مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

سلام دوستان
من قصد خرید لپ تاپ تا 1 میلیون نهایت 1200 رو دارم.
اول لطف کنید از VAIO بهم معرفی کنید بعد از هر مدلی که خودتون فکر میکنید بهتره و تو این حدود قیمت بهترین بازدهی رو داره.
در ضمن استفاده م از لپ تاپ بره بازی نیست ولی میخوام تا جایی که ممکنه بروز باشه و از قطعات قدرتمندی برخوردار باشه( تا جایی که در این حدود قیمت ممکنه)
ممنون

سعید جان قیمت لپ تاپ خیلی رفته بالا تو این 2 ماه اخیر ، اینجور بگم لپ تاپ 1400 شده 1700 و خوب خیلی کذایی بالا رفته . و مخصوصا برندی که شما میخایین تو قبل گرونیم گرون بود چون پول اسمشم از مشتری میگیره . من یه سایتی معرفی می کنم شما خودتون برین چند مدل انتخاب کنین بعدش بگین تا من کمکتون کنم اینجوری خیلی بهتره صلیغتون میفهمم و از همه مدل قطعه هایی که انتخاب می کنی .

الان مثلا وایو تو این رنج اینو داره نگا .

در حالیکه مدل دیگه برداری میتونی i5 بگیری و این زمین تا اسمون با هم اختلاف دارن تو قدرت و پردازش . باز تصمیم نهاییو شما میگیرین دوست من و هدف منم کمک به دوستانمه .

سلام دوستان
من قصد خرید لپ تاپ تا 1 میلیون نهایت 1200 رو دارم.
اول لطف کنید از VAIO بهم معرفی کنید بعد از هر مدلی که خودتون فکر میکنید بهتره و تو این حدود قیمت بهترین بازدهی رو داره.
در ضمن استفاده م از لپ تاپ بره بازی نیست ولی میخوام تا جایی که ممکنه بروز باشه و از قطعات قدرتمندی برخوردار باشه( تا جایی که در این حدود قیمت ممکنه)
ممنون
سلام ببین دوست عزیز به نظر من با این بودجه از فکر وایو بیا بیرون چون فقط میتونی مدلای قدیمیش را بخری چرا؟ چون تا قبل از وضع دلار همینتوری گرون بود الانم که به شدت گرون شده نمونش این مدل زیر که یه سخت افزار متوسط هم داره
Sony VAIO SC1AFD
البته این مدل هم هست که تغریبا به بودجت میخوره اما سخت افزار انچنانی نداره
Sony VAIO EH12FX
و اما مدلایی که پیشنهاد میکنم
Dell Inspiron 5110-O
HP Pavilion G6-1120
Samsung RV520-S03

سلام ببین دوست عزیز به نظر من با این بودجه از فکر وایو بیا بیرون چون فقط میتونی مدلای قدیمیش را بخری چرا؟ چون تا قبل از وضع دلار همینتوری گرون بود الانم که به شدت گرون شده نمونش این مدل زیر که یه سخت افزار متوسط هم داره
Sony VAIO SC1AFD
Sony VAIO EH12FX
Dell Inspiron 5110-O
HP Pavilion G6-1120
Samsung RV520-S03

پویا جان منم همینو بهشون گفتم و امیدوارم از فکر سونی در بیاد و یه مدل دیگه بگیره با قدرت بیشتر چون اینهمه خرج میکنه جدا حیف به یه سیستم قدیمی پول بدی و اصلا درست نیست .

سلام
یکی از دوستانم قصد خرید لپ تاپ داره با بودجه حدود 1500
کاربرد همه چی + گیم
چه مدلی و با چه کانفیگی پیشنهاد میشه؟

دوست عزیز من اینارو به دوستتون پیش نهاد میدم .

اگه اینو بخره که عالیتر میشه این خیلی خیلی عالی هست خیلی .

Sony VAIO SC1AFD
Sony VAIO EH12FX
Dell Inspiron 5110-O
HP Pavilion G6-1120
Samsung RV520-S03

ممنون از معین عزیز و پویای عزیز
منم فکر میکنم که باید از فکر VAIO بیام بیرون ولی فکر میکنم با من هم عقیده باشید که اختلاف قیمت این برند فقط بخاطر اسمش نیست به نظر من از لحاظ کیفیت واقعا یه چیز دیگس.
پویا جان من از اون مدل Dell خیلی خوشم اومد از لحاظ قیمت هم واقعا عالیه. به نظر خودت بین این سه مدل که پیشنهاد دادی کدوم بهتره و در ضمن اون مدل HP قیمت نداشت حدود قیمتش چنده؟
و اینکه اگه سخت افزار زیاد برام مهم نباشه به نظرتون میارزه که این مدل پیشنهادی معین
که خودم هم قبلا این رو مد نظر داشتم رو انتخاب کنم.

