Silent Storm
کاربر سایت
بابت راهنماییتون ممنوم . خودمم Asus یا MSI رو دلم میخواد سونی کافیگ بالاهاش خداییش گرونه ...!!!
بازم اگه مدل خاصی بود پیشنهاد بدین ممنون میشم .
دوست عزیز انصافا این مدلایکه پویا جان معرفی کردن خیلی خیلی خوبن . شما از هیمنا یکیو انتخاب کنین .بابت راهنماییتون ممنوم . خودمم Asus یا MSI رو دلم میخواد سونی کافیگ بالاهاش خداییش گرونه ...!!!
من 1.3 تا 1.4 میلیون بودجمه ، چی پیشنهاد میکنین ؟ سری A و K از برند Asus چطورن ؟ کدوم مدلهاش ؟
حتیالامکان تنوع رنگ داشته باشه ! :d
سلام
از دوستان کسی با لبتابای سری گیمینگ ایسوس و ام اس آی بیشتر از 3 یا 4 ساعت پشت سر حم بازی کرد0 مشکلی براشون پیش نیومد منضورم سوختن کارت گرافیگ وگرمای پیش از حد0 چون یکی از دوستام میگ0 اگ0 با اینا زیاد بازی کنی میسوز. چون من میخاستم جایگزین دسکتاپ کنم یکی از اینارو.
از دوستانی ک0 این تجروبرو دارن ممنون میشم بگن.
سلام.....خسته نباشید
یه سوال مهم داشتم که خواهش میکنم با دقت جواب بدین......
میخواستم اگه میشه این لپتاپهایی که نام میبرم به ترتیب اولویت برام مرتب کنین.....یعنی بگین کدومشون از همه بهتره.....ملاک های من اینها هستن : وزن - کارایی (گرافیک مهم نیست) - طول عمر باتری.........قیمت مهم نیست :
Asus U36SD
DELL-Latitude 6420-i7
samsung 700Z5A-S02
Sony VAIO SA23GX
Sony VAIO SA33GS/B
Sony Vaio Z214GX
Sony VAIO SB31FD
سلام دوستان من یه دونه مینی لپ تاپ میخوام نهایتا 400 تومن باشه قیمتش مدلی هست که به من معرفی کنید؟ فقط بیشتر از 400 تومن نشه
دوستان نظرتون درباره Macbook pro MC313 چیه ؟ کانفیگش خوبه ؟ نیم نگاهی هم برای گیم بهش داشته باشیم جواب میده ؟( عمرا :d )
لپ تاپی که برای گیم مناسب باشه و حدالامکان سبک باشه چی معرفی میکنید ؟
سلام دوستان...
من یه لپ تاپ میخوام فقط برای بازی.یه مدل اتفاقی توی اینترنت همینجوری چشمم بهش خورد اما نمیدونم چجوریه.مدل MSI GT 783.اگر مدل قوی تری میدونید لطفا معرفی کنید ممنون.
ممنون میشم سوالمو جواب بدن دوستان
این msi کارت گرافیکش سری 500 هستش.من سری 600 میخوام.و حدود 2 تومن تا 2و 500 هم میخوام پول بدم.چون دوستم الان با 1 و 800 تونسته یه ASUS بگیره که Core i7 هستش و کارت گرافیکش 580 هستش اما ویچر رو نمیتونست به خوبی اجرا کنه و آلن ویک رو هم روی حداقل تنظیمات گذاشت و من میخوام با این بودجه یجور لپ تاپی بخرم که بتونم این بازیا نه تنها بر روی بالاترین تنظیمات بلکه تا چند سال دیگه هم بتونم با بالاترین تنظیمات همینجوری بازی کنم...میشه بگید کدوم مدل هست که بدرد من بخوره؟ممنون میشم
مدلای مختص بازی توی بازار ایران خیلی کم هستن و گرون، مدلای اینترنتی لزوما توی بازار ایران موجود نیست، تا 3 تومن اگر مدلهای حرفه ای ASUS رو بتونی پیدا کنی که جدید هم باشن حتما اولویت داره، بعدش مدلهای MSI ، البته نه همه ی مدلهاش.<p>
سلام دوستان... من یه لپ تاپ میخوام فقط برای بازی.یه مدل اتفاقی توی اینترنت همینجوری چشمم بهش خورد اما نمیدونم چجوریه.مدل MSI GT 783.اگر مدل قوی تری میدونید لطفا معرفی کنید.و بودجه هم تا سقف 3 میلیون دارم.ممنون</p>
این msi کارت گرافیکش سری 500 هستش.من سری 600 میخوام.و حدود 2 تومن تا 2و 500 هم میخوام پول بدم.چون دوستم الان با 1 و 800 تونسته یه ASUS بگیره که Core i7 هستش و کارت گرافیکش 580 هستش اما ویچر رو نمیتونست به خوبی اجرا کنه و آلن ویک رو هم روی حداقل تنظیمات گذاشت و من میخوام با این بودجه یجور لپ تاپی بخرم که بتونم این بازیا نه تنها بر روی بالاترین تنظیمات بلکه تا چند سال دیگه هم بتونم با بالاترین تنظیمات همینجوری بازی کنم...
بله ببخشید 560 بود.مطمئنم چون روی لپ تاپش برچسبش بود که نوشته بود 560.تازه دوستم گفت که 1 و 500 بوده و توی این گرونی ها شده 1 و 800 !!!اجازه بدید بجای مشخصات مدل، حداقل مشخصاتی که باید برای مدل مدنظرتون رو در نظر بگیرید بگم:
پردازنده Intel Core i7(Ivy Bridge)s
RAM: 8GB
HDD:500GB
VGA:Geforce GTX 640M 1GB DDR5( Not DDR3)s یا بالاتر مثل 670M
با 1 میلیون و 800 هم نمیشه مدلی گرفت که گرافیکش GTX 580M باشه، فک کنم دارید اشتباه می کنید، اگر این مدل بود براحتی از پس اون بازیها هم برمیومد.
بله ببخشید 560 بود.مطمئنم چون روی لپ تاپش برچسبش بود که نوشته بود 560.تازه دوستم گفت که 1 و 500 بوده و توی این گرونی ها شده 1 و 800 !!!
این مشخصات سیستم که دادید بنظر خیلی عالی میاد ممنون.
داداش چی میگی؟:dما قبلا تو پروفایل با هم صحبت کرده بودیم که،و به نتیجه هم رسیدیم که...علی جان کلا از فکر لپ تاپ برا گیم بیا بیرون داداشم . الان بهترین مدل لپ تاپو بخری بعد چند سال باید بندازیش سطل اشغال چون مدلای جدید و گیمای خفن تر میاد خوب پس الکی پولتو نریز تو سطل اشغال موفق باشی .
بله من هم به این نتیجه رسیدم که کنسول ساخته شده برای گیمینگ و همیشه سازنده ها مجبورند با سخت افزار کنسول راه بیاند اما واسه پی سی رعایت نمیکنند و هر روز گیم های قوی تری واسش میسازند به همین دلیل هی آدم باید ارتقاء بده.اره داشی real madrid راست میگه اگه واسه گیم میخوای لپ تاپ بخری برو جاش یه کنسول بخر بهتر و ارزون تره:d