مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

سلام دوستان یه لپ تاپ خوب واسه گیمینگ میخوام ( :دی من زیاد اینجا اومدم )

احیانا دوره Msi و alienware رو خط بکشید + lenovo y510 . این 3 تا رو پیشنهاد نکنید لطفا ( میدونم بهترین ها هستن ) دوره asus سری G رو هم خط بکشید :دی
قیمت هم نجومی نباشه

سلام دوستان یه لپ تاپ خوب واسه گیمینگ میخوام ( :دی من زیاد اینجا اومدم )

احیانا دوره Msi و alienware رو خط بکشید + lenovo y510 . این 3 تا رو پیشنهاد نکنید لطفا ( میدونم بهترین ها هستن ) دوره asus سری G رو هم خط بکشید :دی
قیمت هم نجومی نباشه
عزیزه من شما هرچی خوب بود که گفتین نگین:d
اگه اینا نمیخوای بگیری بنظر من لپتاپ کلا نگیری بهتره چون بیخودی 3 میلیون میخوای بدی یک چیز اشغالی بگیری یک PC خوب میبندی باهاش:d

عزیزه من شما هرچی خوب بود که گفتین نگین:d
اگه اینا نمیخوای بگیری بنظر من لپتاپ کلا نگیری بهتره چون بیخودی 3 میلیون میخوای بدی یک چیز اشغالی بگیری یک PC خوب میبندی باهاش:d

خوب همین دقیقا باید یه چیزی بگید که جزو بهترین ها نباشه :دی ( چون اکثراً قیمت نجومی دارن ) و دقیقا همین PC نمیتونم بگیرم که اومدم لپ تاپ بگیرم :دی ( البته شما اگر چیزی از Msi سراغ داری که قیمت نجومی نداشته باشه بگو :دی )

من زیاد تو بازار اینا نیستم ولی همین طوری تو نت سرچ کردم یه Asus zenbook nx500 و asus n550jk دیدم . ( که میگم تو بازار اینا نیستم از قیمت خبر ندارم . )

فقط من تا حالا دوبار lenovo گرفتم هر دقعه یک سال نشده یه چیزیش شد ، دفعه اول کارت شبکش چی شده بود دیگه به اینترنت وصل نمیشد ، دفعه دوم که همین الان دارم تایپ میکنم صفحه نمایش از سمته چپ کنده شده ... به خاطر همین دنبال یه چیز مطمئن هستم . ( اینم بگم که به طور کامل ازشون نگه داری و مراقبت کردم ، اینو گفتم که نگین زدم خراب کردم حالا میگم جنس لپ تاپ بده )

سلام ، نمی دونم کسی این سوال رو پرسیده یا نه ، صفحه های قبل رو نخوندم ، شرمنده اگه تکراری هست ،

نظرتون راجع به این دوتا لپ تاپ چیه؟

Lenovo Z510 i7 8
Lenovo Flex 2

اولی پردازنده قوی داره ، اما خوب امکانات دومی برای یک لپ تاپ جالبه ، نمی خوام بازی کنم ، یعنی انتظار بازی کردن روی درجات بالا و اینارو ندارم ، بیشتر برای کارای دانشگاه و نرم افزار های Catia, ansys , matlab و غیره می خوام ، به نظر شما CPU دومی خیلی ضعیف هست برای این کار ها؟ البته یه مشکل دیگه هم با این لپ تاپ دارم ، اینکه خروجی VGA نداره که برای ارائه لازم می شه ، می شه کاریش کرد؟ تبدیلی از USB با HDMI هست برای این کار؟
سوال آخر هم اینکه تا قیمت 3 گزینه بهتری هست؟
ممنون :)

به نظرم z510 خوبه! وقتی نمیخای بازی کنی چه کاریه بیشتر پول بدی! من با i5ـش کمی تو کارای سنگین(مثلن ساخت یه بنر گنده تو فتوشاپ ممکنه 10 20 دیقه طول بکشه لودینگاش!!) مشکل داره ولی قطعن i7ـش هیچ کمبودی نداره!

دوستان یه لپ تاپ خوب در حد 5 تومن یا نهایتا 5.5 بهم میگید که سنگین هم نباشه:-/
من تقریبا الان بعد 4 سال سومین کیس هم که واسه گیم جمع کرده بودم دیگه به نفس نفس افتاده و اگه بازم بخواهم کیس جمع کنم میشه چهارمین کیس که زیاد خوشم نمیاد از این حالت در حالی که اولین کیسم هنوز هم عینه شاخ شمشاد کار میکنه!!!!

علاوه بر اینکه برای گیم بسیار بسیار مناسب باشه و حداقل تا 4 سال بتونه واسم بازیهارو روی ultra اجرا کنه و داغ نکنه زیاد و سبک باشه و دارای قیافه قشنگ و مجلسی باشه!!!!!

