مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

دوستان یه لپ تاپ خوب واسه گیم میخام بلوری درایو داشته باشه(خیلی لازم دارم) و نهایتا ۱۳۰۰ بودجه دارم واسش البته(۱۰۰ تومن میتونم روش بزارم پس شد ۱۴۰۰ :دی)

سلام خسته نباشید
یک لپتاپ می خواستم بگیرم برای یکی از دوستام تو رنج قیمت 1.000.000 تا 1.200.000 چی پیشنهاد میدین ؟
کاره طراحی و گیم هم می کنه

دوستان یه لپ تاپ خوب واسه گیم میخام بلوری درایو داشته باشه(خیلی لازم دارم) و نهایتا ۱۳۰۰ بودجه دارم واسش البته(۱۰۰ تومن میتونم روش بزارم پس شد ۱۴۰۰ :دی)
قیمتای جدید را ندارم اما asus n53sv قک کنم تو این رده قیمت باشه که بلوری درایو هم داشته باشه
از مدل های دیگه هم
msi ge620
dell 5110-n
hp pavilion 6050

سلام خسته نباشید
یک لپتاپ می خواستم بگیرم برای یکی از دوستام تو رنج قیمت 1.000.000 تا 1.200.000 چی پیشنهاد میدین ؟
کاره طراحی و گیم هم می کنه
DELL ISPIRON 5110
HP PROBOOK 4530S
ASUS U35JC

سلام مخواستم بدونم asus n55sf سیستم عاملش اورجینالش dos هست یا win 7
سوال دوم اینکه برند msi خوب هست و آیا هیچ کدام از مدلهای این برند Firewireندارند

سلام مخواستم بدونم asus n55sf سیستم عاملش اورجینالش dos هست یا win 7
سوال دوم اینکه برند msi خوب هست و آیا هیچ کدام از مدلهای این برند Firewireندارند
بله ویندوز 7 روش هست
بله msi برند خوبیه اما فقط مدل های گیمینگش توصیه میشه
منطورت را از Firewire نفهمیدم منطورت firewall هست؟
اگه اره اون یه چیز نرم افزاری هست و کاری به برند نداره و رو هر سیستم عاملی هست.

سلام دنبال یک لپ تاپ تا 1800000 هستم لطفا راهنمایی فرمایید.(برای بازی)
مدل پیشنهاد شده:asus n55,lenovo y570

دوست عزیز چون برا گیم میخایین من به شما این مدلو پیش نهاد میدم و خیلی خیلی عالیه دوستم داره این مدلو و وقتی باهاش کار می کنم لذت میبرم . جدا اینو بخرین یچیز عالی خریدین . البته اون مدل asus n55 خیلی خوبه دوست من .

http://www.kimiaonline.com/UI/ProductDetail.aspx?PID=563&Name=ASUS K43SV

سلام میشه چند مدل از لب تاپ msi در رنج قیمتی 1700000تا 1900000 معرفی کنید

---------- نوشته در 10:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:42 PM ارسال شده بود ----------

لطفا در مورد دو مدل FX620-I7 ,GE620DX-I7 هم توضیح بدید در ضمن من برای کار با نرم افارهای مهندسی و گیم میخوام اگر مدل های دیگری از برندهای دیگه هم میدونید که مناسب برای این کارها هست لطفا معرفی کنید

سلام میشه چند مدل از لب تاپ msi در رنج قیمتی 1700000تا 1900000 معرفی کنید

---------- نوشته در 10:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:42 PM ارسال شده بود ----------

لطفا در مورد دو مدل FX620-I7 ,GE620DX-I7 هم توضیح بدید در ضمن من برای کار با نرم افارهای مهندسی و گیم میخوام اگر مدل های دیگری از برندهای دیگه هم میدونید که مناسب برای این کارها هست لطفا معرفی کنید

دوست عزیزم شما میتونین از لینک پایین راحت کل برندای موجود بازار ببینین و یکیو انتخاب کنین .

لینک 1

این دو مدلیکه که گفتین مدلای خوبین ولی من اینو بهتون پیش نهاد میدم . و در ضمن با لپ تاپ فکر بازی کردنو از ذهنتون خارج کنین اصلا کشش نداره شما حد اقل باید 3 تومن خرج کنی تا بتونه جواب بده خوب .
باز تو کل من اینو پیش نهاد می دم و خیلی اقتصادی و مقرون به صرفه هستش و همم عالیه .

لینک 2

دوستان خسته نباشید.
یه لپ تاپ میخوام در آینده ی نزدیک بگیرم با این مشخصات:

Cpu i7 - کارت گرافیک قوی برای بازی - 8 گیگ رم یا بیشتر - مانیتور بالای 15 اینچ - ترجیحا 1920*1080 - ترجیحا بلو-ری درایو - تو رنج قیمت 1700 تا 2 میلیون.

برام مهمه که از پس بازی بربیاد.

خودم نظرم اینه که یکی از مدل های خوب سری F سونی وایو بگیرم. میخواستم ببینم با این قیمت دقیقا چه چیزایی گیرم میاد. بهترین مدل های سونی وایو برا بازی چطورن؟ قیمتشون چقدره؟
msi چی؟ با این قیمت msi بگیرم بهتره یا سونی؟
خلاصه هر گلی زدین به سر خودتون زدین دیگه :دی ممنون.

