مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

کمککککککککککککک کنییییییییییییییید

سلام دوستان
میخواستم یه لپ تاپ بگیرم
لطف کنید راهنماییم کنین
بتونه بازی ها رو خوب اجرا کنه در ضمن تا 1.700 میتونم بدم
نظرتون در مورد
Asus N43SL چیه ؟

مشخصات کلی :
مشخصات کلی:لپ تاپ نوع معمولی - وزن با باتری 2.4 کیلوگرم
پردازنده:Intel 2670QM 2.2.GHz Core i7 3.1 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
حافظه:4 GB DDR3
هارد دیسک:750 GB 7200 RPM
کارت گرافیک:Nvidia GeForce GT 540M 2048 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش:14.1" - Bright LED
امکانات:DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات:باتری 6 سلولی - DOS​

نام ها ديگر : Asus N43 SL

هرچی بنظرتون میرسه معرفی کنید
ممنون بچه ها ...

سلام دوستان
میخواستم یه لپ تاپ بگیرم
لطف کنید راهنماییم کنین
بتونه بازی ها رو خوب اجرا کنه در ضمن تا 1.700 میتونم بدم
نظرتون در مورد
Asus N43SL چیه ؟

مشخصات کلی :
مشخصات کلی:لپ تاپ نوع معمولی - وزن با باتری 2.4 کیلوگرم
پردازنده:Intel 2670QM 2.2.GHz Core i7 3.1 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
حافظه:4 GB DDR3
هارد دیسک:750 GB 7200 RPM
کارت گرافیک:Nvidia GeForce GT 540M 2048 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش:14.1" - Bright LED
امکانات:DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات:باتری 6 سلولی - DOS​

نام ها ديگر : Asus N43 SL

هرچی بنظرتون میرسه معرفی کنید
ممنون بچه ها ...

دوست عزیز درود این لپ تاپی که شما نام بردین خیلی لپ تاپ خوبیه من خودم خوشم اومد به شخصه ازش ولی یه چند مدلم من بهتون پیش نهاد میدم که بهتر ازین مدلن و باز از بین اینا یکیو انتخاب کنین من به ترتیب میگم .

الان چه اون مدلیکه خودتون معرفی کردین چه این دو مدلیکه من گذاشتم این 3 تا همشون عالی هستن این انتخاب نهایی با خودتون که کدومو دیگه انتخاب کنین . باز کمکی از دست من بر بیاد در خدمتم .

این مدلم من اضافه می کنم .

---------- نوشته در 05:03 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:51 PM ارسال شده بود ----------

دوست عزیز ....
این لپتاپی Asus که گفتید i5 هست ... مشکلی تو بازی سنگین نداره ؟؟
درضمن میگن صداش هم مشکل داره !!

اون مدل probook hp که گفتم مشکلی داره ؟؟؟
چیش واسه بازی کمه ؟
مشکلی واسه باتری داره ؟؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2

دوست عزیز خوب من نسبت به بودجوتون این مدلو بهتون پیش نهاد دادم و اگه قرار باشه یچیز قوی تر بخرین باید اون اسپویلر سومیو بخرین خوب و پول بیشتری میخاد . و برا بازی همون i5 فعلا کفایت میکنه ولی خوب i5 لپ تاپ کلا ناز نازیه قدر pc نیست خوب ولی اگه برا بازی میخایین یه لپ تاپ بخرین و بتونین مثلا کرایسیس 3 ران کنین من جدا برادرانه بهتون میگم دارین اشتباه می کنین و بیخیال کلا لپ تاپ بشین و بهتون پیش نهاد میدم که همون کنسول بخرین تا راحت باشین .
در ضمن من مشکل صداشو مطمئن نیستم می پرسم و اطلاع میدم بهتون .

مشکل اچ پیم که معلومه دیگه الان با این وضع بازی های جدیدو منکه فکر میکنم روان نتونه اجرا کنه .

AMD Radeon HD 6490M with 512 MB or 1 GB dedicated GDDR5 video memory

دوست عزیز درود این لپ تاپی که شما نام بردین خیلی لپ تاپ خوبیه من خودم خوشم اومد به شخصه ازش ولی یه چند مدلم من بهتون پیش نهاد میدم که بهتر ازین مدلن و باز از بین اینا یکیو انتخاب کنین من به ترتیب میگم .

الان چه اون مدلیکه خودتون معرفی کردین چه این دو مدلیکه من گذاشتم این 3 تا همشون عالی هستن این انتخاب نهایی با خودتون که کدومو دیگه انتخاب کنین . باز کمکی از دست من بر بیاد در خدمتم .

این مدلم من اضافه می کنم .

---------- نوشته در 05:03 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:51 PM ارسال شده بود ----------

دوست عزیز خوب من نسبت به بودجوتون این مدلو بهتون پیش نهاد دادم و اگه قرار باشه یچیز قوی تر بخرین باید اون اسپویلر سومیو بخرین خوب و پول بیشتری میخاد . و برا بازی همون i5 فعلا کفایت میکنه ولی خوب i5 لپ تاپ کلا ناز نازیه قدر pc نیست خوب ولی اگه برا بازی میخایین یه لپ تاپ بخرین و بتونین مثلا کرایسیس 3 ران کنین من جدا برادرانه بهتون میگم دارین اشتباه می کنین و بیخیال کلا لپ تاپ بشین و بهتون پیش نهاد میدم که همون کنسول بخرین تا راحت باشین .
در ضمن من مشکل صداشو مطمئن نیستم می پرسم و اطلاع میدم بهتون .

