مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

من یه مشورت میخاستم ممنون میشم از دوستانی که واردن جواب بدن.
من میخام یه لپ تاپ بگیرم از بین این دو مدل.
GE60 apache 16g
GX70 16G
هر دو هم از برند MSI هستند.
مدل دوم چون مانیورش 17 اینچه خوشم اومده ولی دوستام تاکید دارن که مدل اولی خیلی بهتره.
حالا سوالی که دارم اینه تفاوت گرافیکی این مدل رو اگه ملاک رو مثلن PS3 بزاریم چطوریاس؟
با توجه به 800 تومن تفاوت بنظرتون ارزش داره مدل دوم رو بگیرم؟
چون اشنایی با PC و گرافیک و ... ندارم ممنون میشم دوستان کامل برتری های و ضعف های این دو مدل رو برام بنویسن.
ممنون.

چرا نمیشه بچه های الانو حرف حالی کرد ؟
اینکه همه بچه ها الان تبلت دارن خوبه به نظر شما ؟ من به خواهرای دوقلوم که 10 سالشونه هرچی میگم گوشی بگیرید ، بیشتر نیازتون میشه تو کتشون نمیره
میگن همه تبلت دارن ماهم تبلت میخوایم .
چطور میتونم متوجهشون کنم ؟ آیا کار درستیه که از تبلت خریدن پشیمونشون کنم یا بذارم اشتباه کنند ؟
من موندم این تبلت آخه فلسفش چیه .
آخه تبلت با سقف بودجه 600تومن کیفیت خوبی نداره اما با همون پول گوشی خوبی میشه خرید

منم دقیقا همین مشکلو با خواهرای دوقلوم داشتم توکتشون نرفت آخرم کار خودشونو کردن :d
تو هم تلاش نکن کلا دختر جماعت چیزی رو ببینه دلش بخواد سرشم بره کوتاه نمیاد
با این بودجه هم تبلت های لنوو کیفیت خوبی داره. LG هم یکی دو مدل خوب تو این رنج داره

سلام دوستان عزیز من میخوام بین این دوتا لپتاب یکی رو بخرم کدوم رو شما دوستان پیشنهاد میکنید؟

Notebook-ASUS-G56JK-B5f9d12.jpg

ASUS G56JK - B

مشخصات فیزیکی:ابعاد: 34 ~ 27.2 × 255 × 380 میلی‌متر - وزن: 2.7 کیلوگرم
پردازنده مرکزی:Intel Core i7 4710HQ 2.50GHz up to 3.50 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 12 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: یک ترابایت - نوع: هارد دیسک - مشخصات: 5400RPM
پردازنده گرافیکی: NVIDIA GeForce GTX 850M 4GB ddr 3
صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع IPS LCD با دقت Full HD 1920x1080 - با روکش مات
امکانات:DVD-RW Webcam Backlit Keyboard Card Reader Wi-Fi Ethernet Port VGA Port HDMI Port

Notebook-Lenovo-Y5070-Cc9bd20.jpg

Lenovo Y5070 - C

مشخصات فیزیکی:ابعاد: 22 × 263 × 386 میلی‌متر - وزن: 2.39 کیلوگرم
حافظه RAM:ظرفیت: 16 گیگابایت - نوع: DDR3
پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GTX 860M 4GB ddr 5
صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت 4K 3840x2160
امکانات:فاقد درایو نوری Webcam Backlit Keyboard Card Reader Wi-Fi Ethernet Port HDMI Port

دقت کنید که کارت گرافیک lenovo ddr5هست ولی asus ddr3 این ل\تاب هارو برای بیشتر بازی هم میخوام راجع به جنس و کیفیت قطعات مطلعم کنید ممنون میشم.

سلام دوستان عزیز من میخوام بین این دوتا لپتاب یکی رو بخرم کدوم رو شما دوستان پیشنهاد میکنید؟

Notebook-ASUS-G56JK-B5f9d12.jpg

ASUS G56JK - B

مشخصات فیزیکی:ابعاد: 34 ~ 27.2 × 255 × 380 میلی‌متر - وزن: 2.7 کیلوگرم
حافظه RAM:ظرفیت: 12 گیگابایت - نوع: DDR3
پردازنده گرافیکی: NVIDIA GeForce GTX 850M 4GB ddr 3
صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع IPS LCD با دقت Full HD 1920x1080 - با روکش مات
امکانات:DVD-RW Webcam Backlit Keyboard Card Reader Wi-Fi Ethernet Port VGA Port HDMI Port

Notebook-Lenovo-Y5070-Cc9bd20.jpg

Lenovo Y5070 - C

مشخصات فیزیکی:ابعاد: 22 × 263 × 386 میلی‌متر - وزن: 2.39 کیلوگرم
حافظه RAM:ظرفیت: 16 گیگابایت - نوع: DDR3
پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GTX 860M 4GB ddr 5
صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت 4K 3840x2160
امکانات:فاقد درایو نوری Webcam Backlit Keyboard Card Reader Wi-Fi Ethernet Port HDMI Port

دقت کنید که کارت گرافیک lenovo ddr5هست ولی asus ddr3 این ل\تاب هارو برای بیشتر بازی هم میخوام راجع به جنس و کیفیت قطعات مطلعم کنید ممنون میشم.

