مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

منم خودم dell inspiron 5110 دارم با همین مشخصات.خداروشکر تا الان خوب بوده و راضی بودم.از نطر بازی کردنم خوبه من روش کریسیس 2 با dx11 بازی میکنم با گرافیک بالا اما نه روی آخرین درجه .

من با کارت geforce 410m جهاد 3 (:دی)رو اجرا کردم روی تنظیمات متوسط ...این 525 که از اون قوی تر هست مطمئنا بهتر اجرا میکنه ..پس کارت خوبیه

یه چیز دیگه ..موقع بازی دماش چقدر بالا میره ؟؟ ..و چه کول پدی به نظرت خوبه برای این لپ تاپ

من با کارت geforce 410m جهاد 3 (:دی)رو اجرا کردم روی تنظیمات متوسط ...این 525 که از اون قوی تر هست مطمئنا بهتر اجرا میکنه ..پس کارت خوبیه

یه چیز دیگه ..موقع بازی دماش چقدر بالا میره ؟؟ ..و چه کول پدی به نظرت خوبه برای این لپ تاپ
هنگام بازی کردن دمای دستگاه نسباتا میره بالا باید حتما کول پد بگیری.من راستش مدل کول پدارو نمیدونم ولی این که خودم دارم 40 تومان خریدم خوبم هست.کول پد تا80 هزار تومانم هست باید بری ببینی کدوم بهتره بخری.

اگر نمیخای از ایران بگیری با این قیمت میشه از سری گیمینگ asus و msi انتخاب کرد که بهتریت پرفرمنس رو دارن اما یکم سنگین هستن
از msi میتونی این دومدل رو مد نظر داشته باشی

MSI GT683 و MSI GT683DX

از اسوس هم میتونی

ASUS G53SX

اگر هم میخای سبک باشه این مدل از اسوس خوبه

ASUS N55SL
مدل هایی که پیشنهاد داد بودید رو بررسی کردم از بینشون MSI GT683 مدل خوبی بود؛
اما وزنش خیلی زیاده نزدیک 4 کیلو و کارت گرافیک برای من زیادی قویه .
ترجیحا زیره 3 کیلو باشه و کارت گرافیک هم ترجیحا Geforce 555 باشه.

مدل هایی که پیشنهاد داد بودید رو بررسی کردم از بینشون MSI GT683 مدل خوبی بود؛
اما وزنش خیلی زیاده نزدیک 4 کیلو و کارت گرافیک برای من زیادی قویه .
ترجیحا زیره 3 کیلو باشه و کارت گرافیک هم ترجیحا Geforce 555 باشه.
اگه دنبال gt555 هستی
ASUS N55SF و MSI GE620DX توصیه میشه که وزن مناسبی دارند

یه چند تا مدل معرفی کنید در سقف بودجه 1 ملیون حالا یه کوچولو بالا پایین مهم نیست
اولویت ها هم فیلم و اهنگ و اجرای autocad(در حد دانشجویی) اگه بازیهای روز رو هم اجرا کنه که دیگه عالی میشه لطفا قیمت با لینک مشخصات بزارید ممنون

ببخشید میشه یک تبلت پی سی ویندوزی حدود 2 میلیون معرفی کنید

این مدل اسلیت سامسونگ خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یه چند تا مدل معرفی کنید در سقف بودجه 1 ملیون حالا یه کوچولو بالا پایین مهم نیست
اولویت ها هم فیلم و اهنگ و اجرای autocad(در حد دانشجویی) اگه بازیهای روز رو هم اجرا کنه که دیگه عالی میشه لطفا قیمت با لینک مشخصات بزارید ممنون
DELL INSPIRON 5110
HP PROBOOK 4530S
SAMSUNG RV511

---------- نوشته در 06:54 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:51 PM ارسال شده بود ----------

ببخشید میشه یک تبلت پی سی ویندوزی حدود 2 میلیون معرفی کنید

این مدل اسلیت سامسونگ خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ASUS - Tablet- ASUS Eee Slate EP121
خیلی مدل خوبیه البته هنوز نمیدونم وارد شده یا نه

ممنون اگه لینک هم بدید خوب میشه اون dell رو انتخاب کردم قیمت حدودی چنده
بعد کدوم کانفیگش رو بگیرم با توجه به بودجه(نزدیک 1 ملیون)

آخرین ویرایش:
یه لپتاپ میخواستم حدود 1300 اینا باشه واسه کارای دانشگاه و اینکه گیم هم یه بشه باهاش بازی کرد.یه کیس میخواستم بگیرم که نشد متاسفانه آخر مجبور به خرید لپتاپ شدم.
فردا قراره برم بخرم اگه میشه یه فروشگاه هم معرفی کنین تو تهران که قیمت های مناسبی داشته باشه اگه تبلیغ میشه پ.خ کنین
پیش پیش تشکر

یه لپتاپ میخواستم حدود 1300 اینا باشه واسه کارای دانشگاه و اینکه گیم هم یه بشه باهاش بازی کرد.یه کیس میخواستم بگیرم که نشد متاسفانه آخر مجبور به خرید لپتاپ شدم.
فردا قراره برم بخرم اگه میشه یه فروشگاه هم معرفی کنین تو تهران که قیمت های مناسبی داشته باشه اگه تبلیغ میشه پ.خ کنین
پیش پیش تشکر

حسین جان هیچ وقت مغازه خاصیو مد نظر نداشته باش . شما برین هرجا قیمت مناسب دادن تو چهار راه ولیعصر همونجا بخرین . چون اینجوری جدا به نفع شماست .
و من این مدلارو بهتون پیش نهاد میدم ، باز سوالی داشتین من در خدمتم پ.خ کنین تا جوابتونو سریعتر بدم .

