مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

سلام خدمت دوستان.

من میخواستم یه لپ تاپ گیمینگ MSI مدل GX780 بگیرم ولی هرچقدر بازار رو زیر و رو کردم بهم گفتن این مدل نزدیک 2 ماهه وارد نشده و دیگه هم وارد نمیشه. مدل GX680 هم همینطور.

از اونجایی که من از مدل GE620 DX هم اصلا خوشم نمیاد تصمیم گرفتم برم سراغ سری گیمینگ ASUS.

حالا میخواستم بدونم اصلا تو بازار ایران راحت گیر میاد؟ بیشتر این 3 تا مدل مد نظرمه : G 53Rw - G 53Rx - G 73Rw

ممنون میشم راهنماییم کنید که این مدل ها گیر میاد یا نه و اینکه قیمت هرکدوم حدودا چقدره. ممنون.

سلام خدمت دوستان.

من میخواستم یه لپ تاپ گیمینگ MSI مدل GX780 بگیرم ولی هرچقدر بازار رو زیر و رو کردم بهم گفتن این مدل نزدیک 2 ماهه وارد نشده و دیگه هم وارد نمیشه. مدل GX680 هم همینطور.

از اونجایی که من از مدل GE620 DX هم اصلا خوشم نمیاد تصمیم گرفتم برم سراغ سری گیمینگ ASUS.

حالا میخواستم بدونم اصلا تو بازار ایران راحت گیر میاد؟ بیشتر این 3 تا مدل مد نظرمه : G 53Rw - G 53Rx - G 73Rw

ممنون میشم راهنماییم کنید که این مدل ها گیر میاد یا نه و اینکه قیمت هرکدوم حدودا چقدره. ممنون.

بهنام عزیز راستشو بخایین این مدلایکه گفتین من همیشه گفتم و میگم بهترینن از هر نظر . شما راحت میتونین تو بازار تهران گیرشون بیاری و خیلی خیلی عالی هستن و از داشتن یه لپ تاپ اسوس مطمئنم بعد خرید واقعا لذت خواهی برد . باز سوالی چیزی داشتین بهم پ.خ بدین تا بیشتر کمکتون کنم ولی اینو بدونین عالیه و باز گیر نیاوردین بگین تا معرفی کنم موفق باشین .

نظرتون در مورد asus eee 1215 چی هست؟
یه نت بوک یا یک نوت بوک سبک . نسبتا قوی معرفی کنید که حمل و نقلش راحت باشه و برای کارای وب گردی راحت باشه .
بازی نمیخوام بکنم .کار سنگینی هم نمیکنم باهاش

نظرتون در مورد asus eee 1215 چی هست؟
یه نت بوک یا یک نوت بوک سبک . نسبتا قوی معرفی کنید که حمل و نقلش راحت باشه و برای کارای وب گردی راحت باشه .
بازی نمیخوام بکنم .کار سنگینی هم نمیکنم باهاش

دوست عزیز قیمت و وزن مورد نظر خودتونو بگین تا من یا دوستانم بیشتر بتونیم کمکت کنیم چون همون خود قیمت خیلی خیلی مهمه و وزنش . حدودیم بگین کفایت میکنه .

حدودا 12-13 اینچ کارم رو راه میندازه .ترجیحا باریک باشه.دیگه بیشتر از 1.5 کیلو هم نشه
قیمتم زیر 1میلیون باشه
خودم نظرم روی مدل ASUS 1215 هست ولی در مورد CPU های اتم و قدرتوشن اطلاعی ندارم

حدودا 12-13 اینچ کارم رو راه میندازه .ترجیحا باریک باشه.دیگه بیشتر از 1.5 کیلو هم نشه
قیمتم زیر 1میلیون باشه
خودم نظرم روی مدل ASUS 1215 هست ولی در مورد CPU های اتم و قدرتوشن اطلاعی ندارم
کلا همونطور که از نوع مدلها هم پیداست سی پی یو های اتم کاربردشون برای استفاده ی کار های روزمره و استفاده از نرم افزار های سبک مثل افیس یا فوتوشاپ هست مدلی هم که انتخاب کردی جوابگوت هست
یه نگاهی هم یه این بنداز از سری همین 1215 هست
ASUS - Eee- ASUS Eee PC 1215P

سلام بر دوستان عزیز
خسته نباشید
من میخوام یه لپ تاپ معمولی بگایرم در حد یکو دویست تا سیصد که بازیها رو نسبتا خوب اجرا کنه
وزن هم برام مهم نیست
چی بگیرم خوبه ؟
ممنون

