مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

سلام دوستان نظرشون رو در مورد gt780 بگند قیمتش رو هایپراستار زده بود 2078000 که فکر کنم یادشون رفته قیمتش رو مثل جاهای دیگه بالا ببرن اگر خوبه که بگیرمش :D الان چندتا سایت دیدم زیر 3 تومن ندیدم
غیر از کانفیگ های خفن Alienware من بعید میدونم لپ تاپ رو دست GT 780 باشه! ولی اینم بعید میدونم که الان بتونی 2078000 بخری! بالای 3.5 باید باشه.
در هر صورت به نظر من تو خریدش شک نکن.
خودم هم در آینده ی نزدیک میخوام یه مدل پایین ترش رو بگیرم (GX 780)

سلام دوستان با 1.500 بهترین لپ تاپ واسه بازی کردن(همون گیمر) چی هست؟ مارکش مهم نیست؟ راستی واسه بازی کردن لپ تاپ بخرم به صرفه تره یا همون pc های قدیمی؟

با این مشخصات میشه درست و بدونه مشکل بازی کرد یا نه ؟ :d

Asus N55SF

Intel Core i7-2670QM Prozessor (2.2 GHz, bis zu 3.10 GHz, 6MB L3) • 39,6cm (15,6") Full HD (entspiegelt) LED TFT 1920 x 1080 • 8 GB RAM, 750 GB Festplatte, Blu-ray ROM/DVD-Brenner • NVIDIA GeForce GT 555M Grafik 2 GB, HDMI, USB 3.0, WLAN-N, Bluetooth • 2,7 kg, Akku 4 h, Windows 7 Home Premium 64 Bit

نظرتون درباره این چیه , میگن زود داغ میکنه درسته ؟

آخرین ویرایش:
غیر از کانفیگ های خفن Alienware من بعید میدونم لپ تاپ رو دست GT 780 باشه! ولی اینم بعید میدونم که الان بتونی 2078000 بخری! بالای 3.5 باید باشه.
در هر صورت به نظر من تو خریدش شک نکن.
خودم هم در آینده ی نزدیک میخوام یه مدل پایین ترش رو بگیرم (GX 780)

سلام دوست عزیز. چطو شد؟ تونستی به اون قیمت 2078000 بگیری. من خودمم تو کف این مدلم. اگه خریدی بگو مام بگیریم.

اره می شه این لپ تپ سری مولتی مدیا ایسوس هست و یک ساب بوفر هم داره . فقط دقت کن رزولیشن تصویرش فول اچ دی باشه 1920 در 1080 چون یکی از دوستان اچدی معمولیش را گرفته بود که رزولیشنش هزار و سیصد خورده ای در هفتصد خورده ای بود وقتی بازی می کرد بعد یک ساعت چشم را خسته می کرد

سلام به همه دوستان

آقا بی زحمت یکم سریع بهم جواب بدید آخه یه خورده عجله دارم

یه لپ تاپ میخوام به این مشخصات که مد نظرمه

لپ تاپو واسه بازی نمیخوام میخواهم که CoreI5 باشه حداقل.استفاده هم برای فیلم دیدن و کارکردن با برنامه هایی مثل اتوکد و ...
سایزش هم 14 اینچ باشه(منظورم اینکه کوچیک و سبک باشه)
قیمت هم در حدود 1200 تا 1300 باشه
هاردش هم 500 به بالا

برند مورد نظر هم Asus و Lenevoو در آخر هم HP

دست همه دوستان پیشاپیش درد نکنه

سلام به همه دوستان

لپ تاپو واسه بازی نمیخوام میخواهم که CoreI5 باشه حداقل.استفاده هم برای فیلم دیدن و کارکردن با برنامه هایی مثل اتوکد و ...
هاردش هم 500 به بالا

سلام همین پریروز دامادمون یک لپ تاپ lenovo به اسم Z570 خرید به قیمت 1 میلیون و 300 . باید بگم طراحیش فوق العاده هست . رنگش بادمجونیه و خیلی خیلی استایلیش طراحی شده مشخصاتش ایناست :
intel corei5 2430 2.4 ghz , 750 gig hdd , 4 gig ram ddr3 , nvidia geforce gt520 , windows 7 home premium , 6 cell battery , فروشنده میگفت باتریش تا 6 ساعت هم دوام میاره که برایه یه 6 سلولی خیلی خوبه و lcd led15.6 inch.

