مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

سلام به دوستان عزیز
وافعا استفاده کردم از مطالب این پست تو چند پیج قبلی کلی سوالاتم جواب داده شد و کلی سوال ایجاد,
والا چن وقتی هست دارم سرچ می کنم برا یه مدل بهینه از هر نظر به یه مدلایی هم رسیدم ولی بازم میخوام نظر دوستامو بدونم.
تا سقف 2000,000 میتونم هزینه کنم البته بگم من لپتاپو برا گیم نمیخام ,پی سی هست حی و حاضر:-bd ,, لپتاپو میخام برا نرم افزارای محاسباتی سنگین مثل متلب و انسیس و مخصوصا ماکسول ,, پس سی پیو رم تو اولویتن بعد گرافیک ... یه چنتا مدلم نتیجه شده :
ASUS N55SF
ASUS N53SV-XV1
HP DV6 6190
DELL INSPIRON 5110 N
VAIO F224 FX/B
عرضم حضور شما LENOVO Y570 0862
البته از سری اف مدلای دیگه ای هم هست ولی سونیه و دیگه علکی گرون,,
از مدلای بالا کدومو ترجیح میدین خواهشا بگین چرا؟
میتونین هم رده ی این مدلا بهم معرفی کینین؟
شنیدم پشتیبانی و خدمات ایسوس خیلی ضعیفه ,هست واقعا؟
از بچه های پایتخت کسی آمار دقیق قیمتا دسشه؟اصلا تو بازار هستن؟؟؟
باز سوال ... ام چیزی دیگه به ذهنم نمیرسه
ممنون میشم کمکم کنین :rose::rose:

سلام
ببين من خودم از كي تا حالا دنبال لپتاپ بودم تا اينكه 4شنبه هفته پيش از ماتريس نمايندگي نزديك خونمونو شمارشو گرفتم (بوستان) رفتم GX780 گرفتم با قيمت 2,050,000 البته شما گفتيد براي بازي نميخوايد ولي به هر حال از همه لحاظ اين لپتاپ عاليه مخصوصا نسبت به قيمتي كه داره شما اگه ميخوايد 1900 براي n55 بديد 100 بيشتر بديد همين gx780 رو بگيريد
مشخصاتشم اينه:
CPU:Core i7 2670QM=2.2Ghz
RAM:12GB=3*4GB upgradable up to 16GB
VGA: GT555m = 1GB GDDR5 share up to 4GB
LED Panel : Full HD = 1920*1080
HDD: 750GB
Supported by DyNAUDIO sound - 2HD speaker+1Subwoofer
Bluetooth: v3
Webcam : HD

صداشم عاليه!! زيرش يه ساب داره روشم كه دو طرف لپتاپ اسپيكر داره
سرعتش خوبه
به نظر شخص خودمم كه خيلي شيكه!
گارانتيشم كه ماتريسه كه ميگن خوبه خودم خدارو شكر كارم تا حالا نيفتاده بهشون (مادربرد و گراقيك كامپيوترم msi هست)
نمايندگي زياد داره
بعد چيزي كه هست اين لپ تاپ تنها فرقش با GT780 تو كارت گرافيكشونه!
ميتوني GT780 رو سرچ كني ببيني چي داره
با بك لايت كيبردشم كه خودم خيلي حال ميكنم و موس و كيفي كه تو پكيجشم هست قشنگه
موسشو وقتي درايورشو بريزي ميتوني مشخص كني هر دكمش چيكار كنه برات! :x
تاچ خودشم باز وقتي درايورشو بريزي يه سري كاراي خاص انجام ميده مثلا اينكه 2 تا انگشتتو بكشي سمت چپ و راست اگه تو my computer باشي كار forward و backward رو ميكنه و خيلي چيزاي ديگه!
مهمترين نكتش كه البته به درد بازي ميخوره اينه كه يه دكمه داره ميزني تاچ پدش غير فعال ميشه كه اشتباهي دستت خورد بهش مشكلي پيش نياد!
يه چي ديگه هم يادم اومد واسه درست كردن Recovery disc هم دردسر نداره خودش همون اول 3تا درايو هست كه تو سوميش كه 10 گيگه فايل هاي ساخت ريكاوريش هست بعد از طريق برنامه اي كه خودش داره اونارو رو dvd رايت ميكني با 2تا next نا قابل!‌ ;) 3 تا dvd معمولي ميشه بعد از اين كه هم رايت تموم شد خودش درايو رو از ديد حذف ميكنه ولي در اصل هست وقتي لپتاپو restart كني f3 رو ميزني ميره تو ريكاوريش!
اگه بازم سوالي بود در خدمتم! >:d<

اااااااااااااااااااااااا چقدر زياد شدااااا! :d

ديگه كامل همه چيو گفتم چون كه انگار هيچكي msi نگرفته بود من چندين صفحه از اين فروم و فروم هاي ديگه رو خونده بودم ولي هيچكي درباره اينكه Gx680 و Gx780 چطوره چيزي نگفته بود!! خودم گرفتم حالا گفتم بيام كه بقيه مشكل منو نداشته باشن!!

