مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

سلام دوستان
pouya khan از بابت پاسخ سوال قبلی ازت ممنونم واقعا بهترین مدلهارو معرفی کردی
بازم دوباره من مزاحم شدم تا یه بار دیگه سوال کنم و البته با یه تغییر کوچیک
اون فامیلمون یادته میخواست لپ تاپ بخره فکر کنم وام گرفته می خواد تا 1 تومن هزینه کنه میتونی تا 1 تومن بهترین مدلها رو بهم معرفی کنی ؟ (dell , asus فقط)
یه چیز دیگه لپ تاپ هایی مثل samsung , hp , acer قطعات خوبی نسبت به قیمتشون میدن ولی گارانتی درست حسابی دارن ؟
بازم ازت ممنونم

د
بفرمایید
Asus K53TA
Dell Inspiron 5110-K
در مورد سوال دومت بله hp و سامسونگ
قطعات خوبی به کار میبرند من خودم سامسونگ دارم ظاهر و بدنه ی جالبی داره
اما در مورد ایسر نه زیاد تایید نمیشه

---------- نوشته در 07:26 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:21 PM ارسال شده بود ----------

سلام یچه ها اخرش به ارزوم رسیدم و msi gt780 رو خریدم >:d
به قیمت 3.275.000 خداییش عالبه مخصوصا هارد ssd که ویندوز نمیدونم چه طوری میاد بالا :d
ولی یچه ها من هر چی باهاش ور میرم نمیدونم چه طوری رنگ ال ای دی زیر کیبورد رو عوض کنم :((همش سفیده ) شده واسم عقده اخه یه بار برق رفت ( بدون باطری ) روشنش کردم همه رنگ بود :d
لطفا کمکم کنید ممنون میشم
من باهاش الن ویک رو با رزولیشن فول اچ دی و هایگ تنظیمات بدون گیر کردن بازی کردم b-)
یه راهنمایی دیگه وقتی توربو رو فعال میکتم بعد 3 ثانیه خاموش میشه صد بار تست کردم
سوال دومت که جواب داده شد
و اما در مورد سوال اولت این مشکل نرم افراری احتمالا تو منو تسکبار باید برنامه ی مربوط به کنترل سیستمت باشه و به احتمال زیاد میتونی اونجا تغییر بدی یا اگه نبود تو کنترل پنل قسمت کیبورد باید باشه

راهنمایی خرید لپ تاپ تا قیمت یک میلیون و هشت صد

ممنون میشم اساتید محترم لپ تابی تا قیمت یک و هشت صد به من معرفی کنند , مورد استفاده گیم و فیلم دیدن و کارهای معمولی , نظرتون در مورد مدل MSI GE620DX چیه , مدلی در این رده و یا بهتر اگر هست ممنون میشم راهنمایی کنید .

ممنون میشم اساتید محترم لپ تابی تا قیمت یک و هشت صد به من معرفی کنند , مورد استفاده گیم و فیلم دیدن و کارهای معمولی , نظرتون در مورد مدل MSI GE620DX چیه , مدلی در این رده و یا بهتر اگر هست ممنون میشم راهنمایی کنید .
MSI GX680
ASUS N55SF
DELL XPS17
HP PAVILION 6190

---------- نوشته در 07:28 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:23 PM ارسال شده بود ----------

تصویب شد این رو می گیرم فقط ۲ مدل داره هیچ فرقی تو اسماشون نیست؟؟؟ اخه یکی سی بی یوش قوی تره یکی کارت گرافیک من اون گرافیک قوی تره (همون که لینکشو دادمو می گیرم) تا چند سال برا گیم می جوابه؟؟؟
biggrin1.gif

---------- نوشته در 11:46 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:13 PM ارسال شده بود ----------

من این مدلو تو همه سایتا دیدم فقط این سایت این کار ت گرافیک و رم و هارد رو داره چرا؟؟؟؟؟؟
تا یکی دو سال با تنظیمات متوسط
اینم لینک مشخصات صحیح این مدل

ASUSTeK Computer Inc. - Notebooks- ASUS K53SJ

Last edited by a moderator:
این لپ تاپ یه لپ تاپ حر فه ای هستش و میتونین راحت باهاش گیم بازی کنین و لذت ببرین خیلی خودم خوشم اومد ازش بی نظیره .
تو این رنج قیمت 2600 دلار چیز بهتری هست یا خیر
یه سوال دیگه هم داشتم
با این قیمت بهتره یا pc جمع کنم ( اگه بگین چه کانفیگ میشه جمع کرد ممنون میشم )
یا این بهتره
و تا چند وقت با این سرعت پیش رفت بازی ها و تکنولوژی میشه ازش استفاده بالا کرد

با توجه به اینکه یکی از ایراد هاش سی پی یو کمشه میشه عوضش کرد یا نه به صورتی که ظایت سفارش میدیم کانفیگ رو عوض کرد

Last edited by a moderator:
تو این رنج قیمت 2600 دلار چیز بهتری هست یا خیر
یه سوال دیگه هم داشتم
با این قیمت بهتره یا pc جمع کنم ( اگه بگین چه کانفیگ میشه جمع کرد ممنون میشم )
یا این بهتره
و تا چند وقت با این سرعت پیش رفت بازی ها و تکنولوژی میشه ازش استفاده بالا کرد

