سلام دوستان
pouya khan از بابت پاسخ سوال قبلی ازت ممنونم واقعا بهترین مدلهارو معرفی کردی
بازم دوباره من مزاحم شدم تا یه بار دیگه سوال کنم و البته با یه تغییر کوچیک
اون فامیلمون یادته میخواست لپ تاپ بخره فکر کنم وام گرفته می خواد تا 1 تومن هزینه کنه میتونی تا 1 تومن بهترین مدلها رو بهم معرفی کنی ؟ (dell , asus فقط)
یه چیز دیگه لپ تاپ هایی مثل samsung , hp , acer قطعات خوبی نسبت به قیمتشون میدن ولی گارانتی درست حسابی دارن ؟
بازم ازت ممنونم
یه راهنمایی دیگه وقتی توربو رو فعال میکتم بعد 3 ثانیه خاموش میشه صد بار تست کردم
kanibank عزیز من اطلاعات و تجربه بالایی مثل بقیه دوستان ندارم ولی اگه درست فهمیده باشم منظورتون از توربو , قابلیت توربو بوست cpuتون باید باشه
من یه ASUS G73SX دارم که cpuش i7 هست , منم اولش دنبال رفع این مشکل بودم تا اینکه توی یه سایت درباره cpuهای سری i توصیحاتی خوندم که منو قانع کرد . این مطلبی که شما میفرمایید که توربو بعد از 3 ثانیه خاموش میشه دقیقا خاصیت cpuهای سری i هست
با غیر فعال شدن توربو و کم شدن تعداد هسته های در حال کار مصرف برق cpu کمتر و در نتیجه عمر باطری طولانی تر میشه ولی تمام هسته ها در وضعیت آماده به کار میمونن تا اینکه شما کاری فراتر از توان cpu بخواید اون وقته که توربو فعال میشه و از تمام قدرت هسته ها استفاده میکنه تا عملیات پردازش انجام بشه
اگه ویندوزتون 7 هست باید توی گجت هاتون یه گجت به اسم turbo boost داشته باشید که سرعت پردازش cpu رو نشون میده اگه نگاه کنید میبینید که در اغلب اوقات خاموشه ولی وقتی شما یه کار سنگین مثل اجرای یه فیلم full HD رو انجام بدید خط کنار گجت بالا میره و سرعت پردازش رو نشون میده که در حال افزایشه, در هر صورت اگه توربو بوست cpuتون غیر فعال بود بازی الن ویک رو full HD که هیچی اصلا نمیتونستید اجراش کنید
از تمام اساتید و دوستان پیشکسوت معذرت میخوام که توی کارشون دخالت کردم من فقط درس پس میدم و نه بیشتر , امیدوارم درسم رو درست پس داده باشم و جایی رو اشتباه نکرده باشم و اگر هم جایی رو اشتباه کردم واقعا خوشحال میشم بهم بگید