سلام
ببين من خودم از كي تا حالا دنبال لپتاپ بودم تا اينكه 4شنبه هفته پيش از ماتريس نمايندگي نزديك خونمونو شمارشو گرفتم (بوستان) رفتم GX780 گرفتم با قيمت 2,050,000 البته شما گفتيد براي بازي نميخوايد ولي به هر حال از همه لحاظ اين لپتاپ عاليه مخصوصا نسبت به قيمتي كه داره شما اگه ميخوايد 1900 براي n55 بديد 100 بيشتر بديد همين gx780 رو بگيريد
مشخصاتشم اينه:
CPU:Core i7 2670QM=2.2Ghz
RAM:12GB=3*4GB upgradable up to 16GB
VGA: GT555m = 1GB GDDR5 share up to 4GB
LED Panel : Full HD = 1920*1080
HDD: 750GB
Supported by DyNAUDIO sound - 2HD speaker+1Subwoofer
Bluetooth: v3
Webcam : HD

صداشم عاليه!! زيرش يه ساب داره روشم كه دو طرف لپتاپ اسپيكر داره
سرعتش خوبه
به نظر شخص خودمم كه خيلي شيكه!
گارانتيشم كه ماتريسه كه ميگن خوبه خودم خدارو شكر كارم تا حالا نيفتاده بهشون (مادربرد و گراقيك كامپيوترم msi هست)
نمايندگي زياد داره
بعد چيزي كه هست اين لپ تاپ تنها فرقش با GT780 تو كارت گرافيكشونه!
ميتوني GT780 رو سرچ كني ببيني چي داره
با بك لايت كيبردشم كه خودم خيلي حال ميكنم و موس و كيفي كه تو پكيجشم هست قشنگه
موسشو وقتي درايورشو بريزي ميتوني مشخص كني هر دكمش چيكار كنه برات! :x
تاچ خودشم باز وقتي درايورشو بريزي يه سري كاراي خاص انجام ميده مثلا اينكه 2 تا انگشتتو بكشي سمت چپ و راست اگه تو my computer باشي كار forward و backward رو ميكنه و خيلي چيزاي ديگه!
مهمترين نكتش كه البته به درد بازي ميخوره اينه كه يه دكمه داره ميزني تاچ پدش غير فعال ميشه كه اشتباهي دستت خورد بهش مشكلي پيش نياد!
يه چي ديگه هم يادم اومد واسه درست كردن Recovery disc هم دردسر نداره خودش همون اول 3تا درايو هست كه تو سوميش كه 10 گيگه فايل هاي ساخت ريكاوريش هست بعد از طريق برنامه اي كه خودش داره اونارو رو dvd رايت ميكني با 2تا next نا قابل!‌ ;) 3 تا dvd معمولي ميشه بعد از اين كه هم رايت تموم شد خودش درايو رو از ديد حذف ميكنه ولي در اصل هست وقتي لپتاپو restart كني f3 رو ميزني ميره تو ريكاوريش!
اگه بازم سوالي بود در خدمتم! >:d<

اااااااااااااااااااااااا چقدر زياد شدااااا! :d

ديگه كامل همه چيو گفتم چون كه انگار هيچكي msi نگرفته بود من چندين صفحه از اين فروم و فروم هاي ديگه رو خونده بودم ولي هيچكي درباره اينكه Gx680 و Gx780 چطوره چيزي نگفته بود!! خودم گرفتم حالا گفتم بيام كه بقيه مشكل منو نداشته باشن!!
چرا عریزم درباره ی msi هم صحبت شده و حتی دو تا از بچه ها هم gx680 گرفاتند شما درست نخوندین:)
مبارکتون هم باشه

سلام
ببين من خودم از كي تا حالا دنبال لپتاپ بودم تا اينكه 4شنبه هفته پيش از ماتريس نمايندگي نزديك خونمونو شمارشو گرفتم (بوستان) رفتم GX780 گرفتم ....
ممنون داداش ,, یه آمار کلی داشتم ازین سری ولی دیگه نه با این دی تیل آقا تبریک به سلامتی ایشالا
والا الان یه چیزی به نظرم رسیده در واقع دو تا یکی اینکه کدوم برندا کمتر خرابی میدن ؟؟ به عبارت دیگه کدوماش خرکار کار ترن؟
و دوم اینکه خدمات و پشتیبانی کدوم برندا قوی تره کدوماش ضعیف تره؟

