مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

سلام دوستان
من یه لپ تاپ صرفا واسه گیم می خوام این چطوره
Asus K53SD
پردازنده:Intel 2670QM 2.2 GHZ Core i7 3.1 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
حافظه:8 GB DDR3
هارد دیسک:750 GB 5400 RPM
کارت گرافیک:Nvidia GeForce GT 610M DDR3 2048 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش:15.6" - Bright LED
امکانات:DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات:باتری 6 سلولی
1690000 تومن

قیمت msi GT680 هم اگه می دونید بگین

آخرین ویرایش:
سلام . من یه لپ تاپ میخوام در حدود 1200000 که فقط برای بازی ازش استفاده کنم ( مدل بگید و البته بگید رم و گرافیک و ... چه چیزهایی هست . ) من الان یه دونه سیستم خونگی دارم و چون خیلی این ور اونور میرم نمیتونم زیاد ازش استفاده کنم ... ممنون .

سلام خدمت همه عزیزان
آقا سری جدید asus n55 با گرافیک gt635 اومده بازار در حالی که سری های قبلی gt555 بودن. حالا کسی می دونه کدوم بهتره. من نتونستم تو اینترنت مطلب کاملی در مورد مقایسه این دو تا گرافیک باهم پیدا کنم. فقط تو یه سایتی یک سری بازی رو رو هر دو تا تست کرده بودن که gt555 عملکردش کمی بهتر بود. جالبه که سایت notebookcheck هم هیچ بنچمارکی از gt635 در مورد گیم ها ارائه نکرده. اگه امکان داره از دوستان منو راهنمایی کنن که از سری جدید بگیرم یا بگردم از سری های قبلی پیدا کنم. ممنون

سلام خدمت همه عزیزان
آقا سری جدید asus n55 با گرافیک gt635 اومده بازار در حالی که سری های قبلی gt555 بودن. حالا کسی می دونه کدوم بهتره. من نتونستم تو اینترنت مطلب کاملی در مورد مقایسه این دو تا گرافیک باهم پیدا کنم. فقط تو یه سایتی یک سری بازی رو رو هر دو تا تست کرده بودن که gt555 عملکردش کمی بهتر بود. جالبه که سایت notebookcheck هم هیچ بنچمارکی از gt635 در مورد گیم ها ارائه نکرده. اگه امکان داره از دوستان منو راهنمایی کنن که از سری جدید بگیرم یا بگردم از سری های قبلی پیدا کنم. ممنون
درسته gt555 قویتره ولی 635 جدیدتره دلیل اینکه اون سایت بنچمارک نزده به خاطر اینه که یه مدت کمی هست اومده تو بازار وطول میکشه تا بنچمارک کاملشا بزاره

درسته gt555 قویتره ولی 635 جدیدتره دلیل اینکه اون سایت بنچمارک نزده به خاطر اینه که یه مدت کمی هست اومده تو بازار وطول میکشه تا بنچمارک کاملشا بزاره
سلام
کی گفته 555 قوی تره ؟!
635 در بیشتر تست ها بالا 15 درصد قوی تره
اینم لینک
NVIDIA GeForce GT 635M - Notebookcheck.net Tech
حتی با مقایسه مشخصات سخت افزاری هم می شه اینو فهمید

سلم من میخوام با هزینه ی 1میلیون تا 900 توممان برام یک لپتاپ معرفی کنید که برای بازی خوب باشه من خودم یکی در نظر دارم
Asus K53TA-A میخوام نظر شما رو بدونم

سلم من میخوام با هزینه ی 1میلیون تا 900 توممان برام یک لپتاپ معرفی کنید که برای بازی خوب باشه من خودم یکی در نظر دارم
Asus K53TA-A میخوام نظر شما رو بدونم

دوست عزیز من به شما اینارو پیش نهاد میدم . باز سوالی داشتین پ.خ کنین تا زود جواب بدم بهتون .

سلام
کی گفته 555 قوی تره ؟!
635 در بیشتر تست ها بالا 15 درصد قوی تره
اینم لینک
NVIDIA GeForce GT 635M - Notebookcheck.net Tech
حتی با مقایسه مشخصات سخت افزاری هم می شه اینو فهمید
من اشتباه دیدم دوست عزیز منطور من نسبت به 630m بود 635m هم تفاوت انچتانی با 555m نداره
البته 635 هم یه نسخه با فرکانس کمتر داره که هم رده 550 میشه و نسخه ی قویترش هم رده با 555

سلام
دوستان یه راهنمائی میکنید من یه لپ تاپ میخوام تا 1 میلیون نهایت صد تومن هم بالا تر باشه مشکلی نیست
برای اجراء نرم افزار های مهندسی اتوکد و 3دی مکس و نرم افزار های گرافیکی میخوام
یه راهنمائی بهم میکنید؟
متشکر

سلام
دوستان یه راهنمائی میکنید من یه لپ تاپ میخوام تا 1 میلیون نهایت صد تومن هم بالا تر باشه مشکلی نیست
برای اجراء نرم افزار های مهندسی اتوکد و 3دی مکس و نرم افزار های گرافیکی میخوام
یه راهنمائی بهم میکنید؟
متشکر

دوست عزیز بر نامه های مهندسی نیاز به سیستم خیلی شاخی ندارن بلکه با یه سیستم معمولی هم کارتونو راه میندازه ولی من با این وجود و با این وضع بازار بهترین مدلو به شما پیش نهاد میدم و خیلی عالیه کارتونم راحت راه میندازه .

دستت درد نکنه جوابم رو دادی بعداین گرافیکش برای بازی خوبه چطوره ممنون میشم جواب بدید

صادقانه عرض می کنم شمام مثل داداشم نه برا بازی زیاد خوب نیستن اونم با لپ تاپ در حد انگری برد و بازی های 512 خوبه ولی 1 گیگ اینارو شاید خوب و خیلی خیلی روون جواب نده چون لپ تاپ خوب .

دوست عزیز بر نامه های مهندسی نیاز به سیستم خیلی شاخی ندارن بلکه با یه سیستم معمولی هم کارتونو راه میندازه ولی من با این وجود و با این وضع بازار بهترین مدلو به شما پیش نهاد میدم و خیلی عالیه کارتونم راحت راه میندازه .

صادقانه عرض می کنم شمام مثل داداشم نه برا بازی زیاد خوب نیستن اونم با لپ تاپ در حد انگری برد و بازی های 512 خوبه ولی 1 گیگ اینارو شاید خوب و خیلی خیلی روون جواب نده چون لپ تاپ خوب .

نظرتون درباره ی( dell5110 cpu c i5 2.3 )

ram:6mb
cach:3mb
vga:gt525 1g gf
sick.gif

(acer5760)
ram:4
cach:3mb
cpu:2410ci5 turbo to 2.8
vga:gt520 g

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن