سلام
آقا تا حداکثر 2,500 چه لپتاپی پیشنهاد میدین؟
برای بازی نمیخوام و لازم نیست کانفیگش خیلی فضایی باشه.
اولین چیزی که میخوام اینه که سبُک باشه. ویندوزش هم دیفالت 8.1 باشه. حالا صفحه اش هم اگه فول اچ دی بود که چه بهتر و ترجیحا i3 به بالا.
برندش هم مهم نیست ولی Asus باشه بهتره. نبود هم اشکال نداره.
سلام
آقا تا حداکثر 2,500 چه لپتاپی پیشنهاد میدین؟
برای بازی نمیخوام و لازم نیست کانفیگش خیلی فضایی باشه.
اولین چیزی که میخوام اینه که سبُک باشه. ویندوزش هم دیفالت 8.1 باشه. حالا صفحه اش هم اگه فول اچ دی بود که چه بهتر و ترجیحا i3 به بالا.
برندش هم مهم نیست ولی Asus باشه بهتره. نبود هم اشکال نداره.
ممنون از راهنمایی دوستان.
اتفاقا دیروز که خودم داشتم میگشتم، این Lenovo Z510 به نظرم خوب اومد. فقط مشکل اینه من اطلاعی از برند Lenovo ندارم که چجوریه. مثلا در مقایسه با Asus که خودم هم الان دارم که فقط به خاطر وزن 3.5 کیلوییش میخوام یه لپتاپ دیگه بگیرم.
تو اون محدوده 2500، این مدل Lenovo G510 خیلی چشمم رو گرفت که فقط مشکلش همین عدم اطلاع درست از برند Lenovo هست. داغ نمیکنه زیاد!؟ مثلا شنیدم hp خیلی داغ میکنه. منم چون PC ندارم، مجبورم شبا لپتاپ رو برای دانلود روشن بذارم. این داغ نکردن و به قولی خرکار بودن ( ) برام مهمه.
یه مدل دیگه هم هست Lonovo Z5070 که کانفیگش همین Lenovo G510ـه فقط صفحش Full HD هست. اختلاف قیمتش هم 185 تومنه. به نظرتون میارزه 185 تومن بیشتر فقط برای Full HD بودن؟
کسی اگه تجربه شخصی با لپتاپ های Lenovo داره (حالا این مدل ها یا مدل های دیگه) ممنون میشم نقاط ضعف و قوت این برند رو بگه.
من الان داشتم اطلاعات MSI GS70 Stealth - A در دیجی کالا میخوندم , به یه موردی خوندم تعجب کردم .
نوشته بود این لپ تاپ فاقد درایو نوری هست !
این الان یعنی اینکه اصلا تو لپ تاپ نمیشه دیسک گذاشت ؟! یا اینکه تعریف من از درایو نوری اشتباس ؟
بعضی لپ تاپا واسه کم کردن وزن درایو نمیزارن! این همونه!
من اطلاعاتم از کامپیوتریم خیلی کمه . متوجه نشدم:d
مگه درایو همون چیزی نیس که توش دیسک میذارن ؟
الان درایو نداره یعنی چی ؟ پس چه جوری تو لپ تاپ دیسک میذارن ؟
تو دی جی کالا نوشته بود نداشتن درایو یه نقطه ضعف هست . ولی از چه لحاظ ؟
امروز داشتیم گشت گذاری میکردیم تو فروشگاه
این مدل لپتاپ توجه داداشم رو به خودش جلب کرد:
Toshiba SATELLITE P50T-B-108
از من خواست ازتون بپرسم چطوره این مدل?