اگه صفحه ی براق اذیتت نمیکنه Lenovo رو بگیر...ولی حتما اینو مطمئن شو
اینم بگم که چون سابقه ی خرید لپ تاپ و تبلتش رو دارم میگم که زاویه دید این سری هم محدوده...یعنی از گوشه نگاه کنی رنگ بندی قاطی میشه و تصویر واضج نیست....همراه اینا انعکاس نور رو هم در نظر بگیر
اما در کل مشخصاتش خوبه
من خودم g56JK رو دارم و راضیم...سوای براق بودنش اگه فک میکنی میتونی کنار بیای باهاش lENVO رو بگیر

دوستان لپ تاپ میخام تا سقف نهایت 2 میلیون تومن..پولم بیشترازین نمیره پس سوال نکنید.. واسه بازی میخام+فیلم و سریال دیدن و کیبوردش هم خوب باشه..باخودم میبرمش دانشگاه.. به کمتر از Core I7 هم راضی نیستم :d

پ.ن : یه چیز که فقط باهاش بتونم دارک سولز 1 و 2 و احتمالاً 3 رو بین 50-60 فریم بالا بیارم واسم کافیه..!!

آخرین ویرایش:
یه ادم مومن نیست جواب مارو بده؟!

Sent from my HUAWEI G525-U00 using Tapatalk

به نظرم واستا یکم پول جمع کن asus k550jk-a یا asus k550jx-a رو بگیر
ولی تو اون رنج lenovo z510 و lenovo z50-70 خوبه

- - -ویرایش - - -

دوستان لپ تاپ میخام تا سقف نهایت 2 میلیون تومن..پولم بیشترازین نمیره پس سوال نکنید.. واسه بازی میخام+فیلم و سریال دیدن و کیبوردش هم خوب باشه..باخودم میبرمش دانشگاه.. به کمتر از Core I7 هم راضی نیستم :d

پ.ن : یه چیز که فقط باهاش بتونم دارک سولز 1 و 2 و احتمالاً 3 رو بین 50-60 فریم بالا بیارم واسم کافیه..!!
تو این رنج قیمت کانفیگ خوبی پیدا نمیشه
حد اقل پونصد بذارید روش lenovo z510 یا lenovo z50-70 بگیرید

در پیرو این پستم اولاً اون پ.ن رو مطالعه کنید :d بعد سوالی که واسم پیش اومده بین تفاوت قدرت Amd Radeon و Gt هستش..من زیاد تو زمینه سخت افزار اطلاعات ندارم ...چون دارم تو دیجی کالا دنبال یه لپ تاپه خوب نهایت 2میلیون تومن میگردم باید به چه چیزاییش توجه کنم؟؟ مثلاً میدونم باید Core I5 یا I7 بخرم...ولی تو نوعه مدل گرافیک به مشکل برمیخورم...الان AMD r5 قدرتمنده؟؟ یه دوستی داشتم بهم میگفت هیچوقت Radeon نگیر که همیشه از Gt و GTX ضعیفتره...واسه همین من تو دیجی کالا هرچی زده Radeon صفحه رو میبندم...درمورده کارت گرافیک خوب تو هردونوع برند Nvidia , AMD راهنمائی بدین..

ممنون میشم راهنماییم کنید..:x

در پیرو این پستم اولاً اون پ.ن رو مطالعه کنید :d بعد سوالی که واسم پیش اومده بین تفاوت قدرت Amd Radeon و Gt هستش..من زیاد تو زمینه سخت افزار اطلاعات ندارم ...چون دارم تو دیجی کالا دنبال یه لپ تاپه خوب نهایت 2میلیون تومن میگردم باید به چه چیزاییش توجه کنم؟؟ مثلاً میدونم باید Core I5 یا I7 بخرم...ولی تو نوعه مدل گرافیک به مشکل برمیخورم...الان AMD r5 قدرتمنده؟؟ یه دوستی داشتم بهم میگفت هیچوقت Radeon نگیر که همیشه از Gt و GTX ضعیفتره...واسه همین من تو دیجی کالا هرچی زده Radeon صفحه رو میبندم...درمورده کارت گرافیک خوب تو هردونوع برند Nvidia , AMD راهنمائی بدین..

