مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

سلام
از دوستان کسی با لبتابای سری گیمینگ ایسوس و ام اس آی بیشتر از 3 یا 4 ساعت پشت سر حم بازی کرد0 مشکلی براشون پیش نیومد منضورم سوختن کارت گرافیگ وگرمای پیش از حد0 چون یکی از دوستام میگ0 اگ0 با اینا زیاد بازی کنی میسوز. چون من میخاستم جایگزین دسکتاپ کنم یکی از اینارو.
از دوستانی ک0 این تجروبرو دارن ممنون میشم بگن.

سلام.....خسته نباشید
یه سوال مهم داشتم که خواهش میکنم با دقت جواب بدین......
میخواستم اگه میشه این لپتاپهایی که نام میبرم به ترتیب اولویت برام مرتب کنین.....یعنی بگین کدومشون از همه بهتره.....ملاک های من اینها هستن : وزن - کارایی (گرافیک مهم نیست) - طول عمر باتری.........قیمت مهم نیست :

Asus U36SD
DELL-Latitude 6420-i7
samsung 700Z5A-S02
Sony VAIO SA23GX
Sony VAIO SA33GS/B
Sony Vaio Z214GX
Sony VAIO SB31FD

دوستان نظرتون درباره Macbook pro MC313 چیه ؟ کانفیگش خوبه ؟ نیم نگاهی هم برای گیم بهش داشته باشیم جواب میده ؟( عمرا :d )
لپ تاپی که برای گیم مناسب باشه و حدالامکان سبک باشه چی معرفی میکنید ؟

سلام دوستان...
من یه لپ تاپ میخوام فقط برای بازی.یه مدل اتفاقی توی اینترنت همینجوری چشمم بهش خورد اما نمیدونم چجوریه.مدل MSI GT 783.اگر مدل قوی تری میدونید لطفا معرفی کنید ممنون.

بابت راهنماییتون ممنوم . خودمم Asus یا MSI رو دلم میخواد سونی کافیگ بالاهاش خداییش گرونه ...!!!
بازم اگه مدل خاصی بود پیشنهاد بدین ممنون میشم .
دوست عزیز انصافا این مدلایکه پویا جان معرفی کردن خیلی خیلی خوبن . شما از هیمنا یکیو انتخاب کنین .
ASUS N55F
GE620 DX plus
اگه نه مدل بیشتری میخایین این چنتارم نگاه کنین .

لینک 1

لینک 2

من 1.3 تا 1.4 میلیون بودجمه ، چی پیشنهاد میکنین ؟ سری A و K از برند Asus چطورن ؟ کدوم مدلهاش ؟
حتی‌الامکان تنوع رنگ داشته باشه ! :d

دوست عزیز جفتشون عالی هستن و این مونده دیگه به انتخاب شما من چند مدل میگم شما خودتون تصمیم بگیرین . ولی اگه کمی بودجتونو زیاد کنین خیلی بهتر میشد . تا 1500 .

لینک 1

لینک 2

لینک 3

سلام
از دوستان کسی با لبتابای سری گیمینگ ایسوس و ام اس آی بیشتر از 3 یا 4 ساعت پشت سر حم بازی کرد0 مشکلی براشون پیش نیومد منضورم سوختن کارت گرافیگ وگرمای پیش از حد0 چون یکی از دوستام میگ0 اگ0 با اینا زیاد بازی کنی میسوز. چون من میخاستم جایگزین دسکتاپ کنم یکی از اینارو.
از دوستانی ک0 این تجروبرو دارن ممنون میشم بگن.