سلام بر دوستان عزیز
خسته نباشید
من میخوام یه لپ تاپ معمولی بگایرم در حد یکو دویست تا سیصد که بازیها رو نسبتا خوب اجرا کنه
وزن هم برام مهم نیست
چی بگیرم خوبه ؟
ممنون
سلام لقمان جان این مدلا را پیشنهاد میدم

ASUS U35SJ
DELL INSPIRON 5110
HP PAVILION 6050
بودجتا یه کم به بری بالاتر اینم مدل فوقالعاده ای هست
Asus K53SD-C

سلام
من میخوام یه لپ تاپ بگیرم ترجیحا HP قیمتش حدودا یه تومن باشه و سایز بزرگ بهتره بگم بزرگترین سایز باشه از برند های دیگه هم چیزه خوبی بود بگید ولی من HP ،DELL بیشتر میپسندم برای قیمت مناسبشون (من این لپ تاب رو برای مسارف خونگی میخام)
پس یه لب تاپ به قیمت یه تومن و بزرگ ترین سایز وزن هم مهم نیست کاراییش مهمتره
راستی اگه میشه یه عکسی هم بزاری یا ادرس سایتی که میفروشه
ممنون

---------- نوشته در 09:23 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:08 PM ارسال شده بود ----------

راستی لپ تاپ ها هم گرون شدن یعنی طرحیم ایران رویه لپ تاپ هم تاثیر گذاشته ؟
اگه گرون شده امیدی به پایین اومدن قیمتا به این زودی ها هست ؟

آخرین ویرایش:
سلام
من میخوام یه لپ تاپ بگیرم ترجیحا HP قیمتش حدودا یه تومن باشه و سایز بزرگ بهتره بگم بزرگترین سایز باشه از برند های دیگه هم چیزه خوبی بود بگید ولی من HP ،DELL بیشتر میپسندم برای قیمت مناسبشون (من این لپ تاب رو برای مسارف خونگی میخام)
پس یه لب تاپ به قیمت یه تومن و بزرگ ترین سایز وزن هم مهم نیست کاراییش مهمتره
راستی اگه میشه یه عکسی هم بزاری یا ادرس سایتی که میفروشه
ممنون

---------- نوشته در 09:23 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:08 PM ارسال شده بود ----------

راستی لپ تاپ ها هم گرون شدن یعنی طرحیم ایران رویه لپ تاپ هم تاثیر گذاشته ؟
اگه گرون شده امیدی به پایین اومدن قیمتا به این زودی ها هست ؟

دوست عزیز الان با 1 تومن فقط میتونین یه لپ تاپی بگیرین که I3 باشه اینم چند مدل که I3 هستن .

اینم دوتا مدل دیگه که من به شما پیش نهاد می دم ازین دوتا یکیو بخرین دوست عزیز .

باز اگه میخایین ازینجا میتونین نگا کنین مدلای دیگه و قیمتای یگرم ببینین .

و همه اینام تقصیر تحریما و فروشندا های ما هستن که به سود کم قانه هستن و خیلی خیلی ارزون می کنن هر روز . و اصلا به این فکر نباش که ارزون بشه چون دور جدید تحریمات تو تابستون شروع میشه و ایرانو کلا فلج خواهد کرد و مجبورن برا همین بنزینو الان میخان 980 کنن تا شاید بتونن کاری کنن شاید ولی با این پولام جور نمیشه .

سلام به عزیزان
من بعد مکـــــــــــــــــــــــــاشفات !!!! به چندتا لپ تاپ رسیدم ....میخواستم کمکم کنید که برم کدومو بگیرم ....

1. ASUS A53 SV... ..... Core I5..... 8GB RAM ........GT540 2GB .....1,400

2.IBM Z570 .....CORE I5 ....6GB RAM .......GT 540 2GB ......1,300

3.ACER ASPIRE 5750 .....CORE I5 ....4 GB RAM ..... GT 540 2GB ..... 1,230

4.DELL INSPIRON 5110 ...... CORE I5 ...... 4-6 GB RAM ..... GT 525 ..... 1,090

با تشــــــــــــــــــــــــــکر

سلام
ممنون بابت جواب بوجم رو بالا بردم تا 1.5 تومن اگه مدلای بهتری هم هست یه کمی بالاتر در حد 100 200 تومن بالا هم بگید با همون مشخصات
ممنون

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or