من خیلی از رنگ بادمجونیش خوشم اومده .

سلام دوستان .

من 1.900 بودجه دارم . لپتاپ واسه گیم میخوام . یه چنتا بهم معرفی کنید .

قیمت gx680 چنده ؟ تو بازار هست ؟
قیمت GX 680 حدودا 1.830 هست. اگر میتونی تا 2.050 جور کنی GX 780 بگیر. عین همونه فقط 17.3 اینچه ، رزولوشنش هم 1920*1080 هست.
البته پردازنده ی GX 680 این (Intel Core i7-2670QM Prozessor) هست ولی برا GX 780 این (Intel Core i7-2630QM Prozessor) هست.
اینکه تو بازار موجود هست رو دقیق نمیدونم ولی باید باشه.
سلام دوست عزیز. چطو شد؟ تونستی به اون قیمت 2078000 بگیری. من خودمم تو کف این مدلم. اگه خریدی بگو مام بگیریم.
والا من GT 780 با اون قیمت ندیدم. اون دوستمون بود که میگفت دیده.
من هم بعد از تعطیلات GX 780 میگیرم. فعلا عیده جیب ها خالی شده ، کار و کاسبی هم کساده هرکی هر قیمتی حال کنه میده :دی

سلام به همه دوستان

هاردش هم 500 به بالا

یه 800 یا 900 دیگه بزار روش برو یه macbook pro بگیر حال کن و بدون قدرتش 2 برابر شاید یک لپ تاپ سونی گرون قیمت باشه

سلام همین پریروز دامادمون یک لپ تاپ lenovo به اسم Z570 خرید به قیمت 1 میلیون و 300 . باید بگم طراحیش فوق العاده هست . رنگش بادمجونیه و خیلی خیلی استایلیش طراحی شده مشخصاتش ایناست : intel corei5 2430 2.4 ghz , 750 gig hdd , 4 gig ram ddr3 , nvidia geforce gt520 , windows 7 home premium , 6 cell battery , فروشنده میگفت باتریش تا 6 ساعت هم دوام میاره که برایه یه 6 سلولی خیلی خوبه و lcd led15.6 inch.من خیلی از رنگ بادمجونیش خوشم اومده .
مشخصات که خوبه ولی این سایزش بالاست من واسه خودم نمیخوام و الا میتونستم با سایزشم کنار بیام

---------- نوشته در 03:53 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:04 AM ارسال شده بود ----------

نظرتون در مورد این مدلها چیه؟

ASUS - K43Sa
ASUS - K43Sj
Asus N43SL
Asus U30SD
Lenovo G570 i5

آخرین ویرایش:
مشخصات که خوبه ولی این سایزش بالاست من واسه خودم نمیخوام و الا میتونستم با سایزشم کنار بیام

---------- نوشته در 03:53 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:04 AM ارسال شده بود ----------

نظرتون در مورد این مدلها چیه؟

ASUS - K43Sa
ASUS - K43Sj
Asus N43SL
Asus U30SD
Lenovo G570 i5

سری K43 ایسوس فکر کنم با این رنج قیمت مناسب باشه البته اگر گرون نشده باشه
سری N43 (سری مولتی مدیا) از سری K43 بهتر و زیباتر هست ولی قیمتشون هم گرون تر هست.
سری U30 اگه برات مهم هست که سبک باشه حتما از سری U ایسوس یک لپ تاپ بردار چون باریکتر و سبک تر هستند. که این سری هم فکر می کنم گرونتر باشه (13.3 اینچ)

سلام دوستان شرمنده این دو هفته به خاطر مشغله ی عید و یه سری خرید و فروش که تو بازارچه انجام میدم نرسیدم سوالات دوستان را جواب بدم
از 13 به بعد دو باره فعالیتم شروع میشه :)
از همه ی دوستانی که همکاری و کمک کردن تو این مدت ممنونم:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or