مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

هرچه بر خود میپسندی بر دیگری هم بپسند!!:|

- - -ویرایش - - -

http://www.lapbuy.com/8-price-list-laptop-notebook-asus
فقط ایسوس بخر حال کن!!!
هم برای گیمینگ خوبه هم واس اَپ..تنها مشکلی ک میتونه تو 5 ساله آینده پیدا کنه جا لیوانیشه!!!:))

خودم لنوو دارم و از هر مدلی که تاحالا دیدم محکمتره و از نظر قطعاتم مشکلی نداره!
ایسوس فقط میاد چششو کور میکنه بعدم گرونتر از بقیه مدلا میده بیرون!! ایجوری باشه که سونی از ایسوسم بهتره!!!

خودم لنوو دارم و از هر مدلی که تاحالا دیدم محکمتره و از نظر قطعاتم مشکلی نداره!
ایسوس فقط میاد چششو کور میکنه بعدم گرونتر از بقیه مدلا میده بیرون!! ایجوری باشه که سونی از ایسوسم بهتره!!!
دادا من غیر ممکن رو ممکن کردم!!!
من با لپ تاپ Business پنچ سال گیمینگ کردم!!!
سونی کیلو چنده؟l-)

سلام دوستان سریع میرم سره اصل مطلب...

لپ تاپ گیمینگ تا 5تومن نهایت 5 و 200 .........

برند ترجیها asus......

این مورد بهتریه قیمت هم حدود 4 الی 4.200 هست.

ASUS - N550JK / i7
CPU: INTEL Core i7 4700HQ - Haswell (3.4 Ghz ) / RAM: 12GB DDR3 / HDD: 1 TB SATA / LCD: 15.6" Diagonal High Definition - LED / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: GEFORCE GTX 850M - 4GB / PORTS: LAN + WiFi + CARD READER + WebCam + HDMI / 2.6 Kg / WIN8.1 / IPS FULL HD / Blu-Ray

این مورد بهتریه قیمت هم حدود 4 الی 4.200 هست.

ASUS - N550JK / i7
CPU: INTEL Core i7 4700HQ - Haswell (3.4 Ghz ) / RAM: 12GB DDR3 / HDD: 1 TB SATA / LCD: 15.6" Diagonal High Definition - LED / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: GEFORCE GTX 850M - 4GB / PORTS: LAN + WiFi + CARD READER + WebCam + HDMI / 2.6 Kg / WIN8.1 / IPS FULL HD / Blu-Ray

البته این از سری گیمینگ نیست.

این مورد بهتریه قیمت هم حدود 4 الی 4.200 هست. ASUS - N550JK / i7 CPU: INTEL Core i7 4700HQ - Haswell (3.4 Ghz ) / RAM: 12GB DDR3 / HDD: 1 TB SATA / LCD: 15.6" Diagonal High Definition - LED / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: GEFORCE GTX 850M - 4GB / PORTS: LAN + WiFi + CARD READER + WebCam + HDMI / 2.6 Kg / WIN8.1 / IPS FULL HD / Blu-Ray
,والا همینو تو فکرش بودم ولی تنها مشکلم با سری غیر گیمینگ asus سیستم خنک کننده ی لپ تاپ هست(البته این لپ تاپ تو این یه مورد انگار که ok هست) و پهنای باند کمتر حافظشونه که بخاطر ddr3 بودن نوع حافظه ی غیر گیمینگ ها و gddr5 بودن گیمینگ هاست......الان دوستان کسی قیمت نداره این مدل چنده تو بازار؟؟؟ASUS ROG G750JM-DS71

الان دوستان کسی قیمت نداره این مدل چنده تو بازار؟؟؟ASUS ROG G750JM-DS71
پینت بالــــــــو گذاشتی کنار،مـایه دار شدی!
فک نمیکنم سری G ایسوس تو بازار زیاد باشه-تو فروشگاه آنلاین ها که نیست،ولی تو بازار به چشم خورده-...
این G750-JM هم فک کنم حدود نزدیک 5 تومن در بیاد اگه باشه...

سلام یه لپ تاپ تا قیمت حداکثر 2600 میخواستم.
خودم lenovo ideapad z5070-b یا Z510 B یا Acer Aspire V3-571G-73638G1TMaii مد نظرم هست.فقط یه برتری که لپ تاپ اولی نسبت به دومی داره کیفیت صفحه نمایش full hd است.نظر شما چیه؟برای گیم هم نمیخوام.

آخرین ویرایش:
سلام

آقا تا حداکثر 2,500 چه لپتاپی پیشنهاد میدین؟
برای بازی نمیخوام و لازم نیست کانفیگش خیلی فضایی باشه.
اولین چیزی که میخوام اینه که سبُک باشه. ویندوزش هم دیفالت 8.1 باشه. حالا صفحه اش هم اگه فول اچ دی بود که چه بهتر و ترجیحا i3 به بالا.
برندش هم مهم نیست ولی Asus باشه بهتره. نبود هم اشکال نداره.

,والا همینو تو فکرش بودم ولی تنها مشکلم با سری غیر گیمینگ asus سیستم خنک کننده ی لپ تاپ هست(البته این لپ تاپ تو این یه مورد انگار که ok هست) و پهنای باند کمتر حافظشونه که بخاطر ddr3 بودن نوع حافظه ی غیر گیمینگ ها و gddr5 بودن گیمینگ هاست......الان دوستان کسی قیمت نداره این مدل چنده تو بازار؟؟؟ASUS ROG G750JM-DS71
digikala اورده ۷/۱۰۰

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or