مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

اساتيد محترم لپ تاپ msi مدل GE620DX ديدم با مشخصات خيلي عالي و قيمت 2 تومن ميخواستم بدونم كلا چطوره چون خودم اصلا حوصله تحقيق كردن ندارم لطف كنيد راهنمايي كنيد با تشكر
اگه استفادت گیم هست مدل خوبیه
مدل های هم رده ی اون هم
ASUS N55SF
MSI GX680
هست

اجراي نرم افزاراي سنگين و گيمينگ

خوب نیازی نیست بری یه لپ تاپ 2 میلیونی بخری.برو یه dell 5111 همه جورش هست.دیگه ته تهش رم 6 گیگی و گرافیک 4 گیگی داره و راحت کارتو را میندازه با قیمت 1400 میلیون تومن.و کارت را میندازه و در تنوع رنگ به شما اجازه میده تا رنگ دلخواهتون رو انتخاب کنین و ازش لذت ببرین.ولی یکی هست 3 گیگ گرافیک و 4 گیگ رم 1100 اونم کارتو را میندازه.انتخاب با خودته که چه برندی میخوای حالا.

خوب نیازی نیست بری یه لپ تاپ 2 میلیونی بخری.برو یه dell 5111 همه جورش هست.دیگه ته تهش رم 6 گیگی و گرافیک 4 گیگی داره و راحت کارتو را میندازه با قیمت 1400 میلیون تومن.و کارت را میندازه و در تنوع رنگ به شما اجازه میده تا رنگ دلخواهتون رو انتخاب کنین و ازش لذت ببرین.ولی یکی هست 3 گیگ گرافیک و 4 گیگ رم 1100 اونم کارتو را میندازه.انتخاب با خودته که چه برندی میخوای حالا.
با سلام. دوست عزیز اگه از اجرای گیم روی لپ تاب سردر نمیارید لطفا ملت رو راهنمایی و سردرگم نفرمائید. کارت گرافیک dell 5111، مدل gt525m هستش که به زحمت می تونه 50 درصد عملکرد gt555 رو داشته باشه. در ضمن وقتی بحث گیم مطرح میشه اهمیت مدل چیپست گرافیکی و نوع حافظه بکار رفته در اون خیلی مهمتر از میزان حافظه گرافیکی هستش. در کل این مدل دل برای اجرای بازی های سنگین جدید بازار اصلا بدرد نمی خوره.

---------- نوشته در 03:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:46 PM ارسال شده بود ----------

اگه استفادت گیم هست مدل خوبیه
مدل های هم رده ی اون هم
ASUS N55SF
MSI GX680
هست

با سلام . همون طور که دوست عزیزمون گفتن اگه برا گیم می خوای مدل هایی که دوستمون هم معرفی کردن مناسب هستن. از نظر عملکرد گیم MSI GX680 از بقیه بهتره.

آخرین ویرایش:
دوستان گرامي الان تو بازار تهران چه مشخصاتي از Asus n55sf موجود هست؟ من تو سايتاي مختلف مشخصات مختلف ديدم ازش يكم گيج شدم
بالاترین کانفینگش تو لینک زیر مشخصه
ASUS - Notebooks- ASUS N55SF
اما مطمئنم هر کانفبنگشا بخوای میتونی گیر بیاری چون تو اصفهان گیر میاد
corei7
gt555 2gb
hdd:750
ram:8gb ddr3 1333
bluray drive
بالاترینشه

با سلام. دوست عزیز اگه از اجرای گیم روی لپ تاب سردر نمیارید لطفا ملت رو راهنمایی و سردرگم نفرمائید. کارت گرافیک dell 5111، مدل gt525m هستش که به زحمت می تونه 50 درصد عملکرد gt555 رو داشته باشه. در ضمن وقتی بحث گیم مطرح میشه اهمیت مدل چیپست گرافیکی و نوع حافظه بکار رفته در اون خیلی مهمتر از میزان حافظه گرافیکی هستش. در کل این مدل دل برای اجرای بازی های سنگین جدید بازار اصلا بدرد نمی خوره.

---------- نوشته در 03:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:46 PM ارسال شده بود ----------

.

ببخشید قسمت گیمشو نفهمیدم.برای بازی dell اصلا خوب نیست.یه چیز دیگم که اصلا از لپتاپ در زمینه بازی استفاده نکنید چون لپتاپ میسوزه کارت گرافیکش.اگه میگید نه بعد یه ماه می بینید.اگه برای بازی میخواید باید 4 تومن پول بدید.

---------- نوشته در 06:22 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:21 PM ارسال شده بود ----------

یک لپ تاپ ایسر میخوام بخرم مزایا و معایب این مارک را میشه توضیح بدین وبهترین مدلش چیه برای بازی

اینم. هزار بار.از لپتاپ برای بازی کردن استفاده نکنید.گرافیکش می سوزه.خوددانید.

دوستانی که مشاوره میدن لطف کنن اول اطلاعات کافی کسب کنن بعد واسه مشاوره پست بدن ، لبتاب قدرت انتخابش به اندازه PC وسیع نیست و از اونطرف هم امکان ارتقاء قطعات اصلی (مثل CPU , RAM یا VGA) رو نداره پس باید بهترین انتخاب نسبت به بودجه درخواستی پیشنهاد بشه !

یک و نیم میلیون

حسین جان من خودم کلا کلی لپ تاپ داشتم و هر برندی بگین کار کردم باهاش من با توجه به قیمت پایه ای که دادین یه مدل بیشتر بهتون معرفی نمیکنم درسته کمی گرونتر از قیمتیکه خودتون دادین ولی واقعا یه چیز عالی هستش ، منکه جای شما بودم بی درنگ و بدون فکر همین مدلو میخریدم چون واقعا از هر نظر که بخایین مقایسش کنین با لپ تاپای دیگه یا کلا برندای دیگه تو این رنج بی نظیره . اینم بگم من این مدلو اینجا میزارم باز اگه سوالی چیزی در موردش داشتین یا مدل دیگه ای خاستین به من بگین تا بهتون کمک کنم بهم پ.خ بدین تا زود جواب بدم بهتون موفق باشین .

بعد تو بازار کمی ارزونترم میتونی گیرش بیاری چون الان بازار کلا تو رکود کسی چیزی نمیخره که .

ولی اگه نه همون تو رنج قیمت خودتون میخایین من اینو پیش نهاد میدم . اینم بگم i7 اسوس الان همه تو رنج 1/7 هستن برا این i5 بهتون پیش نهاد دادم ولی فکر نکنم 200 تومن زیاد چیز زیادی باشه همون بالاییو بخرین که بی نظیره .

من بین gx780 و n55sf eh71 موندم از طرفی ایسوز طراحی شیک و سنگین تری داره همینطور وزن کمتری از طرفی msi صفحه ی بزرگتری داره ولی نزدیک 4 کیلو وزن داره ! کدوم رو پیشنهاد میکنید؟

من بین gx780 و n55sf eh71 موندم از طرفی ایسوز طراحی شیک و سنگین تری داره همینطور وزن کمتری از طرفی msi صفحه ی بزرگتری داره ولی نزدیک 4 کیلو وزن داره ! کدوم رو پیشنهاد میکنید؟

دوست عزیز اگه نظر منو میخایین من بهتون همون n55sf اسوس پیش نهاد میدم و خیلی خیلی عالیه و وزنشم خوبه و پست بالایی من اولین لینک اونم خیلی خیلی عالیه ازین دو مدل یکیو با توجه به بودجتون تهیه کنین موفق باشین .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or