دوستان خسته نباشید.
یه لپ تاپ میخوام در آینده ی نزدیک بگیرم با این مشخصات:

Cpu i7 - کارت گرافیک قوی برای بازی - 8 گیگ رم یا بیشتر - مانیتور بالای 15 اینچ - ترجیحا 1920*1080 - ترجیحا بلو-ری درایو - تو رنج قیمت 1700 تا 2 میلیون.

برام مهمه که از پس بازی بربیاد.

خودم نظرم اینه که یکی از مدل های خوب سری F سونی وایو بگیرم. میخواستم ببینم با این قیمت دقیقا چه چیزایی گیرم میاد. بهترین مدل های سونی وایو برا بازی چطورن؟ قیمتشون چقدره؟
msi چی؟ با این قیمت msi بگیرم بهتره یا سونی؟
خلاصه هر گلی زدین به سر خودتون زدین دیگه :دی ممنون.

انشالله بخرین و مبارکتون باشه .
ولی با این مشخصاتی که شما گفتین باید اگه میخایین سونی بخرین کم کم باید 2400 هزینه کنین دیگه چون سونی خیلی گرونه و لی اگه پولش مهم نیست بگین تا مدلاشو بگم .

و اما مدلیکه خودم پیش نهاد میدم این مدله و عالیه . همونیه که خودتون میخایین .

لینک

ولی اگه msi میخایین اینم خدمت شما . برا بازی msi خیلی عالی هستش .

لینک

سلام دوستان.من خودم یه مدت تابستون امسال داشتم توو همین تاپیک نظرات و پیشنهادات دوستان رو در مورد لپ تاپ می پرسیدم،جا داره یه تشکر ویژه هم از آقای Mahi58 بکنم بخاطر زحمات زیادشون...دوستان من نهایتا اون موقعهAsus K53SV رو گرفتم قیمتش 1.400 بود،و تا الان هیچ بازی ای نبود که نتونم روو High بازی نکنم الی این Batman Arkham City...در کل،فک نمی کنم الان کسی دنبال این سری باشه،ولی تجربه خودم رو می خوام بگم:کسایی که لپ تاپ برا بازی میخوان بگیرن،از مارکای خرکار مثه Asus یا MSI خرید کنن،چون ماله خودم واقعا چش بزنم به تخته واقعا خرکار بوده :d2.اصلا به فکر رم زیاد یا رم گرافیک (dedicate) ش نباشین،مثلا ماله خودم 2 گیگ گرافیک داره ولی واقعیت اینه که میزان رم زیاد تاثیر نداره.3.تا اونجایی که امکان داره سعی کنین لپ تاپتون بلوری خور،و مجهز به USB3 باشه..............راستی،از دوستان کسی می تونه چند مدل لپ تاپ تا سقف 1.700 پیشنهاد بده که شکل و شمایل فانتزی و شکیلی داشته باشه؟! کانفیگ اصلا مهم نیست،بیشتر مارکای Vaio و Apple مد نظره این دوستمونه که قصد خرید داره...

سلام دوستان.من خودم یه مدت تابستون امسال داشتم توو همین تاپیک نظرات و پیشنهادات دوستان رو در مورد لپ تاپ می پرسیدم،جا داره یه تشکر ویژه هم از آقای Mahi58 بکنم بخاطر زحمات زیادشون...دوستان من نهایتا اون موقعهAsus K53SV رو گرفتم قیمتش 1.400 بود،و تا الان هیچ بازی ای نبود که نتونم روو High بازی نکنم الی این Batman Arkham City...در کل،فک نمی کنم الان کسی دنبال این سری باشه،ولی تجربه خودم رو می خوام بگم:کسایی که لپ تاپ برا بازی میخوان بگیرن،از مارکای خرکار مثه Asus یا MSI خرید کنن،چون ماله خودم واقعا چش بزنم به تخته واقعا خرکار بوده :d2.اصلا به فکر رم زیاد یا رم گرافیک (dedicate) ش نباشین،مثلا ماله خودم 2 گیگ گرافیک داره ولی واقعیت اینه که میزان رم زیاد تاثیر نداره.3.تا اونجایی که امکان داره سعی کنین لپ تاپتون بلوری خور،و مجهز به USB3 باشه..............راستی،از دوستان کسی می تونه چند مدل لپ تاپ تا سقف 1.700 پیشنهاد بده که شکل و شمایل فانتزی و شکیلی داشته باشه؟! کانفیگ اصلا مهم نیست،بیشتر مارکای Vaio و Apple مد نظره این دوستمونه که قصد خرید داره...

دوست عزیزم رم و سی پیو خیلی مهمه و به نظره من حئاقل برا بازی باید کارت گرافیک 2 داشته باشین تا خوب اجرا بشه و روون .

و برا انتخابم میتونین ازین سایت استفاده کنین موفق باشین باز سوالی داشتین پ.خ کنین تا بیشتر کمکتون کنم .

و در اخرم اسوس و ام اس ای خیلی عالیه خیلی . و حرفتونو کاملا تایید می کنم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or