مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

سلام دوستان
من یه لپ تاپ میخوام حداکثر تا 4 میلیون برا کد نویسی وفیلم اینا میخوام
برا بازی به اون صورت نیازی ندارم
سی پی یوش 4 هسته ای باید باشه ؟
مثلا من asus n550 دیدم 4 تومن اون چطوره؟ کیبوردش نرمه برا تایپ و کد نویسی؟
ممنون

من لپ تاپم همینه. کیبردش روون و عالیه. اصلا ساخته شده برا فیلم دیدن.(با وجود سیستم صوتی 4 کاناله خفن و صفحه نمایش IPS Full HD ) فقط با وجود این که سیستم بالایی داره و بازیا رو به خوبی اجرا می کنه.برا بازی ساخته نشده و به راحتی داغ میشه و صدای فنش در میاد.

در ضمن حتما صفحه ماتشو بگیر تا از بازتاب نور تو چشمت راحت فیلم ببینی و صورتت نیفته تو مانیتور. (ماتش عادیه. براقش لمسی)

- - -ویرایش - - -

سلام برادران
لپ تاپ تا 3m برای فیلم دیدن با مشخصات (هارد 1 ترا\مانیتور full hd) چی پیشنهاد میکنید
یک نیم نگاهیم به گیم دارم
البته بازی هایی که واسه x360 نمیاد
خیلی ممنون

دوستان تا سقف ٣.٨٠٠ چه لپتاپى پيشنهاد ميكنين؟ ميخوام قوى و با كيفيت باشه وزن هم برام مهم نيست.

اگه فیلم دیدن،موسیقی و کارهای غیر از بازی در اولویته Asus N550
اگه بازی بیشتر در اولویته Asus N56JR (ارزونتر و با گرافیک DDR5 منتها سیستم صوتی ضعیفتر)

سلام دوستان
من یه لپ تاپ میخوام حداکثر تا 4 میلیون برا کد نویسی وفیلم اینا میخوام
برا بازی به اون صورت نیازی ندارم
سی پی یوش 4 هسته ای باید باشه ؟
مثلا من asus n550 دیدم 4 تومن اون چطوره؟ کیبوردش نرمه برا تایپ و کد نویسی؟
ممنون

خوبه ولی فک کنم از برند msi یه نمونه بهترش هست! تو صفحات قبلی شاید باشه!
اساسن هسته سی پی یو هر چی بیشتر بهتر!!:دی

- - -ویرایش - - -

فقط 1 نفر اینجا تا الان Lenovo داشته؟:دی
یه خورده بیشتر در مورد این برند توضیح میدین؟:دی
یه سایت خوب هم برای بنچمارک معرفی کنین لطفا:دی

زیادن ولی کمتر میان اینجا!!
برو پی سی ورلد! اونجا کلوپ مخصوص داره!

آخرین ویرایش:
از نظر سى پى يو و گرافيك دومى بهتره پس؟

HP envy چطوره؟

CPU ش فرقی نداره. البته خیلی مدلا دو سه جور کانفیگ مختلف دارن. مثلا مدل JK همون 550 از دومی بهتره. ولی550 من که JV هست گرافیکش از نوع GT هست نه GTX که کمتر به کار بازی میاد.

HP Envy اتفاقا جزو گزینه هام بود. ولی کیبردش زیاد راحت نبود. و همین طور مادربوردش کلا یه نسل قدیمی تره.

اگه می خوای زیاد بازی کنی و لپ تاپت باهات راه بیاد. باید حتما از مدلای گیمینگ بخری که گرون و به خصوص سنگینند،عوضش بهشون فشار نمیاد.

SSD یعنی همون هارد ؟
مثلا تو مشخصات یه لپ تاپ نوشته بود : ظرفیت: 500 گیگابایت - نوع: حافظه‌های هیبردی - مشخصات: 500 گیگابایت + 8 گیگابایت SSD

اون 500 اگه هارد باشه اون 8 گیگ دیگه چیه که از 8 گیگ SSD ?

یه سایت خوب هم برای بنچمارک معرفی کنین لطفا:biggrin1:

این قسمتو یادم رفت جواب بدم!!:دی
Notebook / Laptop Reviews and News - NotebookCheck.net

- - -ویرایش - - -

SSD یعنی همون هارد ؟
مثلا تو مشخصات یه لپ تاپ نوشته بود : ظرفیت: 500 گیگابایت - نوع: حافظه‌های هیبردی - مشخصات: 500 گیگابایت + 8 گیگابایت SSD

اون 500 اگه هارد باشه اون 8 گیگ دیگه چیه که از 8 گیگ SSD ?

ssd حافظه های پر سرعته(در حد گیگ!!)! ولی 8گیگش تو لپ تاپا فقط واسه افزایش سرعت روشن شدن و ایناست!!

