مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

هموننننننن که لینکشو دادم؟؟؟؟؟؟؟i5 اخه

کمی حواسم پرته الان معذرت حواسم به cpu نبود دوست من شما اگه میتونین این مدلو بخرین الان این مدلو راحت میتونین از بازار 1560000 بخرین و عالیترین مدله . اینو بخرین و چند سال راحت باشین دیگه . عالیه .

کمی حواسم پرته الان معذرت حواسم به cpu نبود دوست من شما اگه میتونین این مدلو بخرین الان این مدلو راحت میتونین از بازار 1560000 بخرین و عالیترین مدله . اینو بخرین و چند سال راحت باشین دیگه . عالیه .

کودومووووو؟
صبر کنم نمیاد بایین؟

ایکور ۵ با ۷ چه میفرقه؟؟؟:دی
ببخشید ببخشید ببخشید

خوب قدرتشون فرق می کنه ارشیا جان . شما همون i5 رو هم بخرین خوبه دوست عزیز حتما که نباید i7 بخرین تازه i7 یه خوبی هایی داره یه بدی هایی داره بدیش اینه باطریتو زود خالی میکنه اگه ازش زیاد استفاده کنی یه خوبیم دارم قدرت cpu خوب بالاتره . ولی باز من میگم همون i5 بگیر اونیکیو میگی گرونه .

با سلام

نظر دوستان در رابطه با Dell Inspiron 5110-M چیه ؟ برای کارهای خانگی می خوام و اجرای یک سری بازی های قدیمی مثل company of heroes
یه سوالی که برای من پیش اومده اینه که این لپتاپ های که LCD براق دارند از لحاظ مشاهده صفحه چشم را اذیت نمی کنند ؟ ( منظورم بازتابش نور و حالت آینه ای هست )
سوال اخر اینکه لپتاپ با نسبت صفحه غیر واید وجود داره ؟

با تشکر و سپاس

آخرین ویرایش:
با سلام

نظر دوستان در رابطه با Dell Inspiron 5110-M چیه ؟ برای کارهای خانگی می خوام و اجرای یک سری بازی های قدیمی مثل company of heroes
یه سوالی که برای من پیش اومده اینه که این لپتاپ های که LCD براق دارند از لحاظ مشاهده صفحه چشم را اذیت نمی کنند ؟ ( منظورم بازتابش نور و حالت آینه ای هست )
سوال اخر اینکه لپتاپ با نسبت صفحه غیر واید وجود داره ؟

با تشکر و سپاس
1.بله مدل مناسبی هست
2.اکثر مدلها صفجه نمایش براق دارند به جز کلاس بیزینس و هیچ مشکلی هم نیست
3.داشت اما مدل های قدیمی

دوستان یه لپ تاپ تا 1 تومن چی خوبه ؟؟
واسه کارای معمولی میخوام فقط رم و سی پی یو مهمه اگه بشه رم 4 و اونم i5 پیدا کرد عالیه صفحه نمایشش هم 14 باشه
ممنون

آخرین ویرایش:
تصویب شد این رو می گیرم فقط ۲ مدل داره هیچ فرقی تو اسماشون نیست؟؟؟ اخه یکی سی بی یوش قوی تره یکی کارت گرافیک من اون گرافیک قوی تره (همون که لینکشو دادمو می گیرم) تا چند سال برا گیم می جوابه؟؟؟:دی

---------- نوشته در 11:46 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:13 PM ارسال شده بود ----------

من این مدلو تو همه سایتا دیدم فقط این سایت این کار ت گرافیک و رم و هارد رو داره چرا؟؟؟؟؟؟

راهنمایی

سلام یچه ها اخرش به ارزوم رسیدم و msi gt780 رو خریدم >:d
به قیمت 3.275.000 خداییش عالبه مخصوصا هارد ssd که ویندوز نمیدونم چه طوری میاد بالا :d
ولی یچه ها من هر چی باهاش ور میرم نمیدونم چه طوری رنگ ال ای دی زیر کیبورد رو عوض کنم :((همش سفیده ) شده واسم عقده اخه یه بار برق رفت ( بدون باطری ) روشنش کردم همه رنگ بود :d
لطفا کمکم کنید ممنون میشم
من باهاش الن ویک رو با رزولیشن فول اچ دی و هایگ تنظیمات بدون گیر کردن بازی کردم b-)
یه راهنمایی دیگه وقتی توربو رو فعال میکتم بعد 3 ثانیه خاموش میشه صد بار تست کردم