دوست عزیز اون دوستتون تا حدی کمی درست میگه ولی نه دیگه در این حد بسوزه . خوب شما نباید از یه لپ تاپ انتظار دکستاپو داشته باشین ، لپ تاپ ظریف هستش و باید باهاش مدارا کنین مثلا کول پد براش بگیرین و خیلی خیلی زیاد مثلا 14 ساعت بازی نکنی خوب معلومه در دراز مدت مشکل براش پیش میاد و هیچ وقت برا بازی رو لپ تاپ سر مایه گذاری نکنین چون با همون پولتون میتونی 5 تا کنسول بخری خوب چه کاریه لپ تاپ بخری معذرتا عقل حکم میکنه نخری باز خود دان . من لپ تاپ دارم و باهاش باورتون شاید نشه من بلورو به خدا از ساعت 9 شب تا 7 صبح بکوب بازی میکردم ، 4 نفر بودیم 2 تا یه تیم 2 تام یه تیم دیگه انقد ما میبردیما اون یکی گروه میگفت اینبار اخری باز ادامه میدادیم بعد صبح با چشای باد کرده میرفتیم مینشستیم سر تحلیل 2 فکر کن چی از اب در میومدا . منکه زیاد بازی میکنم و از اسوسم راضی هستم . ولی اشتباهه باز میگم مخصوص گیم بخری . باز سوالی داشتین پ.خ کنین تا بیشتر کمکتون کنم .

سلام.....خسته نباشید
یه سوال مهم داشتم که خواهش میکنم با دقت جواب بدین......
میخواستم اگه میشه این لپتاپهایی که نام میبرم به ترتیب اولویت برام مرتب کنین.....یعنی بگین کدومشون از همه بهتره.....ملاک های من اینها هستن : وزن - کارایی (گرافیک مهم نیست) - طول عمر باتری.........قیمت مهم نیست :

Asus U36SD
DELL-Latitude 6420-i7
samsung 700Z5A-S02
Sony VAIO SA23GX
Sony VAIO SA33GS/B
Sony Vaio Z214GX
Sony VAIO SB31FD

دوست عزیز من اول مدلارو مشخصاتشو میزارم بعد میگم کدوم بهتره .

Asus U36SD

لینک 1

وزن 1.440 باطری 6 سل

DELL-Latitude 6420-i7

لینک 2

وزن 2.670 باطری 6سل

samsung 700Z5A-S02

لینک 3

وزن 2.290 باطری 6 سل

Sony VAIO SA23GX

لینک 4

وزن 1.600 باطری 6 سل

Sony VAIO SA33GS/B

لینک 5

وزن 1.600 باطری 6 سل

Sony Vaio Z214GX

لینک 6

وزن 1.160 باطری 6سل

Sony VAIO SB31FD

لینک 7

وزن 1.700 باطری 6 سل

دوست عزیز همونجور که معلومه من همرو مشخص کردم براتون و به نظر بنده این رتبه بندی منه .

این مدل شونی خیلی خیلی عالیه هم وزن هم کاراییو باطریاشونم که همشون یکین دیگه .

1- Sony Vaio Z214GX

Asus U36SD -2 این مدلو اگه برین i7 بگیرین این خیلی عالیه خیلی .

3- Sony VAIO SA23GX

4- Sony VAIO SA33GS/B

بقیم که دیگه از وزنو سیستمشون مشخصه دیگه جایگاهشون باز سوالی داشتین در خدمتم موفق باشین .

سلام دوستان من یه دونه مینی لپ تاپ میخوام نهایتا 400 تومن باشه قیمتش مدلی هست که به من معرفی کنید؟ فقط بیشتر از 400 تومن نشه

دوست عزیز این قیمتهایی که اینجا تو سایتا زده خودتون میدونین از بازار بیشتره من چند مدل انتخاب کردم دیگه نتونستم دقیق تو رنج 400 پیدا کنم با این وضع بازار چون همه چی گرونه و 400 خیلی کمه خوب تا 600 میگفتین باز خوب بود . با این وجود من این مدلارو پیش نهاد میدم .