با توجه به اینکه یکی از ایراد هاش سی پی یو کمشه میشه عوضش کرد یا نه به صورتی که ظایت سفارش میدیم کانفیگ رو عوض کرد

1- همین مدل خیلی خیلی خوبه و همه لپ تاپا تو این قیمت تو همین رنج هستن .
2- من یه نظر بهتون میدم برا خودم اتفاق افتاده بهتون میگا .
اول از همه برین یه pc خوب حولو هوش 1200 جمع کنین خوب ، بعد میتونین با 1200 راحت میتونین یه لپ تاپ خوب بگیرین برا چی میخای 2600 بدی و بعدا زود افت کنه این دوتارو بخر تا بعدا کمتر ضرر کنی و با یه تیر دو نشون زده باشی . یا نه اهل مسافرت و فیلم دیدنی با همین pc سر کنین یه xbox بخرین ما بقیشم میتونین یه لپ تاپ عالی جمع کنین . ودر اخرم میگم پول زیاد به لپ تاپ نده چون الان میدی بعد 1 سال هزاران مدل روش میاد و زود از رده خارج میشه تا سال بعد حداقل 1200 بده 2 سال بعد خاستی مدل جدید خوشت اومد زودی بفروش و مدل جدیدو بخر و زیاد ضرر نکنی باز من نظر شخصیمو گفتم باز تصمیم نهایی با شماست باز در خدمتتونم .

چطور داش معین؟غلط های املایی را میگی؟:d مال تند نویسیه:d
داداش پویا من بد متوجه شدم یکی از نوشته هاتونو معذرت . بعدش داداشم من همچین جسارتی نمیکنم که از کسی غلط املایی بگیرن عزیز حالا هرکی میخاد باشه اون طرف ، اصلا بحث سر این نبود سر یکی از نوشته هاتون بود که فکر کردم به من گفتین بعد دقیق خوندم دیدم نه خودم اشتباه کردم .

پس میگید من اول یه پی سی جمع کنم
این لپتاپ رو برای تابستون میخوام بخرم
حدود ۳ ماه دیگه
پی سی با چه کانفیگی میتونم جمع کنم
الان سونی وایو دارم ۳ سال پیش گرفتم یه اچ پی داشتم پایش شکست انداختمش دور
لانم یه تبلت ایسوس ۱۰۱ دارم
این لپتابم داره از رده خارج میشه دیگه

1- همین مدل خیلی خیلی خوبه و همه لپ تاپا تو این قیمت تو همین رنج هستن .
2- من یه نظر بهتون میدم برا خودم اتفاق افتاده بهتون میگا .
اول از همه برین یه pc خوب حولو هوش 1200 جمع کنین خوب ، بعد میتونین با 1200 راحت میتونین یه لپ تاپ خوب بگیرین برا چی میخای 2600 بدی و بعدا زود افت کنه این دوتارو بخر تا بعدا کمتر ضرر کنی و با یه تیر دو نشون زده باشی . یا نه اهل مسافرت و فیلم دیدنی با همین pc سر کنین یه xbox بخرین ما بقیشم میتونین یه لپ تاپ عالی جمع کنین . ودر اخرم میگم پول زیاد به لپ تاپ نده چون الان میدی بعد 1 سال هزاران مدل روش میاد و زود از رده خارج میشه تا سال بعد حداقل 1200 بده 2 سال بعد خاستی مدل جدید خوشت اومد زودی بفروش و مدل جدیدو بخر و زیاد ضرر نکنی باز من نظر شخصیمو گفتم باز تصمیم نهایی با شماست باز در خدمتتونم .

داداش پویا من بد متوجه شدم یکی از نوشته هاتونو معذرت . بعدش داداشم من همچین جسارتی نمیکنم که از کسی غلط املایی بگیرن عزیز حالا هرکی میخاد باشه اون طرف ، اصلا بحث سر این نبود سر یکی از نوشته هاتون بود که فکر کردم به من گفتین بعد دقیق خوندم دیدم نه خودم اشتباه کردم .
no problem bro;)

پس میگید من اول یه پی سی جمع کنم
این لپتاپ رو برای تابستون میخوام بخرم
حدود ۳ ماه دیگه
پی سی با چه کانفیگی میتونم جمع کنم
الان سونی وایو دارم ۳ سال پیش گرفتم یه اچ پی داشتم پایش شکست انداختمش دور
لانم یه تبلت ایسوس ۱۰۱ دارم
این لپتابم داره از رده خارج میشه دیگه

بله شما اول یه pc خوب جمع کنین بعد 3 ماه خوب یه لپ تاپ بگیرین این بهتره تا برین 2600 پول لپ تاپ بدین .

بعد مدل قطعات کامپیوترم میتونین ازینجا کمک بگیرین تو این قسمت دوستان حرفه ای تو این کار زیادن کمکتون میکنن .

http://forum.bazicenter.com/thread41/

سلام دوستان
من قصد خرید لپ تاپ تا 1 میلیون نهایت 1200 رو دارم.
اول لطف کنید از VAIO بهم معرفی کنید بعد از هر مدلی که خودتون فکر میکنید بهتره و تو این حدود قیمت بهترین بازدهی رو داره.
در ضمن استفاده م از لپ تاپ بره بازی نیست ولی میخوام تا جایی که ممکنه بروز باشه و از قطعات قدرتمندی برخوردار باشه( تا جایی که در این حدود قیمت ممکنه)
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or