jetalpha
کاربر سایت
بله مناسبه اما acer هست دیگه باد حواست بهش باشه و مهربون باهاش رفتار کنی که خرج ننداره رو دستت![]()
خریدمش ... ممنون از راهنمایی .
فقط یکم بیشتر توضییح میدی منظورت چیه ؟؟
بله مناسبه اما acer هست دیگه باد حواست بهش باشه و مهربون باهاش رفتار کنی که خرج ننداره رو دستت![]()
خریدمش ... ممنون از راهنمایی .
فقط یکم بیشتر توضییح میدی منظورت چیه ؟؟
این لپ تاپ قیمت دقیقش چن هست تو ایرن؟؟؟
با همین کانفگ مدلی میخوام که 3D هم باشه همه چیش کامله و عالی هست و فقط 3D میخوام
اون سوالاتی که کردی تخصصی هستند و بحثش خارج از تاپیک میشه اگه میخوای دربارشون بدونی بهتره تو گوگل یه سرچی بزنی فقط در مورد DDR بگم که نشون دهندهی پهنای باند حافطه هستشسلام خدمت همه دوستان عزیز
من می خواستم یکی از سه لپ تاب msi gt680 یا asus n55 sf و یا lenova y570 رو بخرم. رو کاغذ کانفیگ هر سه تا تقریبا یکیه . ولی چون برا من کیفیت اجرای بازی مهم تره می خواستم اگه امکان داره دوستان نظر بدن کدوم بهتره. البته اگه از دوستای عزیز که این لپ تاب ها رو دارن مشخصات دقیق چیپست گرافیکشو بزارن خیلی ممنون میشم . منظورم core clock و چند بیت بودن کارت گرافیک به همراه نوع رم ddr3 یا ddr5 هستش. بازم تشکر از همتون.
Sony VAIO F215FX-3Dمام ادمیم
یه سوال دیگه خر کار ترین برند لپ تاپ چیه ازش زیاد کار بکشی چیزیش نشه
یه لپ تاپ تا 800 تومن...فقط Full HD باشه...
نظرتون در مورد Dell Vostro 1540-B چیه؟
ممنون...
بین Dell Vostro 1540-B و Gateway ID49 کدوم رو پیشنهاد میکنید.
استفاده ی من فقط فیلم دیدن و اینترنت هست. برا همین می خوام حتما Full HD باشه.
زیبایی Gateway ID49 خیلی چشمم رو گرفته.
ممنون معین. نه هارد اکسترنال دارم.راستش مجتبی جان من جا شما بودم به زیبایی زیاد دقت نمیکردم و فقط به قدرت سخت افزار فکر می کردم الان اسره CPU هست Intel® Dual Core P6100 (2.0GHz) 3MB L2 Cache ولی برا دله I3 هستش و من بیشتر اونو بهتون پیشنهاد می دم . ولی با این حال اونم اگه اهل ارشیو اینا هستین حجم هاردش کمه 350 چیزی نیست . این مدلای پایینم ببینین . ولی اگه فیلم میبینین و پاک می کنین میره و اهل ارشیو نیستین همین دل خوبه .
اگه CPU براتون مهم نیست همون اسر رو بخرین . همه چیه اسر خوبه جز CPU باز تصمیم نهایی با خودتونه دوست عزیزم . موفق باشین .
دوستان سلام. یه لپ تاپ میخواستم برای کار های مولتی مدیا بیشتر. کاربرش هم یه خانوم هست که بیشتر برای گردش تو وب و موزیک و ویدیو و چت با دوستان و اشنایان میخواد این دستگاه رو بگیره. بودجه هم تا 1 تومن نهایت 1.100 هرچی کمتر بهتر.
وظیفه بود مجتبی جان مبارکت باشه دوست عزیز .ممنون معین. نه هارد اکسترنال دارم.
همون دل رو میگیرم.
ممنون که کمک کردی.
سلام دوست عزیز ازبین این دوتا لب تاب کدام یکی مناسب هست واسه بازی
ACER 4752G
cpu 2.4.3ghz cori5 2430m
cache 3
ram 6
vga nvidia geforce 520m 1gb
14.1wxga
DELL inspiron 5110
cpu 2.2.2.9ghz cori7 26230QM
cache 6