منم فکر میکنم که باید از فکر VAIO بیام بیرون ولی فکر میکنم با من هم عقیده باشید که اختلاف قیمت این برند فقط بخاطر اسمش نیست به نظر من از لحاظ کیفیت واقعا یه چیز دیگس.
پویا جان من از اون مدل Dell خیلی خوشم اومد از لحاظ قیمت هم واقعا عالیه. به نظر خودت بین این سه مدل که پیشنهاد دادی کدوم بهتره و در ضمن اون مدل HP قیمت نداشت حدود قیمتش چنده؟
و اینکه اگه سخت افزار زیاد برام مهم نباشه به نظرتون میارزه که این مدل پیشنهادی معین
اخ اون مدل hp را اشتباه گفتم میشه مدل hp probook 4530s
نه داداش اینتور فک مبکنی الان asus خیلی برند بهتریه نسبت به وایو البته برتری واییو اکثرا تو پنلاش بوده
ببین لینک 2 بد نیست ولی سی پی یو داغونی داره من شخصا همچین چیزی را با این قیمت نمیخرم .

منم دقیقا با پویا جان موافقم چون واقعا حیف اینقد هزینه کنی با این سی پیو . سعید جان چون واقعا حیفه . الان منو پویا میگیم اگه انجام ندی بعدا خریدی متوجه حرفمون میشی .
من این مدلو بهتون پیش نهاد میدم و به شمام پیش نها میدم اگه یچیز عالی با این پولیکه میخایین بدین بخرین این مدلو بخرین و فقط 100 رو پولتون بزارین ولی یچیز عالی بخرین خوب .

این مدل خیلی خیلی عالیه و تا 4 سال راحت جزو بهتریناست و بعد اونم تازه خوب خواهد بود پس به خاطره 100 تومن کم خرجی نکنین 100 میدین ولی یچیز عالی میخرین و بی نظیر .

من جا شما بودم بدون هیچ گونه فکری اینو میخریدم الان راحت میتونین 1320000 تومن بخریش . و قطعا ازش لذت خواهی برد . این بهترین و عالی ترین بود تو این رنج قیمتیکه می خاستین .
در اخر بگم منم با نظر داداش پویا موافقم و الان انصافا اسوس تو لپ تاپ خیلی حرف برا گفتن داره و خیلی خیلی عالی کار کرده .

اینجوری که من تحقیق کردم راجع به لپ تاپ ها ASUS بهترین برند و با کیفیت ترین لپ تاپ ها رو میزنه + اینکه همیشه پائینترین درصد خرابی رو داره

دوستان نظرتون درباره این مدل از HP چیه ؟
HP DV6 6B13
برای بازی خوبه ؟
ببین بد نیست مدل خیلی خوبیه
ولی برای گیم من ASUS N55SF یا MSI GX680 را ترجیح میدن چون گرافیک قویتری دارند تقریبا هم تو این رنج قیمتن شاید کمی بیشتر

اینجوری که من تحقیق کردم راجع به لپ تاپ ها ASUS بهترین برند و با کیفیت ترین لپ تاپ ها رو میزنه + اینکه همیشه پائینترین درصد خرابی رو داره

علی جان الان msi و dell مدلای خوبی و عالی داره من خودم اسوس دارم و خیلی خیلی ازش راضی هستم و عالی هستش و اسوس جزو یکی از خوبان هستش تو این صنعت و با قیمت مناسب و سیستم جدید در اختیار کاربران قرار میده این خیلی عالی هستش خوب به خودی خودش .

پنج شنبه کله بازارو گشتم تا n55 با گرافیک 2گیگ پیدا کنم .اصلا پیدا نمشه.همه یک گیگ هستن.
اکثر جاها هم با گارانتی الماس میدادن .
سوالم اینه تفاوت تو اجرای بازی ها زیا هست بین یک با دو گیگ؟اگر زیاد نیست با این اوضاع بازار سریع تر بگیرم
واینکه این گارانتی رو پیشنهاد میمدید دوستان؟

پنج شنبه کله بازارو گشتم تا n55 با گرافیک 2گیگ پیدا کنم .اصلا پیدا نمشه.همه یک گیگ هستن.
اکثر جاها هم با گارانتی الماس میدادن .
سوالم اینه تفاوت تو اجرای بازی ها زیا هست بین یک با دو گیگ؟اگر زیاد نیست با این اوضاع بازار سریع تر بگیرم
واینکه این گارانتی رو پیشنهاد میمدید دوستان؟
اتفاقا دیروز یه سر رفته بودم بازار کامپیوتر , n55 با گرافیک 2 گیگ و رم 8 و بلوری , 2.090.000 قیمت داشت
همین مدل هفته پیش فکر کنم 1.990.000 بود ( قیمت ها وحشتناک داره میره بالا)
خودم هم الان ده روزه دنبال msi gx780 هستم که متاسفانه مثل اینکه این مدل نیست شده تو بازار
کسی از دوستان نمیدونه کجا میشه این gx780 رو پیدا کرد:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or