مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

سلام داداش
شما از لپ تاپی که میخوای بگیری چه انتضاراتی داری؟اون ها رو بگو تا یک مدل خوب بهت معرفی کنم البته این روزها تو بازار قیمت ها نوسان شدیدی دارن توصیه میکنم 1-2 ماه صبر کنی تا قیمت ها متعادل تر بشن
سلام عزیز خوب کلا یکی از فاکتورا cpu هستش که i7 باشه چیپ گرافیکش از سری 5 باشه رمشم 4 یا 6 اینه صفحششم بزرگ و با رزولشن بالا :d هاردشم هر جی بیشتر بهتر
و در اخر کلا قوی باشه :d

سلام
دوستان چند تا سوال داشتم
به نظر شما این لپ‌تاپ‌ برای بازی مناسبه ؟
Dell Inspiron 5110-K

پردازنده: Intel 2430M 2.4GHz Core i5 3.0 GHz - Cache 3 MB - BUS 1333 MHz
حافظه: 4 GB DDR3
کارت گرافیک: Nvidia GeForce GT525M 1024 MB UpTo 4096 MB

و این یکی
Acer Aspire 5750G-G

پردازنده: Intel 2430M 2.4GHz Core i5 3.0 GHz - Cache 3 MB - BUS 1333 MHz
حافظه: 4 GB DDR3
کارت گرافیک: Nvidia GeForce GT 630M GPU 2048 MB UpTo 4096 MB

سلام بچه ها یه لپ تاپ مبخواستم تا قیمت 1.300
بیشتر برای فیلم دیدن میخوام. صفحه 16 یا 17 اینچ...
این دو مدل مد نظرمه...
HP Pavilion G7 - 1207
HP Pavilion G7-1207 ― RayanSaba - رایان صبا
Sony Vaio EF47FD
Sony VAIO EF47FD - لپ تاپ سونی وایو ایی اف 47 اف دی
کیفیت و مقاومت برام خیلی مهمه...
میخواستم بدونم کیفیت و مقاومت hp g7 خوبه ؟؟؟
شما كدوم مدل رو پیشنهاد میکنید ؟ مدل دیگه با این قیمت هست ؟؟؟

سلام بچه ها یه لپ تاپ مبخواستم تا قیمت 1.300
بیشتر برای فیلم دیدن میخوام. صفحه 16 یا 17 اینچ...
این دو مدل مد نظرمه...
HP Pavilion G7 - 1207
HP Pavilion G7-1207 ― RayanSaba - رایان صبا
Sony Vaio EF47FD
Sony VAIO EF47FD - لپ تاپ سونی وایو ایی اف 47 اف دی
کیفیت و مقاومت برام خیلی مهمه...
میخواستم بدونم کیفیت و مقاومت hp g7 خوبه ؟؟؟
شما كدوم مدل رو پیشنهاد میکنید ؟ مدل دیگه با این قیمت هست ؟؟؟
کلا hp لپتاپهای مقاومی میزنه پس از اون بابت خیلت راحت مدلایی که انتخاب کردی خوبن البته به خاطر بلو ری درایو و کیفیت صفحه نمایش بهتر خودم f47 را ترجیه میدم

ممنون پویا جان
با توجه به اینکه رزولوشن (1600*900) hp و رزولوشن سونی 1366x768 هست. بازم میگید کیفیت صفحه ی سونی بهتره؟
نه منظور من کلی بود به پنلهایی بود که سونی تولید میکنه البته مدل f47 هم از رزلوشن 1600*900 استفاده میکنه
اما خوب یکی از نقطه ضعفاش سخت افزار قدیمیش هست که برای بازی یا کار گرافیکی زیاد مناسب نیست
حالا اگه به صفحه 15 اینچ هم کیافت میدی مدل ASUS N53SV هم مناسب هست و سخت افزار خوبیم داره

سلام دوستان.من رم 4 گیگ برای asus n53sv چهار هسته ای میخوام.چی پیشنهاد میکنین اگه بشه قیمت هم بدین.راستی مشکلی واسه لپ تاپ بوجود نمیاره که اگه رمش رو عوض کنم الان روش 4 هستش ولی نمیدونم چطوری ببینم دو تا 2گیگ هست یا یدونه 4گیگ اگه میشه راهنمایی کنید.