بین مدل های n550jk، jv و lf چه فرقی هست؟
لپ تاپ نازکی نداریم که CPU ـش 4 هسته ای باشه؟
کلا قوی ترین لپ تاپ نازک وسبک چیه؟
ممنون

گرافیکشون به ترتیب LF< JV < JK
سی پی یو LF یکم از اون دو تا ضعیفتره.
در ضمن LF صفحه ش فول اچ دی نیست.

اینا فرقای کلیشونه هر سه تاشون مدلای صفحه لمسی و براق،صفحه مات و .... دارن که من مات رو توصیه می کنم. صفحه تاچی لپ تاپم با وجود ماوس چیزی نیست که زیاد به کار بیاد،همین طور مثل گوشی موبایل نیست که به راحتی هر دفعه تمیزش کرد.

اگه در عین حال می خوای نازک و قوی باشه باس بری سمت اپل که هم گرونه،به درد بازی هم نمی خوره(حالا کارهای گرافیکی چرا،ولی بازی نه)

گرافیکشون به ترتیب LF< JV < JK
سی پی یو LF یکم از اون دو تا ضعیفتره.
در ضمن LF صفحه ش فول اچ دی نیست.

اینا فرقای کلیشونه هر سه تاشون مدلای صفحه لمسی و براق،صفحه مات و .... دارن که من مات رو توصیه می کنم. صفحه تاچی لپ تاپم با وجود ماوس چیزی نیست که زیاد به کار بیاد،همین طور مثل گوشی موبایل نیست که به راحتی هر دفعه تمیزش کرد.

اگه در عین حال می خوای نازک و قوی باشه باس بری سمت اپل که هم گرونه،به درد بازی هم نمی خوره(حالا کارهای گرافیکی چرا،ولی بازی نه)
نه من اصلا برا بازی نمیخوام
کارای سنگین دارم برا اونا میخوام
تو پکیج صفحه مات، Leap motion نیست؟ یکی از دوستام گفت. همینطور گفت رمش 12 ـه درسته؟

اون مدل جدیدتر از z510ـه ولی سی پی یوی اولی سری کم مصرف uـه! ولی صفحه نمایشش بهتره! هر کدوم مزایای خودشو داره!
البته من مدل جدیدترو انتخاب میکنم!!!

نه من اصلا برا بازی نمیخوام
کارای سنگین دارم برا اونا میخوام
تو پکیج صفحه مات، Leap motion نیست؟ یکی از دوستام گفت. همینطور گفت رمش 12 ـه درسته؟

چی هست این Leap motion ؟ آره کانفیگ رم 12 ای هم داره.حدود 300 400 تومن گرونتر بود تا اون جا که یادمه.

اگه وسعت میرسه این خیلی خوبه. هم سبک،هم قوی.هم خیلی سریع. قیمت فقط 7 میلیون ناقابل :d

چی هست این Leap motion ؟ آره کانفیگ رم 12 ای هم داره.حدود 300 400 تومن گرونتر بود تا اون جا که یادمه.

اگه وسعت میرسه این خیلی خوبه. هم سبک،هم قوی.هم خیلی سریع. قیمت فقط 7 میلیون ناقابل :d
:دی
این که سروره شکی نیست! ولی 7 میلیون دیگه خیلییی..... :)
کلا کانفیگ های مختلف رو از کجا میشه پیدا کرد؟
کدوم یکی Bluray rw داره؟
Leap motion یه دستگاهه مثله kinect تو جعبه همین n550jk هست
احتمالا Touch ها دارن!
نمیشه خودمون روکش Anti-glare بخرینم بکشیم روش :دی

:دی
این که سروره شکی نیست! ولی 7 میلیون دیگه خیلییی..... :)
کلا کانفیگ های مختلف رو از کجا میشه پیدا کرد؟
کدوم یکی Bluray rw داره؟
Leap motion یه دستگاهه مثله kinect تو جعبه همین n550jk هست
احتمالا Touch ها دارن!
نمیشه خودمون روکش Anti-glare بخرینم بکشیم روش :دی

آهان! که دیگه لک نشه مانیتور؟ مثل گزارش اقلیت :biggrin1:
من خودم n550jv رو فروردین خریدم.صفحه مات،بدون بلوری(با بلوریش 150 تومن گرونتر بود) تو جعبه شم ماوس و کیف خود Asus با آمپلی فایر بود.
همین که قیافه خودمو تو مانیتور نمی بینم یه نعمته. هرچند کنتراست صفحه براق بیشتره ولی زیاد مهم نیست.دقت کنی تقریبا همه لپ تاپای گیمینگم صفحه ماتند. برای این که رنگ ها میزون باشند موقع فیلم دیدن درجه رنگ رو میزارم رو حالت سینمایی خوب میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or