لینک 1

لینک 2

لینک 3

لینک 4

لینک 5

دوستان نظرتون درباره Macbook pro MC313 چیه ؟ کانفیگش خوبه ؟ نیم نگاهی هم برای گیم بهش داشته باشیم جواب میده ؟( عمرا :d )
لپ تاپی که برای گیم مناسب باشه و حدالامکان سبک باشه چی معرفی میکنید ؟

دوست عزیز کلا دور بازیو با این خط بکش خودتون نگاه کنین اخه . با این قیمت الکی گرون گرافیک باید این باشه اخه .

لینک 1

MB 128 INTEL

گانفیگش خوبه جز قیمت و گرافیکش . اگه سبک و خوب میخایین این مدلو بخرین

لینک 2

سلام دوستان...
من یه لپ تاپ میخوام فقط برای بازی.یه مدل اتفاقی توی اینترنت همینجوری چشمم بهش خورد اما نمیدونم چجوریه.مدل MSI GT 783.اگر مدل قوی تری میدونید لطفا معرفی کنید ممنون.

علی جان داداشم کلا از فکر msi بیا بیرون چون جدا چون برا گیمه خیلی خیلی گرونه و این مدلیکه میگی خدا تومن پولشه کم کم دیگه 4 تومن میشه باز خواستی قیمت دقیقشو خواستی میگم . اخه 4 کیلو وزنشه میدونی یعنی چی .

لینک 1

لینک 2

اینم از قیمتش حالا تو خارج به نظرت الان تو ایران چقد میشه .

لینک 3

لینک 4

علی اگه میخای یچیز خوب و قیمت مناسب بگیری ازین دوتا یکیشو انتخاب کن . اونیکه بالا گفتی عالیه ولی خوب قیمتش و وزنش اینام باید در نظر گرفت داری بخر عالیه .

لینک 5

لینک 6

ممنون میشم سوالمو جواب بدن دوستان

دوست عزیز معذرت دیر شد جواب دادنمون باز بالا جوابتونو دادم اگه باز سوالی داشتین در خدمتم .

سلام
دوستم یه لپ تاپ acer خریده با مشخصات cori5 2450-8GDDR-geforce gt610m-500hdd-15.6 display- به قیمت 1150 تومن.یه سوال داشتم اونم اینکه تفاوت کارت گرافیک gt540 با gt610m چیه؟آخه تا حالا از این کارت گرافیکها ندیده بودم و چون قیمت لپ تاپ پایینه واسم جای سواله.

میشه بگید کدوم مدل هست که بدرد من بخوره؟ممنون میشم
این msi کارت گرافیکش سری 500 هستش.من سری 600 میخوام.و حدود 2 تومن تا 2و 500 هم میخوام پول بدم.چون دوستم الان با 1 و 800 تونسته یه ASUS بگیره که Core i7 هستش و کارت گرافیکش 580 هستش اما ویچر رو نمیتونست به خوبی اجرا کنه و آلن ویک رو هم روی حداقل تنظیمات گذاشت و من میخوام با این بودجه یجور لپ تاپی بخرم که بتونم این بازیا نه تنها بر روی بالاترین تنظیمات بلکه تا چند سال دیگه هم بتونم با بالاترین تنظیمات همینجوری بازی کنم...

آخرین ویرایش:
<p>
سلام دوستان... من یه لپ تاپ میخوام فقط برای بازی.یه مدل اتفاقی توی اینترنت همینجوری چشمم بهش خورد اما نمیدونم چجوریه.مدل MSI GT 783.اگر مدل قوی تری میدونید لطفا معرفی کنید.و بودجه هم تا سقف 3 میلیون دارم.ممنون</p>
مدلای مختص بازی توی بازار ایران خیلی کم هستن و گرون، مدلای اینترنتی لزوما توی بازار ایران موجود نیست، تا 3 تومن اگر مدلهای حرفه ای ASUS رو بتونی پیدا کنی که جدید هم باشن حتما اولویت داره، بعدش مدلهای MSI ، البته نه همه ی مدلهاش.
این msi کارت گرافیکش سری 500 هستش.من سری 600 میخوام.و حدود 2 تومن تا 2و 500 هم میخوام پول بدم.چون دوستم الان با 1 و 800 تونسته یه ASUS بگیره که Core i7 هستش و کارت گرافیکش 580 هستش اما ویچر رو نمیتونست به خوبی اجرا کنه و آلن ویک رو هم روی حداقل تنظیمات گذاشت و من میخوام با این بودجه یجور لپ تاپی بخرم که بتونم این بازیا نه تنها بر روی بالاترین تنظیمات بلکه تا چند سال دیگه هم بتونم با بالاترین تنظیمات همینجوری بازی کنم...

