مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

سلام

بله بسیار مناسب هست فقط تنها نقطه ضعف اون کارت گرافیک هست و از اونجا که کارتون دانلود هست مناسب هست این نسخه.

سلام

اتفاقا چون کارت گرافیک شما DDR5 هست بسیار قدرتمند هست.
و لپ تاپ بسیار خوبیه یکی از مشخصه هاش پردازنده قدرتمندش هست. تا حالا این لپ تاپ رو ندیدم بسیار قدرتمند هست نصبت به قیمتی که داره حافظه SSD و نور پس زمینه کیبورد هم داره.
و اینکه بسیار داغ میکنه اگر داغ نمیشد اون سیستم کولینگ رو داخلش قرار نمیدادند ولی باید دید که علاوه بر سیستم کولینگی که داره بازم داغی اون احساس میشه و اینکه چقدر صدا تولید میکنه و اگر دیدید بازم داغی اون احساس میشه باید یک کولپد هم تهیه کنید براش.

البته زمانی به این درجه خواهد رسید که محاسبه سنگین بر روی پردازنده و کارت گرافیک باشه که اون موقع بازی وجود میاد.

ولی با صرف نظر از این احتمالات لپ تاپ بسیار با ارزشی هست.

سلام
سیستم 4.5 برای یک بازی فوتبال بسیار زیاده و محصولات اپل برای پز دادن هست فقط و به کارتون نمیاد اینجا (ایران) و اینکه بازی برای این سیستم در بازار گیر نمیارید فقط در صورتی که تمام بازی هاتون رو از شبکه های استیم و اوریجین خرید و تهیه کنید در این صورت مسئله فرق میکنه.

اگر برنامه های مورد استفاده شما فتوشاپ و افتر افکت هستند ترجیح میدم سیستمی با سیستم عامل ویندوز تهیه کنید

بنده دو سیستم زیر رو پیشنهاد میدم از شرکت های لنوو و ایسوس

Lenovo Y5070 2015 - C 15 inch Laptop

Asus G501JW - A - 15 inch Laptop

کیفیت صفحه نیز 4K هست

موفق و سربلند
اتفاقا خودم الان هم یه کولپد دارم خوب کار میکنه
فقط از قیمت تعجب کرده بودم میخواستم مطمئن شم که ایرادی چیزی نداره

سلام

بله بسیار مناسب هست فقط تنها نقطه ضعف اون کارت گرافیک هست و از اونجا که کارتون دانلود هست مناسب هست این نسخه.

سلام

اتفاقا چون کارت گرافیک شما DDR5 هست بسیار قدرتمند هست.
و لپ تاپ بسیار خوبیه یکی از مشخصه هاش پردازنده قدرتمندش هست. تا حالا این لپ تاپ رو ندیدم بسیار قدرتمند هست نصبت به قیمتی که داره حافظه SSD و نور پس زمینه کیبورد هم داره.
و اینکه بسیار داغ میکنه اگر داغ نمیشد اون سیستم کولینگ رو داخلش قرار نمیدادند ولی باید دید که علاوه بر سیستم کولینگی که داره بازم داغی اون احساس میشه و اینکه چقدر صدا تولید میکنه و اگر دیدید بازم داغی اون احساس میشه باید یک کولپد هم تهیه کنید براش.

البته زمانی به این درجه خواهد رسید که محاسبه سنگین بر روی پردازنده و کارت گرافیک باشه که اون موقع بازی وجود میاد.

ولی با صرف نظر از این احتمالات لپ تاپ بسیار با ارزشی هست.

سلام
سیستم 4.5 برای یک بازی فوتبال بسیار زیاده و محصولات اپل برای پز دادن هست فقط و به کارتون نمیاد اینجا (ایران) و اینکه بازی برای این سیستم در بازار گیر نمیارید فقط در صورتی که تمام بازی هاتون رو از شبکه های استیم و اوریجین خرید و تهیه کنید در این صورت مسئله فرق میکنه.

