سلام به دوستان عزیز
وافعا استفاده کردم از مطالب این پست تو چند پیج قبلی کلی سوالاتم جواب داده شد و کلی سوال ایجاد,
والا چن وقتی هست دارم سرچ می کنم برا یه مدل بهینه از هر نظر به یه مدلایی هم رسیدم ولی بازم میخوام نظر دوستامو بدونم.
تا سقف 2000,000 میتونم هزینه کنم البته بگم من لپتاپو برا گیم نمیخام ,پی سی هست حی و حاضر,, لپتاپو میخام برا نرم افزارای محاسباتی سنگین مثل متلب و انسیس و مخصوصا ماکسول ,, پس سی پیو رم تو اولویتن بعد گرافیک ... یه چنتا مدلم نتیجه شده :
ASUS N55SF
ASUS N53SV-XV1
HP DV6 6190
DELL INSPIRON 5110 N
VAIO F224 FX/B
عرضم حضور شما LENOVO Y570 0862
البته از سری اف مدلای دیگه ای هم هست ولی سونیه و دیگه علکی گرون,,
از مدلای بالا کدومو ترجیح میدین خواهشا بگین چرا؟
میتونین هم رده ی این مدلا بهم معرفی کینین؟
شنیدم پشتیبانی و خدمات ایسوس خیلی ضعیفه ,هست واقعا؟
از بچه های پایتخت کسی آمار دقیق قیمتا دسشه؟اصلا تو بازار هستن؟؟؟
باز سوال ... ام چیزی دیگه به ذهنم نمیرسه
ممنون میشم کمکم کنین :rose::rose:
سلام
ببين من خودم از كي تا حالا دنبال لپتاپ بودم تا اينكه 4شنبه هفته پيش از ماتريس نمايندگي نزديك خونمونو شمارشو گرفتم (بوستان) رفتم GX780 گرفتم با قيمت 2,050,000 البته شما گفتيد براي بازي نميخوايد ولي به هر حال از همه لحاظ اين لپتاپ عاليه مخصوصا نسبت به قيمتي كه داره شما اگه ميخوايد 1900 براي n55 بديد 100 بيشتر بديد همين gx780 رو بگيريد
مشخصاتشم اينه:
CPU:Core i7 2670QM=2.2Ghz
RAM:12GB=3*4GB upgradable up to 16GB
VGA: GT555m = 1GB GDDR5 share up to 4GB
LED Panel : Full HD = 1920*1080
HDD: 750GB
Supported by DyNAUDIO sound - 2HD speaker+1Subwoofer
Bluetooth: v3
Webcam : HD
صداشم عاليه!! زيرش يه ساب داره روشم كه دو طرف لپتاپ اسپيكر داره
سرعتش خوبه
به نظر شخص خودمم كه خيلي شيكه!
گارانتيشم كه ماتريسه كه ميگن خوبه خودم خدارو شكر كارم تا حالا نيفتاده بهشون (مادربرد و گراقيك كامپيوترم msi هست)
نمايندگي زياد داره
بعد چيزي كه هست اين لپ تاپ تنها فرقش با GT780 تو كارت گرافيكشونه!
ميتوني GT780 رو سرچ كني ببيني چي داره
با بك لايت كيبردشم كه خودم خيلي حال ميكنم و موس و كيفي كه تو پكيجشم هست قشنگه
موسشو وقتي درايورشو بريزي ميتوني مشخص كني هر دكمش چيكار كنه برات!
![8 :x :x](/styles/default/xenforo/smilies/meep/8.gif)
تاچ خودشم باز وقتي درايورشو بريزي يه سري كاراي خاص انجام ميده مثلا اينكه 2 تا انگشتتو بكشي سمت چپ و راست اگه تو my computer باشي كار forward و backward رو ميكنه و خيلي چيزاي ديگه!
مهمترين نكتش كه البته به درد بازي ميخوره اينه كه يه دكمه داره ميزني تاچ پدش غير فعال ميشه كه اشتباهي دستت خورد بهش مشكلي پيش نياد!
يه چي ديگه هم يادم اومد واسه درست كردن Recovery disc هم دردسر نداره خودش همون اول 3تا درايو هست كه تو سوميش كه 10 گيگه فايل هاي ساخت ريكاوريش هست بعد از طريق برنامه اي كه خودش داره اونارو رو dvd رايت ميكني با 2تا next نا قابل!
![3 ;) ;)](/styles/default/xenforo/smilies/meep/3.gif)
اگه بازم سوالي بود در خدمتم! >:d<
اااااااااااااااااااااااا چقدر زياد شدااااا! :d
ديگه كامل همه چيو گفتم چون كه انگار هيچكي msi نگرفته بود من چندين صفحه از اين فروم و فروم هاي ديگه رو خونده بودم ولي هيچكي درباره اينكه Gx680 و Gx780 چطوره چيزي نگفته بود!! خودم گرفتم حالا گفتم بيام كه بقيه مشكل منو نداشته باشن!!