مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

خریدمش ... ممنون از راهنمایی .

فقط یکم بیشتر توضییح میدی منظورت چیه ؟؟

منظور دوستمون اینه مختصرو مفید بگم : خیلی زیاد ازش کار نکشی یا بهتر بگم باهاش مدارار کنی که بعدا زیاد برات خرج باز نکنه . ولی همین اسر هم مدل خوبیه باهاش خوب تا کونی براتون خوب کار می کنه بی ایراد مبارکتون باشه .

سلام خدمت همه دوستان عزیز
من می خواستم یکی از سه لپ تاب msi gt680 یا asus n55 sf و یا lenova y570 رو بخرم. رو کاغذ کانفیگ هر سه تا تقریبا یکیه . ولی چون برا من کیفیت اجرای بازی مهم تره می خواستم اگه امکان داره دوستان نظر بدن کدوم بهتره. البته اگه از دوستای عزیز که این لپ تاب ها رو دارن مشخصات دقیق چیپست گرافیکشو بزارن خیلی ممنون میشم . منظورم core clock و چند بیت بودن کارت گرافیک به همراه نوع رم ddr3 یا ddr5 هستش. بازم تشکر از همتون.

این لپ تاپ قیمت دقیقش چن هست تو ایرن؟؟؟
با همین کانفگ مدلی میخوام که 3D هم باشه همه چیش کامله و عالی هست و فقط 3D میخوام

مام ادمیم:((
یه سوال دیگه خر کار ترین برند لپ تاپ چیه ازش زیاد کار بکشی چیزیش نشه

آخرین ویرایش:
سلام خدمت همه دوستان عزیز
من می خواستم یکی از سه لپ تاب msi gt680 یا asus n55 sf و یا lenova y570 رو بخرم. رو کاغذ کانفیگ هر سه تا تقریبا یکیه . ولی چون برا من کیفیت اجرای بازی مهم تره می خواستم اگه امکان داره دوستان نظر بدن کدوم بهتره. البته اگه از دوستای عزیز که این لپ تاب ها رو دارن مشخصات دقیق چیپست گرافیکشو بزارن خیلی ممنون میشم . منظورم core clock و چند بیت بودن کارت گرافیک به همراه نوع رم ddr3 یا ddr5 هستش. بازم تشکر از همتون.
اون سوالاتی که کردی تخصصی هستند و بحثش خارج از تاپیک میشه اگه میخوای دربارشون بدونی بهتره تو گوگل یه سرچی بزنی فقط در مورد DDR بگم که نشون دهندهی پهنای باند حافطه هستش
و هر چی بیشتر باشه یعنی سرعت انتقال فرکانسش بیشتر میشه و.............
مشخصاتشون رو کاغذ هم یکی نیست GT680 قویتره همون هست و از کارت گرافیک 460M استفاده میکنه و برای بازی مناسب تره

مام ادمیم:((
یه سوال دیگه خر کار ترین برند لپ تاپ چیه ازش زیاد کار بکشی چیزیش نشه
Sony VAIO F215FX-3D
ASUS G53SX
HP ENVY17
از 3Dهای بازار هستند همشون خوبن و بالای 2 تومن قیمت دارم برای بازی G53 از همه بهتره

یه لپ تاپ تا 800 تومن...فقط Full HD باشه...
نظرتون در مورد Dell Vostro 1540-B چیه؟

این اون مدلیه که شما مد نظرتونه خوب . با این قیمت مدل خوبیه چون جدا لپ تاپ یهو 250 تومن همشون گرون شدن بلا استثنا الان خریدن کاملا اشتباه بمونین وضعیت بازار تثبیت شه بعد بخرین .

منم اینارو بهتون پیش نهاد میدم . باز نگاهش بد نیست .

ممنون...
بین Dell Vostro 1540-B و Gateway ID49 کدوم رو پیشنهاد میکنید.
استفاده ی من فقط فیلم دیدن و اینترنت هست. برا همین می خوام حتما Full HD باشه.
زیبایی Gateway ID49 خیلی چشمم رو گرفته.

راستش مجتبی جان من جا شما بودم به زیبایی زیاد دقت نمیکردم و فقط به قدرت سخت افزار فکر می کردم الان اسره CPU هست Intel® Dual Core P6100 (2.0GHz) 3MB L2 Cache ولی برا دله I3 هستش و من بیشتر اونو بهتون پیشنهاد می دم . ولی با این حال اونم اگه اهل ارشیو اینا هستین حجم هاردش کمه 350 چیزی نیست . این مدلای پایینم ببینین . ولی اگه فیلم میبینین و پاک می کنین میره و اهل ارشیو نیستین همین دل خوبه .

اگه CPU براتون مهم نیست همون اسر رو بخرین . همه چیه اسر خوبه جز CPU باز تصمیم نهایی با خودتونه دوست عزیزم . موفق باشین .

دوستان سلام. یه لپ تاپ میخواستم برای کار های مولتی مدیا بیشتر. کاربرش هم یه خانوم هست که بیشتر برای گردش تو وب و موزیک و ویدیو و چت با دوستان و اشنایان میخواد این دستگاه رو بگیره. بودجه هم تا 1 تومن نهایت 1.100 هرچی کمتر بهتر.

راستش مجتبی جان من جا شما بودم به زیبایی زیاد دقت نمیکردم و فقط به قدرت سخت افزار فکر می کردم الان اسره CPU هست Intel® Dual Core P6100 (2.0GHz) 3MB L2 Cache ولی برا دله I3 هستش و من بیشتر اونو بهتون پیشنهاد می دم . ولی با این حال اونم اگه اهل ارشیو اینا هستین حجم هاردش کمه 350 چیزی نیست . این مدلای پایینم ببینین . ولی اگه فیلم میبینین و پاک می کنین میره و اهل ارشیو نیستین همین دل خوبه .

اگه CPU براتون مهم نیست همون اسر رو بخرین . همه چیه اسر خوبه جز CPU باز تصمیم نهایی با خودتونه دوست عزیزم . موفق باشین .
ممنون معین. نه هارد اکسترنال دارم.
همون دل رو میگیرم.
ممنون که کمک کردی.

دوستان سلام. یه لپ تاپ میخواستم برای کار های مولتی مدیا بیشتر. کاربرش هم یه خانوم هست که بیشتر برای گردش تو وب و موزیک و ویدیو و چت با دوستان و اشنایان میخواد این دستگاه رو بگیره. بودجه هم تا 1 تومن نهایت 1.100 هرچی کمتر بهتر.

درود من به شما اینارو پیش نهاد میدم .

دوست عزیز با این وضع بازار من اینارو به شما پیش نهاد میدم . قیمت این سایتارم زیاد قت نکن اینا اکثرا 70 تومن گرونتر از مغازه دار میدن .

---------- نوشته در 06:12 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:12 PM ارسال شده بود ----------

ممنون معین. نه هارد اکسترنال دارم.
همون دل رو میگیرم.
ممنون که کمک کردی.
وظیفه بود مجتبی جان مبارکت باشه دوست عزیز .

سلام دوست عزیز ازبین این دوتا لب تاب کدام یکی مناسب هست واسه بازی
ACER 4752G
cpu 2.4.3ghz cori5 2430m
cache 3
ram 6
vga nvidia geforce 520m 1gb
14.1wxga
DELL inspiron 5110
cpu 2.2.2.9ghz cori7 26230QM
cache 6
ram 6
vga nvidia geforce 525m 1gb