مشکل اچ پیم که معلومه دیگه الان با این وضع بازی های جدیدو منکه فکر میکنم روان نتونه اجرا کنه .

AMD Radeon HD 6490M with 512 MB or 1 GB dedicated GDDR5 video memory

ممنون که جواب دادین ، میخوام نظرتون رو در مورد این مدل ها بدونم اگه لطف کنین به ترتیب اولویت برام مشخص کنین ممنون میشم .

یه سوال دیگه هم داشتم تو موارد بالا بعضی مدل ها گرافیکشون gt 555 1G و بعضی ها gt540 2G هستند. کدومشون بهتره ؟
ممنون
لیست مدل ها :
1. asus n43sl gt 540 2gig
2. asus n55sf-b gt555 1 gig
3.hp 6170
4.hp 6090
5.asus a53sv
6.asus k43sv

اگه مدل دیگه ای در نظرتون هست ممنون میشم بگین
مرسی

معلومه جیفورس 555 قویتره
اینجا میتونی کارت گرافیکها رو مقایسه کنی
Mobile Graphics Cards - Benchmark List - Notebookcheck.net Tech

با نظر Real Madrid 9 درباره گیم با لپ تاپ موافقم، اگه میخواید حرفه ای گیم بازی کنید برید سراغ کنسول، اگرهم میخواید بیاید سراغ دنبال لپ تاپ، لپ تاپهای سری گیم که اومدن یه مقدار دستکاری (تو تهویه اینا) توشون کردن، مثل الین ویر و چند نمونه ASUS و MSI
لپ تاپ واسه گیم نیست، چرا میشه چند تا بازی معمولی انجام داد، اما گیمهای سنگین ...

معلومه جیفورس 555 قویترهاینجا میتونی کارت گرافیکها رو مقایسه کنیMobile Graphics Cards - Benchmark List - Notebookcheck.net Techبا نظر Real Madrid 9 درباره گیم با لپ تاپ موافقم، اگه میخواید حرفه ای گیم بازی کنید برید سراغ کنسول، اگرهم میخواید بیاید سراغ دنبال لپ تاپ، لپ تاپهای سری گیم که اومدن یه مقدار دستکاری (تو تهویه اینا) توشون کردن، مثل الین ویر و چند نمونه ASUS و MSI لپ تاپ واسه گیم نیست، چرا میشه چند تا بازی معمولی انجام داد، اما گیمهای سنگین ...
خوب gt555 یک گیگ هستش ولی gt 540 دو گیگ هست . یعنی دو برابر میشه؟ یعنی قدرت gt540 دو گیگ قدرتش کمتر از gt555 یک گیگه؟

خوب gt555 یک گیگ هستش ولی gt 540 دو گیگ هست . یعنی دو برابر میشه؟ یعنی قدرت gt540 دو گیگ قدرتش کمتر از gt555 یک گیگه؟
نه برادر من اون فقط حافظه گرافیک هست و که یکی از فاکتور های گرافیکه و عاملی برای سنجش قدرت نیست یعنی 555 کلا ساختارش یک پله از 540 بالاتره و سرعت بیشتری داره

ممنون که جواب دادین ، میخوام نظرتون رو در مورد این مدل ها بدونم اگه لطف کنین به ترتیب اولویت برام مشخص کنین ممنون میشم .

یه سوال دیگه هم داشتم تو موارد بالا بعضی مدل ها گرافیکشون gt 555 1G و بعضی ها gt540 2G هستند. کدومشون بهتره ؟
ممنون
لیست مدل ها :
1. asus n43sl gt 540 2gig
2. asus n55sf-b gt555 1 gig
3.hp 6170
4.hp 6090
5.asus a53sv
6.asus k43sv

اگه مدل دیگه ای در نظرتون هست ممنون میشم بگین
مرسی

دوست عزیز من جا شما بودم فقط رو گزینه 2 - 5- 6 بترتیب فکر می کردم چون عالی هستن .
در مورد گرافیکم باید به قدرتشون نگاه کردبزار من دقیق نگا کنم یه مقایسه فنیشون کنم تا فنی جواب بدم تا اینکه همینجوری یچی بگم براتون پ.خ میشه .

همینا کفایت میکنه الان شاخترینارو من بهتون گفتم باز اگه رو برند خاصی مد نظرتونه بگین تا از همون برند بهتون معرفی کنم . چون یه تعدادی فقط دوست دارن پول الکی خرج کنن مثلا اپل یا مثلا سونی داشته باشن خوب منم به نظر کاربر احترام میزارم هرچی بخاد تو همون مارکو رنج کمکش میکنم .

ممنون.به غیر از msi انتخاب دیگه هم هست؟ارزان تر از asus ولی کاراییش در حد اون باشه.
نه خوب اگه سخت افزار قوی میخای باید بالای 2 میلیون خرج کنی وگرنه مدلای زیر دو تومن با کانفینگ مناسب
ASUS N55SF
HP PAVILION 6191
MSI GX680

نه منظورم بین ۲ تا ۲.۵ بود.اخه msi تقریبا ۳ میلیون هست .اگه لپ تاپ خوبی میشناسید معرفی کنید.و گرنه برم سراغ asus.قیمت دقیق asus g53 رو هم اگه بگید ممنون میشم چون فکر کنم ارزون شده باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or