ممنون داداش ,, یه آمار کلی داشتم ازین سری ولی دیگه نه با این دی تیل آقا تبریک به سلامتی ایشالا
والا الان یه چیزی به نظرم رسیده در واقع دو تا یکی اینکه کدوم برندا کمتر خرابی میدن ؟؟ به عبارت دیگه کدوماش خرکار کار ترن؟

دوست عزیز قبل از چیزی اون کسیکه لپ تاپو داره باید حواسش باشه در نگهداریش چون جدا ظریفه من الان 1 ساله لپ تاپمو خریدم این دوستمون 2تا بالای پست شما پست داده تازه خریده همی الان عکس میزارم شما خودتون قضاوت کنین برا کدوممون تمیز تره ، یهو به دوست بالایی mn_acer1 بر نخوره این یه واقعیته چون من کلا خوش صلیغم و فکر نکنم کسی مثله من رو وسائلش حساس باشه چون هم تمیز نگهشون میدارم همم میدونم چیکار کنم پس خود شخص خیلی به شخصه مهمه . الان دوستم 40 روزه خریده لپ تاپشو ببینینا میگین انگار 5 ساله خریده .
ولی در کل اسوس و دل برندای کلا خر کاری هستن و منیکه اسوس دارم و جدا میدونم چی مورد نیازمه واقعا از asus n61 jq خودم راضیم و میتونم راحت بگم همی الانم بهترینه ، 1 سال پیش خریدم بلوری داشته ، usb 3 داشته سیستمشم که عالیه ولی راجبه برند خرابم من شنیدم میگم شنیدم میگن hp جدیدا کمی خرابیش زیاد شده ولی اینو باز از تعمراتیا بپرسی دقیقتر جواب میگیری . ولی اگه برند خاصی مد نظرتونه بگین تا بهترینشو بهتون معرفی کنم و نیازتون از داشتن لپ تاپ و قیمتشم بگین عالیتره . بعد برا هرچیم پول زیاد دادن درست نیست اصولی خرج کردن درست .

آخرین ویرایش:
چرا عریزم درباره ی msi هم صحبت شده و حتی دو تا از بچه ها هم gx680 گرفاتند شما درست نخوندین:)
مبارکتون هم باشه
مرسي
گفته بودن مثلا مدل خوبيه از لحاظ كانفيگ اينا ولي اينكه كسي استفاده كرده باشه اينا من چيزي نديدم!
اتفاقا تو پيج 246 گفته بودم كه كسي نداره اينجا اينا چه جورياست خبري نشد! حالا مهم نيست! ;)

مرسي! :) در مورد سوالاتتم من خيلي نمديونم! ولي ميگم حداقل از لحاظ فروش كه ماتريس خوب جواب ميداد بهم!‌ :) قشنگ تو سايتشم زده موجود دارن يا نه با قيمتش!

دوست عزیز قبل از چیزی اون کسیکه لپ تاپو داره باید حواسش باشه در نگهداریش چون جدا ظریفه من الان 1 ساله لپ تاپمو خریدم این دوستمون 2تا بالای پست شما پست داده تازه خریده همی الان عکس میزارم شما خودتون قضاوت کنین برا کدوممون تمیز تره ، یهو به دوست بالایی mn_acer1 بر نخوره این یه واقعیته چون من کلا خوش صلیغم و فکر نکنم کسی مثله من رو وسائلش حساس باشه چون هم تمیز نگهشون میدارم همم میدونم چیکار کنم پس خود شخص خیلی به شخصه مهمه . الان دوستم 40 روزه خریده لپ تاپشو ببینینا میگین انگار 5 ساله خریده .
.
اشكال نداره! :d از لحاظ اينكه پدر كامپيوترو در ميارم كه آره!! من كامپيوتر دسكتاپمو كه كلا خاموش نميكردم!! حالا هم كه اينو دارم به جاي كامپيوترم استفاده ميكنم! روزي راحت 10-12 ساعت روشنه و ازش كار ميكشم!! بيچاره! o:-) وليكن از لحاظ كثيف شدني نه حواسم هست مخصوصا به چرب بودن دست خيلي حساسم هم رو كامپيوتر هم رو اين!!

