من خودم Ge60 دارم که از هر نظر بهتره!!صفحه کلید Steel Series مخصوص بازی که می تونی رنگ هاش رو به دلخواه عوض کنی همه اش رو یا تکی و...سلام دوستان.
من میخوام برای یکی یه لپتاپ بگیرم، خودش بین G56 و N551 و Ge60 مونده، نمی دونم در مورد سایر برندها هم تحقیق کرده یا نه اگه به نظرتون مدلی هست که توی لیست باید باشه و نیست حتماً بگید.
شما به نظرتون کدوم بهتره و چرا؟!
یه چند تا نکته هم هست که باید بپرسم:
1- این N551 پردازندش AMD هست سری FX7600p، میخاستم بدونم قدرت این پردازنده در چه حده نسبت به GE60 یا G56؟ همینطور کارت گرافیکش هم مثل این که(مطمئن نیستم!) کراس فایر R9 M280 با M250 هست، این قدرتش چطوره؟! آیا اصلاً کراس فایر هست!؟
2-هارد 7200rpm چقدر بهتر از 5400 هست؟! میخام ببینم چقدر مهمه این.
3-به نظرتون GE60 رو با SSD بخرم اگه خاستم یا بدون SSD ؟!(یه مدل با SSD سوا داره 128 گیگ، که 300 تومن گرون تره.)
سلام.دوستان بهترین تبلت تا 1 تومان چی پیشنهاد میشه ؟
برند فقط asus میخوان و سایز صفحه بالاتر از 8 و سیم کارت خور بودن هم مهمه
الان corei7 qm از ۲۵۰۰به بالاس که صفحشون زاویه دیدشون تو این قیمت معمولیهسلام به دوستان
دوستان یه راهنمایی در مورد خرید لپ تاپ میخوام
یه لپ تاپ میخوام برای کارهای ویرچوال
رم حداقل هشت
سی پی یو i7
هارد پرسرعت ترجیها sshd اگه sshd هم نبود اشکالی نداره ولی حتما 7200 rpm باشه
صفحه نمایش ips
هرچه چه قدر قیمتش پایین تر باشه ممنون میشم
هارد اینا سرعتش پایینهالان corei7 qm از ۲۵۰۰به بالاس که صفحشون زاویه دیدشون تو این قیمت معمولیه
lenovo e540 ,z510...
Sent from my GT-P6210 using Tapatalk
تو فروشگاهای نتی بگرد باتوجه به بودجت هرچی رزولوشن بیشتر و تراکم بالا پیکسل بهترسلام
یه تبلت تا 1 میلیون تومن که فقط واسه فیلم دیدن و کتاب خوندن چی پیشنهاد میدید؟(دوربین و ... مهم نیست حتی اگه نداشته باشه هم مهم نیست)
شما msi dragon eye رو یک نگاه بنداز ،ایسوس مناسب سراغ ندارم???????
تصویرش full hd نبود. .من نظرم رو n551jq asus هست .. چطوره ؟شما msi dragon eye رو یک نگاه بنداز ،ایسوس مناسب سراغ ندارم
افزایش بودجه بده و یک لپتاپ لنوو با گرافیک gtx960m بگیر
Sent from my GT-P6210 using Tapatalk