مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

سلام دوستان یه راهنمایی کنید لطفا
من میخوام یه نوت بوک بگیرم اولا قیمتش بین 1.100 تا 1.300 باشه
اصلا گیم نمیخوام باهاش اجرا کنم . فقط کارای ساده ی خانگی از قبیل اینترنت رفتن و مدام دانلود کردن و فیلم دیدن و اینا ...
البته سخت افزارش واسم مهمه که بتونم در اینده ویندوز 8 رو باهاش تجربه کنم .
حداقل روزی 12 ساعت باید روشن باشه تا استفاده کنم باید سگ جون باشه .
من بین این چند مدل گیر کردم :
HP Proook ci5
Samsung 300v5a ci5
Dell inspiron 5110 ci7
Acer 5750g
اگه میشه بگین hp prooook به نظرتون گزینه ی خوبی هست ؟ خرابی چی ؟ داره ؟
اگه مدلی غیر از اینا هم به نظرتون شرایط منو میتونه داشته باشه ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام
عزیزان توی رینج 1.400 تا 1.500 میلیون تومان بهترین گزینه چیه؟ خیلی وقته اخبار لب تاب آ رو دنبال نمیکنم.
ممنون میشم یکی جواب بده. خودم مد نظرم ایسوز هست حالا شما چی فکر میکنید؟ ضمنا در بازار موجود باشه.

مرتضی جون تو Asus که اگر بتونی پیدا کنی N53sn عالیه.
یه کوچولو بودجه رو هم ببری بالاتر ، مدل با کیفت و خوشگل Sony F22 M1E رو میتونی بگیری که محشره.
خواستی همین مدل با پارت نامبر متفاوت هست که رمش 4 هست و اروزنتر هست.

سلام دوستان یه راهنمایی کنید لطفا
من میخوام یه نوت بوک بگیرم اولا قیمتش بین 1.100 تا 1.300 باشه
اصلا گیم نمیخوام باهاش اجرا کنم . فقط کارای ساده ی خانگی از قبیل اینترنت رفتن و مدام دانلود کردن و فیلم دیدن و اینا ...
البته سخت افزارش واسم مهمه که بتونم در اینده ویندوز 8 رو باهاش تجربه کنم .
حداقل روزی 12 ساعت باید روشن باشه تا استفاده کنم باید سگ جون باشه .
من بین این چند مدل گیر کردم :
HP Proook ci5
Samsung 300v5a ci5
Dell inspiron 5110 ci7
Acer 5750g
اگه میشه بگین hp prooook به نظرتون گزینه ی خوبی هست ؟ خرابی چی ؟ داره ؟
اگه مدلی غیر از اینا هم به نظرتون شرایط منو میتونه داشته باشه ممنون میشم راهنمایی کنید
ASUS N53 SV
DELL INSPIRON 5110
گزینه های خوبین

سلام
عزیزان توی رینج 1.400 تا 1.500 میلیون تومان بهترین گزینه چیه؟ خیلی وقته اخبار لب تاب آ رو دنبال نمیکنم.
ممنون میشم یکی جواب بده. خودم مد نظرم ایسوز هست حالا شما چی فکر میکنید؟ ضمنا در بازار موجود باشه.
جواب ARMIN3D:)

سلام.
دوستان من یه لپ تاب میخوام بگیرم قیمتش حداکثر 1,500 باشه. بازی هم نمیخوام بکنم. فقط کارهای معمول مثل فیلم دیدن و دانلود و ... . البته سخت افزارش میخوام خوب باشه فقط دیگه زیاد بالا نشه. تقریبا در حد اینا باشه:
Asus U40SD
Asus U36JC
Asus K53UX-B
HP Pavilion G6 1256
اگه پیشنهاد بهتری هم داشتین بگین.
کلا یه سوال. تو لپ تاب اینا کدوم مارک ها بهترینن؟

سلام.
دوستان من یه لپ تاب میخوام بگیرم قیمتش حداکثر 1,500 باشه. بازی هم نمیخوام بکنم. فقط کارهای معمول مثل فیلم دیدن و دانلود و ... . البته سخت افزارش میخوام خوب باشه فقط دیگه زیاد بالا نشه. تقریبا در حد اینا باشه:
Asus U40SD
Asus U36JC
Asus K53UX-B
HP Pavilion G6 1256
اگه پیشنهاد بهتری هم داشتین بگین.
کلا یه سوال. تو لپ تاب اینا کدوم مارک ها بهترینن؟
سلام هادی جان انتخاب برند یه صلیغه مثلا من خودم هیچ وقت پول مفت به سونی نمیدم که چینیه و اونهمه هم نسبت به برندای دیگه گرون میده شایدکسی دیگه باشه فقط سونی دوست داشته باشه من خودم اول اسوس بعد دلو - اچ پیو بعد msi و apple هم خوبن ولی گرونن دیگه .