ممنون میشم راهنماییم کنید..:x

ببينيد گرافيك لپتاپ نسبت به pc ضعيفتره و اينكه تضميني نيست شما بتوني DS3 رو راحت اجرا كني چون هنوز اطلاعات زيادي از بازي درز نكرده
سري amd radeon بد نيست ولي nvidia به خاطر ساپورت بهتر نرم افزاري و قدرت بيشتر پيشنهاد ميشه
سري gtx از gt قوي تره و سعي كنيد مقدار vram گرافيكتون بالا باشه

Sent from my iPhone using Tapatalk

ببينيد گرافيك لپتاپ نسبت به pc ضعيفتره و اينكه تضميني نيست شما بتوني DS3 رو راحت اجرا كني چون هنوز اطلاعات زيادي از بازي درز نكرده
سري amd radeon بد نيست ولي nvidia به خاطر ساپورت بهتر نرم افزاري و قدرت بيشتر پيشنهاد ميشه
سري gtx از gt قوي تره و سعي كنيد مقدار vram گرافيكتون بالا باشه

خب پس Radeon رو بیخیال میشیم کلاً :d اون دو نمونه ای که تو خصوصی پیشنهاد فرمودید هردو صفحات براقی دارن..بنده یه جورایی به دیدن فیلم و سریال اعتیاد دارم :d و صفحه براق پدره چشمم رو درمیاره...این راسته؟؟ از کسایی که دارن پرسیدم براق و مات فرقشون چیه درست درمون پاسخ ندادن ولی تو نقدهای دیجی کالا نوشته تو نور روز زیره آفتاب خوب دیده نمیشه..من آدمی نیستم که هرجا وسطه خیابون تو پارک :d موبایلمو بیارم بیرون ساعتو نگاه کنم چه برسه لپ تاپو اجرا کنم ولی محافظت از چشم و سلامتیش خیلی واسم مهمه اگر موردی دررابطه با صفحه نمایش مات و براق هست بگید.. در ضمن دارک سولز 1 و 2 رو اگر سیستمش رو نگاه کنید به طرز وحشتناکی متوسط ان و با یه پنتیوم 4 راحت بالا میاره دیگه ویدئو هاشون رو روی Core I5,7 دیدم و کاملاً روی 60 فریم داشتن اجرا میشدن...مطمئنم دارک سولز 3 هم چنان سیستم شاخی نمیخاد و اگرم بخاد میشه روی مدیوم اجراش کرد.

این مدل ها بنظرتون کدومشون ارجحیت دارن به دیگری؟ :

ديجی کالا - لپ تاپ اچ پی انوی 15 - HP ENVY 15-k007ne
ديجی کالا - لپتاپ ایسر اسپایر وی5 573جی 74508G1Takk - Acer Aspire V5-573G-74508G1Takk
ديجی کالا - لپ تاپ ام اس آی CX61 2PC - MSI CX61 2PC - E

ديجی کالا - لپ تاپ ایسوس مدل X555LD - ASUS X555LD - B

ديجی کالا - لپ تاپ لنوو آیدیاپد Z4070 - Lenovo IdeaPad Z4070 - A

خب پس Radeon رو بیخیال میشیم کلاً :d اون دو نمونه ای که تو خصوصی پیشنهاد فرمودید هردو صفحات براقی دارن..بنده یه جورایی به دیدن فیلم و سریال اعتیاد دارم :d و صفحه براق پدره چشمم رو درمیاره...این راسته؟؟ از کسایی که دارن پرسیدم براق و مات فرقشون چیه درست درمون پاسخ ندادن ولی تو نقدهای دیجی کالا نوشته تو نور روز زیره آفتاب خوب دیده نمیشه..من آدمی نیستم که هرجا وسطه خیابون تو پارک :d موبایلمو بیارم بیرون ساعتو نگاه کنم چه برسه لپ تاپو اجرا کنم ولی محافظت از چشم و سلامتیش خیلی واسم مهمه اگر موردی دررابطه با صفحه نمایش مات و براق هست بگید.. در ضمن دارک سولز 1 و 2 رو اگر سیستمش رو نگاه کنید به طرز وحشتناکی متوسط ان و با یه پنتیوم 4 راحت بالا میاره دیگه ویدئو هاشون رو روی Core I5,7 دیدم و کاملاً روی 60 فریم داشتن اجرا میشدن...مطمئنم دارک سولز 3 هم چنان سیستم شاخی نمیخاد و اگرم بخاد میشه روی مدیوم اجراش کرد.

