتون پاسخش مشخصه اولیه . یک به خاطر پردازند سکای لک هست دوم کار گرافیک DDR5 که مخصوص گیم هست و قویتر از DDR3 هست که کاربرد معمولی داره سوم هم صفحه نمایش مات و با کیفیت 4K.

اولیه بهترین گزینست

سلام
لطفا راهنمایی کنین
سلام اگر دنبال ارزونی هستید ایسر بخرید که هم کیفیت بالایی داره هم ارزش قیمتیش مناسب کار شما هست

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: christmas
سلام اگر دنبال ارزونی هستید ایسر بخرید که هم کیفیت بالایی داره هم ارزش قیمتیش مناسب کار شما هست
اگر قصدتت از خرید لپ تاپ فقط دانلود است. ارزونترین لپ تاپی رو که پیدا کردی بخر. خودم دو تا لپ تاپ دارم که یکیش مخصوص دانلود است که 7 سال پیش خریدمش و هیچ مشکلی هم نداره. و تقریبا روزی 18 تا 24 ساعت روشنه.

سپاس از شما دو عزیز
من هم از نظر شما استفاده کردم هم توی فرومهتی خارجی سرچ کردم
خیلیا میگفتن مشکلی نیست فقط باید سعی کرد خنک بمونه لپتاپ و باتری موقعی که به برقه جدابشه
حالا سوال اینکه این لپتاپ برای کار من خوبه؟
HP-Pavilion-15-ac189nia
مدل پیشنهادیتون توی این رنج قیمت چیه؟
و کولپد پیشنهادیتون
مرسی

سلام دوستان یه لپ تاپ تا قیمت 4.5 تومن میخوام( خودم نظرم روی macbook pro retina اپل هستش) برای بازی های خیلی سنگین هم نمیخوام همون فوتبال روش اجرا بشه کافیه. برای دیدت فیلم فول اچ دی دید و ویرایش فیلم و عکس هم مناسب باشه. ممنون میشم راهنمایی کنید

سپاس از شما دو عزیز
من هم از نظر شما استفاده کردم هم توی فرومهتی خارجی سرچ کردم
خیلیا میگفتن مشکلی نیست فقط باید سعی کرد خنک بمونه لپتاپ و باتری موقعی که به برقه جدابشه
حالا سوال اینکه این لپتاپ برای کار من خوبه؟
HP-Pavilion-15-ac189nia
مدل پیشنهادیتون توی این رنج قیمت چیه؟
و کولپد پیشنهادیتون
مرسی
سلام

بله بسیار مناسب هست فقط تنها نقطه ضعف اون کارت گرافیک هست و از اونجا که کارتون دانلود هست مناسب هست این نسخه.
دوستان این لپتاپ برای گیمینگ چطوره؟
میدونم کارت گرافیک 960m خیلی شاخ نیس ولی دیگه وسعم همینقدره پول ندارم بیشتر
بقیه ی چیزاش چطورن؟ داغ نمیکنه؟ فکر کنم با این قیمت بهترین چیزی که گیرم بیاد همینه.
Dell Inspiron i7559-763BLK 15.6 Full-HD Gaming Laptop
سلام

اتفاقا چون کارت گرافیک شما DDR5 هست بسیار قدرتمند هست.
و لپ تاپ بسیار خوبیه یکی از مشخصه هاش پردازنده قدرتمندش هست. تا حالا این لپ تاپ رو ندیدم بسیار قدرتمند هست نصبت به قیمتی که داره حافظه SSD و نور پس زمینه کیبورد هم داره.
و اینکه بسیار داغ میکنه اگر داغ نمیشد اون سیستم کولینگ رو داخلش قرار نمیدادند ولی باید دید که علاوه بر سیستم کولینگی که داره بازم داغی اون احساس میشه و اینکه چقدر صدا تولید میکنه و اگر دیدید بازم داغی اون احساس میشه باید یک کولپد هم تهیه کنید براش.

البته زمانی به این درجه خواهد رسید که محاسبه سنگین بر روی پردازنده و کارت گرافیک باشه که اون موقع بازی وجود میاد.

ولی با صرف نظر از این احتمالات لپ تاپ بسیار با ارزشی هست.
سلام دوستان یه لپ تاپ تا قیمت 4.5 تومن میخوام( خودم نظرم روی macbook pro retina اپل هستش) برای بازی های خیلی سنگین هم نمیخوام همون فوتبال روش اجرا بشه کافیه. برای دیدت فیلم فول اچ دی دید و ویرایش فیلم و عکس هم مناسب باشه. ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
سیستم 4.5 برای یک بازی فوتبال بسیار زیاده و محصولات اپل برای پز دادن هست فقط و به کارتون نمیاد اینجا (ایران) و اینکه بازی برای این سیستم در بازار گیر نمیارید فقط در صورتی که تمام بازی هاتون رو از شبکه های استیم و اوریجین خرید و تهیه کنید در این صورت مسئله فرق میکنه.

اگر برنامه های مورد استفاده شما فتوشاپ و افتر افکت هستند ترجیح میدم سیستمی با سیستم عامل ویندوز تهیه کنید

بنده دو سیستم زیر رو پیشنهاد میدم از شرکت های لنوو و ایسوس

Lenovo Y5070 2015 - C 15 inch Laptop

Asus G501JW - A - 15 inch Laptop

کیفیت صفحه نیز 4K هست

موفق و سربلند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or