مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

سلام
دوستان بین این لب تاپ ها کدوم پیشنهاد می کنید فقط خارج از این گزینه ها چیزی معرفی نکنین چون شرکتی می خوام بگیرم :d

Dell Inspiron 5110-N
ASUS A53SV-SX640
Asus K43SA-VX096
N43SL-V2G-VX217 ASUS

دوستان فقط در نظر بگیرین برای استفاده روزمره و اجرای برنامه های
3D MAX - AUTO CAD و کارهای گرافیکی
ممنون

هر کدوم که گرافیگشون قویتره
دل 5110 گرافیک جیفورس 525 داره

من ASUS A53SV-SX640 رو پیشنهاد میدم، بعد n43sl

آخرین ویرایش:
دوستان قیمت کیندل فایر چقدره؟
عمر باتریش چطوره؟من میخوام باهاش انیمه با کیفیت معمولی (همین mini mkv های 50 مگی) و آهنگ و PDF بخونم.بازی هم در حد همین بازی های فسقلی آندروید.بدردم میخوره؟

آخرین ویرایش:
رشتش مهندسی نیست که محاسباتی بخواد استفده کنه. برای خوندن pdf های پزشکی و app های پزشکی میخواد. باهاش وبگردی کنه فیلم ببینه و آهنگ و چت و بازی. در ضمن دلش میخواد میکرو sd بخوره ولی خب من بهش گفتم نیازی نیست و اپل رو پیشنهاد کردم. خودم دارم خیلی راضیم. ولی گفتم شاید مدل های بهتری باشه که من خبر ندارم.
نه مشکلی نیست کسانی که تو این تاپیک راهنمایی میکنند از جمله خودم رو برند خاصی تعصب ندارند اگه از لحاظ قیمت مشکلی نیست نه من هم همون ایپد راپیشنهاد میدم مخصوصا که تو زمینه ی نرم افزار و بازی از بقیه رقبا جلوتره

ممنون فقط یک سوال داشتم اینکه بین N43 و A53 چه تفاوتی وجود داره که A53 رو پیشنهاد میدین ؟
ممنون

سایت ارادو برای N43 این کانفیگ رو زده

پردازنده Intel Corei7 2630QM 2.0GHz،
750 گیگابایت هارد ، 4 گیگابایت رم DDR3 ، کارت گرافیک GEFORCE 540 با 2 گیگابایت حافظه
صفحه نمایش14.1 اینچی ، وزن 2.2کیلوگرم
قیمت: 1,730,000 تومان

سایت رایان صبا برای
A53SV این کانفیگ رو زده

CPU: INTEL i7-2670M (2.2 Ghz ) / RAM: 4GB DDR3 / HDD: 750 GB+ SATA / VGA: GEFORCE GT 540M - 2GB/ LCD: 15.6" Diagonal High Definition - LED
قیمت: 1,600,000

a53 پردازنده قویتری داره، 130 تومن ارزونتره،
انتخاب بهتریه. ال سی دی 15.4 اینچ هم داره (ال سی دی بستگی به خریدار داره، ال سی دی کوچیکتر مناسب کارش باشه یا بزرگتر، کوچیکتر باشه وزن لپ تاپ سبکتره و واسه حمل کردن لپ تاپ بهتر)

آخرین ویرایش:
نه مشکلی نیست کسانی که تو این تاپیک راهنمایی میکنند از جمله خودم رو برند خاصی تعصب ندارند اگه از لحاظ قیمت مشکلی نیست نه من هم همون ایپد راپیشنهاد میدم مخصوصا که تو زمینه ی نرم افزار و بازی از بقیه رقبا جلوتره

حالا به نظرتون با توجه به کارایی که نیاز داره به طور کل تبلت مناسب تره یا لپ تاپ؟ و با توجه به قیمتها به نظرتون الان بگیره یا صبر کنه تا قیمت ها پایین بیاد؟

راستی نظرتون در مورد کیندل فایر چیه؟

آخرین ویرایش:
حالا به نظرتون با توجه به کارایی که نیاز داره به طور کل تبلت مناسب تره یا لپ تاپ؟ و با توجه به قیمتها به نظرتون الان بگیره یا صبر کنه تا قیمت ها پایین بیاد؟

راستی نظرتون در مورد کیندل فایر چیه؟
به نظر من توجه به کاراییش همون تبلت مناسب تره حتی ipad2 هم اگه ظرفیت 64گیگش را بگیره کارش راه میندازه
در مورد قیمتها هم فک نمیکنم با این وضع و اوضاع پایینتر بیاد

به نظر من توجه به کاراییش همون تبلت مناسب تره حتی ipad2 هم اگه ظرفیت 64گیگش را بگیره کارش راه میندازه
در مورد قیمتها هم فک نمیکنم با این وضع و اوضاع پایینتر بیاد

ببخشی من زیاد سوال میپرسم. قیمت ایپد 2 64 گیگ رو دارید؟ کیندل فایر به دردش نمیخوره؟

ببخشی من زیاد سوال میپرسم. قیمت ایپد 2 64 گیگ رو دارید؟ کیندل فایر به دردش نمیخوره؟
در مورد کیندل فایر راسیتش تا حالا تحقیق نکردم و چیز زیادی ازش نمیدونم ولی اگه چیزی غیر از ایپد بخواد asus ,سامسونگ و .... هست
قیمتشم حدود 1 میلیون باید باشه