این مدل ها بنظرتون کدومشون ارجحیت دارن به دیگری؟ :

ديجی کالا - لپ تاپ اچ پی انوی 15 - HP ENVY 15-k007ne
ديجی کالا - لپتاپ ایسر اسپایر وی5 573جی 74508G1Takk - Acer Aspire V5-573G-74508G1Takk
ديجی کالا - لپ تاپ ام اس آی CX61 2PC - MSI CX61 2PC - E

ديجی کالا - لپ تاپ ایسوس مدل X555LD - ASUS X555LD - B

ديجی کالا - لپ تاپ لنوو آیدیاپد Z4070 - Lenovo IdeaPad Z4070 - A

دوست عزيز صفحه نمايش براق زيرنور افتاب اذيت ميكنه ولي همونطور كه خودتون هم اشاره كرديد كسي با لپتاپ زير افتاب تو پارك نميره ، ولي اين موضوع رو بگم كه نوع صفحه نمايش كاملا سليقه اي هست ( يكسري براق دوست دارند يكسري مات مثل برچسب صفحه نمايش گوشيها ) و من از موضوع مشكلات ايجاد شده براي چشم خبر ندارم
در واقع صفحه نمايش مات انعكاس نور بالا نداره براي همون اگه براي مثال از پنجره اتاقتون نور خورشيد به داخل اتاق بزنه مشكل ايجاد نميشه ولي تو براق اذيت ميكنه
بين مدل هايي كه انتخاب كرديد lenovo و msi از بقيه بهتر هستن بعد اونها هم asus و hp.

سلام دوستان.
من میخوام برای یکی یه لپتاپ بگیرم، خودش بین G56 و N551 و Ge60 مونده، نمی دونم در مورد سایر برندها هم تحقیق کرده یا نه اگه به نظرتون مدلی هست که توی لیست باید باشه و نیست حتماً بگید.
شما به نظرتون کدوم بهتره و چرا؟!
یه چند تا نکته هم هست که باید بپرسم:
1- این N551 پردازندش AMD هست سری FX7600p، میخاستم بدونم قدرت این پردازنده در چه حده نسبت به GE60 یا G56؟ همینطور کارت گرافیکش هم مثل این که(مطمئن نیستم!) کراس فایر R9 M280 با M250 هست، این قدرتش چطوره؟! آیا اصلاً کراس فایر هست!؟

2-هارد 7200rpm چقدر بهتر از 5400 هست؟! میخام ببینم چقدر مهمه این.

3-به نظرتون GE60 رو با SSD بخرم اگه خاستم یا بدون SSD ؟!(یه مدل با SSD سوا داره 128 گیگ، که 300 تومن گرون تره.)

سلام دوستان.
من میخوام برای یکی یه لپتاپ بگیرم، خودش بین G56 و N551 و Ge60 مونده، نمی دونم در مورد سایر برندها هم تحقیق کرده یا نه اگه به نظرتون مدلی هست که توی لیست باید باشه و نیست حتماً بگید.
شما به نظرتون کدوم بهتره و چرا؟!
یه چند تا نکته هم هست که باید بپرسم:
1- این N551 پردازندش AMD هست سری FX7600p، میخاستم بدونم قدرت این پردازنده در چه حده نسبت به GE60 یا G56؟ همینطور کارت گرافیکش هم مثل این که(مطمئن نیستم!) کراس فایر R9 M280 با M250 هست، این قدرتش چطوره؟! آیا اصلاً کراس فایر هست!؟

2-هارد 7200rpm چقدر بهتر از 5400 هست؟! میخام ببینم چقدر مهمه این.

3-به نظرتون GE60 رو با SSD بخرم اگه خاستم یا بدون SSD ؟!(یه مدل با SSD سوا داره 128 گیگ، که 300 تومن گرون تره.)
درورد
1)قدرت پردازندش یه چیزی ما بین i5 و i7 هست ولی در مورد گرافیکش خبر ندارم
2)در فعالیت عادی سیستم و انتقال فایل حدود 33% سریعتره و پیشنهاد میشه ولی باید به این نکته توجه کنی که هم شارژ بیشتری میبره و هم صدای بیشتری داره
3)خب با SSD بگیری بهتره دیگه سرعت بوت شدن سیستم و اجرای برنامه ها بالاتر میره و اینکه شارژ کمتری نسبت به HDD میبره
بین اون گزینه ها هم اگه این 2 مدل Y5070 Lenovo و Asus N551JX رو اضافه کنی خوبه که اون Lenovo چندتا مدل داره که مثلا تو هارد یا Lcd و ... تفاوت داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or