اجازه بدید بجای مشخصات مدل، حداقل مشخصاتی که باید برای مدل مدنظرتون رو در نظر بگیرید بگم:

پردازنده Intel Core i7(Ivy Bridge)s
RAM: 8GB
HDD:500GB
VGA:Geforce GTX 640M 1GB DDR5( Not DDR3)s یا بالاتر مثل 670M

با 1 میلیون و 800 هم نمیشه مدلی گرفت که گرافیکش GTX 580M باشه، فک کنم دارید اشتباه می کنید، اگر این مدل بود براحتی از پس اون بازیها هم برمیومد.

Last edited by a moderator:
اجازه بدید بجای مشخصات مدل، حداقل مشخصاتی که باید برای مدل مدنظرتون رو در نظر بگیرید بگم:

پردازنده Intel Core i7(Ivy Bridge)s
RAM: 8GB
HDD:500GB
VGA:Geforce GTX 640M 1GB DDR5( Not DDR3)s یا بالاتر مثل 670M

با 1 میلیون و 800 هم نمیشه مدلی گرفت که گرافیکش GTX 580M باشه، فک کنم دارید اشتباه می کنید، اگر این مدل بود براحتی از پس اون بازیها هم برمیومد.
بله ببخشید 560 بود.مطمئنم چون روی لپ تاپش برچسبش بود که نوشته بود 560.تازه دوستم گفت که 1 و 500 بوده و توی این گرونی ها شده 1 و 800 !!!
این مشخصات سیستم که دادید بنظر خیلی عالی میاد ممنون.

آخرین ویرایش:
بله ببخشید 560 بود.مطمئنم چون روی لپ تاپش برچسبش بود که نوشته بود 560.تازه دوستم گفت که 1 و 500 بوده و توی این گرونی ها شده 1 و 800 !!!
این مشخصات سیستم که دادید بنظر خیلی عالی میاد ممنون.

علی جان کلا از فکر لپ تاپ برا گیم بیا بیرون داداشم . الان بهترین مدل لپ تاپو بخری بعد چند سال باید بندازیش سطل اشغال چون مدلای جدید و گیمای خفن تر میاد خوب پس الکی پولتو نریز تو سطل اشغال موفق باشی .

علی جان کلا از فکر لپ تاپ برا گیم بیا بیرون داداشم . الان بهترین مدل لپ تاپو بخری بعد چند سال باید بندازیش سطل اشغال چون مدلای جدید و گیمای خفن تر میاد خوب پس الکی پولتو نریز تو سطل اشغال موفق باشی .
داداش چی میگی؟:dما قبلا تو پروفایل با هم صحبت کرده بودیم که،و به نتیجه هم رسیدیم که...
اره داشی real madrid راست میگه اگه واسه گیم میخوای لپ تاپ بخری برو جاش یه کنسول بخر بهتر و ارزون تره:d
بله من هم به این نتیجه رسیدم که کنسول ساخته شده برای گیمینگ و همیشه سازنده ها مجبورند با سخت افزار کنسول راه بیاند اما واسه پی سی رعایت نمیکنند و هر روز گیم های قوی تری واسش میسازند به همین دلیل هی آدم باید ارتقاء بده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or