مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

نظرتون درباره ی( dell5110 cpu c i5 2.3 )

ram:6mb
cach:3mb
vga:gt525 1g gf
sick.gif

(acer5760)
ram:4
cach:3mb
cpu:2410ci5 turbo to 2.8
vga:gt520 g

دوست عزیزم من به شما این مدلو پیش نهاد میدم و خیلی خوبه .

دوستان این لپتاپ برای انجام بازی و حمل روزانه به مظرتون مناسبه؟؟؟؟؟؟
Acer Aspire 5750G-I - لپ تاپ ایسر اسپایر 5750

من خودم تازه لپ تاپ گرفتم.یه چیز بت میگم خوب دقت کن.
اصلا از لپتاپ برای بازی کردن استفاده نکن چون حتی اگه لپ تاپ بالاترین گرافیک و سیستم هم داشته باشه زود خراب میشه.یه چیزه دیگم اصلا acer نگیر چون میزان خرابیش بالاس.
اگه میخوای یه لپتاپ بگیری فقط برای هر کاری جز بازی کردن استفاده کن.

این لپ تاپ واقعا عالیه برای کار کردن و قیمتش هم 850 تومنه.dell vostro 1530.

دوستان اگه ممکنه قیمت این دو مدل رو لطف کنید و تو این سبک اگه پیشنهاد دیگه ای هم داشته باشید ممنون میشم :
asus G73 SW
asus G74

ممنون
حدودا دور و بر 2.5 تا 3 میلیون باید باشه دقیقشا ندارم البته یکم هم مشکل گیر میاد

سلام
دوستان من دنبال یه لپتاپ سبک وزن هستم (وزنش زیر 1.8 باشه ) و قیمتش نهایت تا 2 باشه.
خودم این مدل مدنظرمه....asus u36jc
بنظرتون چطوره ؟؟؟
البته از سری 9 سامسونگ خیلی خوشم اومده ولی فکر کنم خیلی گرون باشه.....لطفا پیشنهاد بدین...........ممنون.

سلام
دوستان من دنبال یه لپتاپ سبک وزن هستم (وزنش زیر 1.8 باشه ) و قیمتش نهایت تا 2 باشه.
خودم این مدل مدنظرمه....asus u36jc
بنظرتون چطوره ؟؟؟
البته از سری 9 سامسونگ خیلی خوشم اومده ولی فکر کنم خیلی گرون باشه.....لطفا پیشنهاد بدین...........ممنون.

دوست عزیز بیخیال این مدل بشین که خوب نیست در کل . من به شما اول این مدلو پیش نهاد میدم که عالیه .

دوم هم این مدلو که کارت گرافیکش از بالایی ضعیفتره . بالایی شاختره .

باز سوالی داشتین در خدمتم بپرسین .

دوست عزیز بیخیال این مدل بشین که خوب نیست در کل . من به شما اول این مدلو پیش نهاد میدم که عالیه .

دوم هم این مدلو که کارت گرافیکش از بالایی ضعیفتره . بالایی شاختره .

باز سوالی داشتین در خدمتم بپرسین .

ممنون عزیز.......ولی اگه دقت کنی من نوشتم لپ تاپ سبک وزن میخوام....حتما زیر 1.8 کیلو باشه.......

ضمنا میشه بگین چرا اون مدلی که گفتم خوب نیست ؟؟؟

شما قیمت سری 9 سامسونگ رو دارین ؟؟

ممنون عزیز.......ولی اگه دقت کنی من نوشتم لپ تاپ سبک وزن میخوام....حتما زیر 1.8 کیلو باشه.......

ضمنا میشه بگین چرا اون مدلی که گفتم خوب نیست ؟؟؟

شما قیمت سری 9 سامسونگ رو دارین ؟؟
دوست عزیز شما اگه زیر اون وزن میخوای باید بری سراغ ultera book که قیمتاش هم زیر دوتومن نیست اون سری 9 سامسونگ(این سری هم جزء الترا بوک هست) اگه تو ایران وارد شده باشه قیمتاش بالای 2تومن هست
البته مدل های استثنایی مثل همین u36jc هم هست که مدل خوبیه بد نیست
اینم نقدهاش میتونی یه نگاه روش بندازی
http://www.asus.com/Notebooks/Superior_Mobility/U36JC/#Awards

آخرین ویرایش:
سلام
دوستان تو یک ماه آینده قصد خرید یک لپ تاپ قوی رو دارم و با توجه به بودجه و تحقیقاتی که کردم به این دو مدل رسیدم :
DELL XPS L502-J
HP Pavilion DV6-6190
قیمت و کانفیگ هر دو مدل تقریبا شبیه همه (پردازنده HP یه کم سریع تره)
مهم ترین عامل برام جنس خوب و عمر بالا و گارانتی عالیه ...
طبق تحقیقاتی که کردم میگن HP بالا ترین آمار خرابی رو داره و کلا خیلی زود خراب میشه و گارانتی درست حسابی هم نداره ... واقعا همین طوره ؟

آقا در کل یه لپ تاپ می خوام که با روزی 4-5 ساعت استفاده داغ نکنه و یه کولینگ قوی داشته باشه و 5-6 سال هم راحت و بی دردسر کار کنه ...
بد جوری بین این دو مدل موندم ... اگه راهنمایی کنید واقعا ممنون میشم ...

سلام
دوستان تو یک ماه آینده قصد خرید یک لپ تاپ قوی رو دارم و با توجه به بودجه و تحقیقاتی که کردم به این دو مدل رسیدم :
DELL XPS L502-J
HP Pavilion DV6-6190
قیمت و کانفیگ هر دو مدل تقریبا شبیه همه (پردازنده HP یه کم سریع تره)
مهم ترین عامل برام جنس خوب و عمر بالا و گارانتی عالیه ...
طبق تحقیقاتی که کردم میگن HP بالا ترین آمار خرابی رو داره و کلا خیلی زود خراب میشه و گارانتی درست حسابی هم نداره ... واقعا همین طوره ؟

آقا در کل یه لپ تاپ می خوام که با روزی 4-5 ساعت استفاده داغ نکنه و یه کولینگ قوی داشته باشه و 5-6 سال هم راحت و بی دردسر کار کنه ...
بد جوری بین این دو مدل موندم ... اگه راهنمایی کنید واقعا ممنون میشم ...
پ خ شد عزیز

به نظرتون با یه لپ تاپ روزانه چند ساعت میشه بازی کرد که مشکلی هم براش پیش نیاد؟
شما اگه از یک خنک کننده ی مناسب استفاده کنید 4-5 ساعت زمان مناسبی هست بیشتر هم میشه اما موجب استهلاک زیاد قطعات و در نتیجه عمر کمتر میشه

اساتيد محترم لپ تاپ msi مدل GE620DX ديدم با مشخصات خيلي عالي و قيمت 2 تومن ميخواستم بدونم كلا چطوره چون خودم اصلا حوصله تحقيق كردن ندارم لطف كنيد راهنمايي كنيد با تشكر

اساتيد محترم لپ تاپ msi مدل GE620DX ديدم با مشخصات خيلي عالي و قيمت 2 تومن ميخواستم بدونم كلا چطوره چون خودم اصلا حوصله تحقيق كردن ندارم لطف كنيد راهنمايي كنيد با تشكر

از لپ تاپ در چه زمینه ای میخوای استفاده کنی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or