اگر برنامه های مورد استفاده شما فتوشاپ و افتر افکت هستند ترجیح میدم سیستمی با سیستم عامل ویندوز تهیه کنید

بنده دو سیستم زیر رو پیشنهاد میدم از شرکت های لنوو و ایسوس

Lenovo Y5070 2015 - C 15 inch Laptop

Asus G501JW - A - 15 inch Laptop

کیفیت صفحه نیز 4K هست

موفق و سربلند
راستی دوست عزیز چند وقت پیش میخواستم به جای لپتاپ یه pc بگیرم ولی یکی از دوستان منصرفم کرد
ABS Computer Technologies Desktop Computer Logic i3 950 Intel Core i3 6100 (3.70 GHz) 8 GB DDR4 240 GB SSD Windows 10 Home - Newegg.com
به نظرت این pc چه مشکلاتی داره؟
آخه یکم زیادی ارزونه منم میترسم همینجوری بخرمش

Last edited by a moderator:
راستی دوست عزیز چند وقت پیش میخواستم به جای لپتاپ یه pc بگیرم ولی یکی از دوستان منصرفم کرد
ABS Computer Technologies Desktop Computer Logic i3 950 Intel Core i3 6100 (3.70 GHz) 8 GB DDR4 240 GB SSD Windows 10 Home - Newegg.com
سلام دوست عزیز

مشکل خواصی ندیدم و ارزونی که داشت به خاطر پردازنده و کارت گرافیک اون هست که مشخصه اون ها کم هست نسبت به لپ تاپی که معرفی کردید.
بنده هم لپ تاپ رو به سیستم خانگی ترجیح میدم چون امکان حمل و نقل داره ولی PC خیر.
ببخشید این سئوال رو میپرسم شما کجا ساکن هستید که میخواهید از این سایت های خارجی خرید کنید ؟

موفق و سربلند

Last edited by a moderator:
سپاس از شما دو عزیز
من هم از نظر شما استفاده کردم هم توی فرومهتی خارجی سرچ کردم
خیلیا میگفتن مشکلی نیست فقط باید سعی کرد خنک بمونه لپتاپ و باتری موقعی که به برقه جدابشه
حالا سوال اینکه این لپتاپ برای کار من خوبه؟
HP-Pavilion-15-ac189nia
مدل پیشنهادیتون توی این رنج قیمت چیه؟
و کولپد پیشنهادیتون
مرسی
این لپ تاپ دانلود رو راحت جواب می ده. و حتی شما می تونید تو رنج های پایینتری بگردید.
در مورد باتری باید بگم که معمولا عمر مفید باتری لپ تاپ 3 سال است. بنابراین هر کاری کنید باتری خراب می شه و بعد از این 3 سال باید سراغ باتری جایگزین باشید.
در مورد خنک شدن باید ذکر کنم که مسیر ورودی هوا باید باز باشه و نباید لپ تاپ رو روی فرش قرار دهید. اگر کول پد خریدید (هر مدلی که خوشت اومد. زیاد فرقی نمی کنه) که چه بهتر در غیر اینصورت کتابی یا وسیله دیگری زیر لپ تاپ که مسیر هوا رو مسدود نکنه قرار دهید. همچنین هر چند وقت یکبار پشت لپ تاپ رو باز کرده و تمیز کنید.
همچنین دانلود باعث مستهلک شدن هارد می شود ولی اونقدرها هم نگران کننده نیست.
دوباره تاکید میکنم اگر لپ تاپ رو فقط برای دانلود می خوای 1600 زیاده.

• Like
Reactions: christmas
سلام دوست عزیز

مشکل خواصی ندیدم و ارزونی که داشت به خاطر پردازنده و کارت گرافیک اون هست که مشخصه اون ها کم هست نسبت به لپ تاپی که معرفی کردید.
بنده هم لپ تاپ رو به سیستم خانگی ترجیح میدم چون امکان حمل و نقل داره ولی PC خیر.
ببخشید این سئوال رو میپرسم شما کجا ساکن هستید که میخواهید از این سایت های خارجی خرید کنید ؟

موفق و سربلند

سلام خدمت شما

سیستمی که خریدید سیستم قدرتمندی هست.

