Real Madrid 9
کاربر سایت
دوست عزیز هستش نگا اینم یه نمونش .سلام خدمت دوستان عزیز.
من هر چی می گردم asus N55 2gig پیدا نکردم از دوستان کسی آدرس و شماره تماس فروشنده داره لطفا برام بزاره. ممنون
دوست عزیز هستش نگا اینم یه نمونش .سلام خدمت دوستان عزیز.
من هر چی می گردم asus N55 2gig پیدا نکردم از دوستان کسی آدرس و شماره تماس فروشنده داره لطفا برام بزاره. ممنون
معین جان دستت درد نکنه بابت نظراتی که دادی لپتاپ خریدم مدلش هم k43 SA .البته Cori 7 ...ولی هرچی گفتم دستمال و اینا ندادن:dمیگفتن تموم شده!و این مدل ایسوس کیف و اینا نداشت اما موس رو دادن خلاصه با تستی که کرد
راضی بودم...قیمت 1.650 گرفتم..
باز هم ممنون
دوست عزیز چون دقیق نگفتین تو چه رنجی من نمیتونم کمکتون کنم دقیق ولی این لینک پایینو میزارم خودتون با بودجه ای که دارین یه سرچی کنین بینین کدوم مدل با بودجتون میخونه و همونو انتخاب کنین موفق باشین .سلام
یه لپتاپ ارزون قیمت برای کارهای مهندسی الکترونیک می خوام
با نرم افزارهایی مثل autocad electrical کار می کنم
لطفا یه لپ تاپ معمولی و یک لپتاپ مینی مناسب پیشنهاد بدید
سلام دوستان با 1.500 بهترین لپ تاپ واسه بازی کردن(همون گیمر) چی هست؟ مارکش مهم نیست؟ راستی واسه بازی کردن لپ تاپ بخرم به صرفه تره یا همون pc های قدیمی؟
سلام دوستان من نهایتا 800000 بودجه برای خرید لپ تاپ دارم و کار خاصی باهاش نمیخواهم انجام بدم وبگردی و موزیک و دیدن فیلمهای معمولی نهایتا فقط مدلی که میخواهم بگیرم حتما گارانتی معتبر میخواهم داشته باشه.ممنون میشم راهنمایی کنید کدوم مدل مناسبه.
سلام داداش اون مدلی که خودت انتخاب کردی خیلی عالیه البته تو asus این مدلم خیلی خوبه:سلام دوستان یه لپ تاپ میخوام تا قیمت 1.5 (یکم بالا یا پایین موردی نداره) با مشخصات زیر به ترتیب اولویت:
1-سبکی برام از همه چیز مهمتره پس 13 اینچ باشه و حدودای 1.5 کیلو
2-دی وی دی رام داشته باشه
3-برنامه های منهدسی مثل اتوکد- مطلب و... رو راحت جواب بده
4- هرزگاهی بشه باهاش بازی کرد(روی تنظیمات متوسط بشه بازیای جدید رو زد)
5-شارژ باطریش قابل قبول باشه
نظر خودم روی ASUS U30SD هست که البته وزنش یکم بالاست ولی مشخصاتش خوبه. خواهشا چند مدل توپ بهم بگین
مرسی
بفرمایید:دوستان لپتاب خوب برای بازی که هربازی روش کار کنه از یک میلیون تا 1.500.000 چه مدل هایی هست؟
کمممممکککککککککککککککککککککککک