اصلا چنین چیزی وجود خارجی داره؟؟؟

خوب همین دقیقا باید یه چیزی بگید که جزو بهترین ها نباشه :دی ( چون اکثراً قیمت نجومی دارن ) و دقیقا همین PC نمیتونم بگیرم که اومدم لپ تاپ بگیرم :دی ( البته شما اگر چیزی از Msi سراغ داری که قیمت نجومی نداشته باشه بگو :دی )

من زیاد تو بازار اینا نیستم ولی همین طوری تو نت سرچ کردم یه Asus zenbook nx500 و asus n550jk دیدم . ( که میگم تو بازار اینا نیستم از قیمت خبر ندارم . )

فقط من تا حالا دوبار lenovo گرفتم هر دقعه یک سال نشده یه چیزیش شد ، دفعه اول کارت شبکش چی شده بود دیگه به اینترنت وصل نمیشد ، دفعه دوم که همین الان دارم تایپ میکنم صفحه نمایش از سمته چپ کنده شده ... به خاطر همین دنبال یه چیز مطمئن هستم . ( اینم بگم که به طور کامل ازشون نگه داری و مراقبت کردم ، اینو گفتم که نگین زدم خراب کردم حالا میگم جنس لپ تاپ بده )

زدی خرابش کردیا!!!:دی من z510 دارم تا حالا یکی دوبار بچه پا گذاشته روش(یه بار وسطش) ولی هنو آخ نگفته!
msi یه غول 3800ـی داره!(اگه قیمتشو درس گفته باشم! )
این به نظرت با تودجت میخوره؟
ASUS N56JR - A - لپ تاپ ایسوس N56JR

- - -ویرایش - - -

دوستان یه لپ تاپ خوب در حد 5 تومن یا نهایتا 5.5 بهم میگید که سنگین هم نباشه:-/
من تقریبا الان بعد 4 سال سومین کیس هم که واسه گیم جمع کرده بودم دیگه به نفس نفس افتاده و اگه بازم بخواهم کیس جمع کنم میشه چهارمین کیس که زیاد خوشم نمیاد از این حالت در حالی که اولین کیسم هنوز هم عینه شاخ شمشاد کار میکنه!!!!

علاوه بر اینکه برای گیم بسیار بسیار مناسب باشه و حداقل تا 4 سال بتونه واسم بازیهارو روی ultra اجرا کنه و داغ نکنه زیاد و سبک باشه و دارای قیافه قشنگ و مجلسی باشه!!!!!

اصلا چنین چیزی وجود خارجی داره؟؟؟

الان هر لپ تاپی بگیری قدرتش نصف یه pc با همون مشخصاته! سنگینیم جزوی از ویژگیاشونه!
من فقط اینو پیدا کردم ولی فک نکنم اصلن بیارزه! سیستم چارمو ببندی بهتره!
http://www.digikala.com/Product/DKP-24705/MSI-GS70-Stealth-A/%D9%84%D9%BE-%D8%AA%D8%A7%D9%BE-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3-%D8%A2%DB%8C-GS70-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%84%D8%AA

به نظرم z510 خوبه! وقتی نمیخای بازی کنی چه کاریه بیشتر پول بدی! من با i5ـش کمی تو کارای سنگین(مثلن ساخت یه بنر گنده تو فتوشاپ ممکنه 10 20 دیقه طول بکشه لودینگاش!!) مشکل داره ولی قطعن i7ـش هیچ کمبودی نداره!

ممنون ، ولی من احساس می کنم Z510 برای گیم قوی تر هم باشه ، اما خوب اون امکاناتی مثل صفحه نمایش فول اچ دی و لمسی داره ، برای فیلم و اینا خوب بالاخره استفاده می شه !
فقط راجع به اون پورت می شه راهنمایی کنید! چون قسمت خیلی مهمش اونه!!!

ممنون ، ولی من احساس می کنم Z510 برای گیم قوی تر هم باشه ، اما خوب اون امکاناتی مثل صفحه نمایش فول اچ دی و لمسی داره ، برای فیلم و اینا خوب بالاخره استفاده می شه !
فقط راجع به اون پورت می شه راهنمایی کنید! چون قسمت خیلی مهمش اونه!!!

واسه گیم flex کمی بهتره! لمسیم به نظر من زیاد جالب نیست واسه لپ تاپ!!

من که نشنیدم!

مارک جز lenovo ؟

هرچه بر خود میپسندی بر دیگری هم بپسند!!:|

- - -ویرایش - - -

درود بر شما

لپتاب در حد 2.500 - 3.000 برای کارای روزمره .. فتوشاپ و برنامه های کاربردی

ترجیحا core i7 باشه ... مانیتور 15 - 16 یا همون 15.6 باشه .. با تشکر !

http://www.lapbuy.com/8-price-list-laptop-notebook-asus
فقط ایسوس بخر حال کن!!!
هم برای گیمینگ خوبه هم واس اَپ..تنها مشکلی ک میتونه تو 5 ساله آینده پیدا کنه جا لیوانیشه!!!:))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or