يه سوال ديگه هم اگه كسي بدونه جواب بده ممنون ميشم البته شايد مربوط به اينجا نشه!: راه داره رو اين لپ تاپم ssd بندازم يا اينكه بعدا ها گرافيكشو عوض كنم!! يا اينكه راهي هست كه گرافيك اكسترنال وصل كرد به لپ تاپ؟ (يكي ديگه هم چند صفحه قبل اين سوالو پرسيده بود)

مرسي
گفته بودن مثلا مدل خوبيه از لحاظ كانفيگ اينا ولي اينكه كسي استفاده كرده باشه اينا من چيزي نديدم!
اتفاقا تو پيج 246 گفته بودم كه كسي نداره اينجا اينا چه جورياست خبري نشد! حالا مهم نيست! ;)

مرسي! :) در مورد سوالاتتم من خيلي نمديونم! ولي ميگم حداقل از لحاظ فروش كه ماتريس خوب جواب ميداد بهم!‌ :) قشنگ تو سايتشم زده موجود دارن يا نه با قيمتش!

اشكال نداره! :d از لحاظ اينكه پدر كامپيوترو در ميارم كه آره!! من كامپيوتر دسكتاپمو كه كلا خاموش نميكردم!! حالا هم كه اينو دارم به جاي كامپيوترم استفاده ميكنم! روزي راحت 10-12 ساعت روشنه و ازش كار ميكشم!! بيچاره! o:-) وليكن از لحاظ كثيف شدني نه حواسم هست مخصوصا به چرب بودن دست خيلي حساسم هم رو كامپيوتر هم رو اين!!

يه سوال ديگه هم اگه كسي بدونه جواب بده ممنون ميشم البته شايد مربوط به اينجا نشه!: راه داره رو اين لپ تاپم ssd بندازم يا اينكه بعدا ها گرافيكشو عوض كنم!! يا اينكه راهي هست كه گرافيك اكسترنال وصل كرد به لپ تاپ؟ (يكي ديگه هم چند صفحه قبل اين سوالو پرسيده بود)
خوب دوست عزیز یکی میگرفتی که بهش بخوره برا چی کوچیکشو خریدی بگردین هست برا من 16/5 راحتم ساپورت میکنه و عالیه خیلیم ازش راضیم از کول پدم براتون پیدا کردم تو سایتی پ.خ میدم .

راسشتو بگم اصلا همچین امکانی نیست که بشه به لپ تاپ گرافیکه اکسترنال وصل کرد عملی نیست من اینو از یکی که استاد کامپیوتره پرسیدم گفت فعلا در حال حاظر به چنین چیزی نپرداختن ولی در اینده شاید بشه .موفق باشین باز سوالی بود در خدمتم . لپ تاپتم مبارک باشه ولی کول پدتونو ردیف کنین اگه 12 ساعت بکوب استفاده میکنین حیفه 2 تومن پولشو دادین .

دوست عزیز قبل از چیزی اون کسیکه لپ تاپو داره باید حواسش باشه در نگهداریش .... اگه برند خاصی مد نظرتونه بگین تا بهترینشو بهتون معرفی کنم و نیازتون از داشتن لپ تاپ و قیمتشم بگین عالیتره . بعد برا هرچیم پول زیاد دادن درست نیست اصولی خرج کردن درست .
سلام آره :
ASUS N55SF
ASUS N53SV-XV1
HP DV6 6190
DELL INSPIRON 5110 N
LENOVO Y570 0862
خودم با n55 خیلی حال کردم ولی از کاراییش نسبت به باقی برندا و مدلا بی اطلاعم ایضا خدماتو خرابی ایشون .
لپتاپ رو برا نرم افزارای سنگین محاسباتی ونه لزوما گرافیکی میخوام ,, core i7 و رم بالا پیش فرضمه امروز قیمت میکردم n55 قیمتا دوروبره 1,800 بود

سلام آره :
ASUS N55SF
ASUS N53SV-XV1
HP DV6 6190
DELL INSPIRON 5110 N
LENOVO Y570 0862
خودم با n55 خیلی حال کردم ولی از کاراییش نسبت به باقی برندا و مدلا بی اطلاعم ایضا خدماتو خرابی ایشون .
لپتاپ رو برا نرم افزارای سنگین محاسباتی ونه لزوما گرافیکی میخوام ,, core i7 و رم بالا پیش فرضمه امروز قیمت میکردم n55 قیمتا دوروبره 1,800 بود

همین مدلیکه گفتین خیلی عالیه من باهاش کار کردم و عالیه میگم این مدلارم ببین خیلی خیلی عالین یکیو که فکر میکنی خوبه انتخاب کن من همون اولیو خیلی دوست دارم باز شمام فکر کنین بعد پ.خ بدین تا بیشتر کمکتون کنم . بعد نمیخاد الکی 1900 هزینه کنی اولی هم قیمتش خوبه همم سخت افزارش .

