مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

دوستان بین قیمت 1.700 تا 2 میلیون چه مدلی رو پیشنهاد میدین که تو این سطح قیمت بهتر از بقیه باشه.

100 بتونی بزاری روش یا تو بازار بگردی و ارزون پیدا کنی میتونی z510 i5 6gig ram gt740m بگیری! فقط موقع خرید دقت کن که هاردش هیبریدی(ssd دار) یا مدل وسترن باشه!!(واسه مدلش باید از یوت ببینی یا داخل سیستم!!

- - -ویرایش - - -

این لپ تاپ چطوره بنظرتون ؟ بیشتر برای فیلم میخوام و اینترنت ، اما گاهی هم بتونم بصورت غیرحرفه ای بازی کنم . . . همه چیزش تمیزه ، اما راجع به CPU ش یکم شک دارم ، نظرتون چیه ؟ همینو بگیرم ؟ با توجه به ویژگیهاش قیمتش باور نکردنیه !

خوبه نسبت به امکاناتش! سی پی یوشم اگه اهل رندر و اینچیزا نیستی فک نکنم کمبودی احساس کنی!

این لپ تاپ چطوره بنظرتون ؟ بیشتر برای فیلم میخوام و اینترنت ، اما گاهی هم بتونم بصورت غیرحرفه ای بازی کنم . . . همه چیزش تمیزه ، اما راجع به CPU ش یکم شک دارم ، نظرتون چیه ؟ همینو بگیرم ؟ با توجه به ویژگیهاش قیمتش باور نکردنیه !
از نظر سخت افزار هیچیش حتی ok هم نیست;)فوقش بتونین روی مدیم یا low اجرا کنین
اگه PC بخواین میتونین یک چیزی که BF4 روی Ultra اجرا میکنه بگیرین با همین مقدار پول(همراه با یک مونیتور 700-800 تومنی)
در مورد لپتاپم اینو بگم به هیچ عنوان و ابدا با core i7,8gig,4gb graphic کار نداشته باشین میتونن core i7 بکنن یک core i5 خوب که performance بهتری بده ولی چون مردم به I7 نگاه میکنن اینکارو نمیکنن;)

آخرین ویرایش:
از نظر سخت افزار هیچیش حتی ok هم نیست;)فوقش بتونین روی مدیم یا low اجرا کنین
اگه PC بخواین میتونین یک چیزی که BF4 روی Ultra اجرا میکنه بگیرین با همین مقدار پول(همراه با یک مونیتور 700-800 تومنی)
در مورد لپتاپم اینو بگم به هیچ عنوان و ابدا با core i7,8gig,4gb graphic کار نداشته باشین میتونن core i7 بکنن یک core i5 خوب که performance بهتری بده ولی چون مردم به I7 نگاه میکنن اینکارو نمیکنن;)

شرایطم یجوریه که نمیتونم PC داشته باشم . . .
نظرت راجع به این چیه ؟ هم CPU قویتر داره ، هم گرافیک قویتر و خنک تر هم هست . . .

اولی بهتره!

دوست عزیز لپ تاپ دومی کمی گرون تر از اولی هست ولی در عین حال حافظه ی گرافیکی ۴ گیگ داره و لیت موشن همراهش هست و صفحش هم تاچه . میتونم دلیل حرفتونو بپرسم؟
چون فقط یه تفاوتی تو هارد هست و gddr3 و 5 بودن که از اونطرف حافظه ی گرافیکی بیشتری رو داره ایسوس

سلام من می خوام یک دستگاه پورتابل بخرم برای انجام گیم و دیدن فیلم و این جور کارها و کامپیوتر رو هم تازه ارتقا دادم چی خوبه تبلت یا لپ تاپ و بودجه1تا 4 میلیون تومان هست

دوست عزیز لپ تاپ دومی کمی گرون تر از اولی هست ولی در عین حال حافظه ی گرافیکی ۴ گیگ داره و لیت موشن همراهش هست و صفحش هم تاچه . میتونم دلیل حرفتونو بپرسم؟
چون فقط یه تفاوتی تو هارد هست و gddr3 و 5 بودن که از اونطرف حافظه ی گرافیکی بیشتری رو داره ایسوس

قویتر هست ولی بازم خوب نیست:d
بنظر من Nvidia Shield بگیرین اگه مشکل PC دارین

- - -ویرایش - - -

بنظر من Nvidia Shield بگیرین اگه مشکل PC دارین در غیر اینصورت
اگه بتونین سری G بگیرین عالیه اگرم که امکان پذیر نیستش همین ایسوس رو بگیرین;)

اون چار گیگ فک نکنم حتی تغییر کوچیکی تو بازی یا کار دیگه داشته باشه! و مدل گرافیک msi بهتر از اون یکیه!

سلام دوستان لپ تاپ LENOVO Z50-70 مناسب بازی هستش ؟
یکی از دوستام به تازگی گرفته این مدلو

هر چی تا الان اومده رو اجرا میکنه ولی بعدیاش معلوم نیست!!

- - -ویرایش - - -

دقیقن سی پی یوی i5 سری M قدرت بیشتری نسبت به i7 سری U داره!

بنظر من Nvidia Shield بگیرین اگه مشکل PC دارین در غیر اینصورت
اگه بتونین سری G بگیرین عالیه اگرم که امکان پذیر نیستش همین ایسوس رو بگیرین;)

سوتی!!!:دی
برادر درستش کن نقل قولتو!!:دی

سلام.دوستان ایا لپتاپ ge60 2pc apache برای گیم مناسب هست؟؟؟اگه نه چه مدلی رو پیشنهاد میدید تا 4 میلیون؟؟؟

اگه مدل جدیدی یهو ظهور نکرده باشه فک کنم خودش بهترین باشه!:دی

- - -ویرایش - - -

خب مگه بعد از این یهو قراره اتفاق خاصی بیوفته ؟

افتاده!! نسل جدید و این حرفا!!

سلام ، نمی دونم کسی این سوال رو پرسیده یا نه ، صفحه های قبل رو نخوندم ، شرمنده اگه تکراری هست ،

نظرتون راجع به این دوتا لپ تاپ چیه؟

Lenovo Z510 i7 8
Lenovo Flex 2

اولی پردازنده قوی داره ، اما خوب امکانات دومی برای یک لپ تاپ جالبه ، نمی خوام بازی کنم ، یعنی انتظار بازی کردن روی درجات بالا و اینارو ندارم ، بیشتر برای کارای دانشگاه و نرم افزار های Catia, ansys , matlab و غیره می خوام ، به نظر شما CPU دومی خیلی ضعیف هست برای این کار ها؟ البته یه مشکل دیگه هم با این لپ تاپ دارم ، اینکه خروجی VGA نداره که برای ارائه لازم می شه ، می شه کاریش کرد؟ تبدیلی از USB با HDMI هست برای این کار؟
سوال آخر هم اینکه تا قیمت 3 گزینه بهتری هست؟
ممنون :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or