با عرض سلام و خسته نباشيد
1-من قصد خريد يك دستگاه لپ تاپ را 10 روز ديگه دارم ايا زمان مناسبي هست؟
2-از شما درخواست دارم بين 2 تا 2.5 و همينطور بين 2.5 تا 3 ميليون چند دستگاه معرفي كنيد كه هم براي گيم و هر چيز ديگه تا مدت زيادي جوابگو باشه ترجيحا msi يا asus
3-اگر زحمتي نيست محل خريد رو هم ذكر كنيد.
با تشكر

با عرض سلام و خسته نباشيد
1-من قصد خريد يك دستگاه لپ تاپ را 10 روز ديگه دارم ايا زمان مناسبي هست؟
2-از شما درخواست دارم بين 2 تا 2.5 و همينطور بين 2.5 تا 3 ميليون چند دستگاه معرفي كنيد كه هم براي گيم و هر چيز ديگه تا مدت زيادي جوابگو باشه ترجيحا msi يا asus
3-اگر زحمتي نيست محل خريد رو هم ذكر كنيد.
با تشكر

دوست عزیز خوب قیمتاکما کان باز بالان یعنی الکی گرونن و معلوم نیست بیاد اصلا پایین یا نه با این وضع بازار .

بعد هیچ وقت پول الکی هزینه نکنین به صرف اینکه الان بگین زیاد پول میدم و یچیز عالی عالی میگیرم شما با 1700 میتونین یچیز عالی بخرین یا نهایت 2 تومن دیگه نیازی به 3 تومن نیست من چند مدل مختلف بهتون پیش نهاد میدم شما از بین اینا یکیو به دلخواه ، و صلیغه خودتون انتخاب کنین بعد بهم پ.خ کنین تا بیشتر کمکتون کنم .

---------- نوشته در 10:00 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:54 AM ارسال شده بود ----------

دوستان قیمت کیندل فایر چقدره؟
عمر باتریش چطوره؟من میخوام باهاش انیمه با کیفیت معمولی (همین mini mkv های 50 مگی) و آهنگ و PDF بخونم.بازی هم در حد همین بازی های فسقلی آندروید.بدردم میخوره؟

دوست عزیز این از قیمتش

عمر باتریشم خوبه . جواب همه این کارایی هم که گفتیو میده .

دوستان یکی از دوستام یک لپ تاپ Lenovo میخواد تو رنج قیمت 1 تومن تا 1600.
اگه میشه چند مدل معرفی کنید که تو این رنج قیمت باشه و قوی هم باشه.
ترجیحاً Lenovo باشه ولی اگه مدل های خوب و قوی دیگه هم بود اشکال نداره. واسه کار برنامه نویسی و سرچ و وب گردی و بازی و تماشای فیلم میخواد.

سلام دوستان
بالاخره من لب تاب گرفتم این مدل:
ASUS N43SL-VX114D
خوبه ؟
a53 sv یکذره بزرگ بود از ظاهرشم خوشم نیومد نظرتون در مورد این مدل که گرفتم چیه؟
برای کارای گرافیکی 3d max و... خوبه ؟
سیستم هم این بود :
2670QM 2.2.GHz 6 MB Core i7
ddr3 4gb
750gb hdd
Geaforce gt 540 1gb

آخرین ویرایش:
دوستان یکی از دوستام یک لپ تاپ Lenovo میخواد تو رنج قیمت 1 تومن تا 1600.
اگه میشه چند مدل معرفی کنید که تو این رنج قیمت باشه و قوی هم باشه.
ترجیحاً Lenovo باشه ولی اگه مدل های خوب و قوی دیگه هم بود اشکال نداره. واسه کار برنامه نویسی و سرچ و وب گردی و بازی و تماشای فیلم میخواد.

دوست عزیز من به شما این چند مدلو پیش نها میدم باز تصمیم نهایی با خودتونه اولیم لنوو هستش . الکیم نمیگم اسوس بگیر تا دوستان فکر نکنن ما رو مارکا تعصب داذیم یا برا بابامونه کارخونش . هدف من و دوستان عزیزم کمک به بنده خداست و این منو خوشحال میکنه ممنونم از بازی سنتر و مدیران عزیز و همه کسایی که تو بازی سنتر زحمت می کشن تا این جو دوستانه برقرار باشه دست تک تکتون درد نکنه .

سلام دوستان
بالاخره من لب تاب گرفتم این مدل:
ASUS N43SL-VX114D
خوبه ؟
a53 sv یکذره بزرگ بود از ظاهرشم خوشم نیومد نظرتون در مورد این مدل که گرفتم چیه؟
برای کارای گرافیکی 3d max و... خوبه ؟
سیستم هم این بود :
2670QM 2.2.GHz 6 MB Core i7
ddr3 4gb
750gb hdd
Geaforce gt 540 1gb

مبارکتون باشه دوست عزیز خیلی خیلی عالیه و انشالله به خوشی ازش استفاده کنین و لذت ببرین ازش .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or