سلام

آقا من یه لپ تاپ میخوام که مشخصات زیر رو با هم داشته باشه :
1) قیمت زیر 2 میلیون
2) واسه کار دانشگاه میخوام پس سخت افزار قوی داشته باشه ولی گرافیک خیلی مهم نیست
3) پورت usb3 داشته باشه
4) بلوری بهش بخوره
5) وزن بالایی نداشته باشه، نهایتا 2.6
6) رزولوشن صفحه اش بالا باشه مثلا اچ دی باشه 1600 در 900 ( نمیخوام از این رزولوشن های عجیب غریب داشته باشه) ، ضمنا سایز صفحه مهم نیست
7) ویندوز اصلی روش نصب باشه

اگه با این مشخصات لپ تاپی وجود داره تو ایران ! خواهشا مدلهاش رو بگید...ممنون

سلام

آقا من یه لپ تاپ میخوام که مشخصات زیر رو با هم داشته باشه :
1) قیمت زیر 2 میلیون
2) واسه کار دانشگاه میخوام پس سخت افزار قوی داشته باشه ولی گرافیک خیلی مهم نیست
3) پورت usb3 داشته باشه
4) بلوری بهش بخوره
5) وزن بالایی نداشته باشه، نهایتا 2.6
6) رزولوشن صفحه اش بالا باشه مثلا اچ دی باشه 1600 در 900 ( نمیخوام از این رزولوشن های عجیب غریب داشته باشه) ، ضمنا سایز صفحه مهم نیست
7) ویندوز اصلی روش نصب باشه

اگه با این مشخصات لپ تاپی وجود داره تو ایران ! خواهشا مدلهاش رو بگید...ممنون

ASUS N55SF
HP PAVILION 6190
DELL XPS15
Sony VAIO SC1AFD

ASUS N55SF
HP PAVILION 6190
DELL XPS15
Sony VAIO SC1AFD

ممنون که جواب دادی
مدل سونی سخت افزارش ضعیف نیست ؟؟؟
خودتون کدوم رو پیشنهاد میکنین ؟؟
ضمنا اینا همشون رزولوشن
1366x768 دارن، با مشخصاتی که من گفتم لپ تاپی نیست که رزولوشن 1660 در 900 یا بالاتر داشته باشه؟؟

ممنون که جواب دادی
مدل سونی سخت افزارش ضعیف نیست ؟؟؟
خودتون کدوم رو پیشنهاد میکنین ؟؟
ضمنا اینا همشون رزولوشن
1366x768 دارن، با مشخصاتی که من گفتم لپ تاپی نیست که رزولوشن 1660 در 900 یا بالاتر داشته باشه؟؟
مدل سونی کمی سخت افزارش ضعیفتر هست اما خوب مدل خوش ساخت و سبکی هست
نه داداش به جز اون مدل سونی بقیشون رزلوشن بالاتر ساپورت میکنند
انتخابش هم سلیقه ای هست همشون خوبن اما من خودم N55SF را پیشنهاد میکنم

---------- نوشته در 11:35 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:30 PM ارسال شده بود ----------

سلام دوستان.من رم 4 گیگ برای asus n53sv چهار هسته ای میخوام.چی پیشنهاد میکنین اگه بشه قیمت هم بدین.راستی مشکلی واسه لپ تاپ بوجود نمیاره که اگه رمش رو عوض کنم الان روش 4 هستش ولی نمیدونم چطوری ببینم دو تا 2گیگ هست یا یدونه 4گیگ اگه میشه راهنمایی کنید.
شرمنده جا موند برای برای انداختن رام باید ببرین پیش تعمیر کارای تخصصی لپتاپ از برندهای خوب هم میشه به KINGSTON و CORSAIR اشاره کرد قیمت هام تقریبا مثل رمهای PC هست که بستگی به سرعت و حافظش داره
حالا برای چه کاری میخواین رم بندازین بازی؟نرم افزار

Last edited by a moderator:
شرمنده جا موند برای برای انداختن رام باید ببرین پیش تعمیر کارای تخصصی لپتاپ از برندهای خوب هم میشه به KINGSTON و CORSAIR اشاره کرد قیمت هام تقریبا مثل رمهای PC هست که بستگی به سرعت و حافظش داره
حالا برای چه کاری میخواین رم بندازین بازی؟نرم افزار
والا کلا نرم افزارینا زیاد دارم یکمی کم میارم رم یکیم برای vmwareمیخوام دو تا سیستم عامل هم زمان بیاد بالا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or