سلام به دوستان عزیز
وافعا استفاده کردم از مطالب این پست تو چند پیج قبلی کلی سوالاتم جواب داده شد و کلی سوال ایجاد,
والا چن وقتی هست دارم سرچ می کنم برا یه مدل بهینه از هر نظر به یه مدلایی هم رسیدم ولی بازم میخوام نظر دوستامو بدونم.
تا سقف 2000,000 میتونم هزینه کنم البته بگم من لپتاپو برا گیم نمیخام ,پی سی هست حی و حاضر:-bd ,, لپتاپو میخام برا نرم افزارای محاسباتی سنگین مثل متلب و انسیس و مخصوصا ماکسول ,, پس سی پیو رم تو اولویتن بعد گرافیک ... یه چنتا مدلم نتیجه شده :
ASUS N55SF
ASUS N53SV-XV1
HP DV6 6190
DELL INSPIRON 5110 N
VAIO F224 FX/B
عرضم حضور شما LENOVO Y570 0862
البته از سری اف مدلای دیگه ای هم هست ولی سونیه و دیگه علکی گرون,,
از مدلای بالا کدومو ترجیح میدین خواهشا بگین چرا؟
میتونین هم رده ی این مدلا بهم معرفی کینین؟
شنیدم پشتیبانی و خدمات ایسوس خیلی ضعیفه ,هست واقعا؟
از بچه های پایتخت کسی آمار دقیق قیمتا دسشه؟اصلا تو بازار هستن؟؟؟
باز سوال ... ام چیزی دیگه به ذهنم نمیرسه
ممنون میشم کمکم کنین :rose::rose:

سلام به دوستان عزیز
وافعا استفاده کردم از مطالب این پست تو چند پیج قبلی کلی سوالاتم جواب داده شد و کلی سوال ایجاد,
والا چن وقتی هست دارم سرچ می کنم برا یه مدل بهینه از هر نظر به یه مدلایی هم رسیدم ولی بازم میخوام نظر دوستامو بدونم.
تا سقف 2000,000 میتونم هزینه کنم البته بگم من لپتاپو برا گیم نمیخام ,پی سی هست حی و حاضر:-bd ,, لپتاپو میخام برا نرم افزارای محاسباتی سنگین مثل متلب و انسیس و مخصوصا ماکسول ,, پس سی پیو رم تو اولویتن بعد گرافیک ... یه چنتا مدلم نتیجه شده :
ASUS N55SF
ASUS N53SV-XV1
HP DV6 6190
DELL INSPIRON 5110 N
VAIO F224 FX/B
عرضم حضور شما LENOVO Y570 0862
البته از سری اف مدلای دیگه ای هم هست ولی سونیه و دیگه علکی گرون,,
از مدلای بالا کدومو ترجیح میدین خواهشا بگین چرا؟
میتونین هم رده ی این مدلا بهم معرفی کینین؟
شنیدم پشتیبانی و خدمات ایسوس خیلی ضعیفه ,هست واقعا؟
از بچه های پایتخت کسی آمار دقیق قیمتا دسشه؟اصلا تو بازار هستن؟؟؟
باز سوال ... ام چیزی دیگه به ذهنم نمیرسه
ممنون میشم کمکم کنین :rose::rose:
خوب خودتون دیگه مدلای هم رده را پیدا کردین که تقریبا هم تو بورس هستن عرضم به خدمتت که n55sf و n53sv از نطر مقدار سی پی یو یکی هستند و از core i7 استفاده میکنند
6190 , f224 هم همینطور از نظر قدرت گرافیکی n55sf از 555m استفاده میکنه که از همه ی این مدل ها بالاتره از طرفیم نرم افزار هایی که شما استفاده میکنی بیشتر سی پی یو میخواد
من اگه بخوام انتخاب کنم n53sv یا hp6190 را انتخاب میکردم که قیمت مناسب تری هم دارن البته 6190 از بلوری درایو هم بهره میبره بعد از اینهام inspiron5110 هم انتخاب مناسبی هستش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or