ویندوزی که استفاده میکنید چی هست ؟
برای دیدن FPS باید از خود بازی اقدام کنید که هر بازی تنظیمات مختلفی داره .

و این هم مدنظر داشته باشید نقد و بررسی که از بازی میشه همش در حالت اورجینال بازی هست و با نسخه کرکی فرق میکنه . به طور مثال شما در یک بازی در حالت اورجینال FPS شما 200 هست ولی در حالت کرکی ممکنه به 100 برسه ولی بازم احتمالش کمه که از این باشه.

مشخصات ویندوز رو بگید شاید تونستم کمکتون کنم
راجب کارت گرافیک میشه بهم توضیح بدید
چون کارت 950 خیلی از 960m بهتر فریم میده تو بازیا. تنها چیزی که هست اینه که دوگیگه
من الان تو ایالت تگزاسم توی آمریکام

این لپ تاپ دانلود رو راحت جواب می ده. و حتی شما می تونید تو رنج های پایینتری بگردید.
در مورد باتری باید بگم که معمولا عمر مفید باتری لپ تاپ 3 سال است. بنابراین هر کاری کنید باتری خراب می شه و بعد از این 3 سال باید سراغ باتری جایگزین باشید.
در مورد خنک شدن باید ذکر کنم که مسیر ورودی هوا باید باز باشه و نباید لپ تاپ رو روی فرش قرار دهید. اگر کول پد خریدید (هر مدلی که خوشت اومد. زیاد فرقی نمی کنه) که چه بهتر در غیر اینصورت کتابی یا وسیله دیگری زیر لپ تاپ که مسیر هوا رو مسدود نکنه قرار دهید. همچنین هر چند وقت یکبار پشت لپ تاپ رو باز کرده و تمیز کنید.
همچنین دانلود باعث مستهلک شدن هارد می شود ولی اونقدرها هم نگران کننده نیست.
دوباره تاکید میکنم اگر لپ تاپ رو فقط برای دانلود می خوای 1600 زیاده.
من پی سی ندارم الان،قبلا هر ازگاهی با یه نرم افزار ساده کار انیمیشنی میساختم
کامپیوترم سی پی یو دو هسته ای 7400بود
با رم 2 و گرافیک 9400
گفتم شاید بخوام هرازگاهی دوباره بسازم
حالا که دارم میخرم یه خوبشو بخرم
اگه فکر میکنین این لپتاپ کار پی سی قبلیمو نمیکنه
بگین که از همون مدل 800تومنیا بخرم
چون استفادم فقط درحد دانشگاه و همین انیمیشنای فلش سادست
خیلی مرسی

راجب کارت گرافیک میشه بهم توضیح بدید
چون کارت 950 خیلی از 960m بهتر فریم میده تو بازیا. تنها چیزی که هست اینه که دوگیگه
من الان تو ایالت تگزاسم توی آمریکام
سلام

جوابتون رو ساده و با یک تصویر پاسخ میدم . راست که 950 جدید هست ولی قدرتمندتر از 960 نخواهد بود و آن هم مدل 4 گیگ آن کارت گرافیک تصویر زیر نشان دهنده قدرت است :

02.jpg

با رم 2 و گرافیک 9400
خیلی مرسی
سلام

از آنجا که کامپیوتر ندارید پس گرفتن یک لپ تاپ قدرتمند ضروری هست . درست اینکه برای دانلود میخواهید تهیه کنید ولی کم کم بعد از دانلود ها به کار های دیگه نیز علاقه پیدا میکنید و از آنجا که دانشجو هست یک لپ تاپ همه کاره نیاز دارید.
و انتخابی که کردید نیز بهترین گزینه هست انشالله تهیه کنید و نقدتون درباره لپ تاپ نیز ببینیم

موفق و سربلند

دوست عزیز بین اون کامپیوتر و این لپ تاپ بنظر من لپ تاپ گزینه بهتریه چون از یه برند معتبره، نیازی نیست براش مانیتور جدا تهیه کنید و قابل حمل و جابجایی هست. منتها انتظار نداشته باشید بازیهای سال آینده و بعدش رو بتونه روی تنظیمات خوب اجرا کنه.

