حسین جان هیچ وقت مغازه خاصیو مد نظر نداشته باش . شما برین هرجا قیمت مناسب دادن تو چهار راه ولیعصر همونجا بخرین . چون اینجوری جدا به نفع شماست .
و من این مدلارو بهتون پیش نهاد میدم ، باز سوالی داشتین من در خدمتم پ.خ کنین تا جوابتونو سریعتر بدم .
مرسی واقعا داداش گلم
خواستم بگم 4 امروز حرکت میکنم میرم بگیرم....اما بودجه رو تا 1.600 بردم بالا اگه این رقم معرفی کنی ممنون میشم.یه سری چیزهایی رو که باید چک کنم رو هم بگین که حداقل یه خورده اونجا تو مغازه حرف بزنیم
نه اینکه پولو بدیمو خداحافظ:dمرسی باز هم از کمکتون
حسین جان من به شما این دو مدلو پیش نهاد میدم که جدا عالی هستن . هم برا بازی عالیا هم برا کارارتون .
این دوتا بالایی عالیه از هر نظر .
اما این مدل پایینیم عالیه ولی i5 و خوبم هست .
و اینم چند مدل دیگه که میگم باز تصمیم نهایی با خودتونه حسیم جان .
من چندین مدل براتون گذاشتم تا اونیکه خوشتون میادو انتخاب کنین . مبارکتونم باشه پیش پیش .
و وقتی رفتین بخرین این قیمتای این سایتو بیخیال من فقط برا معرفی خود مدل ازین سایت میزارم چون این سایتای فروش کمی گرونتر از بازار میدن پس قیمت این سایترو بیخیال بشین چون کمتر ازین میتونی بخرین تو بازار حداقل 60 تومن کمتر .
و وقتی رفتین بخرین بگین کامل دستگاهو جلوتون تست کنه و خودتون کمی باهاش کار کنین و حواستون به وسائل جانبی مثل شارزر ایناشم باشه . و قبل خریدم اکثرا ویندوز اورجینال دارن ولی فروشنده ها خودشون باز می کنن و برش میدارن و جدا میفروشنشون ، اگه داشت که عالیه اگه نه بگین براتون حتما ویندوز اورجینال بریزه بعد ازش اومدین خونه با نورتون گوست یه بک اپ حتما بگیرین . بعد اگه برند اسوس بگیرین خودش موس و کیف داره داخله پکش حواستون باشه دقیق . و حتما حتما برا لپ تاپتون یه کول پد بخرین . بعد اشانتیونم یه دستمال مخصوص میفروشن اونم بگین بهتون اشانتیون بده چون 7 تومن اینا بود قبلا الان شاید 10 تومن شده و عالیه ، من دارم و فقط با اون پاک میکنم .
باز سوالی داشتین من در خدمتم موفق باشین حسین جان .