من این مدلارو بهت پیشنهاد میدم بخرین .

اینم بگم قیمت این سایترو دقت نکن اینا کمی گرونتر از بازار میدن تهران راحت 70 میتونی ارزونتر بخرین

خوب حالا برا اینکه متووجه حرفم بشین سونی گرون میده این لینک پایینو با بالایی یه مقایسه ای کنین .

سلام هادی جان انتخاب برند یه صلیغه مثلا من خودم هیچ وقت پول مفت به سونی نمیدم که چینیه و اونهمه هم نسبت به برندای دیگه گرون میده شایدکسی دیگه باشه فقط سونی دوست داشته باشه من خودم اول اسوس بعد دلو - اچ پیو بعد msi و apple هم خوبن ولی گرونن دیگه .

من این مدلارو بهت پیشنهاد میدم بخرین .

اینم بگم قیمت این سایترو دقت نکن اینا کمی گرونتر از بازار میدن تهران راحت 70 میتونی ارزونتر بخرین

خوب حالا برا اینکه متووجه حرفم بشین سونی گرون میده این لینک پایینو با بالایی یه مقایسه ای کنین .

ممنون معین جان.
فقط یه سوال دیگه. داشتم مدل ها رو که میدیدم برا بعضیاشون سیستم عاملشونم نوشته. خوب چرا نوشته؟ :d یعنی منظورم اینه که مگه نمیشه عوضش کرد. مثلا اونی رو که نوشته DOS ویندوز 7 ـش کرد؟ :d

ممنون معین جان.
فقط یه سوال دیگه. داشتم مدل ها رو که میدیدم برا بعضیاشون سیستم عاملشونم نوشته. خوب چرا نوشته؟ :d یعنی منظورم اینه که مگه نمیشه عوضش کرد. مثلا اونی رو که نوشته DOS ویندوز 7 ـش کرد؟ :d
چرا میشه اونا سیستم عامل هایی که به صورت پیش فرض و اورجینال رو خودش هست

بین اینا ASUS و DELL از همشون بهتر بودن. قیمت DELL هم بهتره. حالا سوالی که دارم اینه که کیفت و کارایی شون چه فرقی میکنه؟ (بین این 2) یعنی در کل کدومو پیشنهاد میکنین؟

من خودم dell inspiron 5110 دارم و خیلی راضیم،دستگاه خوبیه و قیمتشم مناسبه.

بین اینا ASUS و DELL از همشون بهتر بودن. قیمت DELL هم بهتره. حالا سوالی که دارم اینه که کیفت و کارایی شون چه فرقی میکنه؟ (بین این 2) یعنی در کل کدومو پیشنهاد میکنین؟
معمولا کیفیت ساخت و بدنه ASUS بهتره و خرابی کمتر هم داره

هادی جان من جات بودم این اسوس پایینیو میخریدم عالیه .

لینک

یه بزرگواری که اطلاع داره لطفا به این سوالای من جواب بده ... فوری ـه.

1- خرید لپ تاپ از دبی منطقیه؟ یعنی از نظر اختلاف قیمت با این جا چقدر فرق داره؟ و آیا گارانتی ای که بشه اینجا ازش استفاده کرد داره یا نه؟
2- چند تا لپ تاپ خوب تو رنج قیمت 400 تا 600 دلار ( قیمت جهانی ) معرفی کنید. ( صدای اسپیکرش خوب باشه حتما )

یه بزرگواری که اطلاع داره لطفا به این سوالای من جواب بده ... فوری ـه.

1- خرید لپ تاپ از دبی منطقیه؟ یعنی از نظر اختلاف قیمت با این جا چقدر فرق داره؟ و آیا گارانتی ای که بشه اینجا ازش استفاده کرد داره یا نه؟
2- چند تا لپ تاپ خوب تو رنج قیمت 400 تا 600 دلار ( قیمت جهانی ) معرفی کنید. ( صدای اسپیکرش خوب باشه حتما )
با وضع کنونی دلار خیر به هیچ وجه توصیه نمیشه چه لپتاپ چه وسیله ی الکترونیکی دیگه همینجا بهتره گارانتی اگه جهانی باشه میشه همه جا استفاده کرد اما در مورد لپتاپ محدوده
ASUS U35JC _COREI3
HP PROBOOK 4530S
SAMSUNG RV511
DELL INSPIRON 14R
اینا به دلار تو همین رنج قیمتن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or