اون کامپیوتری هم که معرفی کردید همین وضعیت رو داره و سال آینده باید همه قطعاتش رو دوباره عوض کنید تا بازیها رو براحتی اجرا کنه.

در نهایت برای امسال می تونید بازیها رو روی تنظیمات Medium یا بعضا High روی این لپ تاپ انجام بدید ولی برای آینده باید دنبال راه حل بهتری باشید.

• Like
Reactions: afshin76
سلام

جوابتون رو ساده و با یک تصویر پاسخ میدم . راست که 950 جدید هست ولی قدرتمندتر از 960 نخواهد بود و آن هم مدل 4 گیگ آن کارت گرافیک تصویر زیر نشان دهنده قدرت است :

02.jpg

سلام

از آنجا که کامپیوتر ندارید پس گرفتن یک لپ تاپ قدرتمند ضروری هست . درست اینکه برای دانلود میخواهید تهیه کنید ولی کم کم بعد از دانلود ها به کار های دیگه نیز علاقه پیدا میکنید و از آنجا که دانشجو هست یک لپ تاپ همه کاره نیاز دارید.
و انتخابی که کردید نیز بهترین گزینه هست انشالله تهیه کنید و نقدتون درباره لپ تاپ نیز ببینیم

موفق و سربلند
در کل ممنون که همیشه جواب میدید اما دقت داشته باشید که اون 960m هست نه 960

سلام

ببخشید اشتباه کردم فکر کردم 960 معمولی هست.
بله همانطور که گفتید نسخه PC مشخصش بالاتر هست و این M که در کنار 960 اومده به معنای گرافیک لپ تاپ هست و اینکه چیپ ست کلا فرق میکنه و دارای قدرت کمتری نصبت به نسخه PC هست.

ولی اگر میخواهید PC بگیرید بهتر هست خودتون اون رو ببندید.

موفق و سربلند

شما حداکثر بودجه ات رو توی تاپیک مشاوره قطعات بگو و این که آیا مانیتور و کیبورد و ... می خوای یا نه
دوستان بهت سیستم معرفی می کنن و مهم اینه که شما بهشون اعتماد کنی

با رم 2 و گرافیک 9400
خیلی مرسی
چون کامپیوتر دیگه ای ندارید پس همین مدل رو بخرید.

• Like
Reactions: christmas
شما حداکثر بودجه ات رو توی تاپیک مشاوره قطعات بگو و این که آیا مانیتور و کیبورد و ... می خوای یا نه
دوستان بهت سیستم معرفی می کنن و مهم اینه که شما بهشون اعتماد کنی
حداکثر بودجم 900 دلاره که 150 تاش میره برای مانیتور
کیبورد و موس هم نمیخوام. من بلد نیستم سیستم ببندم پس یه سیستم بسته شده بهم معرفی کنید لطفا یا یه لپتاپه خوب

کیبورد و موس هم نمیخوام. من بلد نیستم سیستم ببندم پس یه سیستم بسته شده بهم معرفی کنید لطفا یا یه لپتاپه خوب

دوست عزیز این کامپیوتر و مانیتور که میذارم به جورایی جزو بهترین انتخاب هایی هستن که تو اون رنج قیمت می تونید داشته باشید:

PC

Monitor

• Like

دوست عزیز بهترین راه اینه مراجعه کنید به یه مرکز کامپیوتری نزدیک محل سکونتتون یا از سایت هایی مثل newegg مشاوره بگیرید

• Like
دوست عزیز این کامپیوتر و مانیتور که میذارم به جورایی جزو بهترین انتخاب هایی هستن که تو اون رنج قیمت می تونید داشته باشید:

PC

Monitor
ممنون هردوتاشون خوب به نظر میان. فقط من از مانیتور زیاد سر در نمیارم اگه از مانیتور مطمئنید که توی این رینج قیمت بهترینه که بگیرمش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or