سلام دوستان
pouya khan از بابت پاسخ سوال قبلی ازت ممنونم واقعا بهترین مدلهارو معرفی کردی
بازم دوباره من مزاحم شدم تا یه بار دیگه سوال کنم و البته با یه تغییر کوچیک
اون فامیلمون یادته میخواست لپ تاپ بخره فکر کنم وام گرفته می خواد تا 1 تومن هزینه کنه میتونی تا 1 تومن بهترین مدلها رو بهم معرفی کنی ؟ (dell , asus فقط)
یه چیز دیگه لپ تاپ هایی مثل samsung , hp , acer قطعات خوبی نسبت به قیمتشون میدن ولی گارانتی درست حسابی دارن ؟
بازم ازت ممنونم

یه راهنمایی دیگه وقتی توربو رو فعال میکتم بعد 3 ثانیه خاموش میشه صد بار تست کردم
kanibank عزیز من اطلاعات و تجربه بالایی مثل بقیه دوستان ندارم ولی اگه درست فهمیده باشم منظورتون از توربو , قابلیت توربو بوست cpuتون باید باشه
من یه ASUS G73SX دارم که cpuش i7 هست , منم اولش دنبال رفع این مشکل بودم تا اینکه توی یه سایت درباره cpuهای سری i توصیحاتی خوندم که منو قانع کرد . این مطلبی که شما میفرمایید که توربو بعد از 3 ثانیه خاموش میشه دقیقا خاصیت cpuهای سری i هست
با غیر فعال شدن توربو و کم شدن تعداد هسته های در حال کار مصرف برق cpu کمتر و در نتیجه عمر باطری طولانی تر میشه ولی تمام هسته ها در وضعیت آماده به کار میمونن تا اینکه شما کاری فراتر از توان cpu بخواید اون وقته که توربو فعال میشه و از تمام قدرت هسته ها استفاده میکنه تا عملیات پردازش انجام بشه
اگه ویندوزتون 7 هست باید توی گجت هاتون یه گجت به اسم turbo boost داشته باشید که سرعت پردازش cpu رو نشون میده اگه نگاه کنید میبینید که در اغلب اوقات خاموشه ولی وقتی شما یه کار سنگین مثل اجرای یه فیلم full HD رو انجام بدید خط کنار گجت بالا میره و سرعت پردازش رو نشون میده که در حال افزایشه, در هر صورت اگه توربو بوست cpuتون غیر فعال بود بازی الن ویک رو full HD که هیچی اصلا نمیتونستید اجراش کنید

از تمام اساتید و دوستان پیشکسوت معذرت میخوام که توی کارشون دخالت کردم من فقط درس پس میدم و نه بیشتر , امیدوارم درسم رو درست پس داده باشم و جایی رو اشتباه نکرده باشم و اگر هم جایی رو اشتباه کردم واقعا خوشحال میشم بهم بگید

آخرین ویرایش:
سلام دوستان عزیز. اگه امکان داره منو راهنمایی کنید که آیا لپ تاب asus n55 برا گیم مناسب هست یا نه؟ قدرت و کیفیت اجرای بازی های جدید رو اون چطوره؟ درضمن الان تو بازار فقط گرافیک یک گیگش موجود هست. آیا یک گیگ با دو گیگ خیلی فرق می کنه یا نه؟
ممون از راهنمایی ها تون.

سلام دوستان عزیز. اگه امکان داره منو راهنمایی کنید که آیا لپ تاب asus n55 برا گیم مناسب هست یا نه؟ قدرت و کیفیت اجرای بازی های جدید رو اون چطوره؟ درضمن الان تو بازار فقط گرافیک یک گیگش موجود هست. آیا یک گیگ با دو گیگ خیلی فرق می کنه یا نه؟
ممون از راهنمایی ها تون.

سلام دوست عزیز .راستش بله این مدل برا بازی عالیه فقط بگم شما گرافیک 2 رو بگیرین و تا 4 شیر می کنه خیلیم عالیه . و قدرت و کیفیت اجراشم خوبه . تو بازارم 2 هم هست . بله خیلی فرق میکنه 2 با 1 . دوبرابر میشه داداش گرافیکش .
بخرین من پیش نهاد میدم عالیه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or