x to the z
کاربر سایت
اجراي نرم افزاراي سنگين و گيمينگاز لپ تاپ در چه زمینه ای میخوای استفاده کنی؟
اجراي نرم افزاراي سنگين و گيمينگاز لپ تاپ در چه زمینه ای میخوای استفاده کنی؟
اگه استفادت گیم هست مدل خوبیهاساتيد محترم لپ تاپ msi مدل GE620DX ديدم با مشخصات خيلي عالي و قيمت 2 تومن ميخواستم بدونم كلا چطوره چون خودم اصلا حوصله تحقيق كردن ندارم لطف كنيد راهنمايي كنيد با تشكر
اجراي نرم افزاراي سنگين و گيمينگ
با سلام. دوست عزیز اگه از اجرای گیم روی لپ تاب سردر نمیارید لطفا ملت رو راهنمایی و سردرگم نفرمائید. کارت گرافیک dell 5111، مدل gt525m هستش که به زحمت می تونه 50 درصد عملکرد gt555 رو داشته باشه. در ضمن وقتی بحث گیم مطرح میشه اهمیت مدل چیپست گرافیکی و نوع حافظه بکار رفته در اون خیلی مهمتر از میزان حافظه گرافیکی هستش. در کل این مدل دل برای اجرای بازی های سنگین جدید بازار اصلا بدرد نمی خوره.خوب نیازی نیست بری یه لپ تاپ 2 میلیونی بخری.برو یه dell 5111 همه جورش هست.دیگه ته تهش رم 6 گیگی و گرافیک 4 گیگی داره و راحت کارتو را میندازه با قیمت 1400 میلیون تومن.و کارت را میندازه و در تنوع رنگ به شما اجازه میده تا رنگ دلخواهتون رو انتخاب کنین و ازش لذت ببرین.ولی یکی هست 3 گیگ گرافیک و 4 گیگ رم 1100 اونم کارتو را میندازه.انتخاب با خودته که چه برندی میخوای حالا.
اگه استفادت گیم هست مدل خوبیه
مدل های هم رده ی اون هم
ASUS N55SF
MSI GX680
هست
بالاترین کانفینگش تو لینک زیر مشخصهدوستان گرامي الان تو بازار تهران چه مشخصاتي از Asus n55sf موجود هست؟ من تو سايتاي مختلف مشخصات مختلف ديدم ازش يكم گيج شدم
با سلام. دوست عزیز اگه از اجرای گیم روی لپ تاب سردر نمیارید لطفا ملت رو راهنمایی و سردرگم نفرمائید. کارت گرافیک dell 5111، مدل gt525m هستش که به زحمت می تونه 50 درصد عملکرد gt555 رو داشته باشه. در ضمن وقتی بحث گیم مطرح میشه اهمیت مدل چیپست گرافیکی و نوع حافظه بکار رفته در اون خیلی مهمتر از میزان حافظه گرافیکی هستش. در کل این مدل دل برای اجرای بازی های سنگین جدید بازار اصلا بدرد نمی خوره.
---------- نوشته در 03:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:46 PM ارسال شده بود ----------
.
یک لپ تاپ ایسر میخوام بخرم مزایا و معایب این مارک را میشه توضیح بدین وبهترین مدلش چیه برای بازی
یک و نیم میلیون
من بین gx780 و n55sf eh71 موندم از طرفی ایسوز طراحی شیک و سنگین تری داره همینطور وزن کمتری از طرفی msi صفحه ی بزرگتری داره ولی نزدیک 4 کیلو وزن داره ! کدوم رو پیشنهاد میکنید؟