بفرماییدسلام دوستان
pouya khan از بابت پاسخ سوال قبلی ازت ممنونم واقعا بهترین مدلهارو معرفی کردی
بازم دوباره من مزاحم شدم تا یه بار دیگه سوال کنم و البته با یه تغییر کوچیک
اون فامیلمون یادته میخواست لپ تاپ بخره فکر کنم وام گرفته می خواد تا 1 تومن هزینه کنه میتونی تا 1 تومن بهترین مدلها رو بهم معرفی کنی ؟ (dell , asus فقط)
یه چیز دیگه لپ تاپ هایی مثل samsung , hp , acer قطعات خوبی نسبت به قیمتشون میدن ولی گارانتی درست حسابی دارن ؟
بازم ازت ممنونم
د
Asus K53TA
Dell Inspiron 5110-K
در مورد سوال دومت بله hp و سامسونگ
قطعات خوبی به کار میبرند من خودم سامسونگ دارم ظاهر و بدنه ی جالبی داره
اما در مورد ایسر نه زیاد تایید نمیشه
---------- نوشته در 07:26 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:21 PM ارسال شده بود ----------
سوال دومت که جواب داده شدسلام یچه ها اخرش به ارزوم رسیدم و msi gt780 رو خریدم >:d
به قیمت 3.275.000 خداییش عالبه مخصوصا هارد ssd که ویندوز نمیدونم چه طوری میاد بالا :d
ولی یچه ها من هر چی باهاش ور میرم نمیدونم چه طوری رنگ ال ای دی زیر کیبورد رو عوض کنمهمش سفیده ) شده واسم عقده اخه یه بار برق رفت ( بدون باطری ) روشنش کردم همه رنگ بود :d
لطفا کمکم کنید ممنون میشم
من باهاش الن ویک رو با رزولیشن فول اچ دی و هایگ تنظیمات بدون گیر کردن بازی کردم b-)
یه راهنمایی دیگه وقتی توربو رو فعال میکتم بعد 3 ثانیه خاموش میشه صد بار تست کردم
و اما در مورد سوال اولت این مشکل نرم افراری احتمالا تو منو تسکبار باید برنامه ی مربوط به کنترل سیستمت باشه و به احتمال زیاد میتونی اونجا تغییر بدی یا اگه نبود تو کنترل پنل قسمت کیبورد باید باشه