---------- نوشته در 10:41 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:38 AM ارسال شده بود ----------

خیلی ممنون آقا پویا>:d<

به نظر شما این ایسوس بهتره یا این سامسونگه

علی رضا عزیز ، شک نکن و حتما اسوسو بخر چون جدا عالیه . و پویا جان شمام به پست علی رضا جواب بدین شاید نظر شما چیز دیگه ای باشه و نظرات متفاوته . ( معذرت پویا جان من جواب دادم اول ، چون دیدم و علی هم دوست عزیزمه گفتم بگم ضرر نکنه . )

ممنون اگه لینک هم بدید خوب میشه اون dell رو انتخاب کردم قیمت حدودی چنده
بعد کدوم کانفیگش رو بگیرم با توجه به بودجه(نزدیک 1 ملیون)
http://digikala.com/default.aspx?Products=Notebook&Product=Notebook-Dell-Inspiron-5110-K
روش کلیک کنید
حسین جان هیچ وقت مغازه خاصیو مد نظر نداشته باش . شما برین هرجا قیمت مناسب دادن تو چهار راه ولیعصر همونجا بخرین . چون اینجوری جدا به نفع شماست .
و من این مدلارو بهتون پیش نهاد میدم ، باز سوالی داشتین من در خدمتم پ.خ کنین تا جوابتونو سریعتر بدم .

---------- نوشته در 10:41 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:38 AM ارسال شده بود ----------

علی رضا عزیز ، شک نکن و حتما اسوسو بخر چون جدا عالیه . و پویا جان شمام به پست علی رضا جواب بدین شاید نظر شما چیز دیگه ای باشه و نظرات متفاوته . ( معذرت پویا جان من جواب دادم اول ، چون دیدم و علی هم دوست عزیزمه گفتم بگم ضرر نکنه . )
خواهش میکنم من و شما نداریم خدارا شکر تقریبا نظرامون مثل همه منم با شما موافقم و اون مدلی که گفتم را بیشتر قبول دارم

مرسی واقعا داداش گلم
خواستم بگم 4 امروز حرکت میکنم میرم بگیرم....اما بودجه رو تا 1.600 بردم بالا اگه این رقم معرفی کنی ممنون میشم.یه سری چیزهایی رو که باید چک کنم رو هم بگین که حداقل یه خورده اونجا تو مغازه حرف بزنیم
نه اینکه پولو بدیمو خداحافظ:dمرسی باز هم از کمکتون

مرسی واقعا داداش گلم
خواستم بگم 4 امروز حرکت میکنم میرم بگیرم....اما بودجه رو تا 1.600 بردم بالا اگه این رقم معرفی کنی ممنون میشم.یه سری چیزهایی رو که باید چک کنم رو هم بگین که حداقل یه خورده اونجا تو مغازه حرف بزنیم
نه اینکه پولو بدیمو خداحافظ:dمرسی باز هم از کمکتون

حسین جان من به شما این دو مدلو پیش نهاد میدم که جدا عالی هستن . هم برا بازی عالیا هم برا کارارتون .

این دوتا بالایی عالیه از هر نظر .

اما این مدل پایینیم عالیه ولی i5 و خوبم هست .

و اینم چند مدل دیگه که میگم باز تصمیم نهایی با خودتونه حسیم جان .

من چندین مدل براتون گذاشتم تا اونیکه خوشتون میادو انتخاب کنین . مبارکتونم باشه پیش پیش .

و وقتی رفتین بخرین این قیمتای این سایتو بیخیال من فقط برا معرفی خود مدل ازین سایت میزارم چون این سایتای فروش کمی گرونتر از بازار میدن پس قیمت این سایترو بیخیال بشین چون کمتر ازین میتونی بخرین تو بازار حداقل 60 تومن کمتر .

و وقتی رفتین بخرین بگین کامل دستگاهو جلوتون تست کنه و خودتون کمی باهاش کار کنین و حواستون به وسائل جانبی مثل شارزر ایناشم باشه . و قبل خریدم اکثرا ویندوز اورجینال دارن ولی فروشنده ها خودشون باز می کنن و برش میدارن و جدا میفروشنشون ، اگه داشت که عالیه اگه نه بگین براتون حتما ویندوز اورجینال بریزه بعد ازش اومدین خونه با نورتون گوست یه بک اپ حتما بگیرین . بعد اگه برند اسوس بگیرین خودش موس و کیف داره داخله پکش حواستون باشه دقیق . و حتما حتما برا لپ تاپتون یه کول پد بخرین . بعد اشانتیونم یه دستمال مخصوص میفروشن اونم بگین بهتون اشانتیون بده چون 7 تومن اینا بود قبلا الان شاید 10 تومن شده و عالیه ، من دارم و فقط با اون پاک میکنم .
باز سوالی داشتین من در خدمتم موفق باشین حسین جان .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or